Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

doğru söylüyorsunuz umarım benim ve herkes için en hayırlı olan olur. cevabınız için çok teşekkür ederim .. bakalım benim kaç hücreliler transfer olacak!!

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CNM. SAĞLIKLA GELSİN BEİŞLERİMİZ İNŞALLAH. BENDE İSMAİL BEYDEN 25 HAZİRANA RANDEVU ALDIM. İKİ TARAMA TESTİNİ TAM NE ZAMAN YAPTIRDIN. BAKALIM GİDİCEM İNŞALLAH İSMAİL BEY İÇİME SİNER. DOĞUM PARASI NE KADAR ALIYORMUŞ BİR ŞEY DEDİ Mİ?

SAĞLIKLA BÜYÜSÜNLER BEBİŞLERİN CNM. İNŞ. BENDE HAYIRLISI İLE O GÜNLERİ GÖRÜRÜM. ÇOK KORKU VAR İÇİMDE. KALP ATIŞINI CUMARTESİ DUYDUK. HAMİLELİĞİN NASIL GEÇTİ, ÇALIŞIYORMUYDUN, RİSKLİ DERKEN NE GİBİ SORUNLAR YAŞADIN CNM.

İnş canım. Kalp atışını cumartesi gördük demissin. Daha önce duymadınız mi? O kısmını anlayamadım. Benim en başından doğuma kadar riskliydi. Ve 8 ay yattım devamlı. Tansiyon yoğun kanama düşük tehlikesi şeker tiroid erken doğum riski hepsini yaşadım. Ve yüksek tansiyondan 36+0 da aldılar. Çok şükür 5 ayımız bitti. Ama ikiz gebelikte her zaman dikkat etmek gerekir. O yüzden sende daha dikkatli olmalısın. Hayırlısıyla kucağına aldigin günleri de görürsün.

Canım beni ilaçları bıraktım tam 11 gün sonra adet oldum epey gecikti. Kişiye göre değişiyor anlayacağım. Valla o embriyolara ne oluyor ben de merak ediyorum sanırım adetle bize elveda diyorlar
Benim adetim çok sancılı oldu . çok kan gelmedi ama ağrım çok fenaydı hatta adetimin 5. gün bile ağrıdan ağrı kesici kullandım. Herkesin böyle olmuyordur ama çoğu kişide oluyormuş.

merhaba öncelikle Allah bebeğine tez zamanda kavuşsun demek istiyorum. kaan bey için açılmış bu topiği önce en baştan okumaya başladım ama sonra bazı mesajlar ve bazı üyelerin üyelik tarihi ve mesaj sayıları şüphe duymama neden oldu. çok umutlanmıştım umutlarım söndü sanki.ama tabiki ön yargılı değilim ve bu nedenle özellikle size ve sizin gibi eski üyelere danışmak istiyorum.kaan bey nasıl bir soktor nasıl bir protokol uyguluyor.daha önce başka bir merkezde tüp bebek denemem oldu. kürtajla sonuçlandı malesef.şimdi yeni bir merkez arayışındayım.ilk sayfalarda kağan bey için yazılanlar beni doğru adresi doğru doktoru buldum duygusuna kaptırmıştı ama sonra içim şüphe kaptı.siz topiğin 20. sayfalarından beri filan varsınız.hepsini okumaya niyet ettim ama vaktim çok kaybolacak hemen adım atmak istiyorum.bana rica etsem kaan beyi anlatır mısınız ve siz hala kaan beyin hastası mısınız?şimdiden yardımlarınız için hepinize çok teşekkür ediyorum.

Merhaba,
Tabi bir çok kişi belki de normal olarak bebeğine kavuştuktan sonra yoğunluktan vs bloğa giremiyor.
Ben Kaan Bey'in İrenbe'den en eski hastalarından biriyim. İlk başladığımda o kadar yoğun değildi ve neredeyse yarım saat konuşabiliyorduk odasında, ama başarısı bilindikçe- biraz da bloglar sayesinde ben de çünkü netten bulmuştum Kaan Bey'in ismini ve başarısını içgüdüseldi biraz da- hasta sayısı arttı yoğunluğu başladı haliyle artık herkese 30 dakika ayıramamaya başladı.

