- 27 Temmuz 2014
- 58
- 88
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #9.861
bir hafta yada iki hafta içinde bi kanaman olacak canım doğum kontrol hapı yada başka ilaç kullanıyorsan onu bırakınca olacaksın. ben ilk lucrin kullandığımda çok karambole gelmişti ama tam 2 hafta sonrasında olmuşum ve normalde 5 gün süren 12 gün sürmüştü lekelenme şeklindeydi son günlerinde. kaan bey decapeptyl veridğinde adette doğum kontrol hapı başlatmıştı bir hafta sonrasında iğneyi oldum iğneden bir hafta sonra doğum kontrol hapını bıraktım onu bıraktıktan bi kaç gün sonra yine adet oldum normal olarak ve yine normalden daha uzun sürdü. ayrıca decapeptylde bende her ay yapıldıktan bir hafta sonra lekelenmeler oldu sanırım vücut tepkisiydi.Arkadaslar bir sey sorsam size ben bugun bu gecici menopoz için decapeptyl iğneyi oldum şimdi bu ay adet olacak mıyım olmayacak mıyım bazı yazılanları okudugumda 10 gün sonra adet olanlar var kafam karıstı
benim tek tarafmda yumiler gelişiyordu soldakiler küçük kalmıştı ama opuda 11 yumurta toplandı. bunlardan 7 si döllenmişti 6 sıda3. gün dondurdu. iki grup halinde dondurulmuştu 3 erli. bir grup çözüldü biri çözünürken kalitesi bozulduğu için imha oldu diğer ikisi konuldu. biri tuttundu :)tebrik ederim..çok şanslıymışsınız..çok sevindim..
kaç yumurta olmuşdu ? kaç tane transfer oldu ?
anestezinin etkisidir canım normalde mide bulantısı opuyla ilişkilendirilmez ama eğer karın aprın yada karın bölgende şişkinlik gerginlik hissediiyorsan doktora git biran önce çünkü ohss ta sanırım bu belirti olabiliyor. kaç yumi toplandı ki?Arkadaşlar yumurta toplama işleminden sonra yoğun mide bulantısı yaşayan var mı
13 yumurta toplandı canım ilk gün birşey yoktu şuan 3.gün aşırı bulanıyor midem,ohss olacağını zannetmiyorum kaan bey herşey iyi demisti.anestezinin etkisidir canım normalde mide bulantısı opuyla ilişkilendirilmez ama eğer karın aprın yada karın bölgende şişkinlik gerginlik hissediiyorsan doktora git biran önce çünkü ohss ta sanırım bu belirti olabiliyor. kaç yumi toplandı ki?
olabilir canım ohss. karında ağrı şişlik nefes almada güçlük varmı? ilaç falan kullanıyormusun ?13 yumurta toplandı canım ilk gün birşey yoktu şuan 3.gün aşırı bulanıyor midem,ohss olacağını zannetmiyorum kaan bey herşey iyi demisti.
Dostinex duphaston kullanıyorum nefes almada problem yok cnmolabilir canım ohss. karında ağrı şişlik nefes almada güçlük varmı? ilaç falan kullanıyormusun ?
Ben dogum kontrol ilacı kullanmıyorum ama vermedi kaan bey, bekleyip goreceğim sanırım :sbir hafta yada iki hafta içinde bi kanaman olacak canım doğum kontrol hapı yada başka ilaç kullanıyorsan onu bırakınca olacaksın. ben ilk lucrin kullandığımda çok karambole gelmişti ama tam 2 hafta sonrasında olmuşum ve normalde 5 gün süren 12 gün sürmüştü lekelenme şeklindeydi son günlerinde. kaan bey decapeptyl veridğinde adette doğum kontrol hapı başlatmıştı bir hafta sonrasında iğneyi oldum iğneden bir hafta sonra doğum kontrol hapını bıraktım onu bıraktıktan bi kaç gün sonra yine adet oldum normal olarak ve yine normalden daha uzun sürdü. ayrıca decapeptylde bende her ay yapıldıktan bir hafta sonra lekelenmeler oldu sanırım vücut tepkisiydi.
