Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

çok teşekkür ederim. başından sonuna kadar kaan bey ilgilendi. sezeryanımı yaptı. darısı sizlere inşallah.
çook sağol canım güle güle büyüt bebeğini kaan hoca kaç e mbiriyo transfer etti histereskopi yapildi mi?özel değilse sorun neydi ve ikinciyi düşünüyor musunuz ?cvp yazdiğiz için teşekkür ederim. ..

çok teşekkür ederim. başından sonuna kadar kaan bey ilgilendi. sezeryanımı yaptı. darısı sizlere inşallah.
çook sağol canım güle güle büyüt bebeğini kaan hoca kaç e mbiriyo transfer etti histereskopi yapildi mi?özel değilse sorun neydi ve ikinciyi düşünüyor musunuz? NE çoook soru....

evet canım açıklanmayan çok zor bir durum çook şükür bitane var Valla ben neyaptiysam kaan hocayı e mbiriyo konusunda ikna edemedim senin durumuna göre değişebilir yaşın çok genç hepimiz icin hayirlrsi olsun inşallah...

Bugün bir tanecik yumurtamın sonucunu aldım olgun değilmiş..
Tekrar opu olacaktı Kaan Bey iptal etti senin 2 -3 ay vitamin alman doğal bitkisel şeyler yemen lazım dedi saf arı sütü dedi üzüm çekirdeğini çek hergün 1 çay kaşığı ye dedi vs..
Neden böyle oldu anlamadım demekki böyle üretiyorsun yapısal olarak dedi
Yani yine beklemedeyim 3 ay sonra kontrole geleceğim çok üzgünüm çok kötüyüm sanki benim hiç bebeğim olmiycak gibi hissediyorum bütün isteğim gitti

Ah kuzum kiyamam sakin kendini bırakma inan çok üzüldüm daha cok gencsin hayatin insanlara ne getireceği belli olmaz kuzenimde 22 yasinda ahlatta yasiyor oda rezev azligiyla mucadele ediyor tedavi icin 2yildir Ankarada yaşiyor bende karsim kullaniyorum bal arisutu propolisin çorek otu isirgan otu sam fistigi keci boynuzu tozu üzerine 72 defalarca ıbrahim süresi oku unutma herşey ALLAH'tam inşallah tez zamanda mucizen gelir

canım çok zor bir durum bir defa benim başıma gelmişti dört yumurtamdan üçü olgun değildi biri de üç hücreli olarak kalmıştı psikolojim alt üst olmuştu sonra dhea kullandım bir de bıldırcın yumurtası içmiştim diğer tedavimde yedi yumurtamdan beşi döllenmişti kuzum sana da olur inşaallah kendini bırakma çünkü yaşın çok küçük

Merhaba arkadaslar, bizim problem cikolata kisti maalesef. 1 yildir kaan beyde tedavi goruyorum, yasayanlar bilir epey uzun bir tedavi sureci oldugundan 1 yilda 2 deneme yapilabildi. iki deneme arasinda 3 ay ara verdim sadece. ilk 3 ay vitaminler, yumurtaliklari baskilayan gecici menapoz ignesi yapildi, hatta bunlarin etkisi fazla gelince hemen sonraki ay yumurta gelistirici ignelerle yumurtalar yeterince buyumedi OPU bir sonraki ay yapildi. 8 adet embriyom olustu cok sukur hepsi iyi kalitede (8-9-10 hucreli 1.nci kalite dediler) histereskopi ve akabinde transfer oldu sonuc negatif. ikinci deneme icin transfer oncesi yine 3 tane decapeptyl depot igne yapildi, kistler baskilandi. rahim kalinlastirma asamasinda ilac dozu fazla geldigi icin transfer ilkin iptal edildi, hemen adet gormek icin ilac kullandim rahim tabakasi dokuldu boylece, 10 gun sonra yeniden rahim kalinlastirildi ve transfer yapildi ancak yine sonuc negatif. benim merak ettigim kaan beyle 2 negatiften sonra 3.ncu denemede pozitif sonuc alan oldu mu?

