- 21 Haziran 2014
- 1.151
- 2.124
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #19.401
Rica ederim canım. Burda birbirimizden başka kim daha iyi anlayabilir ki. Yaşamayan hissetmeyen bilemez. Başka kafana takılan birşey olursa bildiğim tecrübe ettiğim birşey olursa seve seve yanıtlarım.kalbiminozu iyiki varsın canimmm çok teşekkür ederim....
Sonucunu merak ettik arkadaşım.yazmadın sanırım.güzel haberlerini duyalım inşallahYaaa kızlar beni heyecanlandirdinz şimdi çıkar mıydı yaaa keşke önceden bilseydim.soyle ki ben Alacatida otel isletiyorum ve bugün cuma oluşundan dolayı yoğunluk var bu saatten sonra oteli bırakıp cikamam.ama bilseydim sabahtan gider kan verip gelirdim tüh yaaa nasıl datanicam şimdikendimi ise güce verip biraz kafami meşgul edeyim sabah da erkenden gidip vereyim.ayyy hamiş miyim acaba
Selam canımmelindam3535 canim nasilsin,nerelerdesin
canim çok sağol şükür iyiyim.sende niye kist olusmuski?beni tanidinmi ismimi degistirdim belki oyuzden tanimamissin.ozlemgts)bende 24eylulde adete girince tekrar tedaviye basliyoruz. malesef bizim ilk tedavi yarıda bitti.Selam canımbugün kaan hocaya gittim 10 gün arayla regli oldum 15 16 mm kist varmış ilaç verdi 24 eylülde tekrar kontrol olacak kist için sen nasılsın
Benimde iki üç hafta oluyor ve ilk denememdi kaan beyde.benim de herşey yolundaydı ve çok umutluyduk.ama kısmet.ben kaan beyin her şeyi yaptığını düşünüyorum.normalde üçüncü denememdi.bilemiyorum seni çok iyi anlıyorum arkadaşım.çok zor.ne zaman denk gelicek doğrumu yanlışmı tuttu mu tutmadı mı derken çok yıpratıyoruz.sadece bunlar olsa bir de dış etkenler cabası.allah yardımcımız olsun.benim dondurulmuşlarım var devam edicem.senin dondurulmuş yok mu?Merhaba arkadaşlar. Kaan bey de ilk negatifimi aldim malesef çok umutlqnmistim. Negatif haberini alalı üç hafta falan oluyor. Çok üzücü bişey. Takip ettiğim kadarıyla son zamanlarda kaan beyin genelde negatifleri var. Tekrar kaan bey de mi devam edeyim bilemiyorum
Arkadaşım çok üzgünüm, ben de senden çok ümitliydim.üç tane konuldu hem diye.ama sakın kendine dönme kendini kahretme.bu uzun bir yol.güçlü olmalısın.bence seninle bir ilgisi yok.sana daha önce de söylemiştim.ilaçsız deneyenler var.kısmet bu işler.ben herşeyi doğru yaptım da ne oldu.benden de çok umutluydu.sen içini ferah tut.Kızlar merhaba nasıl olduğunu bilmiyorum ama sonuç ne yazıkki negatifbu aşamaya kadar herşey sorunsuzdu.her muayenem her tahlil sonucum gayet iyiydi.3 tane sağlıklı embriyo transfer edildi Kaan bey çok umutluyuz senden dedi.nasil olur da hiç biri tutunmaz anlamıyorum.dun yazmadım kusura bakmayın ağlama krizlerinden kurtulamadım.ilk denememizdi bu.ayrica Kaan beye de kzginim.o kadar para oduyoz,her işlemde vezneye gidin demeyi biliyorlar,insan biraz ilgi bekliyor.tahlil günü arayabilirler naptiniz diye.neyse ben aradım onları sonucu bildirmek için.kaan bey başarısızlığı yanlış kullandığım crinone jel bağladı.bir dahakine ilaçları düzgün kullanırız dedi.oysa ben hepsini düzgün kullandım.sadece o jelin ucunun kirilacagi bilgisini vermemiş hemşire ve ben de öyle uygulanıyor sandım ne bileyim