Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Arkadaşlar cevap alamıyorum ama yine de sormaktan vazgeçmicem.dikkatimi çekti de topiğiniz başlarında kaan beyin rahim çizdim işleminden çok bahsediliyor, ancak sonra hiç bahsedilmemiş.acaba bu işlemi yapmıyor mu artık.bana uygulamadı da.uygulanan var mı?bir de bağışıklık sistemiyle ilgili ne yapıyor kaan bey?

Merhaba canim bağışıklık sistemini bilmiyorum daha önce hiç rastlamadım böyle birine.
Bana da histeroskopiden bahsetmedi ama ben transfere gidemediğim için söylemdi sanırım. Tutunma şansını artiriyormuş yapiyordur heralde

Bana da rahim çizme yapmadı
Herkese uyguladığı tedavi farklı sanırım,ilaclarimiz da farklı zaman zaman

Kızlar çok ama çok üzgünüm çok ağlıyorum.kullananlar bilir crinone progesteron vajinal jel.ben bunu meger 2 haftadır yanlış kullaniyormusum.ucundaki aparatı cikarmadan uyguluyormusum.hep boşa gitmiş.tutunmasi için çok önemliydi bu,belki de en onemlisiydi.kaan beye de yazdım o da allahtan umut kesilmez der gibi cvp verdi.inanilmaz moralim bozuk.ben nasıl böyle bir hata yaptım

Hiç canını sıkma arkadaşım bazı yerlerde hiç ilaç kullanmadan embriyonun tutulmasını bekliyorlar.ilaçsız olarak transfer yapıp ilaçsız bekliyorlar.tamamen doğal.hiç üzme kendini.allah isterse yazdıysa olur inşallah

Gerçekten mi diyorsun? Bunu hiç duymamistim.gerci benim sorunum sadece tüpün tıkalı olması onun disinda çok sukur bir sorunumuz yok.hatta daha önce normal yolla hamile kaldım dış gebelikti tüpte buyumus yawrum 7 haftalikti kalp atışlarını bile duymusken aldılar umarim o Jeli kullanamadim diye yawrularim beni terk etmezler.senin tedavinin hangi aşamada merak ettim,umarim hersey yolundadir

Başka topiklerde başka hastanelerin bir uygulaması ilaçsız bile yürütüyorlar.tabi hastaya göre ama olsun.bu iş ilaçsız olabiliyor sonuçta.Tutunma işi yani.öğle düşünmek lazım.içimizi ferah tutalım.benim olumsuz sonuçlandı dinlenmedeyim

Arkadaşım üzme kendini sonuçta o ilaç kullandığımız bir sürü ilaçtan yalnızca biri sırf o ilaç nedeniyle olacağını veya olmayacağını düşünmüyorum. Bundan sonra bile kullanmaya başlaman kardır. Moralini bozma canını sıkma. Test günün cumartesi değil mi?

Evet cnm cumartesi,vakit geçmek bilmiyor çok zormus.regli olucam diye çok korkuyorum.doktorun da bir ilacı yanlış kullandım diye ümitsiz konuşması sanki herşeyin sonunu getirmisim gibi olan tavri canımı sıktı.o da sizin gibi yapıcı biseyler söylese bu kadar moralim bozulmazdi.ara ara batmalar oluyor kasiklarimda umarım onlar bebislerimdir

Hayırlısı olsun cnm.artik dusunuyorum da ne olursa olsun Allah tarafindan hayırlısı bitmiş demek lazım.neyin iyi neyin kötü olduğunu bilemeyiz.bazi yerlerde okuyorum Allah korusun insanlar daha ileri safhalarda kaybediyor bebeklerini bu çok daha üzücü.rabbim hepimizin yüzünü guldursun

canim kendini hic uzme Allah nasip ettiyse ne olursa olsun.olur zaten kaan beyin tavrina gelince bende çok ilginc bir insan insani motive rtmesi gereken yerde endişeye kaptiriyor.evet arkadasin dedigi dogru ilacsiz transfer yapan doktorlar var.dogal hamilelik gibi oluyormus.bide canim eger batmalarin varsa kesinlikle bebgin sana tutunmustur.cunku batma cok onemli

canim kendini hic uzme Allah nasip ettiyse ne olursa olsun.olur zaten kaan beyin tavrina gelince bende çok ilginc bir kisilik insani motive rtmesi gereken yerde endişeye kaptiriyor.evet arkadasin dedigi dogru ilacsiz transfer yapan doktorlar var.dogal hamilelik gibi oluyormus.bide canim eger batmalarin varsa kesinlikle bebgin sana tutunmustur.cunku batma cok onemli

Canım iyoki varsiniz çok sagolun moralini yukseltiyorsunuz çok tesekkur ederim.inanin bir dolu arkadaşım bu jelle ilgili araştırma yapıp bana göndermişler.olmazsa olmaz değilmiş kısacası ama işte Kaan bey öyle bir davrandı ki sanki o Jeli kullanmazsam herşeyin sonu gelmiş gibi.moralimi motivasyonumu çok dusurdu.oysa onlar da çok iyi biliyor ki bizim morale ihtiyacımız var.insallah üçü de tutunmuştur da yawrularimin Kaan beye de jelsiz de oluyormuş beni boşuna üzüp aglattiniz diyebilirim:)

Merhaba, kaan bey herkese histeroskopi sırasında eğer bir sıkıntı yoksa rahime çizik atıyor. Embriyolarin kanlı bölgede sıkı tutunmasını sağlamak için. Bagisiklikla ilgili ben ilaç kullanmıştım o zaman herkese veriyordu kaan bey. Rahim embriyoyu yabancı madde sanıp öldürmesin diye bağışıklığı bitiren kortizonlu bir ilaç veriyordu yanlış hatırlamıyorsam prednol idi adı. Tadı da zehir gibiydi.
Bu arada bir arkadaş 3 embriyo transfer ediliyor mu diye sormuş. Egerki yaş veya rezerv sorunu varsa veya embriyo kaliteleri 1. Sınıf değilse rahime koyabiliyor. Nitekim bana 3 koydu ve çok şükür bebeklerim 8 aylık oldular. Darısı bekleyen herkesin başına inşallah. M medesa sanırım senin başına geldi galiba çukurdan birşey olmaz içini ferah tut. Bir arkadaşta transfer günü kaza yapmıştı o da 3-4 gün önce bebeğini kucağına aldı. Olacaksa her türlü olur. Birde arkadaşların dediği gibi tek bir ilaçla olacak şey değil. Ama bundan sonra dikkatli ol. Allah ol dedikten sonra önüne hiçbirşey geçemez. İnşallah herşey gönlünce olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…