Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

krc05 krc05 Canım teşekkür ederim rahatladım en azından.İçtim dün kahveyi ve iyi geldi çok şükür:)Senin karnın Kocaman olmuştur dimi,doğumda kısmetse temmuz falan sanırım:)
canım geç yazıyorum kusura bakma:KK43: karnım son bikaç haftada atak yaptı resmen:) doğum da temmuzda kısmetse, artık yaşıyorum sanırım. tadını çıkar canım hamileliğin erken ve orta dönemlerinin, son zamanları bira zor oluyormuş hakkaten:KK68:

canım bende olmadı böyle bişiy. ama her hamilenin vücut tepkisi farklı oluyor, önemli bişi değildir korkma, yediğin birşey de dokunmuş olabilir hamilelikte bünye çok değişiyor, her zaman yediğimiz içtiğimiz şeyler rahatsız edebiliyor. dr.una sor mutlaka tabii, bize de yaz canım[/QUOTE]
Merhaba Can'ım,şimdi geldim doktordan sinek ısırmış:) Bugün geçer gibiydi ama yinede gittim içim rahat etti çok şükür.
Temmuzzzz az kaldı heyecan doruktadır senin:) Bizimde kısmetse Ekimin son haftası inşallah Allahım...Kaç kilo aldın merak ettim Canım? biz bugün16+4 günlük olduk çok şükür 1 kg aldım henüz.

canım geç yazıyorum kusura bakma:KK43: karnım son bikaç haftada atak yaptı resmen:) doğum da temmuzda kısmetse, artık yaşıyorum sanırım. tadını çıkar canım hamileliğin erken ve orta dönemlerinin, son zamanları bira zor oluyormuş hakkaten:KK68:

canım bende olmadı böyle bişiy. ama her hamilenin vücut tepkisi farklı oluyor, önemli bişi değildir korkma, yediğin birşey de dokunmuş olabilir hamilelikte bünye çok değişiyor, her zaman yediğimiz içtiğimiz şeyler rahatsız edebiliyor. dr.una sor mutlaka tabii, bize de yaz canım
Merhaba Can'ım,şimdi geldim doktordan sinek ısırmış:) Bugün geçer gibiydi ama yinede gittim içim rahat etti çok şükür.
Temmuzzzz az kaldı heyecan doruktadır senin:) Bizimde kısmetse Ekimin son haftası inşallah Allahım...Kaç kilo aldın merak ettim Canım? biz bugün16+4 günlük olduk çok şükür 1 kg aldım henüz.[/QUOTE]
hehehh sevindim canım sinekmiş demek:)) olsun olsun atlamamak lazım hamilelikte böyle şeyleri, için rahat etmiş en azından boşver:) ya sorma sorma zaman daraldıkça panik heyecan stres hepsi birden sarıyor insanın etrafını:)) ooo maaşallah 17 haftalık oldun mu canım sen zaman nasıl geçiyor maaşallah, eğer hissetmediysen hala tekmeleri de hissetmen yakındır:KK200: kilo alımın çok iyi maaşallah, ben de 8,5 kg falan aldım şimdilik, böyle devam edebilirsem çok kilo almadan kurtarıcam inşallah ama son ay alınır diyolar bakalım:)) güzel haberlerini yaz gene izlemedeyim:KK68:

Temmuzzzz az kaldı heyecan doruktadır senin:) Bizimde kısmetse Ekimin son haftası inşallah Allahım...Kaç kilo aldın merak ettim Canım? biz bugün16+4 günlük olduk çok şükür 1 kg aldım henüz.
hehehh sevindim canım sinekmiş demek:)) olsun olsun atlamamak lazım hamilelikte böyle şeyleri, için rahat etmiş en azından boşver:) ya sorma sorma zaman daraldıkça panik heyecan stres hepsi birden sarıyor insanın etrafını:)) ooo maaşallah 17 haftalık oldun mu canım sen zaman nasıl geçiyor maaşallah, eğer hissetmediysen hala tekmeleri de hissetmen yakındır:KK200: kilo alımın çok iyi maaşallah, ben de 8,5 kg falan aldım şimdilik, böyle devam edebilirsem çok kilo almadan kurtarıcam inşallah ama son ay alınır diyolar bakalım:)) güzel haberlerini yaz gene izlemedeyim:KK68:[/QUOTE]

