- 7 Ocak 2015
- 1.970
- 1.268
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #18.501
Hayırlısı olsun..rabbim en hayırlı zamanda yüzünü güldürsun inşallah..benimde kaan hocada ilk denemem kimyasal olmuştu.bi sonraki deneme sana kalmış sen nasıl istersen 1 adet geçse üstünden yeter saniyorum sen ben kendimi hazır hissediyorum dediğin an başlar kaan hoca şimdiden hayırlı olsun..sabrının sonu selamet olsun insallahhh
Ayyy canım çok sevindim inşallah en az biri tutar,sağlıkla kavusalim.çok heyecanliyim yarın pazar yine de ararlar inşallah. Bu arada alacatida otel işletiyorum umarım işin yoğun olduğu zmn aramazlar,rahat rahat konuşmak istiyorum. Benim 6 tane döllemisti bakalım kaçı donacak kıvamda keşke hepsi olsa:))))Can'ım aradılar 2 tane dondurdular. Seni de yarın arayacaklar heralde sen de haber ver.
Can'ım inşallah hepsi döllenir ama en kaliteli olanı koyacaklar inşallah hepsi de birinci kalite olur. Yaş kaç? Çift embriyo koymaları için ya 35 yaş ya da 3. Deneme olması gerekiyormuş.Ayyy canım çok sevindim inşallah en az biri tutar,sağlıkla kavusalim.çok heyecanliyim yarın pazar yine de ararlar inşallah. Bu arada alacatida otel işletiyorum umarım işin yoğun olduğu zmn aramazlar,rahat rahat konuşmak istiyorum. Benim 6 tane döllemisti bakalım kaçı donacak kıvamda keşke hepsi olsa:))))
Canim seninde anneler günün kutlu olsun darısı bizlere inşallahSevgili kk anneleri ve anne adayları;Hepinizin anneler günü kutlu olsun:) Rabim tez zamanda evladı olmayanlara hayırlı bir evlat, hamile olanlara sağ salim bir doğum ve evladı olanlara da yavrularının acısını göstermeyeceği günleri nasip etsin. Bir İrenbe ve Kaan Bozkurt annesi olarak sizlerden umudunuzu asla yitirmemizi ve güvenilir ellerde olduğunuzu bir kez daha belirtmek isterim. Embriyo azlığı sakın korkutmasın sizi. Benim de 4 embriyom vardı. 2 tane transfer edildi ve ilk denemede KAAN'ıma kavuştum çok şükür. Tabi Kaan Beyde ilk denemem. Ondan önceki boşa geçen yıllarımı ve tedavi sürecimi hiç anlatmıyorum. Moral ve motive çok önemli. Her ne kadar sürekli yazma şansım olmasa da hepinizi tek tek okuyup takip ediyorum. İnşallah her birinizin güzel haberlerini okurum buradan. Sevgiyle kalın. Bol hamilelik haberleri alacağımız günler dileğimle:)
Amin canım ongorusme ücretsiz muayene ücreti de 250 lira kaan hoca mükemmel bir doktor kesinlikle tavsiye ederimKızlar merhaba allah hepinize sifa versin inşallah ben de pcos hastalığı var dr kaan beye gitmek istiyorum muayne ücretleri ne kadar acaba ? birde pcos olupta normal yolla hamile kalan var mi
Kızlar perşembe günü opum var 2 kere opu olacak arkadan gelenlerde toplanacak inşallah hepsi dollenir ve kaliteli olur
günaydınlar. değerlerin düzenli artınca ultrason için tarih vermişler hadi hayırlısı:) genelde gebeliğin 42. günü yani 6 haftası bitimine randevu tarihi veriyorlar. transfer tarihinden 17 gün öncesi son adet tarihin sayılıyor o şekilde de hesap edebilirsin. kalp atışı duyulabilir büyük ihtimal, duyulmazsa da endişe etme, Kaan Hoca keseyi kontrol ediyor ilk aşamada zaten. eğer çoğul gebelik değilse Kaan Hoca takip ediyor, söylüyor da zaten tek olduğu için benimlesin, çoğul olduğunda başka dr.a yönlendiriyorum diyor. muayene ücreti ayda 1 gittiğinde alınıyor evet, ara kontrol olursa eğer alınmıyor.hamile olan arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım. Benim 19 nisan da transferim oldu 3 kere kan verdi. 10. gün 152 14. gün 710 18. gün 3298 çıktı başka test istemediler. 16 mayıs ultroson randevusu verdiler. Kaç aylık hamileyim bilmiyorum bile. Ama 5 hafta bitip 6 hafta olucak diye tahmin ediyorum ultroson randevu gününde. Kalp atışı duyulur mu? Birde kaan bey ben takip ederim diyor mu ? Ben kaan bey de devam etmek istiyorum. Muane ücreti her ay mı alıyor...
Birde hala ara adet olcakmışım gibi bel ve karın ağrım oluyor. Çok korkutuyor beni. Birde ben de hiç bir belirti yok göğüslerimin şiş olması dışında. bulantım filan yok hiç normal mi?
