Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Yaşım 27 her aşamada bir sonraki için çok meraklanıyorum Kaan bey şu gün transfer demiyor kişiye özel muhakkak tedavi uyguluyor şimdi sabırsızlıkla regl olmayı bekliyorum :) rabbim isteyen herkeze sağlıklı hayırlı evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

sizin yaş

Sizin yaş kaç evet histereskopi yapılacak ben aynı şey olduğunu düşünüyordum yumurta toplamadan sonra 14 gün oldu regl olmadım acaba arayıp görüşsemmi benim 10 - 8 - 7 ve hücreli 3.gün embriyosu internette okudum 5 gün embriyosu daha garanti oluyormuş sordum bana herkezin 3 gün donduruluyor dediler şimdi acaba banada 2 tanemş transfer yapılır . Peki kaçıncı tüp bebek denemeniz üzüldüm zor bir süreç rabbim inşallah yüzünü güldürsün

Sizin yaş kaç evet histereskopi yapılacak ben aynı şey olduğunu düşünüyordum yumurta toplamadan sonra 14 gün oldu regl olmadım acaba arayıp görüşsemmi benim 10 - 8 - 7 ve hücreli 3.gün embriyosu internette okudum 5 gün embriyosu daha garanti oluyormuş sordum bana herkezin 3 gün donduruluyor dediler şimdi acaba banada 2 tanemş transfer yapılır . Peki kaçıncı tüp bebek denemeniz üzüldüm zor bir süreç rabbim inşallah yüzünü güldürsün

Ben yumurta toplamadan 10 gün sonra adet olmuştum.bende çoğunlukla 3. güne kadar bekletiyorlar diye duydum belki de irenbe bunu yapıyor.seninde kesinlikle 2 olur onu kafana takma bende inşallah 2 tane transfer eder biri tutmazsa diğeri tutar diyordum ikisi de olmadı .30 yaşındayım bende ilk denememizdi.Rabbim herkese nasip etsin.

Arkadaşım, merhaba.İrenbenin uyguladığı genelde üçüncü gün embriyolarını dondurup bir ay sonra da adetten sonra rahmi istenilen kalınlığa ulaştırıp transferi yapmak.embriyo sayısını kaan beyle oturup konuşup karar verirsiniz.hastaya göre uygun olanı yapıyor.örneğin ben otuz yedi yaşındayım.uygun sayıda embriyom olduğu için beşinci gün embriyosu ve sadece tek istedim.o da uygun buldu.ancak tutmadı.şimdi kalan üçüncü gün embriyosundan iki tane transfer yaptıtıcam inşallah.bu arada beşinci gün embriyosu çözdürülen çok sayıdaki embriyoların içinden beşinci güne ulaşan embriyolardan oluşuyor.

çok üzüldüm rabbim yardımıcımız olsun hepimiz bir ümit hayel içindeyiz rabbim hayellerimizi gerçekleştirmeye fırsat versin evet tamamen Kaan beye güveniyorum çünkü gerçekten işini çok iyi bilen biri kişiye özel tedavileri işini benimsemi elit gerçekçi konuşması gerçekten bizi bağladı umarım herşey olumlu geçer hepimiz burda müjdelerle gelir yazarız

Merhaba bende 5eylulde nagaitifimi aldim sanirim ayni gun transferimiz olmus ve ayni gun olumsuz insallah diger tedavimizde hepimizin yuzumuz guler

Merhaba bende 5eylulde nagaitifimi aldim sanirim ayni gun transferimiz olmus ve ayni gun olumsuz insallah diger tedavimizde hepimizin yuzumuz guler
Kalbinizi ferah tutun dua edin olumlu düşünmekten hiç vazgeçmeyin burdan haberlerinizi alalım hamileliğinizin Sizin kaç embriyonuz vardı konulan embriyo kaçıncı gün ve kaç hücreliydi acaba

Kalbinizi ferah tutun dua edin olumlu düşünmekten hiç vazgeçmeyin burdan haberlerinizi alalım hamileliğinizin Sizin kaç embriyonuz vardı konulan embriyo kaçıncı gün ve kaç hücreliydi acaba
Artik butun umutlarimi en son tedavimde tukettim tekrar toparlanabilirmiyim bilmiyorum cunku kesinlikle gebesin diyerek transferim yapildi kisaca benim 3.tedavimdi ilk ikisi baska merkezde olmustu ilki taze embriyo pozitif 2.dondurulmus embriyo kimyasal gebelik sonra kaan beye gectim 2 adet dondurulmus embriyo transferi yapildi hicresini bilmiyorum ama 3.gun iyi kalite dediler sadece simdi 2 adet daha embriyom var

Bu ara kaan bey herkesten umutluymuş.bana da öğle dedi ama tutmadı.inşallah bir sonraki tutar.bu iş kısmet işi
Bi arkadasim topigi okudunmu diyince direk gecmise donuk okumaya basladim evet banada umutluyum demisti malesef cok negatifler olmus cok uzuldum dayanamadim direk topige kendimi anlatmadan girdim ama kusura bakmayin kesinlikle nasip degilmis diyorum ama bitarafimda neden diyor :)

Arkadaşım kısmet gerçekten ben de zaman zaman doktorlarıma kızdım.ilk doktoruma kesinlikle hakkımı helal etmiyorum.ama sonraki doktorlarımız uğraştılar sağolsunlar.benim görünürde hiç bir problemim yok.problem sadece sperm hareketinin yavaş olması.ama dördüncü denemeye geçicem.ilki tuttu ama sekiz haftalıkken kalbi durdu.ama sonra tutmadı.bu bebişlerin tutması o kadar kolay bi iş değil belliki.bir videoda doktorun biri:"herşey yolundayken bile biz aracıyız gerisi allaha kalmış" dedi.ben sadece -doktorlar biraz daha bizi anlayarak hareket etseler çok daha iyi hissedicez kendimizi- onu bekliyorum.umarım hepimiz için en güzelini nasip eder allahım

Canim seni cok iyi anliyorum benimde 4.tedavim olcak ve 16haftalik bebegiminde kalbi durdu dedigin gibi verende Allah alanda Allah tevekkul ve sabirimiz tam olsun hersey kendiliginden gelir insallah peki sen hangi asamadasin canim dondurulmusun varmi transferin nezaman insallah mujdeli haberler verirsin

Bu acıları yaşarken insan kendini yanlız sanıyor ama bu klüp sayesinde neler yaşayanları gördüm.yine de hepimiz şükretmeli, sabretmeli ve çabalamalıyız.Ben iki adet sonra başlıcam.bakalım hayırlısı

Insallah guzel haberi veririsin bizede umut olursun peki birsey sorucam irenbede dondurulmus tedaviye nekadar ucret oducez biliyormusun

Insallah guzel haberi veririsin bizede umut olursun peki birsey sorucam irenbede dondurulmus tedaviye nekadar ucret oducez biliyormusun
canim yanlış hatırlamıyorsam 27500bin diye hatırlıyorum.sen yinede bir sor donmus embiriyomuzun kalacağından okadar emindimki ilk gittiğimizde direk onu sormustuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…