Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Ben şehirdışından geliyorum canım sorunumuz rezerv azlığı bir ay vitamin takviyesinden sonra bu ay iğnelere başladık
ben eskişehirdeyim kaan beye gitmek istiyorum ama süreç çok uzun mu ki ben aynı zamanda çalışıyorum senelik izinde halledeyim diyorum ama mümkün değil sanırım bende pko var eşimde de hareketliliğimizde sıkıntı var

Canım tedavi kişiye göre değişiyor ne kadar süreceğini ancak doktor Beyle görüşünce karar verirsiniz

Çalışıyorsan birşey diyemem ama bence maddi imkanın varsa bekleme.. çünkü insan en çok boş beklediği zamana üzülüyor

Çalışıyorsan birşey diyemem ama bence maddi imkanın varsa bekleme.. çünkü insan en çok boş beklediği zamana üzülüyor
aynen bende beklemek istemiyorum artık 1 tüp bebek başarısızlığım var 2 kerede hamilelik oldu ama düştü...artık beklemek istemiyorum maddi olarak şükür karşılarım ama tek sıkıntım vakit 20 gün senelik iznim var en fazla da 20 gün rapor alıp halledebilirsem başlıcam hemen inşallah

kızlar merhaba şehirdışından kaan beye gelip tedavi olan var mı?? nasıl bir yol izlendi

Canım manisa mersinden de duydum gelen, ben ise iyice abartıp ankaradan gelenlerdenim :) şu anda transferim yapıldı, hatta uçakla ankaraya dönmek üzereyim. Tedaviyi işmyerinden izinler ve gerekirse rapor alarak burdaki tanıdığımızda kalıp atlattım. Zor olduğu kesin ama Kaan beye güvendim, katlandım, inşallah pozitif sonuç alınca emeğime değecek :)

Canım benim de 20 gün iznim, hatta onu bile vermiyorlar bazen. Ama benim tedavim epey sürdü. Yumurta toplama, vitaminler derken 6-7 ay oldu sanırım. Ama ara ara geldim hep, ondan idare edebildim. Ama 40 günde bitmesi şans bence. Sen de ara ara gel git yapabiliyorsan. Hatta dr ile açıkca konuş bu durumu

Y yprktsr senin sorunun neydi canım ? Ankara'daysan İstanbul sana daha yakın aslında orda da iyi yerler vardı Kaan Bey'i mi tavsiye ettiler çok soru sordum ama

Merhaba arkadaslar transfer surecinde kalinlastirma asamasinda olan var mi? İlac-vitamin sayisi cok nasil duzen sagladiniz?Bir de ramazan geldi, nasil olacak bilmiyorum.
Ayrica tecrubeli arkadaslar transfer sureci icin ozellikle suna dikkat edin ya da bunu mutlaka yapin diyeceginiz tavsiyeleriniz var mi?

inşallah canım hayırlı haberlerini alırsın toplamda kaç ayını aldı bu süreç bende kaan beyi çok duydum..yarın görüşmem var gidicem bakalım benim ailem izmirde tek sıkıntım izin süresi onu da halledebilirsem inşallah

Peki sorun neydi arkadaşım? Bi de transfer edilen embriyoların kalitesi nasıldı?ben de kaan hocada transfer aşamasına geçtim iki embriyom var. 1,1. Diğeri 2. Kalite

ben ilk izmirde smyra tüp bebek merkezinde denedim. olmadı. dondurulan yumurtam bile olmadı 17 yumurtadan. orası karmakarışık zaten. 1,5 sene sonra aralıkta kaan beye başladım. kaan beyde ilk deneme de hamille kaldım. aslında bizde hiç bir sorun yok sadece morfoloji % 5 idi. 7 yumurtam donduruldu. iki tane iyi kalitede olan transfer edildi. şuan 4 tane de donduruldu bekliyor. ikiz gebeyim 8+6 günlük. allahım şükürler olsun. rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlat versin.

Y yprktsr senin sorunun neydi canım ? Ankara'daysan İstanbul sana daha yakın aslında orda da iyi yerler vardı Kaan Bey'i mi tavsiye ettiler çok soru sordum ama

Maalesef benim sorunum çikolata kisti cnm. Ameliyat oldum ve rezervlerin çok azaldı. Yaşım genç olmasına rağmen Yumurta sorunu yaşadım sayı ve kalite olarak. Transfer edilenler de 2. Kalite ama umudumuz var tabi. Yani duaya da çok ihtiyacımız var, siz de ederseniz bi cümle çok makbule geçer.

İstanbul'da hem kalacak yer yok cnm, hem de Kaan beye daha önce giderek 2 bebişi olan bir akrabamız aracılığıyla gidiyorum. Ama bu sefer olmazsa açık konuşayım Ankarada bir yer gözüme kestirdim, bir de burda denerim diye düşünüyorum.

İnşallah gerek kalmayacak, olumlu hissediyorum hep, olumlu düşünüyorum

Canım benim istisnai durumlarım olduğu için uzadı sürecim, senin baz alman için iyi bir örnek değilim bence. Transfer öncesi 3 ay menapoza soktu mesela Kaan bey beni. İzinler zor oldu bana baya. Allah inşallah emeklerimin karşılığını verecek :)

amin canım inşallah senden güzel haberler alırız inşallah tez zamanda benim pko var ama yumurtlamamda ya da hormonlarımda sıkıntı yok eşiminde sperm sayısı iyi hareketlilik az 2 kere yumurta takibiyle hamile kaldım 1 tüp yaptım olumsuz 4 yıllık da evliyim artık başlayalım dedik inşallah bizde olumlu sonuçlar alırız

Geçmiş olsun canım tüp bebek öncesinde uzun bi tedavi süreci yaşamışsın inşAllah bu son olur Allah yardımcın olsun.
Tavsiye edilmiş iyi yapmışsın hakkında hayırlısı olsun canım bir daha gerek kalmaz inş. O ihtimali bile düşünme birbirimize dua edelim güzel sonuca az kaldıı inş.
Bende Kaan Bey'in ismini çok duydum özellikle rezerv azlığı konusunda o yüzden taa Gaziantep'ten geliyorum
Ben nötr olmak en iyisi diye düşünüyorum şuan için öyleyim 3. denemem olduğu için ne olumluyum ne olumsuz hayırlısı diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…