ben.o güne kadar hiç fitil gormuslugum olmadı.aglaya aglaya,hemsire keşke düzgün bilgi verseydi dediğimde de resmen azarladi.2 0 yıldır bu ilacı herkese veririm ilk defa bu şekilde kullanan gordum dedi sesini yükselterek.tek salak sensin demeye getirdi.ben o psikolojde hungur hungur ağlarken 20 yıldır bu işi yapan adam hastasına o an bu şekilde konuşmaması gerektiğini bilmiyor demekki.onun bu lafı surekli kendimi suclamama yol açtı.o Jeli kullansam belki çocuklarım tutunacakti diye iyice kahrettim kendimi.gercekten crinone yuzunden mi yoksa Kaan bey bir sebep bulmaliydi ve ben ona koz mu vermistim.bilemiyorum.b ürün gece ağlama krizleriyle uyandım ben bu hatayı nasıl yaptım diye sayiklayip durdum.esime beni bosayabilirsin bile dedim.sinirlerim moralim çok bozuk.otel islettigimi söylemiştim.su an bütün musterilere gülümsemem lazim ama içim kan ağlıyor.allah bir an evvel toparlanmami nasip etsin.merak ettiğiniz için sagolun arkadaşlar.ilac kullanma artık dedi.ne zmn regli olurum bilen var mı,su sislikten kurtulayim bari
Canım gerçekten çok üzüldüm . Ben de çok umutluydum senin olumlu olacağını düşünüyordum. Ama benim de ilk transferimde herşey çok iyiydi 2 tane 1. Kalite yüklendi ama olmadı. Bazen herşey tüm koşullar iyi olsa da olmuyor demek ki. Hiç crinone jele bağlama sen. Ne alakası var. Bulmuşlar kolay yolunu suçu hastaya yüklüyorlar birtek. Anlatmıştım ya hikâyemi 3.gün embriyolarını yerleştiremediği gün açıklama yapması için yanına gittim bana sağlam ses yükseltti. Ne yani onda da suçlu ben miydim.Daha önce bana transfer yapan o rahmimin kıvrımlı olduğunu bilen o, bunu bildiği halde önlem almayan sonra bağıran yine o. Bazı merkezlerde transfer provası yapılıyormuş provaya göre anestezi olup olmamasına karar veriliyormuş transfer esnasında düşünün artık. .. Hala iyi bir doktor olduğunu düşünmek ile birlikte son zamanlarda gergin sanırımKızlar merhaba nasıl olduğunu bilmiyorum ama sonuç ne yazıkki negatifbu aşamaya kadar herşey sorunsuzdu.her muayenem her tahlil sonucum gayet iyiydi.3 tane sağlıklı embriyo transfer edildi Kaan bey çok umutluyuz senden dedi.nasil olur da hiç biri tutunmaz anlamıyorum.dun yazmadım kusura bakmayın ağlama krizlerinden kurtulamadım.ilk denememizdi bu.ayrica Kaan beye de kzginim.o kadar para oduyoz,her işlemde vezneye gidin demeyi biliyorlar,insan biraz ilgi bekliyor.tahlil günü arayabilirler naptiniz diye.neyse ben aradım onları sonucu bildirmek için.kaan bey başarısızlığı yanlış kullandığım crinone jel bağladı.bir dahakine ilaçları düzgün kullanırız dedi.oysa ben hepsini düzgün kullandım.sadece o jelin ucunun kirilacagi bilgisini vermemiş hemşire ve ben de öyle uygulanıyor sandım ne bileyim ben.o güne kadar hiç fitil gormuslugum olmadı.aglaya aglaya,hemsire keşke düzgün bilgi verseydi dediğimde de resmen azarladi.2 0 yıldır bu ilacı herkese veririm ilk defa bu şekilde kullanan gordum dedi sesini yükselterek.tek salak sensin demeye getirdi.ben o psikolojde hungur hungur ağlarken 20 yıldır bu işi yapan adam hastasına o an bu şekilde konuşmaması gerektiğini bilmiyor demekki.onun bu lafı surekli kendimi