Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

kan değerlerin mi yükselmedi yoksa kalp atışı mı olmadı. benimde pazartesi ilk ultroson var. Korkuyorum çok. Allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.

kan değerlerin mi yükselmedi yoksa kalp atışı mı olmadı. benimde pazartesi ilk ultroson var. Korkuyorum çok. Allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.
yok canım kalp atışını duyduk haftasına meleğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum iyi düşün iyi olsun bizimde ay sonunda kontrolümüz var...

cevabınız için teşekkür ederim irenbeyi tavsiye eden daha çoğunluktaydı ama ben yinede burdan sormak istedim daha net sonuca ulaşmak için :) amin inşallah hayırlısı neyse o olsun. diğer sayfaları fazla okumadım ama sizin sonuç nasıl oldu ne kadar zaman beklediniz çocuğunuz oldumu cevabınız için tekrar teşekkür ederim.

içten cevabın için teşekkür ederim. :) allah analı babalı büyütsün hayırlı doğumlar versin cnm sağlıkla. tekrar teşekkür ederim ilgilenip cvp verdiğin için :) haziran sonuna doğru gitmeyi planlıyoruz inşallah allah hayırlısını verir 4 sene oldu evleneli her doktor başka şeyler söylüyor bir türlü güvenebileceğim doktor bulamamıştım sizlerede bi danışayım dedim gördüğüm kadarıyla irenbe daha ağır basıyor. :)

anladım canım bende hep doktorlardan şansım yoktu araştırınca irenbenin daha iyi olduğunu anladım cevabın için teşekkürler. şuan tedavin sürüyomu sonucun ne oldu.

Kesinlikle kaan beyi öneriyorum gerçektende mükemmel bir doktor irenbe de çok iyi bir merkez kaan hocayla bi ongorusme yap istersen sizde sorun neydi ilk denememi
evet ilk denemem olucak. ilk reglyden sonra bi daha hiç olmadım hep ilaçlarla getirttler pko var dedi küçük yaşlarda gittiğim doktor.. 2013 yılında evlendim. evlendikten 1 sene sonra prf. doktora gittik o insülin direncin var dedi o yüzden olduğunu söledi glifor binlik verdi sabah akşam ikibin içiyordum. boyum 1.55 kilom 71 bu etkilermi acaba tüp bebegn tutması çokmu zor olur çevremde bu süreçte gittiğim doktorlarda bu kiloları vermem gerektiğini yoksa tutmaz diyolar. en son gittiğim doktorda yumurtlama tembelliğin var dedi. mete beye gittim bi ara oda çok umutlandırdı tarlusal verdi yumurtamın büyümesini bekledik kontrollere falan gittim ama 6 7 milim mi oluyo o kadar büyümüş sonra sönmüş öyle dedi 3 ay kadar oyaladı böyle ama hsg filmm büssürü kan tahlilleri eşimede tahliller verdi ve psikolojimz yerlebir oldu bize oyalanmadn aşılama yapın dedi üst kata gönderdi bizde gitmedik bi daha psikolojk olarak yıpranmak istemedim. haziran sonu gibi irenbeye görüşmeye gidelim diyoruz. cevabınz için teşekkürler. :)

anladım canım bende hep doktorlardan şansım yoktu araştırınca irenbenin daha iyi olduğunu anladım cevabın için teşekkürler. şuan tedavin sürüyomu sonucun ne oldu.
Canim ben yeni basladim kaan beyde ilk gorusmede bisuru tahliller istedi dedigim gibi daha once bisuru dr gitmemize ragmen hicbiri bunlari istememisti direk apar topar tup bebek yapildi ve sorun husran bakalim ne dicek zaten ilk ongorusmede farki anlicaksin bizim erkek infertilitesi sizin sorun nr canim

canım kesinlikle kaan beye gitmelisin. Bak hepimiz zorlu süreçler geçirdik hala yaşıyoruz. Ben izmirde gitmediğim araştırmadığım doktor kalmadı. İrenbe sadece kaan bey değil ekip olarak mükemmel. Smyrada ilk tüp denemem de negatif sonucu aldım telefonla ne zaman geleyim dedim salak hemşire gelmenie gerek yok diyor telefonla. O yüzden 2 yıl doktor araştırdım Kaan bey az konuşur ama işinde bir numara.

bizimde sorun bende pko var bende hiç adet görmüyorum ilk ergenliğe geçişte oldm bi daha olmadım hep hapla geldi. haziran sonu gibi gidicez görüşmeye irenbeye allah hayırlısını versin sizin için inşallah yüzünüzü güldürür bebeişiniz gelir bian önce :) bide çekinerek soruyorum ama size ücret konusunda ne kadar dediler telefonda sölemiyolrda.

