Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

slm kızlar,..

3 aydır menapozdaydım, buradan da uzak kaldım.

pazartesi ilk transferim olacak, embriyolarım 2. kalite, olumsuzu hiç aklıma getirmek bile istemiyorum, ne olur özellikle hamile arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin, ilk seferde yavruma kavuşayım, baştan başlamak çok korkutuyor beni. Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah.

Canım hayırlısı olsun. rabbim ol diyince kalitenin bir önemi yok. Allahım güzel haber almayı nasip etsin sana ve evlat isteyen hepimize. dualarımız seninle... güzel haberlerini bekliyoruz allahın izni ile.

Kızlar Kaan bey adetliyken gel planlamayı yapalım dedi. Nasıl ilerleyecek acaba çok merak ediyorum. Vitaminlere başladım, kan tahlilerini yaptırdım ayrıca hsg çekildi. Sırada ne var bilmiyorum. Sizde nasıl oldu?

öncelikle hayırlısı olsun cnm. kan tahlillerinde ve ultrosonda bir şey yok sa iğnelere başlatacaktır seni. hayırlısı olsun tez zamanda güzel haberlerini duyarız burdan.

bana cevap yazan yazmayanlara teşekkür ederim.

bir sorum olacak. Aranızda transfer öncesi progestan fitil ve vagifem fitil kullanan olmuştur herhalde diye düşünüyorum. Dün başladım ben bunları kullanmaya, ama 15 dk yatmama rağmen ve epey itmeme rağmen resmen akıyorlar, acaba yanlış bişey mi yapıyorum?

bana cevap yazan yazmayanlara teşekkür ederim.

bir sorum olacak. Aranızda transfer öncesi progestan fitil ve vagifem fitil kullanan olmuştur herhalde diye düşünüyorum. Dün başladım ben bunları kullanmaya, ama 15 dk yatmama rağmen ve epey itmeme rağmen resmen akıyorlar, acaba yanlış bişey mi yapıyorum?
bende aynı soruyu sormuştum doktorumada sordum sorun olmaz dedi için rahat olsun ne kadar yatarsan yat çıkıyor illaki

Teşekkür ederim Canım Bilgin için,ben en son lisede yaptırmıştım sanırım yarın doktoruma soracağım.Aile hekimine gidileceğini bilmiyordum bile:)
Bende kızımın hareketlerini en kısa zamanda hissetmek ve tekme yemek istiyorum:) Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah...Senin kaç haftalık oldu şimdi Canım?Yatıyordun bir ara şimdi daha iyisindir inşallah.
Teşekkür ederim Canım Bilgin için,ben en son lisede yaptırmıştım sanırım yarın doktoruma soracağım.Aile hekimine gidileceğini bilmiyordum bile:)
Bende kızımın hareketlerini en kısa zamanda hissetmek ve tekme yemek istiyorum:) Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah...Senin kaç haftalık oldu şimdi Canım?Yatıyordun bir ara şimdi daha iyisindir inşallah.
Canım siz mersine taşınmıştınız ya sen bağlı bulunduğun sağlık ocağına kaydını yaptır yatırmadıysan aile hekiminin hemşiresi gebelerin kaydını alıyor zaten ordan senin asının doğumdan sonra da bebeğin aşılarını takip ediyor zamanı geldiğinde arıyorlar hatta bilgilendiriyorlar seni. Sağolsun bizim hemşiremiz çok iyi bir bayan telefon numarasını verdi bana ben birşey olduğunda mesajla soruyorum hep cevapliyor hemen hatta sağlık ocaklarinda bebeğin kalp atışları da dinlemiyormuş. Ben bilmiyordum gittiğimde kalbini dinleyelim dedi şok oldum ilk zamanlar ben sürekli kalp atışını duymak istiyordum acaba yerinde duruyor mu diye ve doktorlar kızacak diye korkuyordum o yüzden hep farklı doktora gidiyordum kalbini duymak için:))) dedim bilseydim kalp atışını duymak için evimin dibinde hergün gelirdim sağlık ocağına:)))
biz de 25 haftayı tamamladık çok şükür allahım sağlıkla tamamına erdirir inşallah hepimizi! En son kontrolde risk durumu düzelmeye başlamış demişti doktor ama tam duzelmesi için biraz daha zamana ihtiyacı var demişti önümüzdeki hafta kontrolümüz var yine bakalım ne diyecek inşallah iyileşmiştir. Heralde birkaç hafta sonra da erken doğum endişemiz başlar kucağımıza almadıkça içimiz rahat etmeyecek anlaşılan.bi de bu kontrolde doktorumuz şeker yüklemesi yapacak heralde ben de o konuda çok tedirginim yaptirsam mı yaptırmasan mı diye???

Canım il muayene 250TL, EŞİN SPERM tahlil 250,00-TL Tüp bebek ücreti benim 2015 yılında başladığı için 4.500,00-tl ( ama artmış şuan 2016 da ) 1000 histeroskopi, 500 dondurma için verdim ve ilaçlar toplam 10.000,00-TL gitti cnm. Bizde sorun yok tu hemen yumurtalar büyüdü. Yani 10 bin kesin gidiyor cnm.

canım öncelikle hamişsin snırım hayırlı uğurlu olsun 10.000 tl çok değilmi? bana bayağı pahalı gibi geldi.

canım öncelikle hamişsin snırım hayırlı uğurlu olsun 10.000 tl çok değilmi? bana bayağı pahalı gibi geldi.

kuzum o civarda tuttu bazı kan tahlilleri vitaminler vs. hala da ilaç kullanıyoruz. ben hep yazdım nereye ne kadar verdiysem. şuan benim 10 bini geçti mesela. ama paranın belli bir noktada önemi yok yeter ki güzel sonuç alınsın. bu benim ikinci denemem di. şuan 8 haftalık hamileyim.

kuzum o civarda tuttu bazı kan tahlilleri vitaminler vs. hala da ilaç kullanıyoruz. ben hep yazdım nereye ne kadar verdiysem. şuan benim 10 bini geçti mesela. ama paranın belli bir noktada önemi yok yeter ki güzel sonuç alınsın. bu benim ikinci denemem di. şuan 8 haftalık hamileyim.

