- 22 Nisan 2014
- 186
- 173
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #18.841
döllenir inşaallah üzülme enerjini yüksek tutAhh İnşAllah canım sağol..
Bir tane yumurta çıktı bakalım döllenicek mi..
Selam Can'ım ben de transfer aşamasındayım da embriyolarımın biri birinci diğeri ikinci kalite. Sen ikinci kaliteyle ikizlere hamile kalmışsın umut oldun. Embriyoların kaç hücreliydi canın hayırlı olsun rabbim bebeklerine kavuştursun.Öncelikle çok zor bir durum. Umarım kendinize verdiğiniz bu süreyi iyi değerlendirip süper bir moralle yeniden tedaviye başlarsınız ve sonu güzel olur inş. Bende bu topigin en eskilerindenim ve 2 yıldır kaan beyi tanırım. kaan bey doğru bir tercih. Sanırım bebeğinizin kalbi durdu ve büyük bir ihtimal kaan bey bunun nedenini araştırır. Ona göre tedavi veya takibini yapar. @purplelife34 arkadaşımızın söylediği üst üste opu olup ikizleri olan arkadaşlarından biri benim sanırımdüşük amh ve yüksek fsh ile 1 yılda 4 yumurta toplama 2 iptalle 3 embriyo elde edebildik ve 2.kalite embriyolarla şuan bebeklerim 5 ayı bitirdiler. Kaan bey zoru seven bir doktor ve hastasının imkanları, azmi ve inancı sayesinde mutlu sona ulaştıran bir doktor. Benim için bir abi, bir baba gibi olmuştur. Bu 2 ayınızda kaan bey size takviye edici ilaçlar verir. Böylelikle bir yandan başlamış bir yandan da dinlenmiş olursunuz. Hakkinizda hayırlısı olsun.
canım ben doğum yaptım. Çok şükür bebeklerim 5 ayı bitirdi. Embriyolarım 4,5,6 hücreliydi. Umarım allah gönlüne göre verir inşallah.Selam Can'ım ben de transfer aşamasındayım da embriyolarımın biri birinci diğeri ikinci kalite. Sen ikinci kaliteyle ikizlere hamile kalmışsın umut oldun. Embriyoların kaç hücreliydi canın hayırlı olsun rabbim bebeklerine kavuştursun.
Sağol Can'ım darısı başıma inşallah... Sen de sağ salim kucağına al minnoşlarınıcanım ben doğum yaptım. Çok şükür bebeklerim 5 ayı bitirdi. Embriyolarım 4,5,6 hücreleydi. Umarım allah gönlüne göre verir inşallah.
Hayırlısı olsun. Kaan bey neden tek embriyo koymak istiyor yada ısrar ediyor. Ki tek embriyo transfer ettiğini tek tük duydum.herkese iyi akşamlar burda Y eniyim Allah hepinizin gönlüne göre versin bizimde yarım tupbebek için ilk kontrolümüz size bir sorum olacak kalan hocayla embriyo konusunda anlaşamadık tek e mbiriyo koyacağını ve çook üzgünüm şans düşer diye sanki boşuna yapiyormuşum gibi gelmiyor
Canım kucağıma aldım çok şükürSağol Can'ım darısı başıma inşallah... Sen de sağ salim kucağına al minnoşlarını
cok sağol canım sezaryanli olduğum icin
Sağol canım hepimizinkini inşallah. Ya acikcasi daha önceden sezeryan olmanla bir risk görüyorsa ondan tek embriyo koymak istiyordur ama karar neticede sizin.hastasının hayatını riske atacak bir adım atmak istememiş olabilir. Umarım doğru karar verirsiniz. Halkınızda hayirlisi olsun.Allah bağışlasın güle güle büyüt
evet anestezili oluyor..arkadaşlar dün de sormuştum ama cevap gelmedi. cuma histeroskopi yapılacak. bu işlem anestezili mi oluyor.? 3 aydır geçici menopozdaydım transfer ne zaman olur bilginiz var mı bi de transfer öncesi süreçte nasıl beslendiniz nelere dikkat ettiniz
arkadaşlar dün de sormuştum ama cevap gelmedi. cuma histeroskopi yapılacak. bu işlem anestezili mi oluyor.? 3 aydır geçici menopozdaydım transfer ne zaman olur bilginiz var mı bi de transfer öncesi süreçte nasıl beslendiniz nelere dikkat ettiniz
ayyy çok güzel Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. ben 3 aydır geçici menopozdayım ama yine de adet olcak mıyım yarında adet olmamak için yapılan iğne yapılacak o zaman bi anlamı olmuyo iğnenin. bu işi anlamadım ben hiçANEZTEZİLİ OLUYOR CNM. BEN SABAH OLDUM ÖĞLEDEN SONRA İŞE BAŞLAMIŞTIM. TEKRAR ADET OLACAKSIN ADETİN 18.19 GÜNÜ TRANSFER OLUCAK. TABİ RAHİM KALINLAŞTIYSA. BENİM 19. GÜN YAPILDI. ŞİMDİ İKİZ GEBEYİM. HAYIRLISI OLSUN CNM.