Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Ben Kaan beyle ilk görüşmemi yaptım.herkesten farklı uygulama dediğiniz verilen vitaminler sanırım fakat bu vitaminleri normal insanlarda kullanıyor baya yüklü bir rakam ödedim eczaneye ve bir şok anı geçirdim:/
Kaan beyin tavrı bana ilk görüşme için sert geldi.ben burda ilk 600 sayfayı okudum ve öyle güZel seyler yazılmış ki cok sevindim amaaaa doktor beyi yazılanlarla ilişkilendiremedim üzülerek cıktım.yani yazılanlar cok farklı bana acıklama yaparken gergin ve soru sormaya cekindim dinledim ve cıktım.belki bu aralar böyledir son sayfaları okudugumda bnm gibi düşünenlerde var şimdilik o vitaminlere başladım sakıncalı takviyeler değil ama diğer görüşmelerde samimi bulamassam devam edemeyebilirim:/
Bu sürecte acıklayıcı ve nazik olmak cok önemli hem hastanın hem doktorun ...
Birde muayene ücreti ödedim sadece 3 hafta gecerli olmasına da sıkıldım sanırım baya para gidicek allah yardımcımız olsun
İnşallah diğer görüşmem iyi geçer ve hersey devam eder

yaklaşık 3 senedir kaan beyin hastasıyım ve son yazılanlara karşı bende bir şeyler söylemek istedim.
evet bizler çok hassas süreçlerden geçiyoruz, çok paralar döküyoruz ve sanırım irenbe etrafımızda dönsün istiyoruz.

olumsuz iki denememden sora 2 defa da biyopsi oldum ki bu biyopsi sonuçlarımda hiç iç açıcı değildi, hiç bir keresinde de kaan beyi suçlamadım, çünkü veren Allah !

kaan bey herkese ve her defasında farklı tedavi uyguluyor.
evet çok güler yüzlü olduğu söylenemez.
ben tedavim sırasında şunu öğrendim ki. bu süreçte onu asiste edeceksin. bir dünya hastası var, özel hayatı var, günlük ruh hali var maalesef ki sana özel hassasiyet gösterecek vakti yok.

her defasında sorularımı hazırlayıp gidiyorum, daha önce konuştuklarımızı hatırlatıyorum. hemşireler sağ olsun her aradığımda sorularıma cevap veriyorlar. çok çok kafama takılan bir şey olursa da whatsuptan yazıyorum kaan beye uygun olduğunda dönüş yapıyor bana
tavrı hiç önemli değil önemli olan başarısı ...

jeli yanlış kullanan arkadaşım onun için canını sıkma eğer Rabbim nasip etcek olsaydı her türlü kalırdın. ama senin kaderinde bu ay gebe kalmak yokmuş o yüzden olmamış öyle düşün ve kendini suçlama, ayrıca bende o ilacı kullandım. ben içindeki kağıdı okumuştum hemşirelere sormaya ve bilgilendirmesine gerek duymamıştım.
şimdi zor bi süreç ama inan ki geçecek ve tekrar kendini eskisinden daha güçlü hissedeceksin ve tekrar başlayacaksın.
ben çok araştırdım, sende araştır ama yine kaan beye devam etmeye karar vericeksin hem dondurulmuşlarında varmış. bundan sonraki süreç daha hızlı geçecek sen doktoruna güven ve çokça dua et hayırlısını iste :)

Arkadaşlar kaan beyin bende hastasıyım ve suan 32haftalık ikiz hamileyim kaan bey ne kadar sert qörünsede inanın o kadar mükemmel bi insanki Hamilelik takibi yapmıyor ve suan ümit Hanımın hastasıyım her ne kadar kontrole gitsem beni her gördüqünde soruyor durumumu ama cok yogun bi doktor onada hak vermemiz gerekiyor işini o kadar titiz bi sekilde yanıyor Evet bazen insan korkuyor soru sormaya ama birsey ters qittiqinde inanın oda bizim kadar üzülüyor

Merhabalar,
Ben sana biraz kendimden bahsedeyim de sana moral olsun. Belki çok şükür diyip mutlu bile olacaksın.
Tam 2 yıl boyunca Kaan Bey'in hastasıydım. 8 toplama yapıldı anca 3 embriyo elde edildi ve transfere gidebildim ki transfere giderken bile iptalim oldu rahim kalınlaşmadı diye.
Bu süre zarfında eşim ve ben aylarca vitamin kulandık. Kürler arı sütleri vs. eşimde keçiboynuzu küründen böbreğinde taş oluştu ( fazla kalsiyumdan)
37 yaşındayım ve başka da embriyom yoktu çünkü 8 toplamada ve 60 bin lira harcayarak anca transfere gelebildik ( tedavi nedeniyle işimden de ayrılmıştım.)

