-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #18.581
canım merhaba bende senin gibiyim. benimde ilki kimyasal olduikinci için başlayacagız şimdi yarın kontrole gideceğim bende senin gibi ücret bilmiyorum yarın sorarım.birde emriyoların kalietelerini merak ediyorum ben açıkcası.senin kaç tane vardı .hakkımızda hayırlısı ikimizde inş.ikincide yakalarız umutları bebişlerimizi
Insallah canim Allah isteyen herkese nasip etsin. bu ay bekle vucudun dinlensin bidahaki adetonde gel dedi kaan bey bana 6 tane embriyom kaldi benimde dondurulmis olumsuz oldugunu soyleyince kaan bey sordum bende kalan embriyolar nasil onlarla sansimiz nekdar olcak diye onlarinda iyi oldugunu soyledi 10 hucreli 8 hucreli falan dedi kalanlarda moralimi bozmamam gerektigini soyledi oyle oldu yani benim sende kontrole gittiginde sorarsan sanada bilgi verirler embriyolarinla ilgili bilgicanım merhaba bende senin gibiyim. benimde ilki kimyasal olduikinci için başlayacagız şimdi yarın kontrole gideceğim bende senin gibi ücret bilmiyorum yarın sorarım.birde emriyoların kalietelerini merak ediyorum ben açıkcası.senin kaç tane vardı .hakkımızda hayırlısı ikimizde inş.ikincide yakalarız umutları bebişlerimizi
Insallah canim Allah isteyen herkese nasip etsin. bu ay bekle vucudun dinlensin bidahaki adetonde gel dedi kaan bey bana 6 tane embriyom kaldi benimde dondurulmis olumsuz oldugunu soyleyince kaan bey sordum bende kalan embriyolar nasil onlarla sansimiz nekdar olcak diye onlarinda iyi oldugunu soyledi 10 hucreli 8 hucreli falan dedi kalanlarda moralimi bozmamam gerektigini soyledi oyle oldu yani benim sende kontrole gittiginde sorarsan sanada bilgi verirler embriyolarinla ilgili bilgi
simdi adet olmayi bekliyorum bidahaki adetimde gidicem iste.sende ara vermedenmi devam etti ikinci transfer icin.insallah sende kavusursun bebislerine kisa zamanda psikolojik olarak zor bi surec gercekten Allah yardimcimiz olsunAnladim cnm ozaman iki adet goruce mi yani.ben şuan adet görüyorum zaten bakalim bana ne diyecek. Bende yarini bekliyorum sorularim icin.hakkimizda hayirlisi inşallah cnm.seninde kaliteli embriyolarin maşallah bebislerini alirsin inş en kisazamanda
Amin inşallah :) bende sabırsızlıkla bekliycem hazıran sonu gibi gitmeyi düşünüyoruz. bi aksilik çıkmazsa gidip gelince haber veririm ne olduğunu inşallah güzel haberlerle dönerim :) saolun. çocuğunuz sağlıklı sıhhatli analı babalı büyüsün inşallah.:)Ben Nisan 2014 te Kaan Bey'e başvurdum. Çikolota kistinden dolayı sol yumurtalığımdan ameliyat geçirmiştim. Bu nedenle sol yumurtalık rezervi çok azdı. Sağ işimizi görür dedi Kaan Bey. Hemen vitamin tedavisine başladık. En başında belirtmişti zaten ben pat diye tüp bebek yapmam diye. Önce vücudunu ve rahmini uygun duruma getirmem gerekir demişti. Ben zaten o ne derse aynen uygulama taraftarıydım. Öylede yaptım. Haziran başında yumurtalarım toplandı. 6 tumurta oluştu 5 i toplandı 4 ü istenilen kalitede embriyo oldu. Hemen dondurdular. 1 ağustosta da transferim oldu. 13 gün sonra hamileydim:) olum KAAN şimdi 1 yaşını geçti bile çok şükür. Yani toplamda 5 ay bile dolmadan oğluma kavuşmuş oldum çok şükür. tabi herkesin problemine ve değerlerine göre tedavi süreci azalıp uzayabiliyor. sırf transfer aşamasına gelebilmek için 1 yıl bekleyen kişilerde var benim gibi daha kısa sürede hamile kalıp giden de var. ama bilmelisinizki değil izmir bence Türkiye'de Kaan Bey hiç tereddütsüz gidip kendinizi emanet edebileceğiniz bir hekim. Rabbim tez zamanda gönlünüzün muradını versin.
Amin canım inşallah. Bilgin için saol kesinlikle kaan beye gidicem. güzel haberlerle gelirim. Allah nasip ederse. :)Merhaba,tedavin hayırlı olsun inşallah.Kaan Bozkurt'dan başka bir hekime gitmemenizi öneririm ama senin tercihin.Veren Allah tabii ki fakat bu zorlu süreçte doktor çok önemli.Kaan Bozkurt çok bilgili,çok akıllı ve bence Türkiye'deki en iyi tüp bebek doktoru.Sonsuz güvenebilirsiniz tedavi boyunca,dediği herşeyi uygulayın,stres yapmamak mümkün değil ama tevekkel olmak gerekiyor.Tüp bebekte tek isim Kaan Bozkurt heryerden ve herkese söylüyorum.Tekrar hayırlı olsun,Allah bu güzel duyguyu isteyen herkese nasip etsin...
tamam canım :) ücret bilgisi içinde saol. doğru diyosun bazı hastaneler öyle çok fazla bilgi verince çok iyiyiz anlama geldiğini düşünüyolar oysaki bir saat abartmıyorum konuştu oda çok abartılı olduğu için zaten anladım kof çıkcağınıseni arayan kesin sühendan hanımdır. Çene çok icat yok. Kafam karışmasın arkadaşım Kaan bey bir numara.