öyle canım, ne güzel tadını çıkar gebeliğin tebrik ederim canım tekrar hayırlısı olsun.

Merhabalar bende bugün tedaviye başladım ilk iğnemi yaptım. İnşAllah güzel haberler vermekte nasip olur..
Bugün transferi olanlar vardı en heyecanlı kısım yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişler güzel sonuçlar alırlar inşAllah :emir_bebek:
Rabbim tüm isteyenlere maddi manevi çabalayanlara yardım etsin Allah emeklerimizi boşa çıkarmasınn.. :KK68:

Arkadaşlar günaydın. Bana Perşembe günü Hsg yapıldı ve bu benim 4. Hsg. Diğer hsglerde böyle bir şey başıma gelmemişti. Hafif kanamam olurdu sadece. Ama bu defa çok kanamam var. Hatta parça düştü bide. Demin bir uyandım her yer kan olmuş. Ağrım falan yok Doktora gidesim de yok. Kaan beye zaten gidemem bugün. Benim gibi kanaması olan oldu mu?

Benim dün transferim oldu, ilk transferim :) ameliyatlı gibi yürüyorum ya çok komiğim, 10 gün sonra test yapcam. Lütfen duanızı eksik etmeyin

İlginç şekilde içim rahat, ara ara hastaykenki hisleri yaşıyorum ama fitillerden de olabilir. Ama bazı yapma denilen hareketleri unutarak yapıyorum, inşallah bebişlerim hala tutunmuş duruyorlardır.

Tedaviye yeni başlayan, devam eden, benim gibi son aşamasında olanların hepsi en kısa zamanda ulaşır inşallah bebişlerine.

Merhabalar bende bugün tedaviye başladım ilk iğnemi yaptım. İnşAllah güzel haberler vermekte nasip olur..
Bugün transferi olanlar vardı en heyecanlı kısım yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişler güzel sonuçlar alırlar inşAllah :emir_bebek:
Rabbim tüm isteyenlere maddi manevi çabalayanlara yardım etsin Allah emeklerimizi boşa çıkarmasınn.. :KK68:
canım hayırlı olsun tedavin gelişmelerden haberdar et

Herkese merhaba arkadaslar 2 sorum olucak kaan bey vitaminlere basladiktan kac adet sonra ignelere baslayip opu yapiyor birde embriyolari dondurcam demisti bize onuda kac ay bekliyor transfer icin bilgi verirseniz cok sevinirim hepimiziin yuzu guler insallah

Herkese merhaba arkadaslar 2 sorum olucak kaan bey vitaminlere basladiktan kac adet sonra ignelere baslayip opu yapiyor birde embriyolari dondurcam demisti bize onuda kac ay bekliyor transfer icin bilgi verirseniz cok sevinirim hepimiziin yuzu guler insallah

hayırlısı olsun tedvin inş. burdan bizlere güzel haberler verirsin. biz iki ay kullandık vitaminleri ama bir ay ben grip olduğum için uzadı. adet oldum kontrol yapıldı iğnelere başladım yumurtalar toplandı. adet oldum adetin 10. günü yanlış hatırlamıyorsam histo oldum. bir sonraki ay adetimin 19. günü yumurtalar transfer edildi. şimdi 8+4 günlük ikiz gebeyim. kaan bey neyi ne şekilde uygun gördüyse sabırla bekle. inan ki herşey çok güzel olucak dualarımız seninle.

hayırlısı olsun tedvin inş. burdan bizlere güzel haberler verirsin. biz iki ay kullandık vitaminleri ama bir ay ben grip olduğum için uzadı. adet oldum kontrol yapıldı iğnelere başladım yumurtalar toplandı. adet oldum adetin 10. günü yanlış hatırlamıyorsam histo oldum. bir sonraki ay adetimin 19. günü yumurtalar transfer edildi. şimdi 8+4 günlük ikiz gebeyim. kaan bey neyi ne şekilde uygun gördüyse sabırla bekle. inan ki herşey çok güzel olucak dualarımız seninle.
Canim cok tesekkur ederim cok guzel anlatmissin aklimda hic soru isareti kalmadi bana histereskopi yapmicak belki bir adet bekler diye dusunuyorum bakalim iyi dileklerin icin allah razi olsun insallah Rabbim sanada saglikli bir gebelik guzel dogum saglikli uzun ömurlu evlatlar nasip eder aaa bi kiz bi oglan hemde:emir_bebek::emir_bebek::anneadayı:

Merhabaa ben 1 ay vitamin kullandım aslında bu ay başlamiycaktı kan tahlillerim iyi gelince başladı yani kişiye göre değişiyor canm ben daha bu aşamadayım o yüzden diğerlerine cevap veremiyorum

canım hayırlı olsun tedavin gelişmelerden haberdar et
Teşekkür ederimm :KK49:
Haftaya salı günü kontrolüm var İzmir'e geleceğim şimdilik pek birşey hissetmiyorum çok fazla ümitlenmiyorum üzülsekte ağlasakta herşey olacağına varıyor. Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin. Hayırlı evlatlar versin :anne:

X