- 23 Nisan 2016
- 295
- 250
- 44
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #19.301
Anlamadı olabilir dedi.çünkü benim herşeyim normal.sadece kalınlaşma biraz yavaş oluyor o kadar.üç tüp bebek denedim.ilki tuttu kalp artışından sonra 8.haftada kaybettim.diğeri hiç tutmadı.üçüncü kaan beyde 5.gün embriyosu idi ama tutmadı.hiç sorun yokken başka bir sebep göremedi galiba.T Tuna_nehir Nasıl anladı bağışıklık sistemi olduğunu?
Yok zaten yapıcak test.ona göre ilaç kullanacak.ama ben nasıl ilaçlar kullanıyor nasıl bir yöntem kullanıyor merak ettim. O yüzden topikte sorayım dedim.benim durumumda biri varmı acaba neler yaşadı diye.T Tuna_nehir Ama olabilirle olur mu yani bi test bişeyi yok mu ve varsa tedavisi ne ? Ben merak ettim de yanlış anlama
Amin sağol.hepimizin inşallah.T Tuna_nehir şimdi oldu inş. İlaclada cözülür ve bir dahakine tutar..
Vitamin takviyesi yapiyor diye söylüyor vidyolarinda. Önce devit ampulle yükleme yapıyor. Sonra diger vitaminleri 3-6 ay arası kullaniyorlarYok zaten yapıcak test.ona göre ilaç kullanacak.ama ben nasıl ilaçlar kullanıyor nasıl bir yöntem kullanıyor merak ettim. O yüzden topikte sorayım dedim.benim durumumda biri varmı acaba neler yaşadı diye.
Teşekkürler arkadaşım ben de videolarını bi inceleyeyim.çok teşekkürler.Vitamin takviyesi yapiyor diye söylüyor vidyolarinda. Önce devit ampulle yükleme yapıyor. Sonra diger vitaminleri 3-6 ay arası kullaniyorlar
Rica ederimTeşekkürler arkadaşım ben de videolarını bi inceleyeyim.çok teşekkürler.
Canım tarih verdi 4 eylülde bırak dedi 9 unda da kontrolEstrofeme hiç ara vermiyosun diye biliyorum bence bir sor doktora
Peki bırakınca mi oluyor adet bir fikrin var mı canım şaşkınim erken oldu bir de zaten bugün de kullandım yarin almayacam hani kullanmama rağmen olması ne kadar normal biraz tedirgin oldumHerkese farklı uygulama yapılıyor canım ilk defa bırakanı duydum doktor nediyor ise o ozur dilerim
Hiç bi fikrim yok belki arkadaşlardan bi cevap gelir ben önce günde 2 sonra 3 sonra 4 le devam ettim hala da 4 le devam ediyorum ama kişiye özel uygulama yapıyorlarPeki bırakınca mi oluyor adet bir fikrin var mı canım şaşkınim erken oldu bir de zaten bugün de kullandım yarin almayacam hani kullanmama rağmen olması ne kadar normal biraz tedirgin oldum
Senin son durumun ne canm bende cyclo prognovayı dediğin şekilde kullandım. Transferin oldu mu??Hiç bi fikrim yok belki arkadaşlardan bi cevap gelir ben önce günde 2 sonra 3 sonra 4 le devam ettim hala da 4 le devam ediyorum ama kişiye özel uygulama yapıyorlar
Evet canım geçen hafta pazartesi oldu transferim dediğin ilaçları kullanmıyorum bildiğin kadarıyla bugün test günün inş pozitif alırsın Allah cümlemize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin pozitif sonuçlar alalım inşallahSenin son durumun ne canm bende cyclo prognovayı dediğin şekilde kullandım. Transferin oldu mu??
MaşallahKızlaar merhaba:) Normalde test günüm yarındı ama dayanamayıp bugün kan verdim vee 77 çıktı. Hamilesin dedi Kaan Bey :). Değer düşük mü diye endişelendim ancak gayet iyi dediler. Pozitif alan arkadaşlarım değerleriniz neydi?
gözün aydın canım inşallah değerin kat kat katlanırKızlaar merhaba:) Normalde test günüm yarındı ama dayanamayıp bugün kan verdim vee 77 çıktı. Hamilesin dedi Kaan Bey :). Değer düşük mü diye endişelendim ancak gayet iyi dediler. Pozitif alan arkadaşlarım değerleriniz neydi?