Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Kızlar otogardan irenbeye nasıl gidiliyor bilen var mı? Otobüs şirketlerinin servisleri oraya gidiyor mu? Şükür adetim geldi planlama yapacakmış Kaan bey ama eşim gelemediğinden ben otobüsle gideceğim. İnşallah yeri bulurum :)
Ha birde tüp bebek ücretini hemen alıyorlar mı yani tedavinin başında? Tedarikli gideyim eğer öyleyse.

Son düzenleme:
Canım havaalanını biliyorum da otogarı bilmiyorum ama diğer soruna cevap verebilirim :)
Eğer muayeneden sonra tedaviye başlarsa muayene parasını tedavi ücretinden kesiyorlar.
Takip için bir kısım daha para veriyorsun 300 t kadar. Geriye kalan parayı toplu olarak yumurta toplama günü getiriyorsun şimdiden hayırlı olsun

Benimde dün son kontrolüm vardı 2 tane gelişen yınurtam varmış salı günü yumurta toplama olacak.
Küçük küçük 7-8 tane yumurta var dedi Kaan Bey.
Opunun hemen ardından tekrar iğne kullanarak o yumurtaları da alicak. Sanırım ardışık diyorlarmı bu yönteme. İnşAllah diğerleri büyürler

Otogardan irenbeye gitmek için ya taksi kullanacaksınız ya da Pamukkale firmasiyla gelip Basmane efes servisine binmeniz lazım. Diğer firmaların Alsancak'a servisi yok çünkü. Efes Otel önünde inip yürüyerek 10 dakikada irenbe de olursunuz

çok sağ olun arkadaşlar. İyi ki bu grup var birbirimize yardımcı oluyoruz.

Cevabın için çok teşekkürler. Bende pamukkaleden bilet almıştım zaten iyi denk geldi. Efes otelde inicem diyim ben şoföre o zaman. Sağol canım tekrardan.

Cevap için teşekkürler. İşini çok iyi yapıyor Kaan bey haklısın. Şimdi başka bir yere gitmek sil baştan aynı şeyleri yaşamak demek. Bu da çok zor olacak. Bir de Kaan beyin bu aralar yurtdışı olayı vardi adet dönemine denk gelirse yokluğu mecbur başka birini tercih edicem. Kısmet artık hayırlısı hepimiz için

Kızlar merhaba ben 3 yıllık evliyim hiç korunmadik iki defa asilama oldum ama malesef sonuç negatif 4 ay ara verdik tedaviye sebepsiz infertilite sorunumuz şimdi tüp bebeğe karar verdik kaan beye gitmeyi düşünüyoruz ama izmire 2 30 saatlik bir mesafede oturuyoruz tedavi süreci nasıl ne kadar süre sürekli gidip gelmek gerekiyor eşim de ben de çalışıyoruz tatilleri nasil ayarlamaliyiz beni bilgilendirir misiniz

kızlar merhaba 10+2 günlük ikiz hamileyim. Kaan bey artık ben takip edemicem dedi, İsmail küçük yönlendirdi. İsmail beye giden var mı aranızda. doğum parası ne kadar alıyorlar.

Birde ikili tarama testi yapılacak haftaya devlette yaptıran oldumu sonuç hemen çıkıyor mu ? Bana iren be 130 tl istedi.

İkiz olduğu için her doktora da gidemiyorum. İsmail bey konusunda bir bilgim de yok. Çok kararsız kalıyoruz.

Kardeşimin eşi Buca Kadın Doğum Hastanesinde ebe. İsmail Bey'de bu hastaneden İrenbe'ye geçti. Gelinimiz sürekli smail Bey'i anlatırdı bize aha İrenbe'ye geçmeden önce. Ne kadar başarılı bir hekim olduğuna dair. Hatta transfer olunca çok üzülmüştü. İsmail Bey adına çok seviniyorum ama kendi adımıza çok üzülüyorum dedi hep. Benimde bizzat sezeryanıma girdi kendisi Kaan Bey'le birlikte. Bence gönlünüz ferah olsun kesinlikle doğru bir yönlendirme yapmış Kaan Bey. İkili taramaya gelince ben 2014 yılında dışarda 60 TL ye yaptırmıştım.

