Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

yok canım ben bir tane gebelik geçirdim fakat düştü şimdi dondurulmuşlarla deneyeceğim fakat tüplerimde sıvı çıktı bakalım bayram sonu tedavim var

Matmazela Matmazela seninle ayni şeyleri yaşadığım için yazmak istedim. Tabi farklar var. Oncelikle ben 36 yaşındayım ve amh:0.13. Yani senin durumunla kıyas yaparsam çok daha vahim durumdayım. Ama çok şükür şuan ikizlerim var. Öncelikle hemen pes etmek yok. Daha sanırım ilk kez yumurta toplandı ve sen ümitsiz karamsar bir havadasın. Ben 1 sene de 4 kez opu ve 2 iptal opuyla sayısız iğne ilaçla 3 tane 2. Kalite embriyo ile kavuştum bebeklerime. Kaan beye güven o bu işin altından kalkacaktır Allahın izniyle. O ne derse yap. Her zaman dolu yumurta veya kaliteli embriyo olacak diye birşey yok. Ama yine de sağlıklı beslenip yapabildiğin bütün kürleri yap. Bu 3 ayı çok iyi degerlendir. Arı sütü bal polen, gece zeytinyağına incir batırıp sabah aç karnına ye, çörek otu, bal tarçın yapıp ye, incir kürü yap. Tabi hepsini ayni anda yapma. Ve herşeyden önemlisi inançlı ol ve rabbimin bu güzel duyguyu sana vereceğine inan. Ve tabi sabırlı olmak da bu yolda önemli taşlardan birii. Her olumsuzlukta yıkılmadan kalkmak da doktoruna vazgeçmemesi için güç verir. Umarım hakkında hayırlısı olsun. Daha çok gençsin ve etrafındaki insanları görerek düşünerek de strese sokma.
Merhaba öncelikle desteğin için teşekkürler.. Bu 3.opuydu. Kaan Beye güveniyorum ama yıprandım aslında bu kadar çabuk pes etmemenin sebebi sanırım şehirdışından gelerek tedavi olmam yani gitgel masraf ikiye katlanırıyor sonuç da sıfır olunca yıkım daha büyük oluyor. Etrafın baskısıda insanı o kadar etkiliyor ki her görenin çocuk sorması.. :KK43:
Yinede pes demiyorum 3 at sonra tekrar gidicem tabi ama yoruldum işte..
Kürleri yapicam spor vs. Kafamı boşaltıp kendime bi uğraş bulucam bakalım..

Tedavi süreciniz nasıl oldu acaba, şu an hangi aşamadasiniz. İlerleyiş nasıl oluyor.
Ümit hanımın yaklaşımı nasıl acaba.
Herkes böyle Kaan beyi övüyor kararsız kaldım.
Bilgi verirseniz sevinirim.
Yaklaşımı çok iyi pozitif güler yüzlü herşeyi açıklıyor istediğinizi sorabiliyorsunuz benim ilk deneme olmadı yine ümit hanımla devam ediyoruz bidahaki transferi bekliyorum şuan henüz başlamadık

merhaba lar arkadaşlar size bir sorum olacak iğneler başlabilmek ićin reglimi bkliyorum.hesapladigima göre periyodun bayramın üçüncü ve dördüncü günlerine denk geliyor acaba merkez açık olurmu kaan hoca orda olurmu daha fazlatedavimi ertelemek istemiyorum......

YAA arkadaşlar size bir sorum daha var.kaan bey bana ve eşime vitamin takviyesi verdi benim anlamadığım gebeliğe hazırlanan benim hemen hemen bütün vitaminleri alan eşim ben sadece dil alti folik acid. ampul birde ismini unuttuğum başka bir ilaç var.eşime verilen de say say bitmez.reçetelere isimler yapzmiyordu acaba kariştidikmii.arkadaşlar neyapmak lazım fikirlerinize ihtiyacım var.....

merhaba lar arkadaşlar size bir sorum olacak iğneler başlabilmek ićin reglimi bkliyorum.hesapladigima göre periyodun bayramın üçüncü ve dördüncü günlerine denk geliyor acaba merkez açık olurmu kaan hoca orda olurmu daha fazlatedavimi ertelemek istemiyorum......
Benimde adetim o döneme denk geliyor. Bu konuyu bende kara kara düşünüyorum. İnşallah biraz geç gelir de bayram sonrası giderim.

YAA arkadaşlar size bir sorum daha var.kaan bey bana ve eşime vitamin takviyesi verdi benim anlamadığım gebeliğe hazırlanan benim hemen hemen bütün vitaminleri alan eşim ben sadece dil alti folik acid. ampul birde ismini unuttuğum başka bir ilaç var.eşime verilen de say say bitmez.reçetelere isimler yapzmiyordu acaba kariştidikmii.arkadaşlar neyapmak lazım fikirlerinize ihtiyacım var.....
Bizim tedavimizde sadece bana verdi vitaminler. Eşime vermedi ilaç falan sadece sigarayı bırak dedi. O yüzden bişey diyemicem bu konuda

arkadaşım siz bu konuyu merkezle goruştunuzmu ?olmazsa pazartesi günü şu bayram tatilini hemşireler sorunca en azindan hazırlıklı oluruz siz ne aşamadasiniz?hepimiz için hayirlisi olsun...

Bizim tedavimizde sadece bana verdi vitaminler. Eşime vermedi ilaç falan sadece sigarayı bırak dedi. O yüzden bişey diyemicem bu konuda
öncelikle cvp yazdığınız için teşekkür ederim siz bu periyod D oneminizi merkezle goruştunuzmu? olmazsa ben pazertesi hemşireler arayıp soracağım.en azindan hazırlıklı oluruz.

öncelikle cvp yazdığınız için teşekkür ederim siz bu periyod D oneminizi merkezle goruştunuzmu? olmazsa ben pazertesi hemşireler arayıp soracağım.en azindan hazırlıklı oluruz.

Benim de öyle olacak
Acaba merkez sadece bayram için mi kapalı olacak yoksa pazartesi gününden itibaren mi. Keşke sadece ilk günü kapalı olsa

Kızlar şimdi tekrar baktım da benim adetim 8-9 Temmuza denk geliyor. Bayramı teğet geçiyor :)) Haftaya gideceğim rahim ağzında yara var benim onu görmek istedi doktor. O zaman bi sorayım sekretere bayramda açık mısınız diye. Bi sorun çıkmazsa eğer temmuzda iğnelere başlayacağız sanırım. Şimdilik estrofem ve vitaminleri kullanıyorum.

benimde demek istediğim eşimin değerleri iyiyken neden benden çok vitamin eßime veriliyor. kaan beyede soraım.benim merak ettigim.acaba eşimdemi problem var.

ilk denemesi olumsuz olan arkadaşlar 2.transfer için doktorunuz ne zaman yapılacak dedi kullandığınız bi takviye var mı benim ilk transfer mayıs başıydı şuan baskılama için doğum kontrol hapı kullanıyorum çikolata kist için

X