Amin canım inşallah hepizin Kucağı dolsunDUALARIMIZ SENİNLE ARKADAŞIM ÇOK GÜZEL OLUCAK HERŞEY. ÖNCE RABBİM SONRA KAAN BEYE EMANETİZ. RABBİM EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMASIN.
günaydınlar. değerlerin düzenli artınca ultrason için tarih vermişler hadi hayırlısı:) genelde gebeliğin 42. günü yani 6 haftası bitimine randevu tarihi veriyorlar. transfer tarihinden 17 gün öncesi son adet tarihin sayılıyor o şekilde de hesap edebilirsin. kalp atışı duyulabilir büyük ihtimal, duyulmazsa da endişe etme, Kaan Hoca keseyi kontrol ediyor ilk aşamada zaten. eğer çoğul gebelik değilse Kaan Hoca takip ediyor, söylüyor da zaten tek olduğu için benimlesin, çoğul olduğunda başka dr.a yönlendiriyorum diyor. muayene ücreti ayda 1 gittiğinde alınıyor evet, ara kontrol olursa eğer alınmıyor.
ağrılarını kafana takma, rahmin yavaş yavaş büyüyor gayet normal. Kaan Hoca'ya sor gene tabii, aynı şeyleri söyleyecektir, için rahat olsun... bende de hiç belirti olmadı, sadece bol bol uyudum. bulantın yoksa sevin bende de hiiç olmadı mis gibi geçirdim valla hamileliğimi bugüne kadarsenin de öyle olur umarım belirtilere hiç takılma:)
bu arada anne olanların Anneler Günü kutlu olsun, bu yolda uğraşan her arkadaşımın Allah dualarını kabul etsin, bir dahaki Anneler günü onların da bayramı olsun inşallah:) Allah herkese bu güzelliği bu mucizeyi yaşatsın, dualarım hepinizle... her zaman moralleri yüksek tutun arkadaşlar, hep olumlu olmaya çalışın, benim en büyük motivasyonum hep pozitif olmamdı, her gün bebeğimize 1 adım daha yaklaştık derdim... güzel haberlerinizi almaya devam edelim inşallah burdan
Canım benim ben 19 haftalık hamileyim hala inanamıyorum. Ne zaman doğurucaz o zaman inanıcaz bence :) değerlerin çok güzel katlanmış. Benim de çok yükselmişti ama tek gebelik. 6 haftalık hamile olarak gidiyorsun kaan beye. O gün hem keseye bakılıyor hem de kalp atışını dinletiyor kaan bey. Aklına takılan bişi olursa sorabilirsin.ÇOK SAĞOL CEVABIN İÇİN İÇİN O ZAMAN 5+4 HAMİLEYİM. :) BENDE ÇOĞUL GEBELİKLERE KAAN BEY BAKIYOR DİYE BİLİYORDUM. SENİN KAÇ AYLIK KAAN BEYE Mİ GİDİYORSUN. RABBİM BU YOLDA HERKESE HAYIRLI EVLAT VERSİN. KUCAKLARIMIZI BOŞ ÇIKARMASIN.
BEN HALA İNANAMIYORUM 2. DENEMEM Dİ. AMA KAAN BEY DE İLK DENEMEM. HALA İNANAMIYORUM. ÇALIŞIYORUM BENDE.
Merhaba, hayırlısı olsun. Galiba çoğul gebelik. Benimde değerlerim hemen hemen böyleydi ve çok şükür bebeklerim şuan 4 aylık oldular. Eğer çoğul gebelikse kaan bey sen benim son ikiz gebemsin seni doğurtayım ikiz gebe takibi yapmayacağım diyordu. Muayene benim şöyleydi. 15 günde bir giderdim 22. Haftaya kadardı sanırım. Ve ücret 15 gün geçerli oluyordu. Kaan bey 15 günde bir çagirmasının nedeni rahim boyunu ölçmesi. Özellikle ikiz gebeliklerde bu çok önemli. Gelelim 2 nisan senin son adet tarihin oluyor eğer 3.gün embriyosu transfer edildiyse. 5.gün embriyosu ise 19 gün geriye gidiliyor. Benim 5+4 de çift kese 6+3 de de kalp atışları duyulmuştu. Sen bugün 5+3 günlük hamilesin. 16.sinda 6+2 olacaksın. Kalp atışı veya atışları duyulabilir ama bazen 7.haftada da duyulabilir endişe etme. Hicbir belirtiyi yoklama. Adet ağrısı kasık ağrısı çok hissedeceksin. Ben gebeligimin son zamanların da adet ağrısından duramıyordum meğerse doğum yaklaştığı için oluyormuş. Mide bulantısı herkes de olmayabilir. Benim 6-12 arası çok oldu ama bir arkadaşımın hic olmadı. Olmaması çok daha iyi bence. Çünkü bütün hayat kaliteni etkiliyor. Endişeler hiç bitmez. Umarım herşey tabiri caizse cillop gibi gider. Sorunsuz bir hamilelik yaşarsın. Allah tamamını erdirsin inş. Bir sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım.hamile olan arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım. Benim 19 nisan da transferim oldu 3 kere kan verdi. 10. gün 152 14. gün 710 18. gün 3298 çıktı başka test istemediler. 16 mayıs ultroson randevusu verdiler. Kaç aylık hamileyim bilmiyorum bile. Ama 5 hafta bitip 6 hafta olucak diye tahmin ediyorum ultroson randevu gününde. Kalp atışı duyulur mu? Birde kaan bey ben takip ederim diyor mu ? Ben kaan bey de devam etmek istiyorum. Muane ücreti her ay mı alıyor...
