Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Transferimden sonraki 3. Gündeyim, ara ara adet öncesi dönemdeki hassasiyetleri hissediyorum karnımda. Negatif sonuç alanlar genelde 13-14. Günlerde adet olmuşlar. Benim daha çok erken negatifse bile. Hadi hayırlısı, bana da dua edin nolur canlar

Gerçekten çok heyecanlı bende o günleti görür müyüm acaba Allah yardımcın olsun belki minnoşun yerleşme belirtileridir Güzel sonuçlar alırsın inşAllah

cnm sakın üzme kendini. öncelikle hayrlısı olsun. inş. güzel sonuçlar alırsın. benim transferin 2,3,4 günü bel ağrım çok oldu. göğüslerim hafif şişti. arada kasık ağrım oldu. ama 6. günü sabaha kadaar adet olcakmış gibi belim ağrıdı, çok korktum dedim yine olmadı galiba. test gününe kadar da ağrılarım devam etti hep. şükürler olsun ki hmileyim. ve hala arada adet gibi ağrılarım oluyor. 6. haftada lekelenmem oldu. o yüzden ağrılarına takılma. dua et bol bol elimizden gelen tek şey bu. hayırlısı olsun inş. cnm

amin cnm sağlıklı olsunlar yeter ki. bu benim ikinci denemem di. allahım tez zamanda hepimize sağlıklı hayırlı evlat versin.

Merhabaa ben 1 ay vitamin kullandım aslında bu ay başlamiycaktı kan tahlillerim iyi gelince başladı yani kişiye göre değişiyor canm ben daha bu aşamadayım o yüzden diğerlerine cevap veremiyorum
Canim cok tesekkur ederim insallah tedavin cok guzel gecer ve olumlu sonuclar alirsin gelismeden haberdar edersen cok sevinirim benimde kan tahlillerim
Merhabaa ben 1 ay vitamin kullandım aslında bu ay başlamiycaktı kan tahlillerim iyi gelince başladı yani kişiye göre değişiyor canm ben daha bu aşamadayım o yüzden diğerlerine cevap veremiyorum
Canim tedavin hayirli olsun umarim guzel sonuclar alirsin gelismelerden haber verirsen cok sevinirim sanirim aramizda bi iki ay olucak :) benimde tahlillerim iyi cikti ama baslarmi bilmiyorum

Aminn çok teşekkür ederim canıım belki aynı zamana denk geliriz bizim sorunumuz rezerv azlığı.. yani bir kaç kez opu olcak. Hayırlısı olur inş.

amin cnm sağlıklı olsunlar yeter ki. bu benim ikinci denemem di. allahım tez zamanda hepimize sağlıklı hayırlı evlat versin.
Peki sorun neydi arkadaşım? Bi de transfer edilen embriyoların kalitesi nasıldı?ben de kaan hocada transfer aşamasına geçtim iki embriyom var. 1,1. Diğeri 2. Kalite

Aminn çok teşekkür ederim canıım belki aynı zamana denk geliriz bizim sorunumuz rezerv azlığı.. yani bir kaç kez opu olcak. Hayırlısı olur inş.
Ayy insallah hersey cok guzel gecer bizimde sorun sperm hareketi ve sayisi.. dr beye neder bilmiyorum duydunmu ama ari sutu poleninin yumurtaliklara cok faydasi varmis kullaniyormusun canim

Ayy insallah hersey cok guzel gecer bizimde sorun sperm hareketi ve sayisi.. dr beye neder bilmiyorum duydunmu ama ari sutu poleninin yumurtaliklara cok faydasi varmis kullaniyormusun canim
Kullanıyorum canım kullanmadığım takviye kalmadı zaten hayıt, arı sürü+bal+polen, keçiboynuzu pekmezi testere dişli aslanpençesi

Canım erkek infertilitesi Allahın izniyle zor değil diye biliyorum. Keçiboynuzu kürünüde çook tavsiye ediyorlar. İnşAllah en yakın zamanda güzel haberlerini duyarız haberdar et

ben saf arı sütü ve polen kullandım 2 ay falan ama malesef yine istenilen sonucu alamadık bunun yanında arı sütü bal polen karışımı da kullandım eczaneden tabi herkese etki edecek diye bişey yok bende rezerv sorunu var belki de ondandır bilemiyorum. 3 taneyle opuya girdik 2 tane dolu çıktı onlarda orta kalite şimdi 2.opu için iğnelere başladık hayırlısı olsun..rabbim herkese şifa versin.. hala daha arı sütünü kullanmaya devam ediyorum. arı sütü bal polen karışımı hariç bu 3.tüp arı sütü hala kullanıyorum. poleni sütle karıştırıp içtim balla karıştırırsanız aç karnına kilo yapıyor bilginiz olsun..

Canım erkek infertilitesi Allahın izniyle zor değil diye biliyorum. Keçiboynuzu kürünüde çook tavsiye ediyorlar. İnşAllah en yakın zamanda güzel haberlerini duyarız haberdar et
Aminn insallah canim bu ikinci olucak insallah devami gelir ikiside pozitifti ama devami gelemedi malesef insallah hepimizin yuzu guler guzel haberler aliriz

Canım yolu yarılamışsın sorunumuz aynı seninle.. bence sonucun iyi inşAllah ikinci opudan sonra transfere geçersin hayırlısıyla

Canım yolu yarılamışsın sorunumuz aynı seninle.. bence sonucun iyi inşAllah ikinci opudan sonra transfere geçersin hayırlısıyla
amin inşallah...ben şubatın ilk haftası başladım hala devam ediyoruz... benim 2.denemem ilk tedavimde kaan beydeydi. ilk tuttu fakat kalbi durdu 8 haftalıkken kürtaj oldum bizim için uzun bir süreç sabırlı bir yol hepimiz için sizin tedaviniz de hayırlı olsun hepimizin sonu güzel olur inşallah kucaklarımız dolsun

Canım çok geçmiş olsun çok zor gerçekten yaşamayan anlamıyor.. Ama şöyle düşün rezerv sorununun olmasına rağmen embriyo oluşmuş bu bile çok iyii.
İnşAllah güzel haberler yakındır canım amin Allah bu uğurda maddi manevi çabalayan herkese yardım etsin.
O kadar yıpratıcı bir dönem ki Allahım mükafatını bu dünyada da öbür dünyada da versin inşAllah..

amin canım 1 senedir tüp bebek tedavisindeyiz... öncesi de var allah herkesin yardımcısı olsun gerçekten çok zorlu süreçler hem maddi hem manevi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…