suclamama yol açtı.o Jeli kullansam belki çocuklarım tutunacakti diye iyice kahrettim kendimi.gercekten crinone yuzunden mi yoksa Kaan bey bir sebep bulmaliydi ve ben ona koz mu vermistim.bilemiyorum.b ürün gece ağlama krizleriyle uyandım ben bu hatayı nasıl yaptım diye sayiklayip durdum.esime beni bosayabilirsin bile dedim.sinirlerim moralim çok bozuk.otel islettigimi söylemiştim.su an bütün musterilere gülümsemem lazim ama içim kan ağlıyor.allah bir an evvel toparlanmami nasip etsin.merak ettiğiniz için sagolun arkadaşlar.ilac kullanma artık dedi.ne zmn regli olurum bilen var mı,su sislikten kurtulayim bari
Merhaba canim cok üzüldüm hepimiz senin güzel haberlerini bekliyorduk hem kaliteli hemde 3 embriyo kesin gözüyle bakıyorduk ama olmayinca olmuyor işte kısmet böyleymiş sadece bir jelle olumsuz olacağını sanmıyorum neler neler okuyoruz burda mucizelere sahit oluyoruz resmen.Kızlar merhaba nasıl olduğunu bilmiyorum ama sonuç ne yazıkki negatifbu aşamaya kadar herşey sorunsuzdu.her muayenem her tahlil sonucum gayet iyiydi.3 tane sağlıklı embriyo transfer edildi Kaan bey çok umutluyuz senden dedi.nasil olur da hiç biri tutunmaz anlamıyorum.dun yazmadım kusura bakmayın ağlama krizlerinden kurtulamadım.ilk denememizdi bu.ayrica Kaan beye de kzginim.o kadar para oduyoz,her işlemde vezneye gidin demeyi biliyorlar,insan biraz ilgi bekliyor.tahlil günü arayabilirler naptiniz diye.neyse ben aradım onları sonucu bildirmek için.kaan bey başarısızlığı yanlış kullandığım crinone jel bağladı.bir dahakine ilaçları düzgün kullanırız dedi.oysa ben hepsini düzgün kullandım.sadece o jelin ucunun kirilacagi bilgisini vermemiş hemşire ve ben de öyle uygulanıyor sandım ne bileyim ben.o güne kadar hiç fitil gormuslugum olmadı.aglaya aglaya,hemsire keşke düzgün bilgi verseydi dediğimde de resmen azarladi.2 0 yıldır bu ilacı herkese veririm ilk defa bu şekilde kullanan gordum dedi sesini yükselterek.tek salak sensin demeye getirdi.ben o psikolojde hungur hungur ağlarken 20 yıldır bu işi yapan adam hastasına o an bu şekilde konuşmaması gerektiğini bilmiyor demekki.onun bu lafı surekli kendimi suclamama yol açtı.o Jeli kullansam belki çocuklarım tutunacakti diye iyice kahrettim kendimi.gercekten crinone yuzunden mi yoksa Kaan bey bir sebep bulmaliydi ve ben ona koz mu vermistim.bilemiyorum.b ürün gece ağlama krizleriyle uyandım ben bu hatayı nasıl yaptım diye sayiklayip durdum.esime beni bosayabilirsin bile dedim.sinirlerim moralim çok bozuk.otel islettigimi söylemiştim.su an bütün musterilere gülümsemem lazim ama içim kan ağlıyor.allah bir an evvel toparlanmami nasip etsin.merak ettiğiniz için sagolun arkadaşlar.ilac kullanma artık dedi.ne zmn regli olurum bilen var mı,su sislikten kurtulayim bari
