Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

merhaba canım,
ben Kaan Hoca'nın İrenbe'nin hatta İzmir'in tartışmasız en iyi dr. u olduğuna inandığım için geçmeni tavsiye ederim...Ümit hn. çok tatlı biri ama konu tüp bebek olunca Kaan Hoca'dan başkası düşünülemez bence. denemeni tavsiye ederim çok zor durumdaki hastaları bile hamile kalıp bebeklerini kucağına aldı... hakkında hayırlısı olsun inşallah..

cevapladığın için çok teşekkürler evet çok tatlı biri ama aklım kaan beyde birde benim dondurulmuşlarım var yani opuyu kendi yapmadan transfer kabul edermiki?

cevapladığın için çok teşekkürler evet çok tatlı biri ama aklım kaan beyde birde benim dondurulmuşlarım var yani opuyu kendi yapmadan transfer kabul edermiki?
rica ederim, bence bir konuş görüş derim, açıkçası bilemiyorum nasıl olur kabul eder mi ama sonuçta dr. seçme özgürlüğü diye bişey de var:) sorun olmaz gibime geliyo vakit kaybetmeden görüş bence gene sen.

Merhaba Can'ım.Benim fikrim Kaan Beye geçmen yönünde,sen hangi doktoru istersen onunla devam edebilirsin,Ümit hanıma ayıp olur diye de düşünme.Senin için rahat olmalı,huzurlu ol ki tedavin güzel olsun.Kaan Bey de opuyu yapmasada bence transferi alır diye düşünüyorum sonuçta hekim olarak onlarda olumlu sonuç almak için her yolu denerler.Ben irenbede bir bayanla konuşmuştum lobide Başka bir doktordan Kaan Beye geçtim demişti.Kaan Beyi ara muhakkak.

krc05 Can'ım birşey soracağım Kaan Bey tetanoz aşısı ve diğer açıları yaptırıyormu? Aile hekimimiz aradıda açılarınız olacak diye sormak istedim sana.

SAĞOL CNM. EVET İKİZ DÖRT GÖZLE BÜYÜMESİNİ BEKLİYORUZ ARADIM HEMŞİRE ÇOK NORMAL KANAMA VY ÇOK AĞRIN OLURSA GEL DEDİ. NORMALDE PAZARTESİ RANDEVUM VAR. BEKLİCEM BAKALIM.. ALLAHIM SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞ.

SEN KAÇ HAFTALIK HAMİLESİN. KAAN BEY Mİ TAKİP EDİYOR.

Canım benim çok teşekkür ederim iyi Dilek'lerin için.Biran önce hissetmek istiyorum Prensesimin hareketlerini.Yaniiii bir kızımız olacak kısmetse teyzesi:)Aslında hareket varda ben sanırım kramp gibi anlıyorum henüz.Evet Can'ım sende Zaman buldukça yaz son aylarını paylaşalım.[/QUOTE]
ayyy canım kızın mı olacak çok güzel valla...allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.kızların hareketleri biraz daha geç hissediliyor diyorlar merak etme ben de öncesinde de birşeyler oluyordu ama anlayamıyordum 18. haftada hareketler düzenli hale gelince hissetmeye başlamıştım seninde hissetmen yakındır :)

krc05 Can'ım birşey soracağım Kaan Bey tetanoz aşısı ve diğer açıları yaptırıyormu? Aile hekimimiz aradıda açılarınız olacak diye sormak istedim sana.
canım evet yapılması gereken aşılar var hamilelikte hatta kadın doğum uzmanı da söylüyor aşıları bana 24-26 haftalarda yapılan aşılar var diye söylemişti ama bana önceden aile hekimiğindeki hemşire madem gebelik düşünüyorsunuz(5 yıldır bu tedavilerle uğraşınca) aşılarına başlayalım demişti ve tüm aşıları yaptırmıştım ve 10 yıl geçerliymiş bu aşılar o yüzden ben yaptırmadım aşı kartımda duruyordu onu gösterdim kadın doğum uzamanı da tamam aşın yok dedi yani hem aile hekimliğinden hem de kadın doğum uzmanından bilgi alabilirsin bizde kan uyuşmazlığı var ilk gebeliklerde bununla ilgili iğne yapılmamasına rağmen bizim kadın doğum uzmanı düşük riski olunca o iğneyi yaptırdı sadece

Teşekkür ederim Canım Bilgin için,ben en son lisede yaptırmıştım sanırım yarın doktoruma soracağım.Aile hekimine gidileceğini bilmiyordum bile:)
Bende kızımın hareketlerini en kısa zamanda hissetmek ve tekme yemek istiyorum:) Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah...Senin kaç haftalık oldu şimdi Canım?Yatıyordun bir ara şimdi daha iyisindir inşallah.

