- 31 Ocak 2014
- 853
- 718
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #18.941
Canim benim esimede birsuru vitamin verdi ama bizim sperm hareketliliginde sorun var bence ikimizin kullanmasindaki amac embriyolarin kaliteli olmasi icin verdigini dusunuyorum cunku biz ilk tup bebek denememizde hicbirsey kullanmadik ve gebelil ilerleyemedibenimde demek istediğim eşimin değerleri iyiyken neden benden çok vitamin eßime veriliyor. kaan beyede soraım.benim merak ettigim.acaba eşimdemi problem var.
kizlar daha onceden de sormuştum kimse cvp vermedi. yine soruyorum eşlerinizde vitamin takviyesi aliyor mu?
çook sağol canım güle güle büyüt bebeğini kaan hoca kaç e mbiriyo transfer etti histereskopi yapildi mi?özel değilse sorun neydi ve ikinciyi düşünüyor musunuz ?cvp yazdiğiz için teşekkür ederim. ..
evet canım iletişim hakkında doğru söyledin daha önce bu konuyla ilgili bende yazmıştım.bana göre hiç soru sorulmuyor ve çok çabuk parlıyor neyse bizim sohbete ihtiyacımız yok önemli olan işinin ehli olmasıdır.RABBİM emeklerimizi boşa vermesin inşallah.Efet herkess ovuyor die bende gittim ama iletisim problemii basli basina sıkıntılı ve benim guvenim sarsıldı Kaan beye rahim kalinlastirma sirasinda dogru karar veremediğini dusunuyprum simdi dondurulmuslarim var kendimi mecbur hissettigim icin gidicem
aynı düşüncelere bende sahiptim bir zamanlar ama birgün öğrendim ki biz kaan beyin odasındayken yüzümüze bakmamasının sürekli bilgisayara bakmasının ve soruları geçiştirmesinin sebebi şu anda nasıl devam etmeliyim ne yaparsak daha iyi sonuç alırız diye kendini yiyip bitirmesindenmiş :) ve bigün nasılsın diye sordu bana ilk defa, tşk ederim siz nasılsınız dedim sen hamile kal iyi olacağım dedi. daha ne olsun :) hiç takılmayın bence işini iyi yapıyo sonuçta. benim için en önemlisi de kardan bebeklerin doğumuna vesile olduğununun bilincinde olması. birçok doktor ben yaptım ben başardım derken kaan bey vesile oldum diyor.çok şükür...evet canım iletişim hakkında doğru söyledin daha önce bu konuyla ilgili bende yazmıştım.bana göre hiç soru sorulmuyor ve çok çabuk parlıyor neyse bizim sohbete ihtiyacımız yok önemli olan işinin ehli olmasıdır.RABBİM emeklerimizi boşa vermesin inşallah.
aynı düşüncelere bende sahiptim bir zamanlar ama birgün öğrendim ki biz kaan beyin odasındayken yüzümüze bakmamasının sürekli bilgisayara bakmasının ve soruları geçiştirmesinin sebebi şu anda nasıl devam etmeliyim ne yaparsak daha iyi sonuç alırız diye kendini yiyip bitirmesindenmiş :) ve bigün nasılsın diye sordu bana ilk defa, tşk ederim siz nasılsınız dedim sen hamile kal iyi olacağım dedi. daha ne olsun :) hiç takılmayın bence işini iyi yapıyo sonuçta. benim için en önemlisi de kardan bebeklerin doğumuna vesile olduğununun bilincinde olması. birçok doktor ben yaptım ben başardım derken kaan bey vesile oldum diyor.çok şükür...
Kesinlikle katılıyorum yazdıklarına.Kaan Bey e bir defasında ne olur gülerek uzun uzun konuşun benimle demiştim,oda gülerek sen bebeğini kucağına al sonra ben hep gülerim sana demişti.Veren Allah tabiki kendiside öyle der ben vesileyim der öylede.Hayatını işine adamış karşımıza çıkması bir lütuf olan birisi...aynı düşüncelere bende sahiptim bir zamanlar ama birgün öğrendim ki biz kaan beyin odasındayken yüzümüze bakmamasının sürekli bilgisayara bakmasının ve soruları geçiştirmesinin sebebi şu anda nasıl devam etmeliyim ne yaparsak daha iyi sonuç alırız diye kendini yiyip bitirmesindenmiş :) ve bigün nasılsın diye sordu bana ilk defa, tşk ederim siz nasılsınız dedim sen hamile kal iyi olacağım dedi. daha ne olsun :) hiç takılmayın bence işini iyi yapıyo sonuçta. benim için en önemlisi de kardan bebeklerin doğumuna vesile olduğununun bilincinde olması. birçok doktor ben yaptım ben başardım derken kaan bey vesile oldum diyor.çok şükür...
neden cevap yazan yok yaaa :) kimse histereskopi olmadı mı
sağol canım. çikolata kistinden dolayı 3 aydır geçici menopozdaydım cuma günü histeroskopi yapıldı kaan bey bu ay sonu gibi gel rahim kalınlaştırma aşamasına geçelim dedi kaç gün sürüyo kalınlaştırma transfer ne zaman oluyo ben bu süreçte nelere dikkat etmeliyim nasıl beslenmeliyim bilmiyorum çok heyecanlıyım yetmez gibi sigara kullanıyorumolduk canım ben oldum. neydi soru yardımcı olmaya çalışayım?
canım bi de rahim kalınlaştırma aşamasında çok gidip geliniyor mu izmire senin nasıl olduolduk canım ben oldum. neydi soru yardımcı olmaya çalışayım?
sağol canım. çikolata kistinden dolayı 3 aydır geçici menopozdaydım cuma günü histeroskopi yapıldı kaan bey bu ay sonu gibi gel rahim kalınlaştırma aşamasına geçelim dedi kaç gün sürüyo kalınlaştırma transfer ne zaman oluyo ben bu süreçte nelere dikkat etmeliyim nasıl beslenmeliyim bilmiyorum çok heyecanlıyım yetmez gibi sigara kullanıyorum
histeroskopi de narkoz veriliyor mu??
Sağol canım cok şükür beslenmemize her zamn dikkat ediyoruz hayırlısı olsun bakalım inşallah problem çıkmazkalınlaştırma işlemi için ilaç alıyorsun. estrofem di yanlış hatırlamıyorsam ilacın adı. böyle mavi minik bir hap yuvarlak bir kutu içinde. artı normal ilaçların varsa kullanmaya devam ediyorsun. zamanı tamamen vücuduna bağlı. minimum 7mm olması gerekli. onun altında kalırsa transfer erteleniyor. sanırım 2 defa felan gittim bu süreçte izmire. beslenmene sadece kalınlaştırma aşamasında değil, bu tedavinin tamamında dikkat etmen gerekiyor. soğan kürü rahim duvarını kalınlaştırıyor diye biliyorum. deneyen arkadaşlar var. ayrıca en önemlisi sigarayı bir an önce bırakman gerekiyor. ben bol bol protein aldım. karbonhidrattan uzak durdum. zaten aşırı kiloluydum mecbur uzak durmam gerekiyordu. yumurta bal süt yoğurt baklagiller tüketebilirsin. heyecanın çok normal. istenilen boyuta geldiği an tarnsferi yapıyor kaan bey zaten.
Çok teşekkür ederim cevabınız için bir de rahim kalınlığına ne zaman ve nasıl bakıyor acaba ??histeroskopi de narkoz veriliyor mu??