Bu arada üç dört gün içinde regli oluKızlar merhaba nasıl olduğunu bilmiyorum ama sonuç ne yazıkki negatifbu aşamaya kadar herşey sorunsuzdu.her muayenem her tahlil sonucum gayet iyiydi.3 tane sağlıklı embriyo transfer edildi Kaan bey çok umutluyuz senden dedi.nasil olur da hiç biri tutunmaz anlamıyorum.dun yazmadım kusura bakmayın ağlama krizlerinden kurtulamadım.ilk denememizdi bu.ayrica Kaan beye de kzginim.o kadar para oduyoz,her işlemde vezneye gidin demeyi biliyorlar,insan biraz ilgi bekliyor.tahlil günü arayabilirler naptiniz diye.neyse ben aradım onları sonucu bildirmek için.kaan bey başarısızlığı yanlış kullandığım crinone jel bağladı.bir dahakine ilaçları düzgün kullanırız dedi.oysa ben hepsini düzgün kullandım.sadece o jelin ucunun kirilacagi bilgisini vermemiş hemşire ve ben de öyle uygulanıyor sandım ne bileyim ben.o güne kadar hiç fitil gormuslugum olmadı.aglaya aglaya,hemsire keşke düzgün bilgi verseydi dediğimde de resmen azarladi.2 0 yıldır bu ilacı herkese veririm ilk defa bu şekilde kullanan gordum dedi sesini yükselterek.tek salak sensin demeye getirdi.ben o psikolojde hungur hungur ağlarken 20 yıldır bu işi yapan adam hastasına o an bu şekilde konuşmaması gerektiğini bilmiyor demekki.onun bu lafı surekli kendimi suclamama yol açtı.o Jeli kullansam belki çocuklarım tutunacakti diye iyice kahrettim kendimi.gercekten crinone yuzunden mi yoksa Kaan bey bir sebep bulmaliydi ve ben ona koz mu vermistim.bilemiyorum.b ürün gece ağlama krizleriyle uyandım ben bu hatayı nasıl yaptım diye sayiklayip durdum.esime beni bosayabilirsin bile dedim.sinirlerim moralim çok bozuk.otel islettigimi söylemiştim.su an bütün musterilere gülümsemem lazim ama içim kan ağlıyor.allah bir an evvel toparlanmami nasip etsin.merak ettiğiniz için sagolun arkadaşlar.ilac kullanma artık dedi.ne zmn regli olurum bilen var mı,su sislikten kurtulayim bari
Bu wrada bu cronel Jeli kullandıktan beş on dakika sonra yürümek gerekiyormuş daha iyi emilsin diye duyduğum kadarıyla.ama ben bir saat yatıyordum akmasın diye.bir çok kişi de benim gibi düşünüp yapıyordur eminimki.aklınızda olsun araştırın arkadaşlar.Arkadaşlar çok sagolun sizin yorumlarınızı okumak bir nebze de olsa iyi geliyor çünkü gerçekten çok motivasyona ihtiyacım var.hala inanamiyorum. Kabullememiyorum.cunku bizde bir sorun da yoktu yani ne polikistik över,ne sperm sayı ve kalitesinde sıkıntı hiç bisey.esimin de benim de her şeyimiz sorunsuzdu.hatta şunu size gözyaşları içinde söyleyeyim,olumlu olacağından o kadar emindim ki birkaç gün önce bebeğimiz için küçük bir patik alıp hediye paketi yaptirmistim.esime sonucu söylemeden evvel onu verecektim ve o öyle anlatacaktı.bir suru hayalim vardı.bu Protestan jel bu tedavide çok onemliymis ama sizlerin de dediği gibi herkes bunu mu kullanıyor ya.doktorun hastayı suçlaması heleki ben o sonuçla yıkılmış ve ağlamaktan konusamiyorken beni azarlamasi hiç kabul edilebilir bisey değil.ben de iyi bir dr olduğunu dusunuyorum fakat daha anlayışlı olması gerekir.bazi merkezlerde psikolog bile varmış.benim iki tane daha dondurulmuş embriyom var ve en yakın ne zmn transfer ederse kendimi toplayıp hemen tekrarlaticam.eger o ikisi de tutmazsa ki umarım tutar o durumda farklı bir merkez arastiricam.daha iyi bir dr yada merkez var mı İzmirde bilmiyorum.umarim sizlerden de tedavi gorenler en yakın zamanda güzel haberler verirler ve hamile olanlar da sağlıkla bebeklerini kulaklarına alırlar.mutluluklarimiz da uzuntulerimiz de ortak.