Birde hala ara adet olcakmışım gibi bel ve karın ağrım oluyor. Çok korkutuyor beni. Birde ben de hiç bir belirti yok göğüslerimin şiş olması dışında. bulantım filan yok hiç normal mi?
Merhaba,gözünaydın değerlerin çok güzel.Benim hesaplarıma göre 5+3 günlük hamilesin:) Kontrolde teyid edersin zaten.6.hafta içerisinde çağırıyor Kaan Bey keseyi görmek için kalp atışınıda duyarsınız inşallah endişelenme.Ben İzmirden taşındığım için Kaan bey le devam edemedik ama bana dediği İzmir'de olsaydımda yoğunluğundan gebelik takibini yönlendireceği yönündeydi.Hatta geçen hafta izmire kendisine gidecektik uçakla bebeğimizi doktorunda usg de görsün istedik:) Fakat Kaan bey müsade etmedi keyfi rahatlayacaksın diye riske atamazsın yorulmaman lazım dedi kızdı:) 12.haftaya kadar 15 günde bir oldu kontrolüm,şimdi kısmetse cmt kontrolümüz var,25 gün oldu bakalım cinsiyetini öprenebilecekmiyiz:) Dua edin kızlar...hamile olan arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım. Benim 19 nisan da transferim oldu 3 kere kan verdi. 10. gün 152 14. gün 710 18. gün 3298 çıktı başka test istemediler. 16 mayıs ultroson randevusu verdiler. Kaç aylık hamileyim bilmiyorum bile. Ama 5 hafta bitip 6 hafta olucak diye tahmin ediyorum ultroson randevu gününde. Kalp atışı duyulur mu? Birde kaan bey ben takip ederim diyor mu ? Ben kaan bey de devam etmek istiyorum. Muane ücreti her ay mı alıyor...
Çok sağol cnm cevabın için ara ara adet olcakmis im gibi ağrım oluuor çok korkuyorum... tuvalete gidiyorum hemenCanım benim ben 19 haftalık hamileyim hala inanamıyorum. Ne zaman doğurucaz o zaman inanıcaz bence :) değerlerin çok güzel katlanmış. Benim de çok yükselmişti ama tek gebelik. 6 haftalık hamile olarak gidiyorsun kaan beye. O gün hem keseye bakılıyor hem de kalp atışını dinletiyor kaan bey. Aklına takılan bişi olursa sorabilirsin.
Allah razı olsun arkadaşım. Sağlıkla büyüt yavrunu 1 nisan adet oldum 19 nisan transfer oldum. Şuan çok adet olcakmis gibi ağrı ve gerginlik var. İnsan korkuyor çok. Allahım gönlumuzde kini nasip et. İkiz çok isterim olmasını...Merhaba, hayırlısı olsun. Galiba çoğul gebelik. Benimde değerlerim hemen hemen böyleydi ve çok şükür bebeklerim şuan 4 aylık oldular. Eğer çoğul gebelikse kaan bey sen benim son ikiz gebemsin seni doğurtayım ikiz gebe takibi yapmayacağım diyordu. Muayene benim şöyleydi. 15 günde bir giderdim 22. Haftaya kadardı sanırım. Ve ücret 15 gün geçerli oluyordu. Kaan bey 15 günde bir çagirmasının nedeni rahim boyunu ölçmesi. Özellikle ikiz gebeliklerde bu çok önemli. Gelelim 2 nisan senin son adet tarihin oluyor eğer 3.gün embriyosu transfer edildiyse. 5.gün embriyosu ise 19 gün geriye gidiliyor. Benim 5+4 de çift kese 6+3 de de kalp atışları duyulmuştu. Sen bugün 5+3 günlük hamilesin. 16.sinda 6+2 olacaksın. Kalp atışı veya atışları duyulabilir ama bazen 7.haftada da duyulabilir endişe etme. Hicbir belirtiyi yoklama. Adet ağrısı kasık ağrısı çok hissedeceksin. Ben gebeligimin son zamanların da adet ağrısından duramıyordum meğerse doğum yaklaştığı için oluyormuş. Mide bulantısı herkes de olmayabilir. Benim 6-12 arası çok oldu ama bir arkadaşımın hic olmadı. Olmaması çok daha iyi bence. Çünkü bütün hayat kaliteni etkiliyor. Endişeler hiç bitmez. Umarım herşey tabiri caizse cillop gibi gider. Sorunsuz bir hamilelik yaşarsın. Allah tamamını erdirsin inş. Bir sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım.
Insallahhh kuzummmmm insallahhhhAmin canım inşallah hepizin Kucağı dolsun