Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Kizlar bende rahim kalinlastirma aşamasındayım Kaan bet estoropen miydi tam ismini hatırlayamadım mavi ilaç bir de dupbaston diye bir ilaç verdi bugün ilaçları son gunumdu ve kontrol ayın 9 unda bugun biraz kan geldi adetime de daha var acaba siz bu ilaçları bırakınca kaçıncı gün adet oldunuz bu kanama adet mi acaBa
O ilaçları bıraktığımda benim de normal takviminden 3_4 gün önce gelmişti aferim,endise etmeyin

Arkadaşlar merhaba,cok heyecanliyim dayanamadım yazayim dedim size.tecrubelerinizi paylaşın benimle.kaan bey c.ba günü transferini yaptı,bugun 5.gunum çok sıkıcıymis beklemek,en zoru bu.c.tesi test yaptiricam.cesmede otel isletiyorum ben.ilk 3 gün müşteri bile almadim otele ,mümkün oldukça yattim çok az kalktim.simdi de yatiyorum ters bisey yapmaktan korkuyorum.37 yaşındayım ben,3 embriyo koyduğunu söyledi Kaan bey,gercekten 3 mu koymuştur? İkiden fazla olmuyor diye biliyordum ben,dalfa mi geçti ki acaba?
Yok canım istese 3 koyabiliyor dalga geçmemiştir.

Yok canım istese 3 koyabiliyor dalga geçmemiştir.
Ama yasal olarak en fazla iki konabiliyormus,nasil 3 koydu ki? Allahım siz de dua edin de en azından bir tanesi tutunsun annecigine şimdiden o kadar iyi bakıyorum ki onlara,yememe icmeme herşeye çok dikkat ediyorum.hele bir de 3ü tutarsa naparim bilmiyorum,allah hayırlısni nasip etsin ins

Kızlaar merhaba:) Normalde test günüm yarındı ama dayanamayıp bugün kan verdim vee 77 çıktı. Hamilesin dedi Kaan Bey :) :anneadayı:. Değer düşük mü diye endişelendim ancak gayet iyi dediler. Pozitif alan arkadaşlarım değerleriniz neydi?
MaşAllah canim Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin bizleri de duanda unutma :KK68:

MaşAllah canim Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin bizleri de duanda unutma :KK68:
canim nasilsin tedavi ne daha çok varmi?))bende adetimi bekliyorum.canim sana birkaç sorum olacak sen arisutunu nerden aldin miktar olarak nekadar kullanıyorsun?bende arisutu bal polen kullaniyorum.birde incir kuru uyguluyorum.bir yandan çarçabuk tedavi zamani gelsin bir yandan da uzamasını istiyorum yani kısacası endişe korku umut hepsi bir arada İNŞALLAH yüzümüz guler bu sefer

Kızlar eşimle çok yakın beş dakikalık bir mesafeye yemeğe gittik yurumedik arabayla gittik yani.yemek donusu esim dikkat etmesine rağmen araba peşpeşe iki çukura girdi transferimin 5.gunu bugün.tutunmaya çalışıyordu bebeklerim,bisey olmuş mudur sizce çok üzüldüm çok ağladım

Kızlar eşimle çok yakın beş dakikalık bir mesafeye yemeğe gittik yurumedik arabayla gittik yani.yemek donusu esim dikkat etmesine rağmen araba peşpeşe iki çukura girdi transferimin 5.gunu bugün.tutunmaya çalışıyordu bebeklerim,bisey olmuş mudur sizce çok üzüldüm çok ağladım
bişey olmamıştır canım sıkıntı etme... hepimiz allah'a emanetiz.. bir de bu süreçte hazır gıdalardan yememeye çalış...

bişey olmamıştır canım sıkıntı etme... hepimiz allah'a emanetiz.. bir de bu süreçte hazır gıdalardan yememeye çalış...
Yok cnm hazır gıda yemiyorum.kuzu eti ve ayran yedim içtim.su ana kadar çok dikkat etmişken o çukura girmek bebeklerime zarar verdiyse diye bütün akşam kahroldum.