Canım Merhaba,üzülme demek anlamsız olur ama gerçekten kendini suçlama.Bir jeli yanlış kullandın diye olmadı diye düşünme.Hayırlısı böyleymiş diye tevekkel olmalısın.Güzel haber alıp birsüre sonra daha olumsuz birşey yaşayıp daha çok üzülebilirdin.Dondurulmuşlarında varmış inşallah bu sefer olacak.Stres yapma olumsuz etkilenir hormonların,kısmet değilmiş ilkinde ama bu seferkinde bebeğime kavuşacağım diye Mutlu düşünceler yükle kendine lütfen.Kızlar merhaba nasıl olduğunu bilmiyorum ama sonuç ne yazıkki negatifbu aşamaya kadar herşey sorunsuzdu.her muayenem her tahlil sonucum gayet iyiydi.3 tane sağlıklı embriyo transfer edildi Kaan bey çok umutluyuz senden dedi.nasil olur da hiç biri tutunmaz anlamıyorum.dun yazmadım kusura bakmayın ağlama krizlerinden kurtulamadım.ilk denememizdi bu.ayrica Kaan beye de kzginim.o kadar para oduyoz,her işlemde vezneye gidin demeyi biliyorlar,insan biraz ilgi bekliyor.tahlil günü arayabilirler naptiniz diye.neyse ben aradım onları sonucu bildirmek için.kaan bey başarısızlığı yanlış kullandığım crinone jel bağladı.bir dahakine ilaçları düzgün kullanırız dedi.oysa ben hepsini düzgün kullandım.sadece o jelin ucunun kirilacagi bilgisini vermemiş hemşire ve ben de öyle uygulanıyor sandım ne bileyim ben.o güne kadar hiç fitil gormuslugum olmadı.aglaya aglaya,hemsire keşke düzgün bilgi verseydi dediğimde de resmen azarladi.2 0 yıldır bu ilacı herkese veririm ilk defa bu şekilde kullanan gordum dedi sesini yükselterek.tek salak sensin demeye getirdi.ben o psikolojde hungur hungur ağlarken 20 yıldır bu işi yapan adam hastasına o an bu şekilde konuşmaması gerektiğini bilmiyor demekki.onun bu lafı surekli kendimi suclamama yol açtı.o Jeli kullansam belki çocuklarım tutunacakti diye iyice kahrettim kendimi.gercekten crinone yuzunden mi yoksa Kaan bey bir sebep bulmaliydi ve ben ona koz mu vermistim.bilemiyorum.b ürün gece ağlama krizleriyle uyandım ben bu hatayı nasıl yaptım diye sayiklayip durdum.esime beni bosayabilirsin bile dedim.sinirlerim moralim çok bozuk.otel islettigimi söylemiştim.su an bütün musterilere gülümsemem lazim ama içim kan ağlıyor.allah bir an evvel toparlanmami nasip etsin.merak ettiğiniz için sagolun arkadaşlar.ilac kullanma artık dedi.ne zmn regli olurum bilen var mı,su sislikten kurtulayim bari
Kaan Bey ile ilgilide şunu söyleyebilirim;olumsuz durumlarda inan bizim kadar üzüldüğü için daha çok geriliyor neden olmadı nerde eksiklik var diye düşünüyor ve ikinci tedavide farklı ilaçlar uyguluyor.Benim samimi arkadaşım çok bilinen ve pahalı bir özel hastanede denedi ve fabrikasyon gibi herkese aynı tedavi uygulandığını söyledi.Kaan Bey herkese ayrı kişiye özel tedavi uyguluyor.Bırak az gülsün az konuşsun ama inan Bebek sahibi olmamız için yapması gereken ne varsa fazlasıyla yapıyor.Srnin tercihin tabiki ama bu detaylarıda değerlendir derim Canım...Arkadaşlar çok sagolun sizin yorumlarınızı okumak bir nebze de olsa iyi geliyor çünkü gerçekten çok motivasyona ihtiyacım var.hala inanamiyorum. Kabullememiyorum.cunku bizde bir sorun da yoktu yani ne polikistik över,ne sperm sayı ve kalitesinde sıkıntı hiç bisey.esimin de benim de her şeyimiz sorunsuzdu.hatta şunu size gözyaşları içinde söyleyeyim,olumlu olacağından o kadar emindim ki birkaç gün önce bebeğimiz için küçük bir patik alıp hediye paketi yaptirmistim.esime sonucu söylemeden evvel onu verecektim ve o öyle anlatacaktı.bir suru hayalim vardı.bu Protestan jel bu tedavide çok onemliymis ama sizlerin de dediği gibi herkes bunu mu kullanıyor ya.doktorun hastayı suçlaması heleki ben o sonuçla yıkılmış ve ağlamaktan konusamiyorken beni azarlamasi hiç kabul edilebilir bisey değil.ben de iyi bir dr olduğunu dusunuyorum fakat daha anlayışlı olması gerekir.bazi merkezlerde psikolog bile varmış.benim iki tane daha dondurulmuş embriyom var ve en yakın ne zmn transfer ederse kendimi toplayıp hemen tekrarlaticam.eger o ikisi de tutmazsa ki umarım tutar o durumda farklı bir merkez arastiricam.daha iyi bir dr yada merkez var mı İzmirde bilmiyorum.umarim sizlerden de tedavi gorenler en yakın zamanda güzel haberler verirler ve hamile olanlar da sağlıkla bebeklerini kulaklarına alırlar.mutluluklarimiz da uzuntulerimiz de ortak.