Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Canimm bana da 3 koydu,senin 3 ü de tuttu mu? Üçüzlerin mi var? Ben sağlıkla olsun da bir tane olsun raxiyim ama 3 koydu bisey diyemedim.allah nasip ederse basimla beraber ama 3 çocuğa bakmak hiç de kolay değil.bugun 8.gunum çok heyecanliyim

Canım benim de en büyük belirtim batmalar ve kasık ağrısıydı. İlk transferimde hiç olmadı mesela o belirtiler 2. sinde oldu ve nitekim 2. sinde tuttu. İnşallah senin de belirtilerin hayra alamettir.

Hayır 3 koydu ama ikizlerim var. Allah dağına göre kar veriyor herşeyin üstesinden birşekilde geliniyor ki ben tek bakıyorum. Çok şükür şikayetçi olmam olmadım çok zor süreçten geçtim çünkü. Senin embriyoların kaliteleri nasıl bilgin var mi

canim benim ilk tup embiriyolar kaliteleri iyi olmadigi icin iptal oldu.embiriyilog bana orta demisti 3.gunden sonra gelişimlerini durmuş.kaan beye dedimki orta kaliteyle hamile kalanlar var.dediğimde kaliteleri kotuymus dedi .şimdi kafam cok karışık kaliteleri orta miydi kotu muydu hiç bir fikrim yok.sana sormak istediğim.senin ilk tup muydu kaliteleri nasildi.darisi bizim başımıza RABBİM evlatlarına uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin .İNŞALLAH

Canım benim embriyolar 3.gun 8e bölündü ve dondurdular.iyi kalitede olduğu söylendi.toplam 5 tane do donduruldu 3u transfer edildi.diger ikisini de saklamaya devam ediyoruz.coook sevindim senin adına ne güzel ikizlerin olmuş bir çırpıda.Allah herkesin gönlüne gore versin.bugun regli günüm çok korkuyorum.transferden beri her wc ye besmeleyle girip sukur ki kanama vs yok diye sukrederek kalkiyorum.allah kimseyi bu duygularla sinamasin

Canım zaten kanama olacak mı diye korkmana gerek yok ki. Çünkü kalınlaştırma ilaçları ve progesteronu kullandığımız müddetçe adet olmamız mümkün değil :) Habire tuvalete gidip yorma kendini

Canım zaten kanama olacak mı diye korkmana gerek yok ki. Çünkü kalınlaştırma ilaçları ve progesteronu kullandığımız müddetçe adet olmamız mümkün değil :) Habire tuvalete gidip yorma kendini
Ben o crinone jel progesteronu kullanamamisim ya ondan korkuyorum

alıntıladım ama başka bir arkadaş cevaplamış zaten, histeroskopi sırasında atılıyor çizik. yani bana daha önceki drum o şekilde yapmıştı ama sonuç değişmedi. o da bi etken yani sonuçta.... hiç bir şeyin garantisi yok.... prendnol diye de bir ilaç kullandırılıyor bağışıklığı zayıflatmak adına. onun dışında da bahsettiğin bağışıklığa bağlı bir durum hiç duymadım tatlım....

bu arada herkese selamlar. ben de geçen ay gittim görüştüm kaan beyle ve vitaminlerimi aldım. bu ay da 16 eylüle randevum var.... daha önce 4 kez denedim hepsi negatif sadece sonuncusunda çok ufacık bir değer gördüm ki kimyasal olarak adlandırıldı ama tabiki devam edemedi. 35 yaşındayım, tedaviye bursadan katılıyorum... tüm katılımcılara başarılar diliyorum

Canım ben 4 opu ve 2 iptal opu sonrası transfere geçebilmiştim bende hem yaş hemde rezerv sorunu var. 1 sene tedavi oldum ve ilk transferim de 3te 2si tuttu. Bir kız ve oğlum var çok şükür. Embriyolarım 2.kalite idi yani 4,5,6 hücreleydi. Aslında kalite şu aşamada çok önemli olmuyor kimin tutacağı kim bilebilir allah ol dedikten sonra çok da önemli değil. Senin embriyolar bölünme durduğu için dondurmamışlar anladığım o yüzden orta veya kötü çok takılma. Önemli olan elinde mevcut bir kardan bebiş var mi? Amin inşallah canım. Allah gönlüne göre versin inşallah.

