Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Hayırlı olsun canım çok doğru bir karar muayne ücreti 250 lira sakincasi yoksa sorun neydi
Ücret çokmuş ama değer diye ümit ediyorum inşallah. Benim sorunum tüplerde. 3 kez dış gebelik geçirdim. 1 kez de normal bi gebeliğim oldu ama düşük yaptım malesef. Rahimden 2 kez ameliyat oldum ama rahmimde hala bi çöküklük var. Birde kan pıhtılaşması var bende. İşte tüm bunlar için bi gidip görüşmek istiyorum. 5 yıllık evliyim ama acelem yok, bugünden yarına tüp bebek olsun demiyorum. Yolu yordamı nasılsa ona göre ilerlemek istiyorum. Hayırlusını diliyorum Allahtan.

Canım Rabbim sana hiç ummadığın bi anda meleğini göndersin inşallah..

Canım ne desek boş biliyorum ama Rabbim bu çabalarının karşılığını kat kat verecek inşAllah.. Bi bakarsın ummadığın bi zamanda hamilesin. İnşAllah en yakın zamanda...
Bu yol ne kadar zor olursa olsun pes etmek yok bebeğin için canım..
Allah bu çabalarının emeklerinin fedakarlığının karşılığını sana misliyle versin inşAllah güzel haberlerini duyarız..

Allah razi olsun canim. uzuluyorum tabi ara ara gozlerim doluyor ama allah bunu hayirli kilmis. Ne yapalim kismet.

Cok tesekkur ederim canim. Guzel allahim bunu hayirli kilmis bizim icin yapacak bir sey yok, kabullendik. Allah hepimizi guldursun ins.Sabrimizin mufakatini versin.

Geçmiş olsun canım kaan hoca için değer bi git görüş içine sinecegine eminim

ayy canım ikizlermi oyy maşallah sen içini ferah tut allahım korur onları

Merhaba kızlar.Hamile arkadaşlar size bir sorum olacak.Dün geceden itibaren kol parmak ve omuz bölgemde kızarıklık kaşıntı oldu sinek ısırığı gibi.Sabah geçmiş ama sırtımda farklı yerden oldu şimdide.Doktoruma soracağım devam ederse ama sizde böyle bir durum yaşayan oldumı merak ettim.

Merhaba dün test günümdü 10. Gün değerim 121 yani hamileyim
Bu arada 9. Gün kahverengi lekenmem oldu çok panik oldum lekelenme yaşayan varsa hiç panik olmayın lütfen belirti olarak da transferin 3. Günü itibari ile ateşim vardı ben ilaçlardan olduğunu düşündüm ama susam tanesi ya da taneleri tutunuyormus.

gözün aydın cnm. 4 gün arayla 3 test daha yaptıracaksın. allahın izni ile onlarda güzel artsın. benimde 10. gün 152 idi. şuan ikiz hamileyim. 6+4 günlük olduk.

Gozunaydin canım Rabbim kucağına almayi nasip etsin

Arkadaşlar bende pazartesi aldım sonucumu malesef olmadı hayırlısı böyleymiş diyorum ikinciyi hemen yaptırayım diyorum 6 tane dondurulmuş emriyom var ama doktorum ümit hanımdı kaan beye geçsem kaan bey kabul edermiki transfer için sadece

selam canlar.aranızda polıkıstık over olan we adetlerı tarlusal ıcmeden gelmeyen warmı?????kaan beyde asılama weya tüp deneyen pkolular sesıme gelınnnnn (((((((

krc05 Canım teşekkür ederim rahatladım en azından.İçtim dün kahveyi ve iyi geldi çok şükür:)Senin karnın Kocaman olmuştur dimi,doğumda kısmetse temmuz falan sanırım:)[/QUOTE]
canım geç yazıyorum kusura bakma karnım son bikaç haftada atak yaptı resmen:) doğum da temmuzda kısmetse, artık yaşıyorum sanırım. tadını çıkar canım hamileliğin erken ve orta dönemlerinin, son zamanları bira zor oluyormuş hakkaten
canım bende olmadı böyle bişiy. ama her hamilenin vücut tepkisi farklı oluyor, önemli bişi değildir korkma, yediğin birşey de dokunmuş olabilir hamilelikte bünye çok değişiyor, her zaman yediğimiz içtiğimiz şeyler rahatsız edebiliyor. dr.una sor mutlaka tabii, bize de yaz canım

selam canlar.aranızda polıkıstık over olan we adetlerı tarlusal ıcmeden gelmeyen warmı?????kaan beyde asılama weya tüp deneyen pkolular sesıme gelınnnnn (((((((
Ben varım cnm tam tasvir ettiğin gibi kaan bey de 2 aşılama 1 tup bebek tup bebekten sonuç aldık çok şükür allah isteyen dileyen herkese nasip etsin bu duyguyu kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…