Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Canım il muayene 250TL, EŞİN SPERM tahlil 250,00-TL Tüp bebek ücreti benim 2015 yılında başladığı için 4.500,00-tl ( ama artmış şuan 2016 da ) 1000 histeroskopi, 500 dondurma için verdim ve ilaçlar toplam 10.000,00-TL gitti cnm. Bizde sorun yok tu hemen yumurtalar büyüdü. Yani 10 bin kesin gidiyor cnm.
Canim bende birsey sorabilirmiyim benim yumurta toplandiktan sonra transfer yapmicakmis kaan bey dondurup 1 2 ay sonra dedi oylede dondurma islemi icin ucret oducez demi

cevabınız için teşekkür ederim irenbeyi tavsiye eden daha çoğunluktaydı ama ben yinede burdan sormak istedim daha net sonuca ulaşmak için :) amin inşallah hayırlısı neyse o olsun. diğer sayfaları fazla okumadım ama sizin sonuç nasıl oldu ne kadar zaman beklediniz çocuğunuz oldumu cevabınız için tekrar teşekkür ederim.

Ben Nisan 2014 te Kaan Bey'e başvurdum. Çikolota kistinden dolayı sol yumurtalığımdan ameliyat geçirmiştim. Bu nedenle sol yumurtalık rezervi çok azdı. Sağ işimizi görür dedi Kaan Bey. Hemen vitamin tedavisine başladık. En başında belirtmişti zaten ben pat diye tüp bebek yapmam diye. Önce vücudunu ve rahmini uygun duruma getirmem gerekir demişti. Ben zaten o ne derse aynen uygulama taraftarıydım. Öylede yaptım. Haziran başında yumurtalarım toplandı. 6 tumurta oluştu 5 i toplandı 4 ü istenilen kalitede embriyo oldu. Hemen dondurdular. 1 ağustosta da transferim oldu. 13 gün sonra hamileydim:) olum KAAN şimdi 1 yaşını geçti bile çok şükür. Yani toplamda 5 ay bile dolmadan oğluma kavuşmuş oldum çok şükür. tabi herkesin problemine ve değerlerine göre tedavi süreci azalıp uzayabiliyor. sırf transfer aşamasına gelebilmek için 1 yıl bekleyen kişilerde var benim gibi daha kısa sürede hamile kalıp giden de var. ama bilmelisinizki değil izmir bence Türkiye'de Kaan Bey hiç tereddütsüz gidip kendinizi emanet edebileceğiniz bir hekim. Rabbim tez zamanda gönlünüzün muradını versin.

Canim bende birsey sorabilirmiyim benim yumurta toplandiktan sonra transfer yapmicakmis kaan bey dondurup 1 2 ay sonra dedi oylede dondurma islemi icin ucret oducez demi
Merhaba, yumurta toplama sonrası ilk dondurma işlemi için ödemiyorsunuz ücret. Transfer sonrası kalan embriyolarınızın dondurulmaya devam etmesini isterseniz o zaman ücretlendiriyorlar.

Ben evlendigim ilk gunden beri bebek istedim olmadi 8.ayda izmire tayinimiz cikti cok uzuldum gelmek istemedim neyse biz sorun ne diye dr gittik sorunumuz sperm harwketsizligi cikti tup bebek yaptirmaya karar verdik bu sayfadaki arkadaslar sayesinde kaan beyi bulduk Allah yorum yapan arkadaslardan, kaan beyden ,irenbenin butun personelinden razi olsun :) ilk denememizdehamile kaldim.sonuc negatif olsa bile kaan beyde devam ederdim.samimiyeti yeter Allah kaan beye saglik versin mutluluk versinki daha cooookk kisiyi sevindirsin.kararsiz arkadaslara tavsiyem kesinlikle dusunmeden gitsinler

Merhaba arkadaslar bende kaan beyde tedavi oluyorum 1basarisiz transfer sonucu aldim 2yideniscez insallah simdi ikinci kez transfer islemi nekadar tutuyor acaba dondurulmus embriyolarim var transfer olcak sadece o kafayla sormayi unuttum disari attim kendimi hemen sizlerden bilgisi olan varmi acaba

Tecrubeli arkadaslar bilgilerinize ihtiyacim var, histeroskopiden sonra ilaclar verildi ve bitince adet oldugun zaman ara dediler transfer sureci icin. Adet olunca hemen adetli kontrole mi cagiriyorlar yoksa telefonda yeni ilac tahlil vs bilgilendirme yapip ileri tarihte mi randevu veriyorlar? Adetle birlikte baslayacak transfer sureci nasil ilerleyecek yardimci olur musunuz

Tecrubeli arkadaslar bilgilerinize ihtiy10.ha var, histeroskopiden sonra ilaclar verilodi ve bitince adet oldugun zaman ara dediler transfer sureci icin. Adet olunca hemen adetli kontrole mi cagiriyorlar yoksa telefonda yeni ilac tahlil vs bilgilendirme yapip ileri tarihte mi randevu veriyorlar? Adetle birlikte baslayacak transfer sureci nasil ilerleyecek yardimci olur musunuz
Adet baslayinca aradiginda transfer icin gun verir o gun gidip transferin yapilir ilaclara 10.haftaya kadar devam ediliyor

Tecrubeli arkadaslar bilgilerinize ihtiyacim var, histeroskopiden sonra ilaclar verildi ve bitince adet oldugun zaman ara dediler transfer sureci icin. Adet olunca hemen adetli kontrole mi cagiriyorlar yoksa telefonda yeni ilac tahlil vs bilgilendirme yapip ileri tarihte mi randevu veriyorlar? Adetle birlikte baslayacak transfer sureci nasil ilerleyecek yardimci olur musunuz
Adetli ilen mayene olunuyor tekrar duruma gore ilac falan yaziyor 10 gun sonra falan tekrar kontrole cagriliyor istenilen kkadar rahim duvari kalinlasmissa transfer icin gun veriliyor yani bende oyle olmustu

cnm hayırlı olun öncelikle.. adetli iken arıyorsun kontrol için gün veriyor ve rahim kalınlaşması için ilaç kullanmaya başlıyorsun. adetin 18 veya 19 günü transfer oluyor. Benim 19. gün olmuştu... Şimdiden hayırlı olsun..

