- 3 Ağustos 2013
- 688
- 1.132
- Konu Sahibi mavinehir17
- #18.761
tam anlamadım yazdıklarınızı, ikiz bebek için mi tedaviye başlayacaksınız?
Diğer soruya gelecek olursak, yumurta toplama sonrasında oluşan embriyoların kaliteleri oluyor, 1. kalite genelde 8 hücre kadar çoğalabilen iyi embriyolar iken, benimkiler gibi 2. kalite olan embriyolar döllenme sonrasında suni ortamda yeterince çoğalamayan (5,6 hücreli mesela) ama rahimde çoğalmaya devam ederek hamile kalma imkanı olan, sadece 1. kalite olanlara göre hamilelik oranı biraz daha düşük olan embriyolar anlamına geliyor. Ama Kaan beyin dediğine göre çok önemli bir şey değilmiş ve belli olmuyormuş, bazen 1. kalite tutmazken, 2. kaliteden ikiz olduğu bile olmuş. Allah bana da bu şansı nasip eder inşallah, yarın öğrencem, heyecanlanıyorum
Merhaba okuduğum kadarıyla test günün bugündü. Ama yarın yapacaksın testi demek.
Ben de transferden 3 ay önce bir rüya görmüştüm test günüm Cumartesiymiş, testi yapıyormuşum ve olumsuz oluyormuş.
Nefes alamayarak uyanmıştım. Dedim ki test günüm Cumartesi olursa o güne hayatta yaptırmam.
Kader bu ki test günüm Cumartesiye denk geldi ben de rüyadan etkilenip Cuma günü yaptım testi ve kaderden kaçamadım rüyam gerçek olmuştu, keşke bazı rüyalar gerçek olmasa ..
İnşallah Cuma sana uğurlu gelir. Bir çok kişi de Cuma güzel haber almıştı. Yarın güzel haberlerini bekliyoruz. Bu arada günlerin, sayıların çok da önemli olmadığını öğrendim, hurafe yapmışım ne zamandır. Bu da bana bunu öğretti:)
Dualarım hepinizle..