- 31 Mart 2015
- 415
- 226
- 38
- Konu Sahibi mavinehir17
- #19.461
bebitom02 canım Nasılsın ? Ben 37. Haftama girdim Allah nasip ederse 9 gün sonra doğumum var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım merhaba,yasin kaç bilmiyorum.beb 37 yaşında olduğum için 3 tane yerleştirdi,cok umutluyduk hiçbiri tutmadı.yasin gencse bir yada iki tane yerleştirir .benim 8 hücreliydi.transfer sonrası bize de haber ver inş çok beklemeden alırsın kucağına bebeklerini
Arkadaşlar merhabalar tecrübeli bayanlara sormak istiyorum ayın üçünde yumurtalarım toplandı embriyolar oluştu adet olmayı bekliyorum rahim filmi çekilecek bu aşama ne kadar zaman sürüyor yarın iki hafta olacak henüz adet olmadım transfer ne zaman yapılıyor bir de Kaan bey kaç embriyo yerleştiriyor okuduklarıma göre tek cesaret edemedim daha fazla embriyo yerleştirirmisiniz demeye ama merak ediyorum birde embriyolar üçüncü günü donduruldu sizinde öylemiydi tranferiniz de kaç hücreli embriyo konuldu kaçıncı gün embriyosuydu lütfen tecrübeli arkadaşlar cevap [/
Adetin bittiği gibi birkaç gün sonrasina histereskopi tarihî verilir.sen rahîm filmi demissin ama o başka histereskopi başka. Benimde 3.gunde dondurulmustu. Kaç tane embriyon kaldı? Benim embriyolar içinde 10 18 hücreli vardı okadar iyiydi gorunurde 2 tane transfer edildi tutmadı kesinlikle kafadan kalite olayını sil. Bende öncesinde hiç konuşmamıştım 2 tane transfer yapıldı seninde öyle olur büyük ihtimal. Histereskopi den yirmi gün sonra transferin olur tabi kalınlığa bağlı da.
Ben yumurta toplamadan 10 gün sonra adet olmuştum.bende çoğunlukla 3. güne kadar bekletiyorlar diye duydum belki de irenbe bunu yapıyor.seninde kesinlikle 2 olur onu kafana takma bende inşallah 2 tane transfer eder biri tutmazsa diğeri tutar diyordum ikisi de olmadı .30 yaşındayım bende ilk denememizdi.Rabbim herkese nasip etsin.Sizin yaş kaç evet histereskopi yapılacak ben aynı şey olduğunu düşünüyordum yumurta toplamadan sonra 14 gün oldu regl olmadım acaba arayıp görüşsemmi benim 10 - 8 - 7 ve hücreli 3.gün embriyosu internette okudum 5 gün embriyosu daha garanti oluyormuş sordum bana herkezin 3 gün donduruluyor dediler şimdi acaba banada 2 tanemş transfer yapılır . Peki kaçıncı tüp bebek denemeniz üzüldüm zor bir süreç rabbim inşallah yüzünü güldürsün
Arkadaşım, merhaba.İrenbenin uyguladığı genelde üçüncü gün embriyolarını dondurup bir ay sonra da adetten sonra rahmi istenilen kalınlığa ulaştırıp transferi yapmak.embriyo sayısını kaan beyle oturup konuşup karar verirsiniz.hastaya göre uygun olanı yapıyor.örneğin ben otuz yedi yaşındayım.uygun sayıda embriyom olduğu için beşinci gün embriyosu ve sadece tek istedim.o da uygun buldu.ancak tutmadı.şimdi kalan üçüncü gün embriyosundan iki tane transfer yaptıtıcam inşallah.bu arada beşinci gün embriyosu çözdürülen çok sayıdaki embriyoların içinden beşinci güne ulaşan embriyolardan oluşuyor.sizin yaş
Sizin yaş kaç evet histereskopi yapılacak ben aynı şey olduğunu düşünüyordum yumurta toplamadan sonra 14 gün oldu regl olmadım acaba arayıp görüşsemmi benim 10 - 8 - 7 ve hücreli 3.gün embriyosu internette okudum 5 gün embriyosu daha garanti oluyormuş sordum bana herkezin 3 gün donduruluyor dediler şimdi acaba banada 2 tanemş transfer yapılır . Peki kaçıncı tüp bebek denemeniz üzüldüm zor bir süreç rabbim inşallah yüzünü güldürsün