Okadar iyi anliyorumki seni burdaki herkes gibi aslinda yalniz degilsin en azindan bunu dusun..hepimiz ayri ayri sorunlarla ugrasiyoruz hepimizin ayri ayri sinavi var bizimkide evlattan yanaymis hersey kismet bizim cabamiz biyere kadar oyuzden uzulme demicem elbet cok zor ama yikilmak yilmak yok toparlanip tekrardan baslicaksin her seferinde biraz daha guclenerek insanogluyuz tabiki umitsizlige duseriz suan benimde oyle tum enerjim tukendi ayaklarim gitmiyor artik merkeze sonra bi bebek goruyorum bitiveriyor o duygu:) tevekkulun tam olsun allah kabul etmeyecegi duayi soletmezmis bile vakti saati vardir lutfen cabuk toparlan dualarim seninle

Hepinize tek tek teşekkür ederim yanımda olduğunız için. İyiki varsınız.. iyiki kadınlar kulübü var..

Şuanda herşey boş geliyor gerçekten yoruldum ben aynı sonucu almaktan sanki sonucunu bile bile tedaviye giriyormuşum gibi hissediyorum.. kullanacağım bakalım.

aynı sorun bende de var embriyo kaliteleri çok iyi ama tutunma olmuyor endometrium deniliyor galiba benimde iki dondurulmuşum var fakat korkuyorum yine negatif alacam diye

Canım dheayı ve bir sürü vitamini kullanıyorum zaten eksik birşey bırakamıyorum.
Ve canımı en çok sıkan nokta da bu yaşım grnç olmasına rağmen olmuyor.. Merkezde görüyorum 35 yaşında 40 yaşında hamile Allah bağışlasın tabii ama üzülüyorum benim bu yaşta bile olmuyor diye..
Ne bileyim şuanda kafamı toparlayamıyorum

Canım çok saol.. Doğru evet bizim imtihanımız bu kabul buna inancımız var çok şükür ama şuan için bebek sevgisi o kadar ağır basıyor li bu aralar etrafımda çocuk istemeyen, kazayla olan yada benden bir sene iki sene önce evlenmiş o kadar çok hamile duyuyorum kii elimde değil üzülmemek..
İnş. Biran önce toparlanırım..
Ama o kadar korkuyorum ki tedavi olunca hamile olurum diyemiyorum embriyo bile oluşamadı daha.. 2 kez opuyla olacağını bilsem yarın başlarım..

canım üzülmemek elde ama saraçoğlunun incir kürünü bir denesen emin ol senin gibi bende çabalıyorum ben iki gebelik yaşadım ama çocuğum yok bir tane çocuğum olsun istiyorum hatta ikiz ama rabbim ol demeyince olmayacak

rabbim hakkında hayırlı olanı versin canım bu bir imtihan bende bayram sonu gideceğim Allahım cümlemize evlatlı günler telaşeli neşeli günler versin evlerimizin neşelerini bir an önce göndersin kuzum

Cevabınız için teşekkür ederim. Tedavi sürecini biraz anlatır mısınız. Pek bi bilgim yok. Mesela sorununuz neydi. Ve doktora gittikten sonra ne kadar zamanda hamile kaldınız.
Bende polikistik var.

Matmazela seninle ayni şeyleri yaşadığım için yazmak istedim. Tabi farklar var. Oncelikle ben 36 yaşındayım ve amh:0.13. Yani senin durumunla kıyas yaparsam çok daha vahim durumdayım. Ama çok şükür şuan ikizlerim var. Öncelikle hemen pes etmek yok. Daha sanırım ilk kez yumurta toplandı ve sen ümitsiz karamsar bir havadasın. Ben 1 sene de 4 kez opu ve 2 iptal opuyla sayısız iğne ilaçla 3 tane 2. Kalite embriyo ile kavuştum bebeklerime. Kaan beye güven o bu işin altından kalkacaktır Allahın izniyle. O ne derse yap. Her zaman dolu yumurta veya kaliteli embriyo olacak diye birşey yok. Ama yine de sağlıklı beslenip yapabildiğin bütün kürleri yap. Bu 3 ayı çok iyi degerlendir. Arı sütü bal polen, gece zeytinyağına incir batırıp sabah aç karnına ye, çörek otu, bal tarçın yapıp ye, incir kürü yap. Tabi hepsini ayni anda yapma. Ve herşeyden önemlisi inançlı ol ve rabbimin bu güzel duyguyu sana vereceğine inan. Ve tabi sabırlı olmak da bu yolda önemli taşlardan birii. Her olumsuzlukta yıkılmadan kalkmak da doktoruna vazgeçmemesi için güç verir. Umarım hakkında hayırlısı olsun. Daha çok gençsin ve etrafındaki insanları görerek düşünerek de strese sokma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…