simdi adet olmayi bekliyorum bidahaki adetimde gidicem iste.sende ara vermedenmi devam etti ikinci transfer icin.insallah sende kavusursun bebislerine kisa zamanda psikolojik olarak zor bi surec gercekten Allah yardimcimiz olsun
Hayirlisi olsun canim benimde tahminimce o zamanlara denk gelcek transferim bayramdan once olur insallah yalniz ilaclari biraktim adet olamadim daha sen ilaclari biraktiktan kac gun sonra adet olmustunEvet cnm zor bir süreç ama kaannn beyle konusunca insan umut doluyor gercekten.bende bugün gittim birdahaki adette dedi banada. Haziran sonu temmuz baai givi olucak sanırım.hakkimizda hayirlisi kaan bey bu sefer iki tane koyariz artik dedi o bile heyecanli simdiden o ani düşünüyorum inanki.
Hayirlisi olsun canim benimde tahminimce o zamanlara denk gelcek transferim bayramdan once olur insallah yalniz ilaclari biraktim adet olamadim daha sen ilaclari biraktiktan kac gun sonra adet olmustun
amin çok teşekkür ederim. sevgiler:)Amin inşallah :) bende sabırsızlıkla bekliycem hazıran sonu gibi gitmeyi düşünüyoruz. bi aksilik çıkmazsa gidip gelince haber veririm ne olduğunu inşallah güzel haberlerle dönerim :) saolun. çocuğunuz sağlıklı sıhhatli analı babalı büyüsün inşallah.:)
Canım çok küçük olduğu için dinletmiyorlarkızlar merhaba buğün kaan beye gittim 6+2 haftalık dediler. 2 kese göründü kalp atışları da var dedi ama dinletmedi. vajinal baktı. sizinde öyle oldu mu neden dinletmedi heyecandan soramadık. ikisinde iyi dedi. 5mm dedi.. heyecandan hatırladığım bu. bazı kan tahlilleri istedi. sizin de dinletmedi mi
Çok sevindim Can'ım hadi gözündaydın ikizlerin hayırlı olsun:) Stres yapma artık rahat ol Kaan bey herşey iyi demiş işte...Hangi tahlilleri istedi merak ettim?kızlar merhaba buğün kaan beye gittim 6+2 haftalık dediler. 2 kese göründü kalp atışları da var dedi ama dinletmedi. vajinal baktı. sizinde öyle oldu mu neden dinletmedi heyecandan soramadık. ikisinde iyi dedi. 5mm dedi.. heyecandan hatırladığım bu. bazı kan tahlilleri istedi. sizin de dinletmedi mi
Merhaba canım,Ne söylesek senin rahatlatmayacak ama inancımız çok büyük çok şükür.Bizim göremediğimiz ama Allah'ın gördüğü bir hayırlı bir Zaman var muhakkak her işimizde.Hiç üzülme hatta şimdi tedaviden çıktım diye stres yapmayacak vücudun ve yumurta gelişimin artacak inan buna.Çok var örnekleri 5denemeden sonra kendiliğinden hamile kalanlar biliyorsun.Senin için inşallah en hayırlı Zaman'da Allah sanada kısmet etsin içten dua ediyorum.Merhaba arkadaslar beni ozellikle forumu 2 yildir takip edenler iyi bilir. Kaan bey in en zor hastalarindanim. 2 yilda 8 toplama yapildi bir kez de rahim kalinlasmadigi icin de transfer iptal oldu ama en nihayetinde transfer gercekesti fakat dun olumsuz sonucu aldik. Kismet degilmis. Kaderim buymus. Ya zamani degilmis ya hayirlisi degilmis. Sizlere bir umit olarak yazmayi okadar isterdim ki dusuk amh ile cabaladik 2 yil sonunda hamileyim demeyi. Allah boyle uygun gordu. Inanclari guclu biriyim cok dua ettim cevrem de oyle ama olmadi bir hayri var demek ki. Allah sizin isinizi rast getirsin. Bu ugurda cabalayan arkadaslarimin allah emeklerini bosa cikarmasin. Ben bir daha dener miyim buyuk konusmak istemiyorum ama tekrar ayni surece girmeye gozum yemiyor. Cok zorlu ve yipratici bir surecti. Elimizden gelenin kat ve kat fazlasini yaptik o yuzden vicdaniniz rahat. Bakalim bir sure cocuk fikrini dusunmek istemiyorum. Allah hepinizin yardimcisi olsun. Bol şanslar.
Hayırlı olsun canım çok doğru bir karar muayne ücreti 250 lira sakincasi yoksa sorun neydiMerhaba Hanımlar. Ben ilk görüşme için Kaan Beyden randevumu aldım. Hayırlısı olur inşallah. Bu arada muayene ücreti ne kadar bilen var mı?
Hayırlı olsun canımkızlar merhaba buğün kaan beye gittim 6+2 haftalık dediler. 2 kese göründü kalp atışları da var dedi ama dinletmedi. vajinal baktı. sizinde öyle oldu mu neden dinletmedi heyecandan soramadık. ikisinde iyi dedi. 5mm dedi.. heyecandan hatırladığım bu. bazı kan tahlilleri istedi. sizin de dinletmedi mi
Çok sevindim Can'ım hadi gözündaydın ikizlerin hayırlı olsun:) Stres yapma artık rahat ol Kaan bey herşey iyi demiş işte...Hangi tahlilleri istedi merak ettim?
Hayırlı olsun canımRabbim kucağına almayi nasip etsin