Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Insallah canim Allah isteyen herkese nasip etsin. bu ay bekle vucudun dinlensin bidahaki adetonde gel dedi kaan bey bana 6 tane embriyom kaldi benimde dondurulmis olumsuz oldugunu soyleyince kaan bey sordum bende kalan embriyolar nasil onlarla sansimiz nekdar olcak diye onlarinda iyi oldugunu soyledi 10 hucreli 8 hucreli falan dedi kalanlarda moralimi bozmamam gerektigini soyledi oyle oldu yani benim sende kontrole gittiginde sorarsan sanada bilgi verirler embriyolarinla ilgili bilgi

Anladim cnm ozaman iki adet goruce mi yani.ben şuan adet görüyorum zaten bakalim bana ne diyecek. Bende yarini bekliyorum sorularim icin.hakkimizda hayirlisi inşallah cnm.seninde kaliteli embriyolarin maşallah bebislerini alirsin inş en kisazamanda

simdi adet olmayi bekliyorum bidahaki adetimde gidicem iste.sende ara vermedenmi devam etti ikinci transfer icin.insallah sende kavusursun bebislerine kisa zamanda psikolojik olarak zor bi surec gercekten Allah yardimcimiz olsun

Amin inşallah :) bende sabırsızlıkla bekliycem hazıran sonu gibi gitmeyi düşünüyoruz. bi aksilik çıkmazsa gidip gelince haber veririm ne olduğunu inşallah güzel haberlerle dönerim :) saolun. çocuğunuz sağlıklı sıhhatli analı babalı büyüsün inşallah.:)

Amin canım inşallah. Bilgin için saol kesinlikle kaan beye gidicem. güzel haberlerle gelirim. Allah nasip ederse. :)

seni arayan kesin sühendan hanımdır. Çene çok icat yok. Kafam karışmasın arkadaşım Kaan bey bir numara.
tamam canım :) ücret bilgisi içinde saol. doğru diyosun bazı hastaneler öyle çok fazla bilgi verince çok iyiyiz anlama geldiğini düşünüyolar oysaki bir saat abartmıyorum konuştu oda çok abartılı olduğu için zaten anladım kof çıkcağını aynı seyleri onkere tekrarlıo neyse zamanı gelince kaan beye gidicem inşallah beklediğimden daha kötü çıkmaz benm durumum pko rahatsızlığım hiç adet görmüyorum ve bi doktorun dediğine göre yumurta tembelliğim var adet olmadığıma göre doğru olabilr. kötünün yanında güzel seylerde duyarım inşallah.

Merhaba arkadaslar beni ozellikle forumu 2 yildir takip edenler iyi bilir. Kaan bey in en zor hastalarindanim. 2 yilda 8 toplama yapildi bir kez de rahim kalinlasmadigi icin de transfer iptal oldu ama en nihayetinde transfer gercekesti fakat dun olumsuz sonucu aldik. Kismet degilmis. Kaderim buymus. Ya zamani degilmis ya hayirlisi degilmis. Sizlere bir umit olarak yazmayi okadar isterdim ki dusuk amh ile cabaladik 2 yil sonunda hamileyim demeyi. Allah boyle uygun gordu. Inanclari guclu biriyim cok dua ettim cevrem de oyle ama olmadi bir hayri var demek ki. Allah sizin isinizi rast getirsin. Bu ugurda cabalayan arkadaslarimin allah emeklerini bosa cikarmasin. Ben bir daha dener miyim buyuk konusmak istemiyorum ama tekrar ayni surece girmeye gozum yemiyor. Cok zorlu ve yipratici bir surecti. Elimizden gelenin kat ve kat fazlasini yaptik o yuzden vicdaniniz rahat. Bakalim bir sure cocuk fikrini dusunmek istemiyorum. Allah hepinizin yardimcisi olsun. Bol şanslar.

Son düzenleme:
simdi adet olmayi bekliyorum bidahaki adetimde gidicem iste.sende ara vermedenmi devam etti ikinci transfer icin.insallah sende kavusursun bebislerine kisa zamanda psikolojik olarak zor bi surec gercekten Allah yardimcimiz olsun

Evet cnm zor bir süreç ama kaannn beyle konusunca insan umut doluyor gercekten.bende bugün gittim birdahaki adette dedi banada. Haziran sonu temmuz baai givi olucak sanırım.hakkimizda hayirlisi kaan bey bu sefer iki tane koyariz artik dedi o bile heyecanli simdiden o ani düşünüyorum inanki.

Hayirlisi olsun canim benimde tahminimce o zamanlara denk gelcek transferim bayramdan once olur insallah yalniz ilaclari biraktim adet olamadim daha sen ilaclari biraktiktan kac gun sonra adet olmustun

Hayirlisi olsun canim benimde tahminimce o zamanlara denk gelcek transferim bayramdan once olur insallah yalniz ilaclari biraktim adet olamadim daha sen ilaclari biraktiktan kac gun sonra adet olmustun

Ozaman ayni zamanlara denk gelicez
Ocanim. Tam bi hafta sonra oldum ilaclari biraktiktan sonra.sormustum ben normalmis bekle biraz cnm . Bu arada ben ucretide sordum ikinci transfer 2800 dediler bana.

amin çok teşekkür ederim. sevgiler:)

kızlar merhaba buğün kaan beye gittim 6+2 haftalık dediler. 2 kese göründü kalp atışları da var dedi ama dinletmedi. vajinal baktı. sizinde öyle oldu mu neden dinletmedi heyecandan soramadık. ikisinde iyi dedi. 5mm dedi.. heyecandan hatırladığım bu. bazı kan tahlilleri istedi. sizin de dinletmedi mi

Canım çok küçük olduğu için dinletmiyorlar

Merhaba Hanımlar. Ben ilk görüşme için Kaan Beyden randevumu aldım. Hayırlısı olur inşallah. Bu arada muayene ücreti ne kadar bilen var mı?

Çok sevindim Can'ım hadi gözündaydın ikizlerin hayırlı olsun:) Stres yapma artık rahat ol Kaan bey herşey iyi demiş işte...Hangi tahlilleri istedi merak ettim?

Merhaba canım,Ne söylesek senin rahatlatmayacak ama inancımız çok büyük çok şükür.Bizim göremediğimiz ama Allah'ın gördüğü bir hayırlı bir Zaman var muhakkak her işimizde.Hiç üzülme hatta şimdi tedaviden çıktım diye stres yapmayacak vücudun ve yumurta gelişimin artacak inan buna.Çok var örnekleri 5denemeden sonra kendiliğinden hamile kalanlar biliyorsun.Senin için inşallah en hayırlı Zaman'da Allah sanada kısmet etsin içten dua ediyorum.

Hayırlı olsun canım Rabbim kucağına almayi nasip etsin

Çok sevindim Can'ım hadi gözündaydın ikizlerin hayırlı olsun:) Stres yapma artık rahat ol Kaan bey herşey iyi demiş işte...Hangi tahlilleri istedi merak ettim?

sağol cnm. sağlıkla kucaklarımıza alasaya kadara rahat yok bize. TSH, Hemogram, D, B12 istedi. daha yaptıramadım. yaptırıp göndercem. 30 mayıs tekrar kontrol dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…