çok üzüldüm rabbim yardımıcımız olsun hepimiz bir ümit hayel içindeyiz rabbim hayellerimizi gerçekleştirmeye fırsat versin evet tamamen Kaan beye güveniyorum çünkü gerçekten işini çok iyi bilen biri kişiye özel tedavileri işini benimsemi elit gerçekçi konuşması gerçekten bizi bağladı umarım herşey olumlu geçer hepimiz burda müjdelerle gelir yazarızArkadaşım, merhaba.İrenbenin uyguladığı genelde üçüncü gün embriyolarını dondurup bir ay sonra da adetten sonra rahmi istenilen kalınlığa ulaştırıp transferi yapmak.embriyo sayısını kaan beyle oturup konuşup karar verirsiniz.hastaya göre uygun olanı yapıyor.örneğin ben otuz yedi yaşındayım.uygun sayıda embriyom olduğu için beşinci gün embriyosu ve sadece tek istedim.o da uygun buldu.ancak tutmadı.şimdi kalan üçüncü gün embriyosundan iki tane transfer yaptıtıcam inşallah.bu arada beşinci gün embriyosu çözdürülen çok sayıdaki embriyoların içinden beşinci güne ulaşan embriyolardan oluşuyor.
Merhaba bende 5eylulde nagaitifimi aldim sanirim ayni gun transferimiz olmus ve ayni gun olumsuz insallah diger tedavimizde hepimizin yuzumuz guler5 eylül de negatif sonuç alanlardanım bende... Tedaviye başlamadan önce güzel sonuçlar alan arkadaşlari duyduk okuduk heyecanlandik . bu haftada da hep negatif sonuçlar... İlk denememizdi herşey yolunda gitti Kaan bey sonucu duyunca umutluydum senden dedi.
Kalbinizi ferah tutun dua edin olumlu düşünmekten hiç vazgeçmeyin burdan haberlerinizi alalım hamileliğinizin Sizin kaç embriyonuz vardı konulan embriyo kaçıncı gün ve kaç hücreliydi acabaMerhaba bende 5eylulde nagaitifimi aldim sanirim ayni gun transferimiz olmus ve ayni gun olumsuz insallah diger tedavimizde hepimizin yuzumuz guler
Bu ara kaan bey herkesten umutluymuş.bana da öğle dedi ama tutmadı.inşallah bir sonraki tutar.bu iş kısmet işiMerhaba bende 5eylulde nagaitifimi aldim sanirim ayni gun transferimiz olmus ve ayni gun olumsuz insallah diger tedavimizde hepimizin yuzumuz guler
Artik butun umutlarimi en son tedavimde tukettim tekrar toparlanabilirmiyim bilmiyorum cunku kesinlikle gebesin diyerek transferim yapildi kisaca benim 3.tedavimdi ilk ikisi baska merkezde olmustu ilki taze embriyo pozitif 2.dondurulmus embriyo kimyasal gebelik sonra kaan beye gectim 2 adet dondurulmus embriyo transferi yapildi hicresini bilmiyorum ama 3.gun iyi kalite dediler sadece simdi 2 adet daha embriyom varKalbinizi ferah tutun dua edin olumlu düşünmekten hiç vazgeçmeyin burdan haberlerinizi alalım hamileliğinizin Sizin kaç embriyonuz vardı konulan embriyo kaçıncı gün ve kaç hücreliydi acaba
Bi arkadasim topigi okudunmu diyince direk gecmise donuk okumaya basladim evet banada umutluyum demisti malesef cok negatifler olmus cok uzuldum dayanamadim direk topige kendimi anlatmadan girdim ama kusura bakmayin kesinlikle nasip degilmis diyorum ama bitarafimda neden diyor :)Bu ara kaan bey herkesten umutluymuş.bana da öğle dedi ama tutmadı.inşallah bir sonraki tutar.bu iş kısmet işi