Merhaba arkadaslar bende kaan beyde tedavi oluyorum 1basarisiz transfer sonucu aldim 2yideniscez insallah simdi ikinci kez transfer islemi nekadar tutuyor acaba dondurulmus embriyolarim var transfer olcak sadece o kafayla sormayi unuttum disari attim kendimi hemen sizlerden bilgisi olan varmi acaba

sorun neydi cnm sizin. Allahım inş. 2. deneme de sağlıklı bir sekilde evladınızı almayı nasip eder. Benimde ikinci denemede hamile olduğumuz öğrendim. pazartesi ilk kontrolüm var. Fiyat konusunda hiç bilgim yok cnm.

sorun neydi cnm sizin. Allahım inş. 2. deneme de sağlıklı bir sekilde evladınızı almayı nasip eder. Benimde ikinci denemede hamile olduğumuz öğrendim. pazartesi ilk kontrolüm var. Fiyat konusunda hiç bilgim yok cnm.
Esimde azospermi vardibenim ameliyat oldu cok sukur bulundu sperm tedaviye baslayina bendede pcos oldugunu soyledi kaan bey ilk denememiz olmadi iste nasip diger denemelere insallah dondurulmuslarimiz var onlarin birinde tutar insallah sende sag salim kucagina alirsin bebegini insallah hayirlisiyla

hamile olan arkadaşlar pazartesi kaan bey de ilk ultorson randevum var. 6. haftalık iken kalp atışını duyulur mu? birde karından mı yoksa vajinal mi bakıyor kaan bey.

Adet baslayinca aradiginda transfer icin gun verir o gun gidip transferin yapilir ilaclara 10.haftaya kadar devam ediliyor

Adetli ilen mayene olunuyor tekrar duruma gore ilac falan yaziyor 10 gun sonra falan tekrar kontrole cagriliyor istenilen kkadar rahim duvari kalinlasmissa transfer icin gun veriliyor yani bende oyle olmustu

cnm hayırlı olun öncelikle.. adetli iken arıyorsun kontrol için gün veriyor ve rahim kalınlaşması için ilaç kullanmaya başlıyorsun. adetin 18 veya 19 günü transfer oluyor. Benim 19. gün olmuştu... Şimdiden hayırlı olsun..

Tesekkur ederim arkadaslar durum degiskenlik gosterebiliyor anladigim kadariyla.Hayirlisi olur insallah.

Esimde azospermi vardibenim ameliyat oldu cok sukur bulundu sperm tedaviye baslayina bendede pcos oldugunu soyledi kaan bey ilk denememiz olmadi iste nasip diger denemelere insallah dondurulmuslarimiz var onlarin birinde tutar insallah sende sag salim kucagina alirsin bebegini insallah hayirlisiyla
canım merhaba bende senin gibiyim. benimde ilki kimyasal oldu :KK43: ikinci için başlayacagız şimdi yarın kontrole gideceğim bende senin gibi ücret bilmiyorum yarın sorarım.birde emriyoların kalietelerini merak ediyorum ben açıkcası.senin kaç tane vardı .hakkımızda hayırlısı ikimizde inş.ikincide yakalarız umutları bebişlerimizi

Deneyimli hamile arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var bu ay ki kontrolde doktorumuz galiba şeker yüklemesi yapacak kontrole aç gitmemi söyledi ama benim kafam çok karışık şeker yüklemesi yaptırınca da yatırmayınca da bir sürü sakıncaları var ve ben ne yapacağımi bilemiyorum aylık kan şekerine baktiriyorum şimdiye kadar hep normal çıktı hatta biraz düşük bile 3. Ayda bi de endokrin bölümüne gittim açlık tokluk şekeri ölçümü yaptırdım normal çıkmıştı öyle çok tatlı çikolata merakım da Yok yemiyorum pek sadece ekmek yiyorum biraz kahvaltılarda bide süt icemedigim için kalsiyum değeri yüksek olduğunu okuduğum iyi olduğunu düşündüğüm dondurma yiyorum gün de 1 defa. seker yüklemesi sonrası anı bebek ölümlerinin olabildiğini okudum ve çok korkuyorum ve daha başka sakıncalar....kafam çok karışık ne yapsam bilemiyorum:KK43:(( annem de şeker hastası ama onun da hiç öyle 300 500 şekeri olmadı. En yüksek olduğunda bile 150 160 i geçmedi sadece ani iniş çıkışları oluyor sizler ne yaptınız Bu konuda???? Alternatif testleri var mı acaba bunun??? Bu arada başka bir ilde olduğumuz için doktorumuz KAAN bey değil. Biraz uzun oldu ama yardımcı olursaniz çok sevinirim!!!

hamile olan arkadaşlar pazartesi kaan bey de ilk ultorson randevum var. 6. haftalık iken kalp atışını duyulur mu? birde karından mı yoksa vajinal mi bakıyor kaan bey.
Canım biz 6. Haftada gitmiştik ve kalp atışını duymuştuk inşallah Siz de duyarsınız. Çok çok güzel bir duygu o an ve KAAN bey vajinal muayene yapıyor

X