Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

İnşallah bebeğine kavuşursun canım. Bende de çikolata kisti var ben de menopozdayım ve çok sıkıntılı geçiyor. Baş ağrısı terlemeler. Senin de öyle miydi?

İnşallah bebeğine kavuşursun canım. Bende de çikolata kisti var ben de menopozdayım ve çok sıkıntılı geçiyor. Baş ağrısı terlemeler. Senin de öyle miydi?

Evet cnm, yapay menapozun da normal menapozdan farkı yokmuş. Ben de özellikle geceleri bunalmaktan, sıcaklamaktan uyuyamıyordum. Nihayet bitti çok şükür o dönem. İnşallah bir daha da gerek kalmaz. Allah yardımcımız olsun çikolata kisti ayrı bir dert.

Eğer transfer gününü de sayarsam bugün 7. Günüm ama biraz göğüslerimin şişmesi ve arada çok kısa süreli adet öncesi his dışında bi belirtim yok gibi. Test günü yaklaştıkça insan biraz tesirgin oluyo, olmadı sanırım diyo. Korkuyorum, herşeye tekrar başlama düşüncesinden

Normalde göğüs hassasiyetin oluyor mu ? Az kaldı sonuca hadi inşAllah..

Normalde göğüs hassasiyetin oluyor mu ? Az kaldı sonuca hadi inşAllah..

Adet öncesi göğüslerim şimdi olduğu gibi şişer ve biraz hassaslaşırdı. İçimd hem kocaman bir korku var hem de olmuş bitmiş gibi bir rahatlık. Zaman yaklaştıkça duygular birbirine giriyor.

Tek ihtiyacım olan dua ve Allahımın nasip etmesi :)

Allah Allah o his bende de var Senin sonucuna göre kendime de teşhis koyacağım

Şaka bir yana herkes için dua ediyorum şu mübarek günün hürmetine dualarımız kabul olur inşAllah.

kızlar merhaba ; bugün 9+2 günlük olduk. ama sabah çok kahverengi lekelenme oldu. normal mi? böyle olan oldu mu... kaan beyi arasam mı

merhaba, ben de 6+5 günlük hamileyim benim de kahverengi akıntılarım var hatta geçen hafta kanamam oldu parça düşürdüm gittik kalp atışlarını gördük kesede ya da bebekte bir şey yok. Kaan Bey kahverengi akıntıya normal diyor ama sen yine de arayıp sor istersen.ben de hep merak ediyorum kahverengi akıntısı olup sorun yaşayan var mı ?

aradım cnm kaan beyin hemşiresi ile konuştum normal dedi. 7 haftaya yakın zamanlarda da oldu bir iki damla. birde şimdi oldu. ağrım yok çok şükür. ama insan tedirgin oluyor işte.

Bugün transferimin 8inci günü, karnımda adet öncesi dönemdeki hafif ağrılardan oluyor ve sarı sümükümsü bir akıntım oldu. Umarım hayırlı şeylerin habercisidir. Lütfen dualarınızda beni anın arkadaşlar :)

Kaan bey bana 10. gün dedi ama ben 11. gün olan cuma günü test yaptırmaya karar verdim.

Valla Canım iyi dayanmışsın sen ben meraktan şimdiye evde idrar testi yapmıştım 10 dediyse 10. Gün yaptır sonucu Birgün erken öğrenirsin ne güzel işte Senin için içimden geçen hep olumlu Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşAllahh

Sağol cnm, bana çok güzel moral verdin gerçekten. Gece gece mide bulantım başladı. Benim bildiğim sabahları olur gebelerin bulantısı ama benim ters :) hayra yorup geçiyorum bakalım, belki öğlen yediğim dokundu :)

Cnm hakkında en hayırlı olan olur işallah güzel sonuçlar alırsın sakin idrar testi yapma seni çok yanıtla bilir ben transferden 10 gün sonra test yaptım değer 128 çıkmıştı eşim idrar testi aldı ama idrar testi tek çizgi çıktı ilk idrar testini yapsam moralim çok bozulacak belki hiç kan bile vermeyecek tim o yüzden 10.gun git yaptır kan testini....

Kaçıncı gün embriyosu konuldu tek mi çift mi konuldu cnm sana ...

