Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Merhaba. imkanlarınız elveriyorsa( ki gördüğüm üzere zaten hep özel merkezler tavsiye edilmiş) kesinlikle irenbe ve kaan bozkurt. Ben izmir içinde yıllarca yanlış yerlerde vakit kaybettim. tutup bu yerleri ifşa etmeyeceğim ama irenbe ve kaan bozkurt tereddütsüz gidebileceğiniz bir yer. rabbim hakkınızda hayırlısını versin.

krc05 , E eylulnazli kızlar merhaba birşey soracağım.Başağrım var 10gündür ara ara,doktorun verdiği ilacı içtim ama tam geçmedi.Nescafe başağrısına iyi geliyormuş bunuda daha önceden başka bir doktorum söylemişti.Ben hamileliğim boyunca hiç içmedim,çayı bile çok az midemi bastırsın diye içmiştim.Şimdi ilaç niyetine yarım fincan sade mesafe yaptım ama içimde huzursuz.Siz içtinizmi hiç bir fikri verin bana...

Kızlar progestan kapsul krem gibi kilodumda geri geliyor sizdede böyle birşey oldumu iki tane koyuyorum çok ileri koyamıyomuyum acaba

Canım gönül rahatlığıyla içebilirsin. Günde 1 fincan kahvenin hiç bir zararı yok doktorlarda aynı görüşte. Ben de her gün olmasada ara ara içiyorum

canım öncelikle hayırlısı olsun. Ben ilk denememi smyra tüp bebek merkezinde yaptım Negatif. Tabi ilgi alaka ve bizde hiç bir şey olmamasına rağmen olumsuz tedavi süreci. Kalitesiz olan yumurtayı sırf para alacaklar diye transfer ettiler. Olmadı dedim Allahtan dedim. Ama başka doktorlara gidip bu işte bi terslik var diyince anladım ki smyrna kötü. Doktor yüzüne bakmıyor. Psikolojinimi mavf ettiler. maddi manevi yıkıldık. 2 yıl ara verdim.

2. Denememi KAAN BOZKURT 'ta yaptım. ilk görüşmede o kadar inandım ki kaan beye. Kendimi önce allaha sonra kaan beye bıraktım. Aşama aşama herşey çok güzel gitti. Çok şükür yeni hamileyim 19 nisan da transferim oldu. Olmasaydı da gözü kapalı orda devam ederdim. Kaan bey BİR numara. Çevremdeki herkese tavsiye ediyorum. Ne olur başka yere gitme emeklerini, paranı, hayallerini çöpe atma. Şimdiden tedavin hayırlı olsun.

Canım benim ben de koşa koşa gidiyordum tuvalete ama ilerleyen zamanlarda görüceksin hiç bitmiyor o ağrılar. Benim bi arkadaşımın doğuma kadar sürdü

ya o adet olacakmış gibi korku mavf ediyor insanı. Gebelik takibinizi kaan bey mi yapıyor. Kan pıhtılaşması olduğu için her gün göbekten iğne oluyorum. Sizde kullanıyormusunuz

Ben de pıhtılaşma yok canım o yüzden iğreyi bıraktım ama uzun süre kullandım bende. Kaan bey muhtemelen doğuma kadar kullandırıcak sana. Yok canım ilk 3 ay kaan beye gittim sonra bıraktım ama hala aklıma takılan bişi olunca soruyorum. Senin test sonucunu alana kadar da ağrıların vardı yanlış hatırlamıyorsam hatta ağrılarım var diyince hamile olduğunu anlamıştım ben. Çünkü benim de öyle oldu inan her kasığım ağrıdığında doktora koşuyordum ilk zamanlar artık şimdi alıştım hatta bir gün olmazsa endişeleniyorum :))))

EVET CNM AĞRIM ÇOKTU. bu seferde olmadı diye üzülürken hamile çıktım. 3 kere testi yeniledik. Pazartesi ultorson var Çok korkuyorum. Değerler böyle yüksek iken dış gebelik filan olur mu acaba. Hangi doktorra gidiyorsun. Bakalım pazartesi kaan bey ne diyecek benimle devam edebilirsin derse seve seve devam edicem..

ya o adet olacakmış gibi korku mavf ediyor insanı. Gebelik takibinizi kaan bey mi yapıyor. Kan pıhtılaşması olduğu için her gün göbekten iğne oluyorum. Sizde kullanıyormusunuz
hayırlı olsun bebeğiniz rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin.. sizin hangi faktörde pıhtı çıkmıştı? birde hangi iğneyi dozunu kaç kullanıyorsunuz?

merhabalar,cumartesi günü 9 embriyodan (3. gün embriyosu) 2 tanesi transfer edildi.
ara ara kasıklarda batmalar ve biraz fazla ayakta kalınca belimde ağrıdan başka bir şey yok.
aslında hepsinin ilaçlardan kaynaklandığını biliyorum ama yine de insan belirti arıyor,benim ilk transferim.
sizlerde neler yaşandı salı günü test günüm ...

Canım 10. Haftaya kadar kaan bey bakıyor ama sonra yoğunluğundan dolayı başka doktora yönlendiriyor

Canim ben smirnada ilk denememi yaptim kesinlikle ama kesinlikle oraya gitme basima okadar cok sey geldiki tecrubesizdim sans dedim kader dedim ama cok sonra onlarin hatalari oldugunu ogrendim embriyolog ve labaratuvar hic iyi degil basima gelenleri saymak bile istemem bende uzun arastirmalar konusunda kaan beye gittim ve ilk gorusmede cok guvendim bisuru tahlil istedi kimse istememisti ve suphelendigi her tahlilde sorun cikti bastan guvenimi fazlasiyla kazandi yani

Canım bende Aynı larını yaşadım 3 gun kasik ve bel ağrısı 5. Gün adet ağrısi gibi karın ağrısı ara ara çok ağrım oldu. Şuan hamileyim 5 haftalık ve hala ağrım var. Ne olur sıkma canini olucak önce allaha sonra kaan beye bıraktık kendimizi bol bol dua et. Goruceksin güzel haber alacaksın allahın izni ile

adet olduğun tarihi unut senin son adet tarihin dediğim gibi 2. nisan. agrılarına cok takılma. daha cok bu agrıları yaşayacaksın ve hatta korkutmak gibi olmasın lekelenme bile olabilir. ama olmayadabilir. endişeler hiç bitmez. o yüzden bu günlerinin tadını doya doya çıkar. Allahın izniyle herşey çok güzel gidecek. ve gönlündeki ne ise o olsun.

Kesinlikle kaan beyi öneriyorum gerçektende mükemmel bir doktor irenbe de çok iyi bir merkez kaan hocayla bi ongorusme yap istersen sizde sorun neydi ilk denememi

Oksapar 0.4 kullanıyorum heterozigot çıktı bazı tahlillerim.. kullanıyorum suan
tamam canım teşekkürler bende hem heterezigot hem de hotorozigot var iki faktörde bulunuyor bakalım bu defa napıcaz hayırlısı...kaan bey bana uzun süre iğne ilaç kullanabiliriz demişti. bende yeter ki bebeğim sağlıklı olsun 9 ay olmam gerekirse o iğneleri razıyım olurum demiştim.. benim kaan beyde 2.denemem ilk denemem de kaan beydeydi pozitifi gördük ama kısmet olmadı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…