Ayyy kıyamam yaa. Kan değerlerin nasıl çıkmıştı. İnş. bu sefer rabbim yavrunu sana kavuşturur. Allahım çok büyük.
canım benim rezerv sorunu var ve bu denemede havuz yöntemi oluyor. bir toplama oldu geçen ay bu ay iptal ay sonunda adet olucam hayırlısı bakalım inşallah 2.opu için hazırlıklara başlarız

anladım cnm saol cevabn için tekrar. smynrayı geçenlerde aramıştım doktor yoktu bu telefn numaranız sizinse geri dönelim dediler neyse donduler doktor iki saat konuştu benle telde demekki çok şikayet gitmiş pek açıklayıcı konuşmuştu :)) ama ordan anlamalı hastaları azalıo demekki irenbeye zaten ilk baktığımda içim ona çok ısındı farklı bi elektiriği var oranın allahım bu yoldaki herkese hayırlısını nasip etsin.

Canim ilk gorusme icin ongorusme doye randevu al ucret almiyolar oyle dersen diger arkadaslar net bilgi verir ama emin olmamakla birlikte 250 diye biliyorum muayene ucreti ama hee gitriginde almiyormus zaten

Canim ilk gorusme icin ongorusme doye randevu al ucret almiyolar oyle dersen diger arkadaslar net bilgi verir ama emin olmamakla birlikte 250 diye biliyorum muayene ucreti ama hee gitriginde almiyormus zaten

Canım il muayene 250TL, EŞİN SPERM tahlil 250,00-TL Tüp bebek ücreti benim 2015 yılında başladığı için 4.500,00-tl ( ama artmış şuan 2016 da ) 1000 histeroskopi, 500 dondurma için verdim ve ilaçlar toplam 10.000,00-TL gitti cnm. Bizde sorun yok tu hemen yumurtalar büyüdü. Yani 10 bin kesin gidiyor cnm.

seni arayan kesin sühendan hanımdır. Çene çok icat yok. Kafam karışmasın arkadaşım Kaan bey bir numara.

rica ederim canım. Çoğullara bakamıyorum, başka dr.a yönlendiriyorum diyor Kaan Hoca. sonuçta çok yoğun ve çoğul gebelikler tek gebelikler gibi değil.
amin canım amin, Allah herkesin gönlüne göre versin inşallahh...
canım ben arada, haftada 1de olsa nescafe içiyorum. zaten tamamen kopamadım açıkçası bağımlılığım var:)) günde 1 bardaktan fazla olmadığı müddetçe sorun yok. benim de baş ağrıma iyi gelir nescafe içebilirsin yani huzursuz olmana hiç gerek yok:)

canım ben arada, haftada 1de olsa nescafe içiyorum. zaten tamamen kopamadım açıkçası bağımlılığım var:)) günde 1 bardaktan fazla olmadığı müddetçe sorun yok. benim de baş ağrıma iyi gelir nescafe içebilirsin yani huzursuz olmana hiç gerek yok:)[/QUOTE]
krc05 Canım teşekkür ederim rahatladım en azından.İçtim dün kahveyi ve iyi geldi çok şükür:)Senin karnın Kocaman olmuştur dimi,doğumda kısmetse temmuz falan sanırım:)

Canım gönül rahatlığıyla içebilirsin. Günde 1 fincan kahvenin hiç bir zararı yok doktorlarda aynı görüşte. Ben de her gün olmasada ara ara içiyorum
Canım teşekkürler içtim ve geçti başım,sağol.İlk defa kahve içmiş oldum dedim ilaç niyetine artık...Evet okudum çok,zararı yok bir fincanın diyor doktorlar ama işte pipirikliliğimden :)

Merhaba,tedavin hayırlı olsun inşallah.Kaan Bozkurt'dan başka bir hekime gitmemenizi öneririm ama senin tercihin.Veren Allah tabii ki fakat bu zorlu süreçte doktor çok önemli.Kaan Bozkurt çok bilgili,çok akıllı ve bence Türkiye'deki en iyi tüp bebek doktoru.Sonsuz güvenebilirsiniz tedavi boyunca,dediği herşeyi uygulayın,stres yapmamak mümkün değil ama tevekkel olmak gerekiyor.Tüp bebekte tek isim Kaan Bozkurt heryerden ve herkese söylüyorum.Tekrar hayırlı olsun,Allah bu güzel duyguyu isteyen herkese nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…