Ben Nisan 2014 te Kaan Bey'e başvurdum. Çikolota kistinden dolayı sol yumurtalığımdan ameliyat geçirmiştim. Bu nedenle sol yumurtalık rezervi çok azdı. Sağ işimizi görür dedi Kaan Bey. Hemen vitamin tedavisine başladık. En başında belirtmişti zaten ben pat diye
tüp bebek yapmam diye. Önce vücudunu ve rahmini uygun duruma getirmem gerekir demişti. Ben zaten o ne derse aynen uygulama taraftarıydım. Öylede yaptım. Haziran başında yumurtalarım toplandı. 6 tumurta oluştu 5 i toplandı 4 ü istenilen kalitede embriyo oldu. Hemen dondurdular. 1 ağustosta da transferim oldu. 13 gün sonra hamileydim:) olum KAAN şimdi 1 yaşını geçti bile çok şükür. Yani toplamda 5 ay bile dolmadan oğluma kavuşmuş oldum çok şükür. tabi herkesin problemine ve değerlerine göre tedavi süreci azalıp uzayabiliyor. sırf transfer aşamasına gelebilmek için 1 yıl bekleyen kişilerde var benim gibi daha kısa sürede hamile kalıp giden de var. ama bilmelisinizki değil izmir bence Türkiye'de Kaan Bey hiç tereddütsüz gidip kendinizi emanet edebileceğiniz bir hekim. Rabbim tez zamanda gönlünüzün muradını versin.