Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Ben sabah 2,akşam 2 tane kullanmıştım,rahat ol Kaan Bey ne derse o şekilde uygula Can'ım.Şimdiden hayırlı olsun tedavin.

Ben sabah 2,akşam 2 tane kullanmıştım,rahat ol Kaan Bey ne derse o şekilde uygula Can'ım.Şimdiden hayırlı olsun tedavin.
Cevabın için teşekkür ederim. Ben adetimin 4. günü başladım diğer adetime kadar kullanacağım. Sen ne kadar kullanmıştın acaba? Birde yumurtalar için mi kullandın sende?

Cevabın için teşekkür ederim. Ben adetimin 4. günü başladım diğer adetime kadar kullanacağım. Sen ne kadar kullanmıştın acaba? Birde yumurtalar için mi kullandın sende?
Evet önce yumurtalar içindi sanırım,hamile kaldıktan sonrada yaklaşık 12.haftaya kadar kullandım:)

Ne zormuş Allahım şu mübarek günlerin hürmetine hepimize yardım etsin...
Kromozom analizi yaptırmıştım sonuç bugün geldi bir sorun yok..
Hiçbirşey bulunamıyor ama yumurtada gelişmiyor bu belirsizlikte insanı daha kötü yapıyor

Amin canım inşallah.ben 9 eylülde 11+2 de yaptırdım ikili testimi.ama irenbe 12de yapıcaktı.doğum ücretleriyle ilgili hiç birşey sormadım canım daha erken diye.ama sen sorarsan burda paylaşırsan sevinirim

az once muanede ciktik altı yumurta gözüktü vitamin verdi ilk adetimle iğnelerle başlayacağız histereskopi ignelerden sonrami yapilir birde kaan hocaya hiç soru sorulmuyor sizlere de oyle mi tek embiriyo beşinci gun balat olucak

bu kadar üzme kendini ceviz incir zeytinyağı spor bunları göz ardı etme yumurtan döllendi mi Allahım kaliteli yumurta kaliteli embriyo ve hayırlı evlat versin canım isteyenlere ve bize de bende korkuyorum üç tedavim de de kaliteli dendi tutmadı sonra rahim filmi çekindim ve yapışıklık var güvenç beye gösterdim mail attım ve bana normal gibi gelmedi dedi o kadar embriyomu boşa saldılar anlayacağın işin ehline düşmek çok önemli kaan bey iyi bir doktor kendini biraz onun eline bırak zaten çocuk bir yumurta bir sperm vücudun sana onu verecek ama hemen pes etme ne olur

Tekrar slm kızlar, ben 31inde transfer olmuştum, 11. Gün 0.100 çıktı kan testi, kaan bey olmamış dedi zaten. Hala adet olmadım ama, hiç belirtim de kalmadı göğüsler dışında. Burda birini takip ettim. Benim gibi sonucu ama transferden sonra 20. Gün tekrar test yaptırmış hamile olduğu ortaya çıkmış. Eşim de bi idrar testi yaptır diyo. Sizce hiç umutlanmayıp boş yere, bekleyeyim mi?

Kendime hiç dikkat de etmedim bu süreçte

Canım bu süreçte her adım bir mucize,neler duyuyoruz,herşey olabiliyor tabiki.Sen idrar testini yaptır,içinde şüphe kalmamış olur.Allahtan Ümit kesilmez.İnşallah hayırlı Zaman'da en kısa zamanda hamile kalmayı nasip etsin Allah sana,yürekten duam senin için...

Çok çok teşekkür ederim, 2 tane idrar testi aldım ucuzlarından :). Yarın sabah bi yapcam bakalım. Umudum yok ama aklımda kalmasın. Allah her isteyene hayırlı zamanda nasip etsin inşallah, çok yıpratıcı bir süreçmiş.

Kalite aetdın diye neler yapıyorum canım bir bilsen.. arıdütü bal polen keçiboynuzu hayıt tohumu çörekotu tohumu yağı vs.. artı vitamin takviyesi.
Yumurtadan haber gelmedi kaliteli olsa hemen haber verirlerdi diye düşünüyorum.. ondan da ümidi kestim anlayacağın
İnşAllah...........

merhaba lar ben burda Y eniyim dün muanem vardı ilk adetimle iğnelerle başlayacağız sizlere bir sorum olucak kaan hoca sizlere ilk denemede kaç e mbiriyo transfer ettiği bana tek e mbiriyo transfer edecekmiş üzüldüm acaba tek e mbiriyo tutar mi birde bana ile eşime balık yağı omega elevit ampul ismini sayamadiğim kaç tane daha var

merhaba lar ben burda Y eniyim dün muanem vardı ilk adetimle iğnelerle başlayacağız sizlere bir sorum olucak kaan hoca sizlere ilk denemede kaç e mbiriyo transfer ettiği bana tek e mbiriyo transfer edecekmiş üzüldüm acaba tek e mbiriyo tutar mi birde bana ile eşime balık yağı omega elevit ampul ismini sayamadiğim kaç tane daha var

merhaba öncelikle hayırlı olsun tedaviniz. tek embriyo yaşınızla ilgili olabilir belki. belli yaşın altına kanunen tek embriyo transfer ediliyor diye biliyorum. ayrıca üzülmeyin lütfen. tek embriyo ile ikiz gebelik yaşayanlar var. içerde bölünme durumu söz konusu biliyorsunuz. bahsettiğiniz ilaçların hepsi vücudunuzu özellikle rahimi gebeliğe hazırlamak için. hepsini de kullandım hatta fazlasını da.

Merhaba ilk kez duydum tek embriyo ve İki embriyo için yaş sınırını biliyor musunuz ?

ozlem arica: sen ne aşamadasin kaan hoca çok soğuk hiç soru sorduruyor yoksa bana mi oyle geldi tutunsunda tek çift farketmiyor bu arada 26 yaşındayım açıklanmayan infertilite

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…