Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Arkadaslar bir sey sorsam size ben bugun bu gecici menopoz için decapeptyl iğneyi oldum şimdi bu ay adet olacak mıyım olmayacak mıyım bazı yazılanları okudugumda 10 gün sonra adet olanlar var kafam karıstı

Arkadaslar bir sey sorsam size ben bugun bu gecici menopoz için decapeptyl iğneyi oldum şimdi bu ay adet olacak mıyım olmayacak mıyım bazı yazılanları okudugumda 10 gün sonra adet olanlar var kafam karıstı
bir hafta yada iki hafta içinde bi kanaman olacak canım doğum kontrol hapı yada başka ilaç kullanıyorsan onu bırakınca olacaksın. ben ilk lucrin kullandığımda çok karambole gelmişti ama tam 2 hafta sonrasında olmuşum ve normalde 5 gün süren 12 gün sürmüştü lekelenme şeklindeydi son günlerinde. kaan bey decapeptyl veridğinde adette doğum kontrol hapı başlatmıştı bir hafta sonrasında iğneyi oldum iğneden bir hafta sonra doğum kontrol hapını bıraktım onu bıraktıktan bi kaç gün sonra yine adet oldum normal olarak ve yine normalden daha uzun sürdü. ayrıca decapeptylde bende her ay yapıldıktan bir hafta sonra lekelenmeler oldu sanırım vücut tepkisiydi.

tebrik ederim..çok şanslıymışsınız..çok sevindim..
kaç yumurta olmuşdu ? kaç tane transfer oldu ?
benim tek tarafmda yumiler gelişiyordu soldakiler küçük kalmıştı ama opuda 11 yumurta toplandı. bunlardan 7 si döllenmişti 6 sıda3. gün dondurdu. iki grup halinde dondurulmuştu 3 erli. bir grup çözüldü biri çözünürken kalitesi bozulduğu için imha oldu diğer ikisi konuldu. biri tuttundu :)

Arkadaşlar yumurta toplama işleminden sonra yoğun mide bulantısı yaşayan var mı
anestezinin etkisidir canım normalde mide bulantısı opuyla ilişkilendirilmez ama eğer karın aprın yada karın bölgende şişkinlik gerginlik hissediiyorsan doktora git biran önce çünkü ohss ta sanırım bu belirti olabiliyor. kaç yumi toplandı ki?

13 yumurta toplandı canım ilk gün birşey yoktu şuan 3.gün aşırı bulanıyor midem,ohss olacağını zannetmiyorum kaan bey herşey iyi demisti.

13 yumurta toplandı canım ilk gün birşey yoktu şuan 3.gün aşırı bulanıyor midem,ohss olacağını zannetmiyorum kaan bey herşey iyi demisti.
olabilir canım ohss. karında ağrı şişlik nefes almada güçlük varmı? ilaç falan kullanıyormusun ?

Ben dogum kontrol ilacı kullanmıyorum ama vermedi kaan bey, bekleyip goreceğim sanırım :s

acaba ilaçlarmı yaptı diye düşündüm ama bilemedim ki kaan beye ulaşabilirsen ona bir sor için ahat ederen azından.
sanırım bu dostinex ilacı neden oluyor alinca bitkin oluyorum ilaca devam etmem gerektiği icinde midem bulantim diğer yan etkilerde geçmiyor :-( geçmezse yarına kontrole gideyim en iyisi:-(

canım hayırlısı olsun hiç umudunu yitirme. seninle aynı durumdayız biliyorsun. biraz vücudun dinlensin. dediğim gibi hemen adetinde başla kürlere. tek bir embriyon olsa pırlanta değerinde. ve rabbim ol derse olacaktır. dinlenme sürecinde de sporunu ihmal etme. kilo da yumurta oluşumunda önemli sorun. bir sonrakine tüm gücünle başlayıp mutlu sona ereceğine inanıyorum. Allah yardımcımız olsun. sabır versin hepimize. lütfen güçlü ol.

canım sana kısa ve öz tanıdığım birinin hikayesini anlatacağım...yumurtalıklarında ciddi kist ve miyomlar vardı...çok uzun süre tedavi gördü.. sonra doktor yumurtalıklarının durumu iyi değil ilerde çocuğun olamayabilir bile dedi.. ama evlendiğinde ilk ay hamile kaldı...keseyi çok geç gördüler...sonra ikiz olduğu anlaşıldı.. ilrleyen süreçte ikizlerden birini kaybetti. ikincisi de 6.5 aylıkken mecburi doğum yapıldı. çocuğa yaşamaz dediler. ama şimdi çocuk 4 yaşında ve ıq'su yaşıtlarından ileride..
inancını sakın kaybetme...elinden geleni de ziyadesiyle yap ki ilerde neden yapmadım deme...

sağol cnm teşekkür ederim evet aynı durumdayız seninle ama kendimi gerçekten iyi hissediyorum ve olucağına kesinlikle inanıyorum demek ki zamanı var diye düşünüyorum hastalanınca hemen incir kürüne başlıcam cnm senin anlattığın gibi yapıcam herşey gönlümüzce olsunnn cnmm

doğ

kalbiminözü ve swallow arkadaşım iyisiniz hoşsunuz da....
bu mesajın neresini beğendiniz bacılarım ilaç yetmedi.....
anlamadım ama bende sizleri beğendim
Gaffurun lafıyla giriş yapayım benı beyenmiyormusun Şimdi canım biz senin ilaçların yetmiyor diye beğenmedik mesajını tabikide!!! biz burda olumsuz anlar yaşayan arkadaşlarımızın mesajlarınıda beğeniyoruz moral motivasyon amaçlı mesajını okuduk anlamını taşıyor sonra da tesellimizi veriyoruz sende beğenmene devam et herkesi herşeyi beğenelim moral önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…