Canım benim çok teşekkür ederim iyi Dilek'lerin için.Biran önce hissetmek istiyorum Prensesimin hareketlerini.Yaniiii bir kızımız olacak kısmetse teyzesi:)Aslında hareket varda ben sanırım kramp gibi anlıyorum henüz.Evet Can'ım sende Zaman buldukça yaz son aylarını paylaşalım.

Ben varım cnm tam tasvir ettiğin gibi kaan bey de 2 aşılama 1 tup bebek tup bebekten sonuç aldık çok şükür allah isteyen dileyen herkese nasip etsin bu duyguyu kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin cnm

4yil olucak cnim bu agustosta nasipse.26yasindayim cnm.smyrna diye biyer daha war.orasi hakkinda bilgin warmi cnm?

4yil olucak cnim bu agustosta nasipse.26yasindayim cnm.smyrna diye biyer daha war.orasi hakkinda bilgin warmi cnm?
Cnm yaşımiz ve evlilik yılımiz aynı benimde haziranda 4 sene olacak smyra hakkında hiç bilgim yok kaan bey bence isinde uzman insanı yormuyor ben aydindan geldim internetten buldum forma yazdım sorunlarimi numaramı bıraktım kaan bey aradı 45 dk konuştu benle sonra muayeneye gittik başladık 2014 ekimde başladım kaan beye 2 ay ilaç tedavisi sonraki ay aşılama kimyasal gebelik oldu 1 sene ara verdim 2015 kasımda tekrar başladım aralıkta gene aşılama negatif sonuç 2016 şubatta tup bebek başladı yumurtalar toplandı 25 tane 15 dollendi 7 tane 1. Kalite donduruldu ertesi ay bi işlem yapıldı ama ismini hatırlamıyorum sonraki ay da transfer 3 ayin sonunda pozitif sonuç bence başka yerde oyalanma derim biraz masraflı bi tedavi ama değiyor gene sen bilirsin git bi görüş bişey kaybetmez sin...
Cnm sen daha önce tedavi gördün mü hiç bide kilo problemin var mı? Bizim hastalığı mizda önemli bi etken

hehehh sevindim canım sinekmiş demek:)) olsun olsun atlamamak lazım hamilelikte böyle şeyleri, için rahat etmiş en azından boşver:) ya sorma sorma zaman daraldıkça panik heyecan stres hepsi birden sarıyor insanın etrafını:)) ooo maaşallah 17 haftalık oldun mu canım sen zaman nasıl geçiyor maaşallah, eğer hissetmediysen hala tekmeleri de hissetmen yakındır:KK200: kilo alımın çok iyi maaşallah, ben de 8,5 kg falan aldım şimdilik, böyle devam edebilirsem çok kilo almadan kurtarıcam inşallah ama son ay alınır diyolar bakalım:)) güzel haberlerini yaz gene izlemedeyim:KK68:

Canım benim çok teşekkür ederim iyi Dilek'lerin için.Biran önce hissetmek istiyorum Prensesimin hareketlerini.Yaniiii bir kızımız olacak kısmetse teyzesi:)Aslında hareket varda ben sanırım kramp gibi anlıyorum henüz.Evet Can'ım sende Zaman buldukça yaz son aylarını paylaşalım.[/QUOTE]
ayy canım benim prenses geliyor demek çok mutlu oldumm:KK200::KK200: sağlıkla gelsin minişin inşallah canım, hareketlerini de hissetse de anlamıyor insan tam olarak, ben 18de acaba mı bebiş mi derken 18in bitiminde içerden minik ama sağlam bir tepik yediğimde anlamıştım bebiş olduğunu:)) Allah herkese yaşatsın bu güzellikleri inşallah canım...

