- 31 Ocak 2014
- 853
- 718
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #18.561
Canim bende birsey sorabilirmiyim benim yumurta toplandiktan sonra transfer yapmicakmis kaan bey dondurup 1 2 ay sonra dedi oylede dondurma islemi icin ucret oducez demiCanım il muayene 250TL, EŞİN SPERM tahlil 250,00-TL Tüp bebek ücreti benim 2015 yılında başladığı için 4.500,00-tl ( ama artmış şuan 2016 da ) 1000 histeroskopi, 500 dondurma için verdim ve ilaçlar toplam 10.000,00-TL gitti cnm. Bizde sorun yok tu hemen yumurtalar büyüdü. Yani 10 bin kesin gidiyor cnm.
cevabınız için teşekkür ederim irenbeyi tavsiye eden daha çoğunluktaydı ama ben yinede burdan sormak istedim daha net sonuca ulaşmak için :) amin inşallah hayırlısı neyse o olsun. diğer sayfaları fazla okumadım ama sizin sonuç nasıl oldu ne kadar zaman beklediniz çocuğunuz oldumu cevabınız için tekrar teşekkür ederim.
Merhaba, yumurta toplama sonrası ilk dondurma işlemi için ödemiyorsunuz ücret. Transfer sonrası kalan embriyolarınızın dondurulmaya devam etmesini isterseniz o zaman ücretlendiriyorlar.Canim bende birsey sorabilirmiyim benim yumurta toplandiktan sonra transfer yapmicakmis kaan bey dondurup 1 2 ay sonra dedi oylede dondurma islemi icin ucret oducez demi
Adet baslayinca aradiginda transfer icin gun verir o gun gidip transferin yapilir ilaclara 10.haftaya kadar devam ediliyorTecrubeli arkadaslar bilgilerinize ihtiy10.ha var, histeroskopiden sonra ilaclar verilodi ve bitince adet oldugun zaman ara dediler transfer sureci icin. Adet olunca hemen adetli kontrole mi cagiriyorlar yoksa telefonda yeni ilac tahlil vs bilgilendirme yapip ileri tarihte mi randevu veriyorlar? Adetle birlikte baslayacak transfer sureci nasil ilerleyecek yardimci olur musunuz
Adetli ilen mayene olunuyor tekrar duruma gore ilac falan yaziyor 10 gun sonra falan tekrar kontrole cagriliyor istenilen kkadar rahim duvari kalinlasmissa transfer icin gun veriliyor yani bende oyle olmustuTecrubeli arkadaslar bilgilerinize ihtiyacim var, histeroskopiden sonra ilaclar verildi ve bitince adet oldugun zaman ara dediler transfer sureci icin. Adet olunca hemen adetli kontrole mi cagiriyorlar yoksa telefonda yeni ilac tahlil vs bilgilendirme yapip ileri tarihte mi randevu veriyorlar? Adetle birlikte baslayacak transfer sureci nasil ilerleyecek yardimci olur musunuz
Tecrubeli arkadaslar bilgilerinize ihtiyacim var, histeroskopiden sonra ilaclar verildi ve bitince adet oldugun zaman ara dediler transfer sureci icin. Adet olunca hemen adetli kontrole mi cagiriyorlar yoksa telefonda yeni ilac tahlil vs bilgilendirme yapip ileri tarihte mi randevu veriyorlar? Adetle birlikte baslayacak transfer sureci nasil ilerleyecek yardimci olur musunuz
Merhaba arkadaslar bende kaan beyde tedavi oluyorum 1basarisiz transfer sonucu aldim 2yideniscez insallah simdi ikinci kez transfer islemi nekadar tutuyor acaba dondurulmus embriyolarim var transfer olcak sadece o kafayla sormayi unuttum disari attim kendimi hemen sizlerden bilgisi olan varmi acaba
Esimde azospermi vardibenim ameliyat oldu cok sukur bulundu sperm tedaviye baslayina bendede pcos oldugunu soyledi kaan bey ilk denememiz olmadi iste nasip diger denemelere insallah dondurulmuslarimiz var onlarin birinde tutar insallah sende sag salim kucagina alirsin bebegini insallah hayirlisiylasorun neydi cnm sizin. Allahım inş. 2. deneme de sağlıklı bir sekilde evladınızı almayı nasip eder. Benimde ikinci denemede hamile olduğumuz öğrendim. pazartesi ilk kontrolüm var. Fiyat konusunda hiç bilgim yok cnm.
Iki denemeyide kaan beydemi yapmistinizsorun neydi cnm sizin. Allahım inş. 2. deneme de sağlıklı bir sekilde evladınızı almayı nasip eder. Benimde ikinci denemede hamile olduğumuz öğrendim. pazartesi ilk kontrolüm var. Fiyat konusunda hiç bilgim yok cnm.
vajinal bakıyor canım..hamile olan arkadaşlar pazartesi kaan bey de ilk ultorson randevum var. 6. haftalık iken kalp atışını duyulur mu? birde karından mı yoksa vajinal mi bakıyor kaan bey.
Adet baslayinca aradiginda transfer icin gun verir o gun gidip transferin yapilir ilaclara 10.haftaya kadar devam ediliyor
Adetli ilen mayene olunuyor tekrar duruma gore ilac falan yaziyor 10 gun sonra falan tekrar kontrole cagriliyor istenilen kkadar rahim duvari kalinlasmissa transfer icin gun veriliyor yani bende oyle olmustu
cnm hayırlı olun öncelikle.. adetli iken arıyorsun kontrol için gün veriyor ve rahim kalınlaşması için ilaç kullanmaya başlıyorsun. adetin 18 veya 19 günü transfer oluyor. Benim 19. gün olmuştu... Şimdiden hayırlı olsun..
Esimde azospermi vardibenim ameliyat oldu cok sukur bulundu sperm tedaviye baslayina bendede pcos oldugunu soyledi kaan bey ilk denememiz olmadi iste nasip diger denemelere insallah dondurulmuslarimiz var onlarin birinde tutar insallah sende sag salim kucagina alirsin bebegini insallah hayirlisiyla
canım merhaba bende senin gibiyim. benimde ilki kimyasal olduAdetli ilen mayene olunuyor tekrar duruma gore ilac falan yaziyor 10 gun sonra falan tekrar kontrole cagriliyor istenilen kkadar rahim duvari kalinlasmissa transfer icin gun veriliyor yani bende oyle olmustu
canım sana ne dedi kaan bey ikinci transfer nezaman oluyormuş bir adet yeterli miIki denemeyide kaan beydemi yapmistiniz
yok cnm kaan beyde ilk denemem di. smyrna tük bebek merkezinde yaptım.Iki denemeyide kaan beydemi yapmistiniz
Canım biz 6. Haftada gitmiştik ve kalp atışını duymuştuk inşallah Siz de duyarsınız. Çok çok güzel bir duygu o an ve KAAN bey vajinal muayene yapıyorhamile olan arkadaşlar pazartesi kaan bey de ilk ultorson randevum var. 6. haftalık iken kalp atışını duyulur mu? birde karından mı yoksa vajinal mi bakıyor kaan bey.