bekle canım ama olcakmışsın gibi hazırlıklı ol belki olmazsın :) 3 haftaya kadar olmazsan bi daha hiç olmanBen dogum kontrol ilacı kullanmıyorum ama vermedi kaan bey, bekleyip goreceğim sanırım :s
acaba ilaçlarmı yaptı diye düşündüm ama bilemedim ki kaan beye ulaşabilirsen ona bir sor için ahat ederen azından.Dostinex duphaston kullanıyorum nefes almada problem yok cnm
sanırım bu dostinex ilacı neden oluyor alinca bitkin oluyorum ilaca devam etmem gerektiği icinde midem bulantim diğer yan etkilerde geçmiyor :-( geçmezse yarına kontrole gideyim en iyisi:-(acaba ilaçlarmı yaptı diye düşündüm ama bilemedim ki kaan beye ulaşabilirsen ona bir sor için ahat ederen azından.
gece yatmadan al ilacı etkileri ortadan kalkar canımsanırım bu dostinex ilacı neden oluyor alinca bitkin oluyorum ilaca devam etmem gerektiği icinde midem bulantim diğer yan etkilerde geçmiyor :-( geçmezse yarına kontrole gideyim en iyisi:-(
Hayirli olsun cnm opun senin de iyiymis toplanan yumurta sayin sakincasi yosa kac tane embiriyo olustu13 yumurta toplandı canım ilk gün birşey yoktu şuan 3.gün aşırı bulanıyor midem,ohss olacağını zannetmiyorum kaan bey herşey iyi demisti.
canım hayırlısı olsun hiç umudunu yitirme. seninle aynı durumdayız biliyorsun. biraz vücudun dinlensin. dediğim gibi hemen adetinde başla kürlere. tek bir embriyon olsa pırlanta değerinde. ve rabbim ol derse olacaktır. dinlenme sürecinde de sporunu ihmal etme. kilo da yumurta oluşumunda önemli sorun. bir sonrakine tüm gücünle başlayıp mutlu sona ereceğine inanıyorum. Allah yardımcımız olsun. sabır versin hepimize. lütfen güçlü ol.herkeze günaydın arkadaşlar benim son durum kötü biraz ara vericez daha önce bahsettiğim gibi yumurtalar büyümüyor dün son kontrolüm oldu 3 iğneden sonra yine aynı iğneleri ilaçları hepsini kesti kaan bey çünkü yaptığımız bütün tedaviler boş dilek dedi yanlız şöyle moral verdi bana 3 ay 5 ay belli olmaz dedi ilaçları iğneleri kesip sonra dan hamile kalanlar oluyor dedi sonradan vücut tepki vermeye başlıyor bu çok başımıza geldi diye söyledi asla ümitsizliğe kapılma beklicez dedi pazartesi yani 5 gün sonra yine kontrol olucam ve ara vericez bir müddet sonra tekrar deneme 3,denemeye başlıcaz ama inş.o arada bir mücize olur da kendim hamile kalırım .bu arada kesinlikle incir kürünü ve beyaz soğan ye dedi çok faydası varmış yumurtaları çoğaltmak için burdan da bazı arkadaşlarımız yapmış ve bana da yazmışlardı zaten bu şekilde yumurta rezervi sıkıntısı olan arkadaşlarda yapabilir kaan bey onaylıyor çünkü kesinlikle yapın dedi.böyle arkadaşlar iştee benim durum ama sizleri takip edicem yine sevinç ve üzüntülerinizi buradan ortak olucam herkeze bol şans ve allah hayırlısını versin herşeyin ..
kalbiminözü ve swallow arkadaşım iyisiniz hoşsunuz da....yetmedi işte...bende onu anlamadım..ilacı 10 a kadar çektim ama 12 doz çıkmadı....
