- 14 Ağustos 2014
- 463
- 1.458
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #18.521
öncelikle herkeze günaydın :) izmirde güvenilir iyi bir tüp bebek merkezi araştırıyorum. bir kaç kişi smyrna tüp bebek merkezini ve kent hastanesini bide ege tüp bebek merkeziyle izmir ünüversitesi(medical parkı) önerdi ve ilk tüp bebek denemem olucak hayırlısıyla. sizce hangisine gideyim kafam iyice karuştı.ALLAHIM bütün herkese bebeklerimizin o güzel kokusunu koklamayı nasip etsin inşallah hayırlısıyla sağlıkla.
Kızlar progestan kapsul krem gibi kilodumda geri geliyor sizdede böyle birşey oldumu iki tane koyuyorum çok ileri koyamıyomuyum acaba
Canım gönül rahatlığıyla içebilirsin. Günde 1 fincan kahvenin hiç bir zararı yok doktorlarda aynı görüşte. Ben de her gün olmasada ara ara içiyorumkrc05 , E eylulnazli kızlar merhaba birşey soracağım.Başağrım var 10gündür ara ara,doktorun verdiği ilacı içtim ama tam geçmedi.Nescafe başağrısına iyi geliyormuş bunuda daha önceden başka bir doktorum söylemişti.Ben hamileliğim boyunca hiç içmedim,çayı bile çok az midemi bastırsın diye içmiştim.Şimdi ilaç niyetine yarım fincan sade mesafe yaptım ama içimde huzursuz.Siz içtinizmi hiç bir fikri verin bana...
Canım benim ben de koşa koşa gidiyordum tuvalete ama ilerleyen zamanlarda görüceksin hiç bitmiyor o ağrılar. Benim bi arkadaşımın doğuma kadar sürdüÇok sağol cnm cevabın için ara ara adet olcakmis im gibi ağrım oluuor çok korkuyorum... tuvalete gidiyorum hemen
öncelikle herkeze günaydın :) izmirde güvenilir iyi bir tüp bebek merkezi araştırıyorum. bir kaç kişi smyrna tüp bebek merkezini ve kent hastanesini bide ege tüp bebek merkeziyle izmir ünüversitesi(medical parkı) önerdi ve ilk tüp bebek denemem olucak hayırlısıyla. sizce hangisine gideyim kafam iyice karuştı.ALLAHIM bütün herkese bebeklerimizin o güzel kokusunu koklamayı nasip etsin inşallah hayırlısıyla sağlıkla.
Canım benim ben de koşa koşa gidiyordum tuvalete ama ilerleyen zamanlarda görüceksin hiç bitmiyor o ağrılar. Benim bi arkadaşımın doğuma kadar sürdü
Ben de pıhtılaşma yok canım o yüzden iğreyi bıraktım ama uzun süre kullandım bende. Kaan bey muhtemelen doğuma kadar kullandırıcak sana. Yok canım ilk 3 ay kaan beye gittim sonra bıraktım ama hala aklıma takılan bişi olunca soruyorum. Senin test sonucunu alana kadar da ağrıların vardı yanlış hatırlamıyorsam hatta ağrılarım var diyince hamile olduğunu anlamıştım ben. Çünkü benim de öyle oldu inan her kasığım ağrıdığında doktora koşuyordum ilk zamanlar artık şimdi alıştım hatta bir gün olmazsa endişeleniyorum :))))
hayırlı olsun bebeğiniz rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin.. sizin hangi faktörde pıhtı çıkmıştı? birde hangi iğneyi dozunu kaç kullanıyorsunuz?ya o adet olacakmış gibi korku mavf ediyor insanı. Gebelik takibinizi kaan bey mi yapıyor. Kan pıhtılaşması olduğu için her gün göbekten iğne oluyorum. Sizde kullanıyormusunuz
Canım 10. Haftaya kadar kaan bey bakıyor ama sonra yoğunluğundan dolayı başka doktora yönlendiriyorEVET CNM AĞRIM ÇOKTU. bu seferde olmadı diye üzülürken hamile çıktım. 3 kere testi yeniledik. Pazartesi ultorson var Çok korkuyorum. Değerler böyle yüksek iken dış gebelik filan olur mu acaba. Hangi doktorra gidiyorsun. Bakalım pazartesi kaan bey ne diyecek benimle devam edebilirsin derse seve seve devam edicem..