Canım benim çok teşekkür ederim iyi Dilek'lerin için.Biran önce hissetmek istiyorum Prensesimin hareketlerini.Yaniiii bir kızımız olacak kısmetse teyzesi:)Aslında hareket varda ben sanırım kramp gibi anlıyorum henüz.Evet Can'ım sende Zaman buldukça yaz son aylarını paylaşalım.
ayy canım benim prenses geliyor demek çok mutlu oldumm:KK200::KK200: sağlıkla gelsin minişin inşallah canım, hareketlerini de hissetse de anlamıyor insan tam olarak, ben 18de acaba mı bebiş mi derken 18in bitiminde içerden minik ama sağlam bir tepik yediğimde anlamıştım bebiş olduğunu:)) Allah herkese yaşatsın bu güzellikleri inşallah canım...[/QUOTE]

Amin Amin Canım inşallah çok teşekkür ederim,sağlıkla kucağımıza alalım...Hadi darısı başıma tekme yi büyük bir sevinçle bekliyorum:)Allah isteyen bu uğurda emek veren tüm anne adaylarına bu güzel duyguyu nasip etsin...

Arkadaşlar bende pazartesi aldım sonucumu malesef olmadı hayırlısı böyleymiş diyorum ikinciyi hemen yaptırayım diyorum 6 tane dondurulmuş emriyom var ama doktorum ümit hanımdı kaan beye geçsem kaan bey kabul edermiki transfer için sadece
Allah en hayırlı Zaman'da kısmet etsin sana Canım inşallah...Dondurulmuşların da varmış üzme kendini stres yapma vardır bunda da hayr...Kaan Bey ile görüş sonuçta doktor seçmek senin elinde birşey demezler,için Nasıl rahat edecekse onu yapmalısın.

Canim ben smrynaya gittim ilk tup bebek tedavimde basima gelmeyen sey kalmadi ve cok sonradan ogrendim onlarin hatasi oldugunu lutfen oraya gitme tabiki senin kararin ama gercekten cok aceleye getiriyolar ve cok parayi dusunen bi merkez hasta sagligini degil

Canim ben smrynaya gittim ilk tup bebek tedavimde basima gelmeyen sey kalmadi ve cok sonradan ogrendim onlarin hatasi oldugunu lutfen oraya gitme tabiki senin kararin ama gercekten cok aceleye getiriyolar ve cok parayi dusunen bi merkez hasta sagligini degil

Hadi yaa oysaki hic olumsuz yorum okumadim cnm.neydi onlarin hatasi cnim merak ettim

