- 22 Ağustos 2014
- 881
- 428
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #18.781
Canım havaalanını biliyorum da otogarı bilmiyorum ama diğer soruna cevap verebilirim :)Kızlar otogardan irenbeye nasıl gidiliyor bilen var mı? Otobüs şirketlerinin servisleri oraya gidiyor mu? Şükür adetim geldi planlama yapacakmış Kaan bey ama eşim gelemediğinden ben otobüsle gideceğim. İnşallah yeri bulurum :)
Ha birde tüp bebek ücretini hemen alıyorlar mı yani tedavinin başında? Tedarikli gideyim eğer öyleyse.
Kızlar otogardan irenbeye nasıl gidiliyor bilen var mı? Otobüs şirketlerinin servisleri oraya gidiyor mu? Şükür adetim geldi planlama yapacakmış Kaan bey ama eşim gelemediğinden ben otobüsle gideceğim. İnşallah yeri bulurum :)
Ha birde tüp bebek ücretini hemen alıyorlar mı yani tedavinin başında? Tedarikli gideyim eğer öyleyse.
çok sağ olun arkadaşlar. İyi ki bu grup var birbirimize yardımcı oluyoruz.Canım havaalanını biliyorum da otogarı bilmiyorum ama diğer soruna cevap verebilirim :)
Eğer muayeneden sonra tedaviye başlarsa muayene parasını tedavi ücretinden kesiyorlar.
Takip için bir kısım daha para veriyorsun 300 t kadar. Geriye kalan parayı toplu olarak yumurta toplama günü getiriyorsun şimdiden hayırlı olsun
Cevabın için çok teşekkürler. Bende pamukkaleden bilet almıştım zaten iyi denk geldi. Efes otelde inicem diyim ben şoföre o zaman. Sağol canım tekrardan.Otogardan irenbeye gitmek için ya taksi kullanacaksınız ya da Pamukkale firmasiyla gelip Basmane efes servisine binmeniz lazım. Diğer firmaların Alsancak'a servisi yok çünkü. Efes Otel önünde inip yürüyerek 10 dakikada irenbe de olursunuz
Yoğun olması senin fikrini etkilemesin bence sonuçta yoğunluk olsada işini çok iyi yapıyor kesinlikle bu yeterli.ben olsam alıştığım doktora güveniyorsam değiştirmezdim durumunu biliyor yumurtalarının ne kadar sürede ne kadar ilaca cvp verdiğini biliyor bunlarıda göz önünde bulundur bence
transferi yaptıktan sonra.bu bildiği kabak çekirdeğimi yoksa kabağın içindeki çekirdek miTransfer yaptıran sevgili anne adaylarımız:) bol bol çiğ kabak çekirdeği tüketin. Denenmiştir:) Hadi hayırlı haberleriniz gelsin inşallah.
transferi yaptıktan sonra.bu bildiği kabak çekirdeğimi yoksa kabağın içindeki çekirdek mi
kızlar merhaba 10+2 günlük ikiz hamileyim. Kaan bey artık ben takip edemicem dedi, İsmail küçük yönlendirdi. İsmail beye giden var mı aranızda. doğum parası ne kadar alıyorlar.
Birde ikili tarama testi yapılacak haftaya devlette yaptıran oldumu sonuç hemen çıkıyor mu ? Bana iren be 130 tl istedi.
İkiz olduğu için her doktora da gidemiyorum. İsmail bey konusunda bir bilgim de yok. Çok kararsız kalıyoruz.
merhabakızlar merhaba 10+2 günlük ikiz hamileyim. Kaan bey artık ben takip edemicem dedi, İsmail küçük yönlendirdi. İsmail beye giden var mı aranızda. doğum parası ne kadar alıyorlar.
Birde ikili tarama testi yapılacak haftaya devlette yaptıran oldumu sonuç hemen çıkıyor mu ? Bana iren be 130 tl istedi.
İkiz olduğu için her doktora da gidemiyorum. İsmail bey konusunda bir bilgim de yok. Çok kararsız kalıyoruz.
peki 15 hücreli olunca yani çok hücreli olunca risk mi oluşturuyor kiYumurta kalitesini gösterir. Ne kadar çok hücreliyse yani bölünmüşse yumurta kalitesi o kadar yüksek demektir.
1.2. kalite diye gidiyor. Bence çok güzel. 8 -10 hücreli olunca 1 . kalite oluyor bildiğim kadarıyla.
Hiç sanmam. Ne kadar çok bölünür ve hücreliyse o kadar iyi diye biliyorum. Ben hiç embriyo kaliteleriyle ilgilenmedim, aslında öğrenmek de istememiştim etkilenmemek için.peki 15 hücreli olunca yani çok hücreli olunca risk mi oluşturuyor ki
Canim allah yar ve yardimcin olsun insallah hepsi saglikli embriyolar haline donusurler sen yolun yarisini bile gecmissin neguzel dualarim seninleBenimde yarın 11.00 de opum var banada dua ederseniz çok sevinirim..
Meraba canım.öncelikle hayırlı olsun ikizlerin.benimde 13 haftalık şuan tek.kaan bey bizede artık takip edemiyceni söyledi.ismail beye yönlendirdi.önce teretdüt ettim çok genç diye ama kendi kızınında doğumunuda ona yaptıracağını söyledi.o kadar güveniyorum dedi.geçen hafta ilk defa gittik ben çok memnun kaldım.çok ilgili,güler yüzlü,her soruma cevap verdi.ben onda devam etmeye karar verdim.2li testide ben 9 eylülde çalışıyorum orda yaptırmıştım ona baktı tekrar yapmaya gerek yok dedi.hatta 4lü test istiyolarmış bide yaptırabilirsen orda yaptır dedi.böle yanikızlar merhaba 10+2 günlük ikiz hamileyim. Kaan bey artık ben takip edemicem dedi, İsmail küçük yönlendirdi. İsmail beye giden var mı aranızda. doğum parası ne kadar alıyorlar.