Bendede göğüslerim de hassasiyet rahim de kasılmalar ayaklarda ilginç sıcak sıcak acı acı yanmalar vardı bel kasık ağrım yoktu benim bulantı için çok çok erken psikolojik olabilir cnm 7. 8. Haftada başlıyor bulantı mide yanmaları ısallah güzel sonuçlar alırız senden de gruptaki herkese tedaviye gelen herkese çok dua ediyorum test yaparsan yaz burayada

Canım çok haklısın, hemşire de idrar testi yapma yanlış çıkabiliyor dedi diye yapmayı hiç düşünmedim zaten. Aslında artık çok merak ediyorum, yaptırmayı istiyorum kan testini.

Benim transferim geçen pazrtesi olmuştu, bugün 10. Gün mü yoksa pazrtesiyi saymayacak mıyım anlamadım ben? Ona göre gidip testimi yaptırıp eşime de süpriz mi yapsam diyorum. Onunla cuma yaptırırız diye konuşmuştuk.

Ayrıca, benim yumurtalarım 2. Kalite olduğu için tek embriyo konulmadı. İnşallah en az biri hala benimledir :)

canım inşallah güzel sonuçlar alırsın yazdıklarını okudum sorunlarımız aynı ve hemen hemen tedavimiz benzer şekilde bende de çikolata kisti vardı ameliyatlar, geçici menepozlar, az sayıda yumurta ve düşük yumurta kalitesi... tedavimiz toplamda 9 ay kadar sürdü. bizim 4. tüp bebek tedavimizdi 1. denizli 2 ve 3 ankara 4. de izmir kaan beyde yapıldı öncekilerde embriyo bile elde edilememişken kaan bey de ilk tedavimiz hamilelikle sonuçlandı çok şükür. şu an karnımda kıpır kıpır bir oğlan ben burdayım diyor :))) bunları sana umut olsun ve kendini bu stresli süreçte biraz daha iyi hisset diye yazıyorum insan kendi yaşadıklarına benzer şeyler yaşayıp pozitif sonuç alanları gördükçe daha mutlu oluyor ve negatif düşüncelerden uzaklaşıyor bişeylerin iyi olacağına dair umidi artıyor. bende çok iyi biliyorum ki bu süreçte insan kendini iyi hissedirecek daha doğrusu tutunacak birşeye çok ihtiyaç duyuyor. ben de transferden sonra sürekli belirti arıyordum sapık gibi gögüslerimi inceliyordum şişme damarlarda belirginleşme var mı diye... mümkün olduğunca bunlara takılma bol dua et ve hayırlısını dile zamanı geldiğinde de git testini yaptır allahım en kısa zamanda sana da kısmet eder inşallah ve isteyen, bu yolda çaba gösteren herkese

canım üçüncü tedaviye başladın mı merak ettim
Evet canım başladım tedaviye pazartesi günü opu olucak 3 tane gelişen yumurta var . 3-4 tane daha var ama çok küçük iğnelere devam dedi doktor dua et gelişsinler dedi. Gidişat iyi değil sanki. Korkuyorum

Çok çok teşekkür ederim, neredeyse ağlayacaktım okurken yazdıklarını, inşallah Allah benim de karnımda birileri kıpırdanırken birilerine moral verme imkanı tanır bana da. Sonucu yaptırınca yazcam burda :)

hamile olan arkadaşlar 9+4 günlük hamileyim. 3 gündür damla damla lekelenme var. çok değil akşama kadar en fazla 6-7 damla. aradım normal diyorlar. ama çok korkuyorum benim gibi olan oldu mu aranızda. cevabınızı bekliyorum. cumartesi kaan beyde randevum

inşallah birkaç gün sonra mutluluk gözyaşları dökersin ve burdan bizlere de güzel haberler veririsin. hamilelik, annelik öyle güzel ve yüce duygular ki gerçekten tarifi imkansız ister normal yollardan ister tedaviyle olsun cocuk gerçekten mucizevi bir durum, allahın biz bayanlara sunduğu bir mucizesi yani... biz belli zorluklar yaşayarak bu duyguya erişebildiğimiz için bunu çok daha iyi anlıyoruz bizimde ödülümüz bu belki de: bu duyguyu daha çok, daha yoğun hissetmek... allahım hiçbir insanı bu duygudan yoksun bırakmasın inşallah!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…