Kaan Bey benim abim gibi, benimle sevindi benimle üzüldü. Çok emeği var, Allah razı olsun ondan. Ben zor hasta grubundaydım ha başarılı olabilirdik belki de ama nasip olmadı. Bunda hiç birimizin suçu yok elimizden gelenin fazlasını yaptık ama olmadı bu bir kaderdir. Allahın taktiridir.

Kaan Bey herkese farklı tedavi uyguluyor, vitamin takviyesi ile önce vücudu hazırlıyor ve pozitif biri. Alanında uzman onun tedavisine sorgusuz inanıp güvenebilirsin.

Ben tekrar tedaviye başakayacak olsam hiç tereddütsüz kendisine giderim. Zaten benden vaz geçmiyor hala :)
Zoru başarmayı seviyor yani :)

Başarıları oldukça yüksek.
Ha günü gelir yüzü asık bir şekilde ilaçlarını yazar buna alınmayacaksın. Günü gelir kahkahalarla karşılar seni. Yoğun her muayenede hastalarına çok zaman ayıramayabiliyor. Ama işini iyi yapıyor zaten faceten falan takip edersen neredeyse her gün bir kardan bebeğin doğumuna vesile olduğunu görebilirsin. Başarısı ortada.

Allah ondan razı olsun ve Allah onu korusun ki bir çok kişiye umut olmaya devam etsin.

merhaba. evet @purplelife en eski takipçilerden. bende 66.sayfadan dahil oldum. kesinlikle doğru adrestesiniz. içinizde ufacık şüpheniz olmasın. sevgiler.

çok teşekkür ediyorum cevaplarınız için içimi ferahlattınız. tüp bebek parasını transfer günü mü veriyoruz yoksa tedaviye başlar başlamaz mı veriyoruz? ve iki kere yumurta toplatınca aynı ayda tüp bebek maliyeti artıyor mu artıyorsa ne kadar artıyor?vücudu hazırlamak için kullanılan ilaçlat aşağı yukarı ne kadar tutuyor?

rica ederiz inşallah en kısa sürede kavuşursunuz sizde meleğinize. tüp bebek ücretini yumurta toplama günü veriyorsunuz. ben 2014 nisan ayında başlamıştım tedaviye. o zaman 4500 tl idi. 500 tl önceden ödeme yaptım. yumurta toplama günüde 4000 tl ödedim. benden bir kere yumurta toplandığı için 2. ve 3. toplamalarda fiyat farkı ne oluyor bilmiyorum. ilaçlar kişiye göre değiştiği için net bir rakam söylemek imkansız. vitamin takviyesi yapar kaan bey genelde. özellikle b12,demir ve omega3.

Merhaba bende kaan beyde tedaviye yeni basladim vitamin asamasindaydim 1 ayi bitirdik yarin kontrolum var bakalim ne zaman baslicaz... vitaminlere esiminkilerde dahil toplam 580 tl verdik canim fikir olur belki hayirli olsun simdiden :)

Arkadaşlar bana bi akıl verin ya lütfen..
Başlarken 8 tane taslaktan 2 tanesi büyüdü sabah opum vardı. Neyse çıktım Kaan Bey dedi ki 1 yumurta çıktı diğeri boş.
Diyorki Amh değerin 1.0 çok kötü değil bu kadar az yumurta olmaması lazım anlayamıyorum başka bir sorun var beklediğim gibi olmadı
Tedaviye yeni başladığımda da 6 - 7 tane yumurta çıkması lazım bu değerlerle demişti.
Nedir bu durum anlayamıyorum böyle birşey yaşayan bilen var mı ?

Son düzenleme:
teşekkür ederşm arkadaşlar atık beni de aranıza alırsınız.tedaviye başlamak için 2 ay gibi süre verdik kendimize.2 hafta önce sonlandı gebeliğim sonlandırıldı.tüp bebekti o da.ama mıralim çok bozuk önce sizler sayesinde moral depolamak istşyorum.içinizde iki ya da üç kere yumurta toplanan anne adayı yok mu?

canım geçmiş olsun öncelikle. sebebini ben bilmiyorum ama rezervi artırmak için incir kürünü denemeni önerebilirim. belli olmuyorki bu iş. vücudu ve doğal olarak yumurta gelişimini streste belki etkiliyordur.

var tabi olmaz mı mutlaka dönüş yaparlar size. gebelik neden sonlandı kalbi felan mı durdu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…