Neyse çok fazla yazmayayım profilimden okuyabilirsin bir çok kez destan şeklinde kendimden bahsetmişimdir.
Büyük ümitlerle transferim yapıldı hatta Kaan Bey ikiz senin hakkın diyordu bu kadar emekten sonra her ne kadar ikiz gebeliği riskli bulsa da.
Maalesef sonuç negatif. 13 mayıs 2016.
Hiç unutmayacağım bir tarih. Allah daha beterlerinden korusun.
Üstelik dondurulmuşlarım da yok bir daha İrenbe'de deneme gücümüz de yok. (Zaten amh da bayağa diplerde eşimde de sperm sorunu var.)
Eğer dondurulmuş bir embriyom bile olsaydı belki hiç üzülmezdim bile, her şeye tekrardan başlardım elimden geleni yine yapardım.
O kadar şanslısın ki tekrar deneme şansın var.
Lütfen bunu düşün ve şükret.
Kendini de başkasını da asla suçlama.
Olacak olsaydı o jel vs olmadan da olurdu.
Forumda okumuştum, 4 hücreli embriyo ile tek embriyo ile hamile olup doğum yapan var.

Bir süre her şeyden uzaklaş seni çok iyi anlıyorum arada aklıma geliyor bir şey oluyor ve göz yaşlarımı engelleyemiyorum ama hemen diyorum ki hayırlısı böyleymiş. Allah bizim için hayırlısını verir ve toparlanıyorum. Sahip olduklarıma şükrediyorum .
Bu da benim sınavım. Allah sağlıkla , sevdiklerimizin yokluğu ile sınamasın yeter.

Sana naçizane tavsiyem bir süre uzaklaş bu tedaviden, kendine zaman ayır. Spor yap ne bileyim arkadaşlarınla vakit geçir. Çok güzel aylardayız.
Kendini toparlayınca yolun çok zor değil bu tedavinin en meşakkatli aşaması embriyo elde etmek.
Olacaksa kendiliğinden bile olur belki ama hayırlısını nasip etsin Allah.

İçin rahat etmiyorsa başka bir doktorla da devam edebilirsin onu da düşünürsün bu süreçte hem.

Hadi derin bir nefes al, yeni bir sayfa aç ve aslında bazılarına göre ( mesela bana :)) ne kadar şanslı olduğunu düşün.

Sevgiler :)

M medesa canim cok uzuldum nasip ışte sakin kendini suclayip durma inşa buz bebislerinle bu sefer yuzun guler kaan beyin tavrina gelince de burda daha once belirtmiştim.iptal olan tedavimizle ilgili doğru dürüst bir bilgimiz yok yemin ediyorum ki şuan tedavimiz az bir süre kalmış.kafamda deli sorular var ne yazıkki kaan beye korkudan sormuyorum.hemen sinirlenmeye başlıyor.tamam belki tecrübeli başarılı bir dr.olabilir.ama kesinlikle hasta psikolojisini
bırakın açıklama yapmaya bile gerek duymuyor.gerçekten eşimin zoruyla gitmek zorundayım.yoksa gerçekten gitmek istemiyorum.paramla rencide olmak istemiyorum)))))))).arkadaşlar hepinizin kurban bayramı mübarek olsun.hayırlara vesile olsun insallah

Pozitif sonuç alan arkadaşlar prednolu ne zaman bıraktınız ben nezle oldum doktorum prednolu bıraktırıp c vit bi ilaç verdi

5 eylül de negatif sonuç alanlardanım bende... Tedaviye başlamadan önce güzel sonuçlar alan arkadaşlari duyduk okuduk heyecanlandik . bu haftada da hep negatif sonuçlar... İlk denememizdi herşey yolunda gitti Kaan bey sonucu duyunca umutluydum senden dedi.

