- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- Konu Sahibi mavinehir17
- #19.381
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bugün 9.gunum sona yaklaştım.idrar testi yapabilirim ama yapmak istemiyorum.olur da yanıltıcı bir sonuç çıkarsa hayal kırıklığına ugrasmayayim.bu kadar bekledim bir gün daha bekleyeceğim.yarin kan testi yaptır demişti Kaan bey ,sabah uyandigim gibi gidip kan vereceğim.nolur canlarim dua edin benim için o kadar çok istiyorum ki olumsuz olursa coook uzulecegim.icimde olumlu olacağına dair bir his var umarım yanilmiyorumdurTest yapsana yarin. Kesin belli olur
Canım kan testi yaptırsana bugün :) Varsa kesin çıkar. Benim ilki tutmamıştı 1 gün erken yaptım 0,01 den küçük diye bir sonuç çıktı. 2. sinde yine 1 gün erken yaptım 77 çıktı :). Şimdi size göre 13. gündeyim (5. gün transferi olduğum için aslında 11) ve HCG 1277 ye yükselmiş. Hatta ikincisinde kan testinden 1 gün önce early test ile idrar testi yaptım silik de olsa çıktı :)Canım bugün 9.gunum sona yaklaştım.idrar testi yapabilirim ama yapmak istemiyorum.olur da yanıltıcı bir sonuç çıkarsa hayal kırıklığına ugrasmayayim.bu kadar bekledim bir gün daha bekleyeceğim.yarin kan testi yaptır demişti Kaan bey ,sabah uyandigim gibi gidip kan vereceğim.nolur canlarim dua edin benim için o kadar çok istiyorum ki olumsuz olursa coook uzulecegim.icimde olumlu olacağına dair bir his var umarım yanilmiyorumdur
Eger tutunduysa 9. Günde kesin idrarda çıkar. Yanılma payı yok. Emin ol. Ben de 9. Gün öğrenmiştimCanım bugün 9.gunum sona yaklaştım.idrar testi yapabilirim ama yapmak istemiyorum.olur da yanıltıcı bir sonuç çıkarsa hayal kırıklığına ugrasmayayim.bu kadar bekledim bir gün daha bekleyeceğim.yarin kan testi yaptır demişti Kaan bey ,sabah uyandigim gibi gidip kan vereceğim.nolur canlarim dua edin benim için o kadar çok istiyorum ki olumsuz olursa coook uzulecegim.icimde olumlu olacağına dair bir his var umarım yanilmiyorumdur
Yaaa kızlar beni heyecanlandirdinz şimdi çıkar mıydı yaaa keşke önceden bilseydim.soyle ki ben Alacatida otel isletiyorum ve bugün cuma oluşundan dolayı yoğunluk var bu saatten sonra oteli bırakıp cikamam.ama bilseydim sabahtan gider kan verip gelirdim tüh yaaa nasıl datanicam şimdi kendimi ise güce verip biraz kafami meşgul edeyim sabah da erkenden gidip vereyim.ayyy hamiş miyim acabaCanım kan testi yaptırsana bugün :) Varsa kesin çıkar. Benim ilki tutmamıştı 1 gün erken yaptım 0,01 den küçük diye bir sonuç çıktı. 2. sinde yine 1 gün erken yaptım 77 çıktı :). Şimdi size göre 13. gündeyim (5. gün transferi olduğum için aslında 11) ve HCG 1277 ye yükselmiş. Hatta ikincisinde kan testinden 1 gün önce early test ile idrar testi yaptım silik de olsa çıktı :)
Ay şekerim üzüldüğün şeye bak acile git ve kan ver hepsi bu:) Gece 10 da bile gidebilirsin... Ben de çok meraklanıyorum adına ...Yaaa kızlar beni heyecanlandirdinz şimdi çıkar mıydı yaaa keşke önceden bilseydim.soyle ki ben Alacatida otel isletiyorum ve bugün cuma oluşundan dolayı yoğunluk var bu saatten sonra oteli bırakıp cikamam.ama bilseydim sabahtan gider kan verip gelirdim tüh yaaa nasıl datanicam şimdi kendimi ise güce verip biraz kafami meşgul edeyim sabah da erkenden gidip vereyim.ayyy hamiş miyim acaba
Offff umarım fırsat bulup gidebilirim gidemezsem de sabah erkenden giderim bir saat sonra cikiyormus sonuç offf allahım aklıma mukayyet olAy şekerim üzüldüğün şeye bak acile git ve kan ver hepsi bu:) Gece 10 da bile gidebilirsin... Ben de çok meraklanıyorum adına ...
