- 27 Şubat 2016
- 352
- 264
- 34
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #18.881
kaan beyin yanında yeni tedaviye başladık açıkçası çok bilgim yök gozlemlediğin kadarıyla maddi manevi hastasını düşünen bir insan ümit hanıma gelince daha önce proflardan memnun kalmadiğim için ümit hanımın yanına belki o yuzden gitmemisimdir..birde tek transfer sadece hastahanelerde geçerli...Kaan beyden memnun musunuz.
Bende tedavi görmek için doktor araştırması yapıyorum.
Ümit hanım hakkında bilginiz var mı.
Bende şuan tedavi aşamasındayım canım salı günü opum oldu hemen ardından tekrar olucak sorunumuz rezerv azlığı dediler amh 1.0 yani çokta az değil gibi görünüyor ama 2 yumurta toplandı 1 boş çıktı diğeride buğün belli olcak sizin problem neydi sezaryanlıyım demiştim çocuğın var sanırım ?YAA KİMSE BU TOPİĞE UĞRAMIYORMU?
ozlem arica: sen ne aşamadasin kaan hoca çok soğuk hiç soru sorduruyor yoksa bana mi oyle geldi tutunsunda tek çift farketmiyor bu arada 26 yaşındayım açıklanmayan infertilite
Kaan beyden memnun musunuz.
merhaba. benim oğlum 14 aylık ismi kaan. evet kaan hoca çok yoğun olduğu için size fazla zaman ayıramayabilir yada duymak istediğiniz her şeyi size veremeyebilir ama emin olun en güvenilir hekimin tedavisindesiniz. o benim abim oğluma tereddütsüz ismini verdim. onun gibi vicdanlı, işinde titiz ve başarılı, insanlığa yararlı biri olsun diye. inşallah sizde en kısa sürede sonuç alırsınız.
ben ümit hanımın hastasıyım memnunumKaan beyden memnun musunuz.
Amin canım Allah razı olsun..inşallah kalan yumosun dolu dolu çıkar annesine sıkı sıkı tutunur evet canım çok şükür bir tane kızım var kardeş için uğraşıyoruz darısı başına canım inşallah bizimde açıklanmayan infertilite kızımda kızımda birsürü tedaviden sonra dünyaya geldi aşılama laparoskopik histereskopi vs.......irenbede ısmail bey bize piyangodan çıktığını soyle de bir daha olmayabilirmiste en son muanede herşey güzel ama olmuyor 5senedi korunmutoruz nasip.....
kaan beyde mi doğum yaptınız canım. sağlıkla büyüsün evladınız
Ben 23 yaşındayım 2 embriyo istesem yapmaz mı Kaan Bey yasal olarak mı 35 yaş altına 2 embriyo konmuyor ?35 yaş altına tek transfer oluyo diye biliyorum.
Yasal olarak çoğul gebelik olmaması için evet sınırlama var fakat hastanın durumuna göre esneklikte var.Ama senin yaşın çok küçükmüş:)Sabırlı ol,amh değerin çok kötü değil,kromozom testinde iyi çıkmış,muhakkak kaliteli yumurtaların oluşur vardır içerde Allah'ın izniyle.Stres yapma,sürekli düşünme,başka şeylerle oyalan çünkü;stres hormonu ve yumurta üreten hormonlar aynı yerden salgılanırmış.Ben 23 yaşındayım 2 embriyo istesem yapmaz mı Kaan Bey yasal olarak mı 35 yaş altına 2 embriyo konmuyor ?
Amiin inşAllah.Yasal olarak çoğul gebelik olmaması için evet sınırlama var fakat hastanın durumuna göre esneklikte var.Ama senin yaşın çok küçükmüş:)Sabırlı ol,amh değerin çok kötü değil,kromozom testinde iyi çıkmış,muhakkak kaliteli yumurtaların oluşur vardır içerde Allah'ın izniyle.Stres yapma,sürekli düşünme,başka şeylerle oyalan çünkü;stres hormonu ve yumurta üreten hormonlar aynı yerden salgılanırmış.
Yaşınız kaç acaba. İkiz olduğu için merak ettim.cnm merhaba öncelikle tedavin hayırlı olsun. ben ikinci tüp bebek denememde hamile kaldım. şuan 11 haftalık ikiz hamileyim. İlk smyrana da denedik olmadı. Kaan beyde ilk deneme de hamileyim. inan ki olmasaydı da yinede gözüm kapalı onda devam ederdim. Ve şuan herkese kaan beyi tavsiye ediyorum. Canım tüp bebek maddi manevi zor süreç. tabiki emin adımlarla ilerleyeceksin. Önce inanarak. ama kaan bey gerçekten doğru biri. Sende önce allahın izni ile sonrada kaan beye inanarak tedaviye başla.
Ümit hanımı tanımıyorum. Ama irenbe de sürekli görüyordum güler yüzlü çok. Tedavi sürecinde nasıl bilmiyorum.
merhaba. benim oğlum 14 aylık ismi kaan. evet kaan hoca çok yoğun olduğu için size fazla zaman ayıramayabilir yada duymak istediğiniz her şeyi size veremeyebilir ama emin olun en güvenilir hekimin tedavisindesiniz. o benim abim oğluma tereddütsüz ismini verdim. onun gibi vicdanlı, işinde titiz ve başarılı, insanlığa yararlı biri olsun diye. inşallah sizde en kısa sürede sonuç alırsınız.