KIZLAR GÜNAYDIN BEN 7+4 GÜNLÜK İKİZ HAMİLEYİM. AMA DÜN AKŞAMDAN BERİ ARA ARA KAHVERENGİ LEKELENME OLUYOR. NORMAL Mİ? ARANIZDA BÖYLE OLAN OLDU MU ? KAAN BEYİ DE ARAMADIM SİZE SORMAK İSTEDİM.
Canım hiç korkma benimde 5. Ve 6. Haftamda oldu.çok korktum.kaan beyi aradım hemen.hiç korkma ilk iki ay normal dedi.hayırlı olsun.sağlıkla kucağına al inşallah

Canım hiç korkma benimde 5. Ve 6. Haftamda oldu.çok korktum.kaan beyi aradım hemen.hiç korkma ilk iki ay normal dedi.hayırlı olsun.sağlıkla kucağına al inşallah

amin cnm amin. bu yolda olan herkes sağlıkla evladına kavuşsun inş. yani çok değil ama damla damla oldu.akşama kadar toplasam 5-6 damla. ama işte insan tedirğin oluyor. senin kaç haftalık bebeğin kan beydemi devam ediyorsun.

canım benden önce arslan arkadaşım cevap vermiş ama ben de yazayım. Kaan Hoca gebelik takibinde yapılması gereken herşeyi yaptırıyor canım, aşılarını mutlaka yaptır dedi bana, herkesin kafasında soru işareti olan şeker yüklemesi için de yaptır dedi, yani şüpheye yer vermeyecek şekilde herşeyin yapılmasını istiyor. ben de aşılarımı ve yüklememi yaptırdım zamanı gelince. sen de mutlaka yaptır derim atlama bunları:)
amin canım sağlıkla gelsinler inşallah miniklerimiz:) ben 34 haftalık oldum, Kaan Hoca takip ediyor ama yoğunluktan dolayı bizle beraber birkaç hastadan sonra gebelik takiplerini bıraktım dedi, 10 haftalık olana kadar takip ediyorum, sonra başka bir dr.a yönlendiriyorum, sizin işiniz keyfe dönüyor, ama dışarda hala durumu belli olmayan stresli hastalar oluyor, onlarla ilgilenmem gerekiyor dedi ki haklı sonuna kadar.. 10. haftadan sonra ilaçlar kesilince takibi de bırakıyormuş yani..

Biz bugün 10+2 haftalık olduk çok şükür.Kaan bey 10.haftaya kadar bakıyorum dedi ismail beye yönlerdirdi.12.haftada ona gidicez bakalım.kendi kızının doğumunuda ismail bey yaptıracakmış.o kadar güveniyorum ona deyince rahatladım biraz.bakalım artık hayırlısı..

anladım cnm. çok sağol. İsmail küçük demi. irenbedeki doktor. bende buğün 7+5 günlük olduk. pazartesi kontrol var. ve pazartesi allahın izni ile 8+2 günlük olucak. herhalde bir kontrolden sonra bırakacak.

aslında ben bırakmasını hiç istemiyorum. ısrar edicem takip için. ikiz hamileyim kan pıhtılaşması var. o nedenle kaan beyle devam etmek istiyorum. bakalım artık ne diyecek.

ay az kalmış allahım sağlıkla gelsin bebeğiniz. biizmde o kadar büyürmü? allahım tez zamanda bekleyen herkese hayırlı sağlık evlat nasip et.

Canım çok teşekkür ederim çok sağol.İçim rahat şimdi yoksa Kaan Beyi arayacaktım.Kaan Beyin onayı olmadan hiçbir işlem yapamıyorum öyle bir psikolojideyim.Tekrar sağol.

ay az kalmış allahım sağlıkla gelsin bebeğiniz. biizmde o kadar büyürmü? allahım tez zamanda bekleyen herkese hayırlı sağlık evlat nasip et.
büyümez mi canım büyür elbet:) sağlıkla gelişsinler sağlıkla gelsinler yeter ki:) amin inşallah, isteyen herkese nasip olsun bu güzellikler, tekmeleri yedikçe şükrediyorum bazen çok canım yansa da...
Canım çok teşekkür ederim çok sağol.İçim rahat şimdi yoksa Kaan Beyi arayacaktım.Kaan Beyin onayı olmadan hiçbir işlem yapamıyorum öyle bir psikolojideyim.Tekrar sağol.
ne demek canım benim aklına takılanları sor ben girdikçe yardımcı olmaya çalışırım sana. işte öyle bir psikoloji ki, inanılmaz bir güven duyuyoruz Kaan Hoca'ya... o ne derse tamam bizim için... sen aklına takma hiçbişeyi, olması gerekn ne varsa yaptır canım

slm kızlar,..

3 aydır menapozdaydım, buradan da uzak kaldım.

pazartesi ilk transferim olacak, embriyolarım 2. kalite, olumsuzu hiç aklıma getirmek bile istemiyorum, ne olur özellikle hamile arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin, ilk seferde yavruma kavuşayım, baştan başlamak çok korkutuyor beni. Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah.

Kızlar Kaan bey adetliyken gel planlamayı yapalım dedi. Nasıl ilerleyecek acaba çok merak ediyorum. Vitaminlere başladım, kan tahlilerini yaptırdım ayrıca hsg çekildi. Sırada ne var bilmiyorum. Sizde nasıl oldu?

Transferin hayırlı olsun inşallah,Allah yardımcın olsun,güzel haberlerini paylaşırsın bizimle.2.kalite embriyo transferiyle hamile kalan çok kişi var burda,Allah istedikten sonra herşey olur.Dualarım seninle Allah evladımızı kucağımıza almayı nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…