İnşallah Allah gönlümüzdekini hayırlısıyla verir.Ayy allah bize de nasip etsin inşallah
Normalde yumurta toplandıktan sonraki gün döllenme olup olmadığı ile ilgili bilgi veriyorlar eğer döllenme olduysa bölünmesini takip edip 3. Günde bilgi veriyorlar. Olumsuz sonucu detaylı öğrenmek için kaan beye sorabilirsin arkadaşın dediği gibi. Kararlı durmak lazım karşısında. Umarım herşey bu sefer gönlünce ilerler. ve senden de güzel haberler alırız.kalbiminozu evet canim malesef bu denemem irenbede oldu.ve gercekten buyuk hayal kırıklığı yasadim.embiriyolarin 3.gunden sonra gelisimleri durmuştu ama ben sürekli aradim bilgi için ve kesinlikle bana dönüş yapmadılar.her defasında endiselenecek bişey yok olsaydı.sizi haberdar ederler de gonlumuzu ferah tutun.tam olarak beni 3gun sonra arayip tedavinin iptal olduğunu söylediler.inan günlerce benim ile beraber eşim annem vs vs..herkes bekledi.çok mu zordu bukadarini söylemek kesinlikle hücre sayısında tut kalitesine kadar hiç bilgim yok kaan beyde kesinlikle soru sorulmuyor.hemen kızmaya başlıyor.neticede elindekini avucumuzdakini veriyoruz.bizlerde bize iyi açıklama yapılsın diye özel merkezlere giriyoruz .ben birdaha irenbeye gitmek istemiyorum.ama eşim izin vermiyor. şuan vitamin takviyesi aliyoruz. arisutunu, polen.birde bal ve son olarak incir kuru uyguluyorum. canimm iyi dileklerin için çok teşekkür ederim inşallah))) ne guzel emeklerime değmiş.Allah kuzucuklarini sana bağislasin.bana umut oldum canim
Canım idrarda çıkmayabilir inş yapıp da moralin bozulmamıştır. Ben aklıma ve yüreğime söz geçiremeyip evde de bol bol idrar testi vardı 2. Günden başlamıştım test yapmaya :) taki 7. Güne kadar. O gün pahalı erken sonuç gösteren testlerden almıştım ama yine çıkmamıştı. Ağlaya ağlaya kan vermeye gittim ve sonuç 9.88 çıkmıştı ve kaan bey test günümü beklememi söyleyip umutlandırmak istememişti ve 9. Gün dayanamadım ve acile gidip test yaptırdım ve 77 çıktı ağla ağla bir hal olmuştum. Ama yine de idrarda çıkmamıştı.12. Haftalık olmuştum test silik çıkmıştı. Yani sonuç bekleyen arkadaşlar en doğru sonuç kan da beta hcg. Umarım sende hamileyim diye burdan yazarsın. Ki bende meraktayım.Yaaa kızlar beni heyecanlandirdinz şimdi çıkar mıydı yaaa keşke önceden bilseydim.soyle ki ben Alacatida otel isletiyorum ve bugün cuma oluşundan dolayı yoğunluk var bu saatten sonra oteli bırakıp cikamam.ama bilseydim sabahtan gider kan verip gelirdim tüh yaaa nasıl datanicam şimdi kendimi ise güce verip biraz kafami meşgul edeyim sabah da erkenden gidip vereyim.ayyy hamiş miyim acaba
Canım idrar testi yapmadım hayır.iradeliyim dayaniyorum.kotu deneyimleri okudum boşuna uzulneyeyim dedim.bu kadar bekledim sabaha kadar da beklerim.yarin vericem kanimi bakalım dua edin benim için kaç çıkması gerekiyor degerimin?Canım idrarda çıkmayabilir inş yapıp da moralin bozulmamıştır. Ben aklıma ve yüreğime söz geçiremeyip evde de bol bol idrar testi vardı 2. Günden başlamıştım test yapmaya :) taki 7. Güne kadar. O gün pahalı erken sonuç gösteren testlerden almıştım ama yine çıkmamıştı. Ağlaya ağlaya kan vermeye gittim ve sonuç 9.88 çıkmıştı ve kaan bey test günümü beklememi söyleyip umutlandırmak istememişti ve 9. Gün dayanamadım ve acile gidip test yaptırdım ve 77 çıktı ağla ağla bir hal olmuştum. Ama yine de idrarda çıkmamıştı.12. Haftalık olmuştum test silik çıkmıştı. Yani sonuç bekleyen arkadaşlar en doğru sonuç kan da beta hcg. Umarım sende hamileyim diye burdan yazarsın. Ki bende meraktayım.
5ten yukarı çıkarsa hamilelik var deniliyor. Meraktayım sonuç inşallah sevindiricidir.Canım idrar testi yapmadım hayır.iradeliyim dayaniyorum.kotu deneyimleri okudum boşuna uzulneyeyim dedim.bu kadar bekledim sabaha kadar da beklerim.yarin vericem kanimi bakalım dua edin benim için kaç çıkması gerekiyor degerimin?
Canım kisti nin büyüklüğü ne kadar? Ben de çikolata kisti hastasıyım. Bana da menapoz süreci uygulandı ancak benimki küçüldü. Hoş zaten çok büyük değildi benimki 2.2 cm kadardı. Bu arada İsmail Bey ile birebirde çok muhattap olmadım ama çok tatlı biri gibi görünüyor pozitif enerjisi vardı.Herkeze günaydın medasa dualarım seninle ben yeni üyeyim kaan beyin 6 aydır hastasıyım çikolata kisti endonetriasiz geçici menopoz sürecindeyim fakat çikolata kistim küçülmedi kaan bey laporoskopi olmam gerektiğini söyledi kendisi yapmıyormuş laporoskopiyi dr ismail beye yönlendirdi ismail bey hakkında bilgim yok bu şekilde bi durum yaşayan varmı kafa karışıklığı yaşıyorum..
canim kusura bakma sana çok soru soruyorum.beni hoş göreceksin artık.sana transfer edilen embiriyolar kaçın gün embiriyolarydi?5ten yukarı çıkarsa hamilelik var deniliyor. Meraktayım sonuç inşallah sevindiricidir.
Olur mu öyle şey canım.her zaman sorabilirsin aklında soru varsa. Benim zaten 3 embriyom vardı ve 2.kalite idi ve 3.Gün embriyosu idi.canim kusura bakma sana çok soru soruyorum.beni hoş göreceksin artık.sana transfer edilen embiriyolar kaçın gün embiriyolarydi?