merhaba benim belki biliyorsun ikiz gebeliğim vardı. ve tüm takibimi kaan bey yaptı. fakat riskli bir gebelik geçirdiğim için ismail bey de bizzat ilgilendi. kaan beyin son ikiz gebelerindendim. ismail beyde gebelik takibinde çok hassas ve ilgili. aklındaki tüm sorulara da cevap veriyor. benim doğumuma da beraber girdiler .zaten bir sıkıntı olsa ismail bey kaan bey ile gerekirse iletişime geçer. bence aklında soru işareti kalmasın. bu arada zam gelmiş ama ikiz doğumları egepolde yapıyorlar. yenidoğan ünitesi ikiz gebelikte çok önemli. zira ben 36+0 da doğum yapmama rağmen oğlum 10 gün küveze girdi. irenbenin ücreti ve hastanenin ücreti ayrı. ben her ikisine de toplamda ocak ayında henüz zam yansıtılmamıştı 4250 tl civarında ödeme yaptım. ikili tarama ise ikiz gebelikte çok doğru sonuç vermese de ben kan vererek yaptırmıştım önemli olan usg. de ki ense kalınlığı ve burun kemiklerinin oluşup oluşmadığı. ama kanda da risk çıkmazsa için rahat etsin. gerçi kaan bey bana harmony testi önermişti ama hem çok pahalı hemde allah korusun bir sıkıntı çıksaydı o zaman aldıracakmıydım diye düşündüm ve yaptırmadım ve çok şükür bebeklerim sağlıklı. ben ikiliyi o sürede başka özel bir yerde yaptırdım. irenbenin fiyatı gayet iyi bence orada yaptır. yada ismail beye danışıp devlette de yaptırabilirsin. zaten ikiz gebelik iki kat masraf anlayacağın hiç bitmiyor ama yeterki bebeklerimiz sağlıklı olsunlar çok da önemli değil.

peki 15 hücreli olunca yani çok hücreli olunca risk mi oluşturuyor ki

peki 15 hücreli olunca yani çok hücreli olunca risk mi oluşturuyor ki
Hiç sanmam. Ne kadar çok bölünür ve hücreliyse o kadar iyi diye biliyorum. Ben hiç embriyo kaliteleriyle ilgilenmedim, aslında öğrenmek de istememiştim etkilenmemek için.
Görüyoruz ki 27 yaşında 1. kalite 2 embriyo ile negatif sonuç alınırken, 42 yaşında 2. kalite iki embriyo sağlıklı ikiz bebekle sonuçlanabiliyor.. Hiç ama hiç takılma bunlara. Ama çok öğrenmek istiyorsan da istersen İrenbe'nin embriyoloğundan bilgi alabilirsin.

Arkadaşlar kafama takılan bi kaç şeyi sormak istiyorum:

Tutunamayan embriyoları adet olunca mı atıyor vucüt?

Kanda 11. Gün negatif çıktı, o zaman acayip adet öncesi ağrılarımdan vardı, ilaçları bırakınca gemen adet olurum diyordum ama o zamandan beri sadece göğüslerim şiş, karın ağrım tamamen gitti. İlaçlar mı yapıyormuş ağrıyı, yoksa kan testini tekrarlamaya gerk var mı?

3 ay menapozdaydım, negatifi görüp ilaçları bıraktıktan kaç gün sonra adet oldunuz?

Kızlar ben bugün ilaçlara başlarım diye ümit etmiştim ama başlayamadık. Kaan bey yumurtaların hepsi aynı büyüklükte olması gerekiyor dedi ve estrofem yazdı. Sabah akşam aç karnına alacakmışım. Birde benim rahim ağzında yaram var ve 2 hafta önce aşırı kanamam olmuştu. Bunu söyledim ve adet bitiminde bakalım dedi. 2 hafta sonra tekrar gideceğim bakalım. Estrofem kullanan var mı aranızda?

Meraba canım.öncelikle hayırlı olsun ikizlerin.benimde 13 haftalık şuan tek.kaan bey bizede artık takip edemiyceni söyledi.ismail beye yönlendirdi.önce teretdüt ettim çok genç diye ama kendi kızınında doğumunuda ona yaptıracağını söyledi.o kadar güveniyorum dedi.geçen hafta ilk defa gittik ben çok memnun kaldım.çok ilgili,güler yüzlü,her soruma cevap verdi.ben onda devam etmeye karar verdim.2li testide ben 9 eylülde çalışıyorum orda yaptırmıştım ona baktı tekrar yapmaya gerek yok dedi.hatta 4lü test istiyolarmış bide yaptırabilirsen orda yaptır dedi.böle yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…