Hadi yaa oysaki hic olumsuz yorum okumadim cnm.neydi onlarin hatasi cnim merak ettim
Biraz uzun olcak yazim once sununla basliyim en son dondurulmus embriyoda kimyasal yasadigimda 3 kisiyle birlikte sonuc bekliyoduk ayni gun olumsuz sonuc aldik :KK43: tabi senin kararin yine ama ilk tup bebek tedavisi icin oraya gittim sadece bikac test esimden sadece sperm testi isteyip o ay tedaviye basladik apar topar ben ne oldugunu bile anlayamadim neyse sonra 3.gun tek embriyo transfer edildi sonuc pozitif ama ohss yasadim cok kotu donemdi sonra 13.haftada ikiz oldugunu ogrendim ayni gun digerinin öldügunüde tek embriyoda nasil olur dedigimizde olabilcegi soylendi 15.haftadada digerinin kalbi durdu normal dogumla bebekler alindi.ilk olen bebekte patolojiden yarik damak yarik dudak ve bisuru sorunlar cikti bunlar genetik problemlerde olur genelde duymussunuzdur neyse kader dedik 3 ay sonra dondurulmus 5.gun tek embriyomuz vardi transfer sonrasinda beni sedyeden apar topar aldilar ben yavas dedikcede surekli odaya kadar sedyeyi cok hizla carptilar tavirlari hep bitirip gitmek gibi aceleci yani ve dikkatsizler ve oda kimyasalla sonuclandi artik okadar sarsitilar ki beni o mu etkili bilmem ordaki dr genetik problem olabilecegini soyledi ilk problemde ama bilgiyi beni takip edenden alamadim baska dr gorustu. Suan ozetle anlattim sana sonra kaan beye gittim esimden kan testleri istedi ve suphelendiginde sorunlar cikti onlari duzelticez ve hormonlar spermleri etkiliyormus keske once yapilsaydi bu test bu 1.atlama.2.side ohss ye karsi dondurup tedavi edilmesi gerekirken onceden belli olurmus cunku benim hemen transfer yaptilar ve ohss oldum.3.genetik test yaptirdik bebek problemli oldugu icin ama genetik testimizin hepsi temiz cikti. Sonradan cok arastirdim bu spermi ve yumurtayi embriyolog birlestiriyor degilmi tani en iyileri seciliyor ve labaratuvar kosulunun iyi olmasi gerekir en ufak birsey emriuoyu bozar bizde genetik problem yoksa bunca sorun nasil ortaya cikti???

Hanımlar Kaan Bey bana yaptırmam için bir sürü test yazdı. (Biyokimyasal testler, Seroloji testleri, Endokrin testleri) Sağlık Ocağında yapılır mı bu testler? Kadın Doğumdan randevu aldım fakat öğleden sonra ve bunları aç yaptırmam gerekiyormuş. O saate kadar aç beklemeyeyim diyorum. O yüzden sordum.

kızlar transferden sonra dün adet oldum ama müthiş bir ağrı yaşadım normalde bukadar şiddetli geçmiyordu negatif sonuç alanlar sizde böyle birşey oldumu birde kafam çok karışık benim dr. ümt hnm aynı doktorda mı devam etmeliyim kaan beye geçmelimiyim bir türlü karar veremiyoruım lütfen yardımcı olun negatif sonuç aldığımda doktoruma yazdım sadece ilaçları bırakalım yrn telefonla konuşalım yazdı aramanızı bekliyorum yazdığım halde 6 gün oldu hala aramadı kafam o kadar karışık ki?

KIZLAR GÜNAYDIN BEN 7+4 GÜNLÜK İKİZ HAMİLEYİM. AMA DÜN AKŞAMDAN BERİ ARA ARA KAHVERENGİ LEKELENME OLUYOR. NORMAL Mİ? ARANIZDA BÖYLE OLAN OLDU MU ? KAAN BEYİ DE ARAMADIM SİZE SORMAK İSTEDİM.

KIZLAR GÜNAYDIN BEN 7+4 GÜNLÜK İKİZ HAMİLEYİM. AMA DÜN AKŞAMDAN BERİ ARA ARA KAHVERENGİ LEKELENME OLUYOR. NORMAL Mİ? ARANIZDA BÖYLE OLAN OLDU MU ? KAAN BEYİ DE ARAMADIM SİZE SORMAK İSTEDİM.
canım merhaba,
bu haftalarda kanama ya da lekelenme olabiliyor, benim de yanlış hatırlamıyorsam 7. haftamda olmuştu kanamam. çok normal demişlerdi, kan sulandırıcı ilacımı kesmiştim sorup. tabi ben gene yaşadığım yerde bi dr.a görünmüştüm, bebeğimi görmüştüm içim rahat etsin diye. bence sor Kaan Hoca'ya gene de atlama, gerekirse muayene olursun. ama endişe edilcek bişiy değildir sanmıyorum yani..
ayy ikiz hamile:) sağlıkla gelsin bebişlerin inşallah:)

X