Yok cnm hazır gıda yemiyorum.kuzu eti ve ayran yedim içtim.su ana kadar çok dikkat etmişken o çukura girmek bebeklerime zarar verdiyse diye bütün akşam kahroldum.
canım nasipse her şekilde rabbim nasip eder kendini yıpratma bebişlerini de üzme akşamki olayı kafandan sil rahatla olabilir böyle şeyler hayatı akışına bırak kendini çok yorma çok da kafana takma rahat ol yada olmaya çalış sakinnn sakinnn bizim en büyük düşmanımız gereksiz takıntılarımız ve panik olmamız stres yok

canım nasipse her şekilde rabbim nasip eder kendini yıpratma bebişlerini de üzme akşamki olayı kafandan sil rahatla olabilir böyle şeyler hayatı akışına bırak kendini çok yorma çok da kafana takma rahat ol yada olmaya çalış sakinnn sakinnn bizim en büyük düşmanımız gereksiz takıntılarımız ve panik olmamız stres yok
Çok sağol cnm yaa ama işte insan kafaya takmadan edemiyor.bu sabah da sanki diğer günlerdeki gibi uyanmadim.dune kadar yavrularımın benimle olduğundan emindim.bu sabah uyandım ne ağrı ne sanci ne şişlik yok.ben gereksiz takiyorum belki de .ama dün akşam daha iyi anladım ki test negatif çıkarsa yikilicam.allah hepimizin yardımcısı olsun.en çok da bu belirsiz beklemek yoruyormus insanı.acikcasi ilaç,igne tedavinin hiç bir aşamasında şimdiki gibi değildim.

canim nasilsin tedavi ne daha çok varmi?))bende adetimi bekliyorum.canim sana birkaç sorum olacak sen arisutunu nerden aldin miktar olarak nekadar kullanıyorsun?bende arisutu bal polen kullaniyorum.birde incir kuru uyguluyorum.bir yandan çarçabuk tedavi zamani gelsin bir yandan da uzamasını istiyorum yani kısacası endişe korku umut hepsi bir arada İNŞALLAH yüzümüz guler bu sefer
Saol canim iyi olmaya çalışıyorum ekim 5-6 gibi başlayacağım inşAllah 1 ay kaldi.
Ari sütünü arıdünyasi diye bir site var ordan istedim aradim tedavi için olduğunu söyledim 2.4 HDA olarak aldim en kalitelisi oluyormuş sabah akşam aç karnina 1 çay kaşığı alıyorum canim şifa olur inş.
Kaan Bey karışık kullanma hele hazır karıştırılmış hiç alma içinde ari sütü çok çok az oluyor demişti o yüzden saf kullaniyorum.
Bende senin gibiyim canim hem korkuyorum hem başlasin istiyorum hem biran önce olsun istiyorum hemde şunu da kullaniym öyle başliym sunuda yapiym öyle gidiym diyorum Allah çabalarımız görüyor boşa çıkarmasın inş..

Kızlar Yumurta geliştirme veya dinlenme aşamasındakiler için aslında Bal parmak marka Arı sütü, Bal, Polen ve Propolis karışımını tavsiye ederim tabii ki tek buna bağlamak doğru değil ama ilk yumurta toplamada 4 toplanmışken 2. sin de 11 oldu benim faydasını gördüm gibi eczanelerde soğuk zincire tabi olarak satılıyor.

Matmazela Matmazela canim topiklerde bir arkadaş 3defa tup yaptırdı malesef transfere gidemedi.4.için embiriyolarin gelişimi için yurt dışında teknoloji getireceklerine tam nedir bilmiyorum.ama seninde haberin olsun.gerçi doģrulugundan pek emin değilim.bakarsin umut olur.O arkadaş ekimin başlarında başlayacakmış

Matmazela Matmazela canim topiklerde bir arkadaş 3defa tup yaptırdı malesef transfere gidemedi.4.için embiriyolarin gelişimi için yurt dışında teknoloji getireceklerine tam nedir bilmiyorum.ama seninde haberin olsun.gerçi doģrulugundan pek emin değilim.bakarsin umut olur.O arkadaş ekimin başlarında başlayacakmış
Hangi topik canim bakayim inşAllah vardir öyle birşey ?

Kızlar Yumurta geliştirme veya dinlenme aşamasındakiler için aslında Bal parmak marka Arı sütü, Bal, Polen ve Propolis karışımını tavsiye ederim tabii ki tek buna bağlamak doğru değil ama ilk yumurta toplamada 4 toplanmışken 2. sin de 11 oldu benim faydasını gördüm gibi eczanelerde soğuk zincire tabi olarak satılıyor.
ne güzel herkeste aynı etki yapmıyor demekki benim ilk toplamada 3 taneyle opuya girdik 2 tane çıktı. 2.toplamada 4 taneyle girdik 2 tane sağlam çıktı keşke bende de aynı etkiyi yapmış olsaydı...:KK61: onlara da şükür hiç olmayabilirdi de çok şükür yine de:dua: (bende onu kullanmıştım birde saf arı sütü kullandım onun haricinde)

İrenbeyi aradım,araba çukura girdi diye bisey olmazmis şimdi benim için dua edin güzeller bebislerim bana tutunsunlar bugün 6.gunum vakit geçmek bilmiyor

X