Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Çok sagolun arkadaşlar desteğiniz ve motivasyonunuz için.bundan sonra Burdan ayrılmayıp daha sık takip edeceğim ve gelişmelerimi sizlerle paylaşacağım.insallah el öpen çocuklarımızın olduğu çok daha mutlu bayramlarımız olsun

Sadece transfer ücreti ne kadar arkadaşlar???
Sadece transfer derken yumurta toplama ilaçlar vs hariç soruyorsanız 4500 idi yanlış hatırlamıyorsam.toplam 10 bin civarı tutuyor.yanlisim varsa arkadaşlar düzeltsin çünkü farklilik gösterebiliyor ama transfer 4500

4500 ün 2200 ünün yumurta toplama 2300 nün transfer olduğunu biliyorum. İlaçlar hariç böyle. Takip ücretsizdi.

4500 ün 2200 ünün yumurta toplama 2300 nün transfer olduğunu biliyorum. İlaçlar hariç böyle. Takip ücretsizdi.
Bizden öyle iki parça halinde alınmadı.ilk gittiğimizde 200 tl muayene sanırım iki kez muayene ücreti odedik.sonra 4500 tl verdik.yumurta toplamada bizden ayrıca 1300 tl daha aldılar.

Dondurulmuş embriyo transfer ücreti demek istemiştim arkadaşlar. Biz 5000 tl veerdik artı histereskopi ücreti 1000 tl muayeler ucretsiz . Sadece transfer ücretinin ne kadar olduğunu bilmiyorum . Tabi bide 500 tl dondurulma işlemi parası vericez

Dondurulmuş transfer 2500 diye biliyorum cnm 2 hafta önce oldu transferim ama 250 de muayene ücreti verdik

Dondurulmuş transfer 2500 diye biliyorum cnm 2 hafta önce oldu transferim ama 250 de muayene ücreti verdik
Teşekkür ederim canım.... Tekrarlanan tedavilere biraz daha ılımlı davransalar keşke maddi anlamda niye muayene ücreti alınır ki zaten ikinci bir tedaviye başlıyoruz ....

Siz tam olarak ne zaman başladıniz tedaviye ?
Ben 2015 Ocak da başladım. Mart ayına kadar vitamin takviyesi denedi. Mart ayında 1 başarısız aşılama oldu sonra 2 ay dinlenme oldu. Çikolata kisti olduğu için 3 ay menapoz sonrası 3 Ekimde ilk transfer başarısız oldu. Uzun mola sonrası Mayıs da tekrar menapoza girdim 29 Ağustos da da transfer. Benim dinlenmeli ve menapozluolduğu için uzun sürdü. Bu arada ben de 2.denemede alınan muayene ücretlerini saçma buluyorum. 2.sefer daha katı davrandıkarını düşündüm muayene ücreti konusunda. ..

Dondurulmuş transfer 2500 diye biliyorum cnm 2 hafta ön
Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah canım....

Benim ilk denediğim yerde 6 ay muayene ücreti yoktu bir kere verdik orasıda 200 tl idi az değil özeldi.burda sormadım ilk gittim verdim 250 sonra hep alacaklar mı? Sonucta artık tedaviye basladık.vitamin evresindeyim.umarım hep almazlar zaten vitamin ve sonrası baya para vericez.bilgisi olan yazabilir mi?

Canım ben kaan beyin martan beri hastasıyım iki ay vitamin kullandım sonrası yumurta toplama geçici menopoz sürecindeyim her ay düzenli muayeneye gidiyorum bir kez muayene ücreti ödedim

Artık iğnelere başlıyoruz diyene kadar Kaan bey vereceksiniz diye biliyorum bizde öyle oldu. Zaten vitaminler biter herhangi bir adetin ucuncü günü gidersin tekrar muayene ve o güzel iki ay başlar hayirlisiyla. İlk etapta 500 tl veriyorsun tedaviye başladığın için kalan 4500 tl yi yumurta toplamada veriliyor bide histereskopi yapılacak onada 1000 tl . Onun dışında hiç ucret odemedik biz. Muhasebe işiyle ilgilenen bayana tek tek herşeyi sormustum çünkü kafada bir sürü soru ....

Bende bir kere veriliyor diye biliyordum ama ikinci transferde muayeneye gittiğimizde yine versik neden diye sorduğunda ayda 1 kere odeniyor dedi bayan ama belki her tedavide bir kereliktir

Cok gecmis olsun. Ilaclari biraktiktan birkac gun sonra adet olursun

Arkadaşlar merhabalar tecrübeli bayanlara sormak istiyorum ayın üçünde yumurtalarım toplandı embriyolar oluştu adet olmayı bekliyorum rahim filmi çekilecek bu aşama ne kadar zaman sürüyor yarın iki hafta olacak henüz adet olmadım transfer ne zaman yapılıyor bir de Kaan bey kaç embriyo yerleştiriyor okuduklarıma göre tek cesaret edemedim daha fazla embriyo yerleştirirmisiniz demeye ama merak ediyorum birde embriyolar üçüncü günü donduruldu sizinde öylemiydi tranferiniz de kaç hücreli embriyo konuldu kaçıncı gün embriyosuydu lütfen tecrübeli arkadaşlar cevap

Kizlar acil yardım
Estrofem ve dupbaston ilacını kullanıyordum 4 eylülde birakmami söyledi kaan bey ve 6 aylulde adet oldum normalde bir haftada biterdi adetim hatta o kadar sürmezdi bile şimdi hala kanama devam ediyor bazen adet gibi bazen lekeleme şeklinde bu normal mi benim gibi olan arkadaşlar var mı

Canım merhaba,yasin kaç bilmiyorum.beb 37 yaşında olduğum için 3 tane yerleştirdi,cok umutluyduk hiçbiri tutmadı.yasin gencse bir yada iki tane yerleştirir .benim 8 hücreliydi.transfer sonrası bize de haber ver inş çok beklemeden alırsın kucağına bebeklerini

Ca
Cnm bu sorularını Kaan beye yada hemsirelerine sordan daha sağlıklı cvp alabilirsin .ilaçların etkisi olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…