Canim benim ben Kaan bey suçlamiyorum aksine Jeli kullanamadim diye onun beni suçlayıp bu başarısızlığın sorumlusu benmisim gibi davranmasına ve ben ağlayarak onu sonucu söylerken o ruh halindeki birine sesini yükselterek azarlarcasina konuşmasına kizdim.insan karşısındakinin ruh halini de düşünüp daha nazik ve daha motive edici birşeyler söyleyebilir.zaten konuşacağı iki dk bisey.ayrica onun da özel hayati var,gunluk ruh hali kotu olabilir demiştin ama bunu hastasına yansıtması profesyonelce değil bence.ben otelciyim.dun 3 bebegimi de kaybettiğimi ogrendikten 45 dk sonra yüzüm gozum sis olmasına ragmen güler yüzle Musteri karsiladim,dertleriyle ugrastim ve ayni aksam da katılmak zorunda oldugum bir davete katıldım eşimle beraber.cekilmiş olan bir fotografimiz var keşke burata koyabilsem de gorseniz ikimizin de gözleri dolu dolu ama yüzümüzde mecburi bir tebessüm.cok buruk bir resim aslında.yani ozel sorunlar işe yansimamali bence.senin de zorlu geçmiş belli ki inş gönlünün dilediği tez vakitte gerçek olsun. bu arada benim crinone kutusundan senin dediğin gibi bir kullanma prospektusu çıkmadı.kutunun içine baktım ,jelin ustune baktim hani biyerlerde nasıl kullanılacağı yazıyordur diye ama yoktu.neyse pek çok arkadaşın da söylediği gibi bir kılıf lazımdı jel dendi oysa nasip değilmiş demekki.allah belki de ileride daha çok uzulecegim bir şeyi engellemek için bu acıyı başta yaşattı bana bilemiyoruz.guzel dileklerin için tesekkur ederim.ins herşey hepimizin gönlümüze gore olur

Canım senin de çok yeniymis çok geçmiş olsun.kac embriyo koymuştu,kac yasindasin sorun neymiş ? Dondurulmuslarin var mı,ins en doğru zamanda sen de ben de isteyen herkes de yavrularına kavuşsun

Canım öncelikle senin de bayramın mübarek olsun ben bu tedaviye başlamadan önce inan çok ama çok doktor araştırdım.en iyisi İsrail aruh diyorlardı.sonradan jinekologumun tüp bebek için bana kaan beyi önerdiğini hatirladim ve çok araştırdım gerçekten çok iyi yorumlar okuyunca eşime dedim ki tamam burada başlayalım.pisman olmadım.cunku Kaan beyin tavırları biraz tuhaf olabilir ama yine de önemli olan benim için bebeklere kavusmam.h er muayeneden sonra odasına geçiyoruz iki cümle bisey söylüyor sonra biz bisey soracak olsak önündeki bilgisayarda biseylere uğraşıyor gibi yapıp resmen sallamiyor bizi hiç hoşuma gitmiyor bu tavırlar.bir yüzümüze bak,bir ciddiye al yani fakat yine de napayim beni çocuklarıma kavuşturacak kişi o ise o kadar egosunu da cekecegim yapacak bisey yok.biz de hassas dönemlerden geçtiğimiz için daha fazla özen bekliyor olabiliriz,bu hormonlar hepimizi mahvettiler zaten tuhaf duygu geçişleri yaşıyoruz

Canım arkadaşım gözyaşları içinde okudum yazdıklarını,o kadar üzülüyorum ki anlatamam sadece kendim için değil hepimiz için.bazi insanlar çocuklarını doğurup çöpe bile atabiliyorken bizler herseyimizi feda etmeye hazırız ama nasip olmuyor çok haklisin hala şansım var umudumu ilk denemede kaybetmemeliyim.ben hayatta istedigim hiç bir şeye kolay sahip olmadım.heo çok ugrasmam,emek sarf etmem gerekti.bu da başka bir sınav demekki.umarim diğerlerindeki gibi bu çabalarım da başarıyla sonuçlanır.pes etmeyeceğim.rabbim izin verirse gücümün yettiği yere kadar denemeye devam edeceğim.biraz uzaklaşıp kadar dagitmam konusunda haklisin.bayram tatili bitip pazar günü musteriler çıkınca eşimle 10 gün tatile çıkmaya karar verdik.su an alacatida ikamet ediyoruz.burdan güneye doğru inecegiz geze geze.is yoğunluğundan daha denize ayagimizi sokamadik.biraz tatil yapıp moral bulucaz.bir dahaki transferi en erken ne zmn yapar bana,?senin son durumun ne? Tekrar deneyemeyecek misiniz?

