-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #18.821
Olmaz mı hem de ikizleri olan arkadaşlarımız var. Dur ben sana moral olayım. Bir yıl içinde 8 opu:) Amh düşük eşimde de problem olunca böyle oldu maalesef. Üçünde başarılı olduk ve transfere gidebildik tam 2 yıl sonra. Tabi senin yaşadığın da kolay değil gebeliğin sonlanmış , benim embriyolarım çocuğa dönüşmedi onlara bile şimdi 8 haftalık olacaktı gibi hesaplar yapıyorum senin durumun çok zor ama şansını devam ettirebilme şansın var anladığım kadarıyla.teşekkür ederşm arkadaşlar atık beni de aranıza alırsınız.tedaviye başlamak için 2 ay gibi süre verdik kendimize.2 hafta önce sonlandı gebeliğim sonlandırıldı.tüp bebekti o da.ama mıralim çok bozuk önce sizler sayesinde moral depolamak istşyorum.içinizde iki ya da üç kere yumurta toplanan anne adayı yok mu?
mrb. benim amh değerim 0,84'dü ilk tedaviye başladığımda. iki başarısız denemem oldu. görünürde 5-6 yumurta oluyordu fakat sayı az çıkıyor çoğu boş oluyor ya döllenme olmuyordu ya da gelişmiyorlardı.sana tavsiyem arı sütü bal karışımı tüketmen. çok düzenli ve belli miktarda kullanmak gerekiyo.benim 0,84 olan amh değerim 1,80 oldu 3 ayda.korkuyla başladığım 3. denememde 8 yumurta toplandı 4 tanesi donduruldu hemde 3 tanesi 1. kalite cok şükür. eğer bulma şansın olursa doğal arı sütü ve bal karışımı hazırlattır.Rabbim yardımcımız olsun hepimizin.Arkadaşlar bana bi akıl verin ya lütfen..
Başlarken 8 tane taslaktan 2 tanesi büyüdü sabah opum vardı. Neyse çıktım Kaan Bey dedi ki 1 yumurta çıktı diğeri boş.
Diyorki Amh değerin 1.0 çok kötü değil bu kadar az yumurta olmaması lazım anlayamıyorum başka bir sorun var beklediğim gibi olmadı
Tedaviye yeni başladığımda da 6 - 7 tane yumurta çıkması lazım bu değerlerle demişti.
Nedir bu durum anlayamıyorum böyle birşey yaşayan bilen var mı ?
Canım inşallah o yumurta embriyoya dönüşür. Amh.a göre evet neden öyle oldu acaba? Vitamin takviyesi alıyorsundur sanırım, onun yanında acaba arı sürü incir kürü mü yapsan. İşe yarıyor böyle kürler.Arkadaşlar bana bi akıl verin ya lütfen..
Başlarken 8 tane taslaktan 2 tanesi büyüdü sabah opum vardı. Neyse çıktım Kaan Bey dedi ki 1 yumurta çıktı diğeri boş.
Diyorki Amh değerin 1.0 çok kötü değil bu kadar az yumurta olmaması lazım anlayamıyorum başka bir sorun var beklediğim gibi olmadı
Tedaviye yeni başladığımda da 6 - 7 tane yumurta çıkması lazım bu değerlerle demişti.
İnşAllah canım inşAllah.Canım inşallah o yumurta embriyoya dönüşür. Amh.a göre evet neden öyle oldu acaba? Vitamin takviyesi alıyorsundur sanırım, onun yanında acaba arı sürü incir kürü mü yapsan. İşe yarıyor böyle kürler.
teşekkür ederşm arkadaşlar atık beni de aranıza alırsınız.tedaviye başlamak için 2 ay gibi süre verdik kendimize.2 hafta önce sonlandı gebeliğim sonlandırıldı.tüp bebekti o da.ama mıralim çok bozuk önce sizler sayesinde moral depolamak istşyorum.içinizde iki ya da üç kere yumurta toplanan anne adayı yok mu?
Vagifem vermemişti bana ama doğuma kadar progestan fitili kullandım ve gerekli olanı alıp kalanını dışarı atıyor. Çok kafana takmaTecrubeli arkadaslar yardim lutfen, transfer gunu sabah Vagifem ve Progestan kullandiniz mi? Cok akiyorlar transfer islemi icin rahatsiz bir durum olmaz mi?Siz nasil yaptiniz? Buarada transfer icin onerileriniz tavsiyeleriniz var mi?Transferden sonra ne kadar yattiniz, tuvalete ne zaman kalktiniz?
