Merhaba, kaan bey herkese histeroskopi sırasında eğer bir sıkıntı yoksa rahime çizik atıyor. Embriyolarin kanlı bölgede sıkı tutunmasını sağlamak için. Bagisiklikla ilgili ben ilaç kullanmıştım o zaman herkese veriyordu kaan bey. Rahim embriyoyu yabancı madde sanıp öldürmesin diye bağışıklığı bitiren kortizonlu bir ilaç veriyordu yanlış hatırlamıyorsam prednol idi adı. Tadı da zehir gibiydi.
Bu arada bir arkadaş 3 embriyo transfer ediliyor mu diye sormuş. Egerki yaş veya rezerv sorunu varsa veya embriyo kaliteleri 1. Sınıf değilse rahime koyabiliyor. Nitekim bana 3 koydu ve çok şükür bebeklerim 8 aylık oldular. Darısı bekleyen herkesin başına inşallah.
M medesa sanırım senin başına geldi galiba çukurdan birşey olmaz içini ferah tut. Bir arkadaşta transfer günü kaza yapmıştı o da 3-4 gün önce bebeğini kucağına aldı. Olacaksa her türlü olur. Birde arkadaşların dediği gibi tek bir ilaçla olacak şey değil. Ama bundan sonra dikkatli ol. Allah ol dedikten sonra önüne hiçbirşey geçemez. İnşallah herşey gönlünce olur.