Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

kızlar kendimi o kadar yanlız değersiz hissediyorum ki.vazgeçeyim diyorum olmuyor.mutsuzum.hiçbirşeye konsantre olamıyorum.benim embriyolara chg trsti yapılacak büyük ihtimal.içinizde bu testi yaptıran varsa fiyatını söyleyebilir mi?

Bende de pko var ve Kaan Hoca bana ne güzel yumurta sıkıntımız yok o zaman demişti. Ben bunu bi problem sanıyordum oysaki. Yani tüp bebek için pko olmak sorun değil aksine iyi bir durum.

Selam Can'ım ben de transfer aşamasındayım da embriyolarımın biri birinci diğeri ikinci kalite. Sen ikinci kaliteyle ikizlere hamile kalmışsın umut oldun. Embriyoların kaç hücreliydi canın hayırlı olsun rabbim bebeklerine kavuştursun.

herkese iyi akşamlar burda Y eniyim Allah hepinizin gönlüne göre versin bizimde yarım tupbebek için ilk kontrolümüz size bir sorum olacak kalan hocayla embriyo konusunda anlaşamadık tek e mbiriyo koyacağını ve çook üzgünüm şans düşer diye sanki boşuna yapiyormuşum gibi gelmiyor

canım ben doğum yaptım. Çok şükür bebeklerim 5 ayı bitirdi. Embriyolarım 4,5,6 hücreliydi. Umarım allah gönlüne göre verir inşallah.

Son düzenleme:
Hayırlısı olsun. Kaan bey neden tek embriyo koymak istiyor yada ısrar ediyor. Ki tek embriyo transfer ettiğini tek tük duydum.

kimse yokmu galiba bu saate yalnız ben varim topikte lütfen tek e mbiriyo hakkında yorumlarınızı bekliyorum kendimden biraz bahsedeyim 9buçuk sene lik evliyim 25 yaşındayım evlendiğimden beri infertiliteyle uğraşıyorum bir kızım var tupbebek hariç bütün tedavileri denedik ve olmadı hiç beklemediğim biranda mucize geldi şimdi 4bucuk yaşında kardeş istiyor hiç korunmadigimiza rağmen i off ne çokyazmışım kusura bakmayın Rabbim bu hayir li hepinize bebeklinizi kucağında almayı nasip etsin

cok sağol canım sezaryanli olduğum icin

Allah bağışlasın güle güle büyüt
Sağol canım hepimizinkini inşallah. Ya acikcasi daha önceden sezeryan olmanla bir risk görüyorsa ondan tek embriyo koymak istiyordur ama karar neticede sizin.hastasının hayatını riske atacak bir adım atmak istememiş olabilir. Umarım doğru karar verirsiniz. Halkınızda hayirlisi olsun.

arkadaşlar dün de sormuştum ama cevap gelmedi. cuma histeroskopi yapılacak. bu işlem anestezili mi oluyor.? 3 aydır geçici menopozdaydım transfer ne zaman olur bilginiz var mı bi de transfer öncesi süreçte nasıl beslendiniz nelere dikkat ettiniz

ANEZTEZİLİ OLUYOR CNM. BEN SABAH OLDUM ÖĞLEDEN SONRA İŞE BAŞLAMIŞTIM. TEKRAR ADET OLACAKSIN ADETİN 18.19 GÜNÜ TRANSFER OLUCAK. TABİ RAHİM KALINLAŞTIYSA. BENİM 19. GÜN YAPILDI. ŞİMDİ İKİZ GEBEYİM. HAYIRLISI OLSUN CNM.

ayyy çok güzel Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. ben 3 aydır geçici menopozdayım ama yine de adet olcak mıyım yarında adet olmamak için yapılan iğne yapılacak o zaman bi anlamı olmuyo iğnenin. bu işi anlamadım ben hiç

kızlar sabah akşam estrofem kullanmamı söyledi Kaan bey. Yumurtalar aynı büyüklükte olması için günde 2 kez kullanmam gerekiyormuş. Normalde günde 1 diye biliyordum ben. O yüzden sormak istiyorum benim gibi kullanan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…