Vagifem vermemişti bana ama doğuma kadar progestan fitili kullandım ve gerekli olanı alıp kalanını dışarı atıyor. Çok kafana takma
Ben transfer günü sabahki fitili atmıştım transferde de kaan bey kendisi koyuyor zaten. Ve transfer zamanında orasını temizliyorlar. Ben transferden sonra 20-25 dk zor dayandım çünkü 2.5 lt su içmiştim ve mesanem patlayacak gibi olduğu için surguye yapmak zorunda kaldım. Sen o kadar su içmezsen daha rahat olur. Test gününe kadar evdeydim. İlk gün dışında diğer günlerde evde hareket ettim kan dolaşımı olsun diye ve iğne için yavaş hareketlerle sağlık ocagina gittim. Kabız olmamak içinde ılık suda gün kurusu yapıp içtim hergun. Ve bir avuç dut kurusu ve kabak çekirdeği yedim aklıma geldikçe. Sağlıklı beslendim. Ceviz çiğ fındık badem yedim. Çok şükür mutlu sona ulaştım. Umarım hakkında hayırlısı olur
Merhaba,Ben transfer günümde ikisinde kullandım Can'ım,hemşire hanıma sordum oda kullanmamı söylemişti.Transferden sonra 2 saat yattım klinikte,yarım saat sonra wc ye gittim.Ama hiç öyle rahatsız olmadım sıkışık halde olmaktan rahat ol.Evdede uzun oturdum,sürekli hasta gibi yatmadım ama hiç iş yapmadım,hiç dışarı çıkmadım.Bol su,kabak çekirdeği,dut kurusu Tükettim.Hayırlısı olsun inşallah,güzel haberlerini bekliyoruz:)Tecrubeli arkadaslar yardim lutfen, transfer gunu sabah Vagifem ve Progestan kullandiniz mi? Cok akiyorlar transfer islemi icin rahatsiz bir durum olmaz mi?Siz nasil yaptiniz? Buarada transfer icin onerileriniz tavsiyeleriniz var mi?Transferden sonra ne kadar yattiniz, tuvalete ne zaman kalktiniz?
Merhaba Canım,Saraçoğlundan netten incir kürünü izle ve uygula istersen faydası oluyor.Eczaneden de balparmağın arı sütü bal polen propolis karışımı var onu kullan.hergün süt yumurta yemelisin Canım,beslenme önemli.Üzülme amh değerin güzel,Kaan Bey araştırır sebebini zaten güven ona.Allah yardımcın olsun...Arkadaşlar bana bi akıl verin ya lütfen..
canım üzülme farklı protokollerle yumurtaların gelişir sen spor yap dhea kullan canım zeytinyağında bekletilen incir ye inşaallah olumlu sonuçlar alırızİnşAllah canım inşAllah.
Bende anlamıyorum Doktor Bey de anlamadı acaba bu durum yani amhın çok düşük olmamasına rağmen Yumurta gelişmemesi kromozom bozukluğuna mı işaret ediyor ??
Arı sütü balı prof dr saraçoğlundan almayı düşünüyorum bakalım...
benim tüp tedavisinde ilk transferimde bebeklerim tuttu ama öncesinde uzun ve meşakatli bir yolum var.Ay ne guzel cnim.ilk tup bebek denemen miydi senin
benim tüp tedavisinde ilk transferimde bebeklerim tuttu ama öncesinde uzun ve meşakatli bir yolum var.
yok canım benim amh:0.13 ve fsh:21 di yani yumurta üretimim yok denecek kadar az ve erken menepozla başladım. 1 senede 4 opu ve 2 iptal opu sığdırdım ve 3 embriyo ile transfere gittik ve dediğim gibi şuan bebeklerim 5 aylık. en zor infertilite grubunda olmak bile tedaviye ilk etapta yenik başlamana sebep oluyor. ama iyi ve başarılı bir doktorumuz var en nihayetinde. pko sanırım en kolay grup ve inşallah sende bu güzel duyguyu yaşarsın.Anlat cnm dinlerim.neden tup oldun sen pko falanmi wardi benim gbi
Merhaba canım teşekkürler.Merhaba Canım,Saraçoğlundan netten incir kürünü izle ve uygula istersen faydası oluyor.Eczaneden de balparmağın arı sütü bal polen propolis karışımı var onu kullan.hergün süt yumurta yemelisin Canım,beslenme önemli.Üzülme amh değerin güzel,Kaan Bey araştırır sebebini zaten güven ona.Allah yardımcın olsun...
yok canım benim amh:0.13 ve fsh:21 di yani yumurta üretimim yok denecek kadar az ve erken menepozla başladım. 1 senede 4 opu ve 2 iptal opu sığdırdım ve 3 embriyo ile transfere gittik ve dediğim gibi şuan bebeklerim 5 aylık. en zor infertilite grubunda olmak bile tedaviye ilk etapta yenik başlamana sebep oluyor. ama iyi ve başarılı bir doktorumuz var en nihayetinde. pko sanırım en kolay grup ve inşallah sende bu güzel duyguyu yaşarsın.
Ahh İnşAllah canım sağol..canım üzülme farklı protokollerle yumurtaların gelişir sen spor yap dhea kullan canım zeytinyağında bekletilen incir ye inşaallah olumlu sonuçlar alırız