Arkadaşım kısmet gerçekten ben de zaman zaman doktorlarıma kızdım.ilk doktoruma kesinlikle hakkımı helal etmiyorum.ama sonraki doktorlarımız uğraştılar sağolsunlar.benim görünürde hiç bir problemim yok.problem sadece sperm hareketinin yavaş olması.ama dördüncü denemeye geçicem.ilki tuttu ama sekiz haftalıkken kalbi durdu.ama sonra tutmadı.bu bebişlerin tutması o kadar kolay bi iş değil belliki.bir videoda doktorun biri:"herşey yolundayken bile biz aracıyız gerisi allaha kalmış" dedi.ben sadece -doktorlar biraz daha bizi anlayarak hareket etseler çok daha iyi hissedicez kendimizi- onu bekliyorum.umarım hepimiz için en güzelini nasip eder allahımBi arkadasim topigi okudunmu diyince direk gecmise donuk okumaya basladim evet banada umutluyum demisti malesef cok negatifler olmus cok uzuldum dayanamadim direk topige kendimi anlatmadan girdim ama kusura bakmayin kesinlikle nasip degilmis diyorum ama bitarafimda neden diyor :)
Canim seni cok iyi anliyorum benimde 4.tedavim olcak ve 16haftalik bebegiminde kalbi durdu dedigin gibi verende Allah alanda Allah tevekkul ve sabirimiz tam olsun hersey kendiliginden gelir insallah peki sen hangi asamadasin canim dondurulmusun varmi transferin nezaman insallah mujdeli haberler verirsinArkadaşım kısmet gerçekten ben de zaman zaman doktorlarıma kızdım.ilk doktoruma kesinlikle hakkımı helal etmiyorum.ama sonraki doktorlarımız uğraştılar sağolsunlar.benim görünürde hiç bir problemim yok.problem sadece sperm hareketinin yavaş olması.ama dördüncü denemeye geçicem.ilki tuttu ama sekiz haftalıkken kalbi durdu.ama sonra tutmadı.bu bebişlerin tutması o kadar kolay bi iş değil belliki.bir videoda doktorun biri:"herşey yolundayken bile biz aracıyız gerisi allaha kalmış" dedi.ben sadece -doktorlar biraz daha bizi anlayarak hareket etseler çok daha iyi hissedicez kendimizi- onu bekliyorum.umarım hepimiz için en güzelini nasip eder allahım
Bu acıları yaşarken insan kendini yanlız sanıyor ama bu klüp sayesinde neler yaşayanları gördüm.yine de hepimiz şükretmeli, sabretmeli ve çabalamalıyız.Ben iki adet sonra başlıcam.bakalım hayırlısıCanim seni cok iyi anliyorum benimde 4.tedavim olcak ve 16haftalik bebegiminde kalbi durdu dedigin gibi verende Allah alanda Allah tevekkul ve sabirimiz tam olsun hersey kendiliginden gelir insallah peki sen hangi asamadasin canim dondurulmusun varmi transferin nezaman insallah mujdeli haberler verirsin
Insallah guzel haberi veririsin bizede umut olursun peki birsey sorucam irenbede dondurulmus tedaviye nekadar ucret oducez biliyormusunBu acıları yaşarken insan kendini yanlız sanıyor ama bu klüp sayesinde neler yaşayanları gördüm.yine de hepimiz şükretmeli, sabretmeli ve çabalamalıyız.Ben iki adet sonra başlıcam.bakalım hayırlısı
canim yanlış hatırlamıyorsam 27500bin diye hatırlıyorum.sen yinede bir sor donmus embiriyomuzun kalacağından okadar emindimki ilk gittiğimizde direk onu sormustukInsallah guzel haberi veririsin bizede umut olursun peki birsey sorucam irenbede dondurulmus tedaviye nekadar ucret oducez biliyormusun
Sagol canim benim demekki ilaclarla falan yine 3000 i bulcak :)canim yanlış hatırlamıyorsam 27500bin diye hatırlıyorum.sen yinede bir sor donmus embiriyomuzun kalacağından okadar emindimki ilk gittiğimizde direk onu sormustuk
İnşallah hepimiz umudumuzu kavuşuruz.tabi hayırlısı ve sağlıklısıyla inşallah.Insallah guzel haberi veririsin bizede umut olursun peki birsey sorucam irenbede dondurulmus tedaviye nekadar ucret oducez biliyormusun