Canim ben smirnada ilk denememi yaptim kesinlikle ama kesinlikle oraya gitme basima okadar cok sey geldiki tecrubesizdim sans dedim kader dedim ama cok sonra onlarin hatalari oldugunu ogrendim embriyolog ve labaratuvar hic iyi degil basima gelenleri saymak bile istememöncelikle herkeze günaydın :) izmirde güvenilir iyi bir tüp bebek merkezi araştırıyorum. bir kaç kişi smyrna tüp bebek merkezini ve kent hastanesini bide ege tüp bebek merkeziyle izmir ünüversitesi(medical parkı) önerdi ve ilk tüp bebek denemem olucak hayırlısıyla. sizce hangisine gideyim kafam iyice karuştı.ALLAHIM bütün herkese bebeklerimizin o güzel kokusunu koklamayı nasip etsin inşallah hayırlısıyla sağlıkla.
Oksapar 0.4 kullanıyorum heterozigot çıktı bazı tahlillerim.. kullanıyorum suanhayırlı olsun bebeğiniz rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin.. sizin hangi faktörde pıhtı çıkmıştı? birde hangi iğneyi dozunu kaç kullanıyorsunuz?
Canım bende Aynı larını yaşadım 3 gun kasik ve bel ağrısı 5. Gün adet ağrısi gibi karın ağrısı ara ara çok ağrım oldu. Şuan hamileyim 5 haftalık ve hala ağrım var. Ne olur sıkma canini olucak önce allaha sonra kaan beye bıraktık kendimizi bol bol dua et. Goruceksin güzel haber alacaksın allahın izni ilemerhabalar,cumartesi günü 9 embriyodan (3. gün embriyosu) 2 tanesi transfer edildi.
ara ara kasıklarda batmalar ve biraz fazla ayakta kalınca belimde ağrıdan başka bir şey yok.
aslında hepsinin ilaçlardan kaynaklandığını biliyorum ama yine de insan belirti arıyor,benim ilk transferim.
sizlerde neler yaşandı salı günü test günüm ...
adet olduğun tarihi unut senin son adet tarihin dediğim gibi 2. nisan. agrılarına cok takılma. daha cok bu agrıları yaşayacaksın ve hatta korkutmak gibi olmasın lekelenme bile olabilir. ama olmayadabilir. endişeler hiç bitmez. o yüzden bu günlerinin tadını doya doya çıkar. Allahın izniyle herşey çok güzel gidecek. ve gönlündeki ne ise o olsun.Allah razı olsun arkadaşım. Sağlıkla büyüt yavrunu 1 nisan adet oldum 19 nisan transfer oldum. Şuan çok adet olcakmis gibi ağrı ve gerginlik var. İnsan korkuyor çok. Allahım gönlumuzde kini nasip et. İkiz çok isterim olmasını...
Kesinlikle kaan beyi öneriyorum gerçektende mükemmel bir doktor irenbe de çok iyi bir merkez kaan hocayla bi ongorusme yap istersen sizde sorun neydi ilk denememiöncelikle herkeze günaydın :) izmirde güvenilir iyi bir tüp bebek merkezi araştırıyorum. bir kaç kişi smyrna tüp bebek merkezini ve kent hastanesini bide ege tüp bebek merkeziyle izmir ünüversitesi(medical parkı) önerdi ve ilk tüp bebek denemem olucak hayırlısıyla. sizce hangisine gideyim kafam iyice karuştı.ALLAHIM bütün herkese bebeklerimizin o güzel kokusunu koklamayı nasip etsin inşallah hayırlısıyla sağlıkla.
tamam canım teşekkürler bende hem heterezigot hem de hotorozigot var iki faktörde bulunuyor bakalım bu defa napıcaz hayırlısı...kaan bey bana uzun süre iğne ilaç kullanabiliriz demişti. bende yeter ki bebeğim sağlıklı olsun 9 ay olmam gerekirse o iğneleri razıyım olurum demiştim.. benim kaan beyde 2.denemem ilk denemem de kaan beydeydi pozitifi gördük ama kısmet olmadı...Oksapar 0.4 kullanıyorum heterozigot çıktı bazı tahlillerim.. kullanıyorum suan