Kızlar merhaba nasıl olduğunu bilmiyorum ama sonuç ne yazıkki negatif
bu aşamaya kadar herşey sorunsuzdu.her muayenem her tahlil sonucum gayet iyiydi.3 tane sağlıklı embriyo transfer edildi Kaan bey çok umutluyuz senden dedi.nasil olur da hiç biri tutunmaz anlamıyorum.dun yazmadım kusura bakmayın ağlama krizlerinden kurtulamadım.ilk denememizdi bu.ayrica Kaan beye de kzginim.o kadar para oduyoz,her işlemde vezneye gidin demeyi biliyorlar,insan biraz ilgi bekliyor.tahlil günü arayabilirler naptiniz diye.neyse ben aradım onları sonucu bildirmek için.kaan bey başarısızlığı yanlış kullandığım crinone jel bağladı.bir dahakine ilaçları düzgün kullanırız dedi.oysa ben hepsini düzgün kullandım.sadece o jelin ucunun kirilacagi bilgisini vermemiş hemşire ve ben de öyle uygulanıyor sandım ne bileyim ben.o güne kadar hiç fitil gormuslugum olmadı.aglaya aglaya,hemsire keşke düzgün bilgi verseydi dediğimde de resmen azarladi.2 0 yıldır bu ilacı herkese veririm ilk defa bu şekilde kullanan gordum dedi sesini yükselterek.tek salak sensin demeye getirdi.ben o psikolojde hungur hungur ağlarken 20 yıldır bu işi yapan adam hastasına o an bu şekilde konuşmaması gerektiğini bilmiyor demekki.onun bu lafı surekli kendimi suclamama yol açtı.o Jeli kullansam belki çocuklarım tutunacakti diye iyice kahrettim kendimi.gercekten crinone yuzunden mi yoksa Kaan bey bir sebep bulmaliydi ve ben ona koz mu vermistim.bilemiyorum.b ürün gece ağlama krizleriyle uyandım ben bu hatayı nasıl yaptım diye sayiklayip durdum.esime beni bosayabilirsin bile dedim.sinirlerim moralim çok bozuk.otel islettigimi söylemiştim.su an bütün musterilere gülümsemem lazim ama içim kan ağlıyor.allah bir an evvel toparlanmami nasip etsin.merak ettiğiniz için sagolun arkadaşlar.ilac kullanma artık dedi.ne zmn regli olurum bilen var mı,su sislikten kurtulayim bari