canım sana kısa ve öz tanıdığım birinin hikayesini anlatacağım...yumurtalıklarında ciddi kist ve miyomlar vardı...çok uzun süre tedavi gördü.. sonra doktor yumurtalıklarının durumu iyi değil ilerde çocuğun olamayabilir bile dedi.. ama evlendiğinde ilk ay hamile kaldı...keseyi çok geç gördüler...sonra ikiz olduğu anlaşıldı.. ilrleyen süreçte ikizlerden birini kaybetti. ikincisi de 6.5 aylıkken mecburi doğum yapıldı. çocuğa yaşamaz dediler. ama şimdi çocuk 4 yaşında ve ıq'su yaşıtlarından ileride..herkeze günaydın arkadaşlar benim son durum kötü biraz ara vericez daha önce bahsettiğim gibi yumurtalar büyümüyor dün son kontrolüm oldu 3 iğneden sonra yine aynı iğneleri ilaçları hepsini kesti kaan bey çünkü yaptığımız bütün tedaviler boş dilek dedi yanlız şöyle moral verdi bana 3 ay 5 ay belli olmaz dedi ilaçları iğneleri kesip sonra dan hamile kalanlar oluyor dedi sonradan vücut tepki vermeye başlıyor bu çok başımıza geldi diye söyledi asla ümitsizliğe kapılma beklicez dedi pazartesi yani 5 gün sonra yine kontrol olucam ve ara vericez bir müddet sonra tekrar deneme 3,denemeye başlıcaz ama inş.o arada bir mücize olur da kendim hamile kalırım .bu arada kesinlikle incir kürünü ve beyaz soğan ye dedi çok faydası varmış yumurtaları çoğaltmak için burdan da bazı arkadaşlarımız yapmış ve bana da yazmışlardı zaten bu şekilde yumurta rezervi sıkıntısı olan arkadaşlarda yapabilir kaan bey onaylıyor çünkü kesinlikle yapın dedi.böyle arkadaşlar iştee benim durum ama sizleri takip edicem yine sevinç ve üzüntülerinizi buradan ortak olucam herkeze bol şans ve allah hayırlısını versin herşeyin ..
sağol cnm teşekkür ederim evet aynı durumdayız seninle ama kendimi gerçekten iyi hissediyorum ve olucağına kesinlikle inanıyorum demek ki zamanı var diye düşünüyorum hastalanınca hemen incir kürüne başlıcam cnm senin anlattığın gibi yapıcam herşey gönlümüzce olsunnn cnmmcanım hayırlısı olsun hiç umudunu yitirme. seninle aynı durumdayız biliyorsun. biraz vücudun dinlensin. dediğim gibi hemen adetinde başla kürlere. tek bir embriyon olsa pırlanta değerinde. ve rabbim ol derse olacaktır. dinlenme sürecinde de sporunu ihmal etme. kilo da yumurta oluşumunda önemli sorun. bir sonrakine tüm gücünle başlayıp mutlu sona ereceğine inanıyorum. Allah yardımcımız olsun. sabır versin hepimize. lütfen güçlü ol.
canım sana kısa ve öz tanıdığım birinin hikayesini anlatacağım...yumurtalıklarında ciddi kist ve miyomlar vardı...çok uzun süre tedavi gördü.. sonra doktor yumurtalıklarının durumu iyi değil ilerde çocuğun olamayabilir bile dedi.. ama evlendiğinde ilk ay hamile kaldı...keseyi çok geç gördüler...sonra ikiz olduğu anlaşıldı.. ilrleyen süreçte ikizlerden birini kaybetti. ikincisi de 6.5 aylıkken mecburi doğum yapıldı. çocuğa yaşamaz dediler. ama şimdi çocuk 4 yaşında ve ıq'su yaşıtlarından ileride..
inancını sakın kaybetme...elinden geleni de ziyadesiyle yap ki ilerde neden yapmadım deme...[/QUOTEevet doğrudur cnm allah tan ümit kesilmez aynen öyle ben mücizelere çok inanırım herşeyin allah hayırlısını versin herkeze bol şanlar
Gaffurun lafıyla giriş yapayım benı beyenmiyormusunkalbiminözü ve swallow arkadaşım iyisiniz hoşsunuz da....
bu mesajın neresini beğendiniz bacılarımilaç yetmedi.....
anlamadım ama bende sizleri beğendim