Yaş 37 sanırım değil mi o yüzden 3 koymuştur herhalde. Hayırlısı olsun sağlıklı olsun. Tek çift çok fark etmiyor aslında. İlaçlar kanama olmasını engelliyor hee lekelenme olabilir o da yerlesme sebebiyle. Bu aşama da pozitif olmak günlerin daha iyi geçmesini sağlıyor. Umarım güzel sonuçlar alırsın. Amin inşallah canım. Allah hepimizin gönlündekileri nasip etsin.

kalbiminozu canim elimde koca bir hic ten başka hiç bişey kalmadı.benimde tuhafıma giden daha once saglikli bir doğummum var cok şükür )))ve çok yumurta da topladilar.bir tane bile kaliteli çıkmadı.bu ayın sonunda tekrar tedaviye başlıyoruz.aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum.bizim sorun sebebsiz infertilite herşey çok güzel giderken birden bire böyle kötü gitmesine anlam veremedik.en buyuk cvp nasipten oteye gidilmemesi )))canim suan kucagindaki yavrularin orta kaliteylemi oldu?)))cvp verdigin icin cok teşekkür ederim

anladım canım. bu olumsuz deneyimi irenbede mi yasadın. tatmin edici bir cevap alamaman soru işaretleri olması moral bozucu tabi. kaan bey ile uzun uzadıya konuşmak çok mümkün değil ama ben bütün sorularımı whatsup veya mesenger üzerinden sorardım bazen uzun uzadıya anlatır bazende tek bir kelimesi yeterli oluyordu. umarım bundan sonra sende sıfır stres soru işareti ve bol embriyo ile bebeklerine kavuşma telaşına başlarsın. eğerki kalite sorunu var ise arı sütü bal polen tavsiye edebilirim. canım benim 1 senede 3 embriyom oldu v bunu bile çok zor elde ettik ve dediğim gibi 4,5 ve 6 hücreliydi ve o kadar korkmuştum ki transfer günü çözdürülürken bozulacak diye. çok şükür herşey yolunda gitti ve bu embriyolardan bir kız ve oğlum oldu. darısı tekrardan sana. inşallah herşey gönlünce olur.

Ayy allah bize de nasip etsin inşallah

Teşekkürler arkadaşım.prendnol ben de kullandım ama sanırım başka ilaçlar da kullandırılacak kaan bey.Prendnolun bu işe yaradığını bilmiyordum.bursadan zor olucak ama değecektir.ben de manisadan katılıyorum

kalbiminozu evet canim malesef bu denemem irenbede oldu.ve gercekten buyuk hayal kırıklığı yasadim.embiriyolarin 3.gunden sonra gelisimleri durmuştu ama ben sürekli aradim bilgi için ve kesinlikle bana dönüş yapmadılar.her defasında endiselenecek bişey yok olsaydı.sizi haberdar ederler de gonlumuzu ferah tutun.tam olarak beni 3gun sonra arayip tedavinin iptal olduğunu söylediler.inan günlerce benim ile beraber eşim annem vs vs..herkes bekledi.çok mu zordu bukadarini söylemek kesinlikle hücre sayısında tut kalitesine kadar hiç bilgim yok kaan beyde kesinlikle soru sorulmuyor.hemen kızmaya başlıyor.neticede elindekini avucumuzdakini veriyoruz.bizlerde bize iyi açıklama yapılsın diye özel merkezlere giriyoruz .ben birdaha irenbeye gitmek istemiyorum.ama eşim izin vermiyor. şuan vitamin takviyesi aliyoruz. arisutunu, polen.birde bal ve son olarak incir kuru uyguluyorum. canimm iyi dileklerin için çok teşekkür ederim inşallah))) ne guzel emeklerime değmiş.Allah kuzucuklarini sana bağislasin.bana umut oldum canim

@aysem147r bu duruma çok üzüldüm bende cumartesi görüşme yapıcam kaan beyle bakalım ilgi alakası ne olucak çünkü şehir dısından gelicem bu sürecler kolay olmuyo ilgi alaka ve bilgi verilmesi cok önemli cok hassas insanlarız sorunumuz gereği... Size burdan bilgi vericem çünkü ben burda okuduklarımla gidiyorum..

CANIM BUNDAN ÖNCEKİ TEDAVİMDE BENDE AYNI ŞEYİ YAŞADIM.DAHA SONRA İRENBEYE GİTTİM DOSYAMI GÖRMEK İSTİYORUM DEDİİM KAAN BEY HEMEN İSTEDİ GETİRDİLER.ORDA HERŞEY YAZIYO NE OLMUŞ NASILMIŞ FALAN. AKLINA TAKILMASIN İNSAN KURUYO KAFASINDA GİDİNCE İSTE DOSYANI İNCELE BEK HERŞEYE.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…