Çok tebrik ederim ne mutlu çok az kalmış bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alın inş.kacinci denemede tuttu?

Evet bu konuya ben de denk geldim ve mesela merkezde böyle bir konuda da hiç bilgi verilmemişti.yuruyunce emiliyor ve daha hızla nüfus etmesini sağlıyormuş.bundsn sonrası için hepimizin bilgisi olsun

Evet aynı kalitede 2 embriyom daha var umarım onlarla olumlu sonuç alabiliriz

M medesa seni cok cok iyi anliyorum arkadasim eminim diger arkadaslarda... Cok guzel soylemissin buda bizim sinavimiz.bazen savastakileri gorunce yada haberlerde birseyler izleyip uzulunce diyorumki. Benim derdime uzuldugum seye bak. Rabbimin imtihani bile ikram sen simdi biraz kafabi dagitmaya bak benim tavsiyem en az 2 relg ara ver. Bende ilk negatifte hemen ertesi ay tekrar denemek istedim ama okdr ilac etkisinden sanirim busefer rahim kalinlasmadi. Her operasyon sorasi 2 ay beklemem gerekti kendi döngüsü oturmasi icin. Gonlunu ferah tut, duaya devam et, kendini cok uzme lutfen

Buarada herkese iyi bayramlar arkadaslar

Valla 8 toplama nerdeyse 8 tüp bebek demek.
2 yıllık emek sonucu bir sürü dua temenni ve sonuç ortada. Elimizden geleni yaptık.

İş olur belki bilmiyorum ki tekrar dener miyiz inan ben de bilmiyorum ne olacak.
Allahtan en doğrusu ne ise hakkımda hayırlısı o olsun diyorum.
Akıştayım yani.

Her şeyin hayırlısı diyelim.
İnşallah güzel haberlerle dolu olur bu sayfa ve bir dahaki bayramda kuzucuklarımız yanımızda olur :)

purplelife34 Ağlayarak okudum Rabbim sabır versin, gönlünüzdekini kendiliğinden nasip eylesin. Benim gibi negatif Görenlere de bir an önce kendimi toplayıp tekrar başlamayı ve bebeğine kavuşmayı nasip eylesin

Canım senin de çok yeniymis çok geçmiş olsun.kac embriyo koymuştu,kac yasindasin sorun neymiş ? Dondurulmuslarin var mı,ins en doğru zamanda sen de ben de isteyen herkes de yavrularına kavuşsun
İyi bayramlar herkese...2 tane embriyo koyuldu kaliteleri çok iyiydi denildi. 30yasindayim morfoloji sorunumuz var. Normal yolla bir dış gebelik geçmişim var. 2 tane kaldı diye biliyorum. ben hiç Kaan beye soru sormazdim.bakardı giderdi hemşireler tek tek anlatırdi ilaçları böyle olması benim çok rahat bir 2 ay geçirmemi sağladı iğneleri vurma aşaması benim için cok eğlenceli bir dönemdi. İşinde iyi olan biri vardı karşımızda bide umutlu sozler ama olmadı .... Şimdi ise çok daha karamsar bir modla devam edecegim ilki gibi umut dolu günleri geride bıraktım ne yazık ki .

Yazdıklarınızı okudum olumsuz tecrübeler cok üzücü yaşadım biliyorum allah hepimize sabır versin
Ben kaan beyin başarısı ile ilgili yorum yapmam haddime değil sadece gergin konusması.bir cogumuz calısıyor bnde ilk denemenin olumsuz cevabını işte aldım tuvalette usulca agladım ve cıktım işime devam birkişiye bile hissettirmedim.Burdada herşeyi paylasacagım çünkü ben burda yazılanlarla gittim.belki diğer görüşmede farklı olur.ayrıca kimsenin bizim etrafımızda pervane olmasını istemiyoruz Haddimiz değil.sadece karsımıZdaki 2dk o görüşmede bizi anlasın yeter
Hepinize huzurlu bayramlar herkesin duaları kabul olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…