Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Çok teşekkür ederim canim :) eğer fazla olmuyorsa sormak istediğim birkaç soru daha var :) ignelere başlamadan önce bir ön hazırlık aşaması oluyor mu? Bir de burda gördüm histereskopi yapılıyormus o ne için canım?
Sizdeki soruna bağlı tatlım. Kaan beyin vitaminleri meşhur mesela. Eşinede sanada birçok vitamin verebilir yumurta toplama işlemine kadar kullanmanız için. Ben Kaan hocaya histereskopi olmak zorunda mıyım dediğimde sadece 3 şey için zorunlusun;iğneler ,opu ve transfer Demişti. Diğer herşey şansı artırmak için ve siz isterseniz olur Demişti. Ama bazı durumlarda histereskopi Şart olabilir seni muayne ettikten sonra belli olur. İstediğini sorabilirsin canım ☺️☺️ Burası aklındaki soruları cvplamak için harika bi platform. Peki nereden geleceksin çok mu uzak ön görüşme için randevu aldın mı ??

Cevaplarınız için çok teşekkürler kızlar :KK66: nazilliden geleceğim canım nasipse ama çalıştığım için her zaman izin alma durumum olmuyor eşimin de öyle malesef :KK43:
nazilliden gelen arkadaşımızda var o şu an hamile darısı başına inşallah :) eşin bir kez gelecek zaten :KK70:

nazilliden gelen arkadaşımızda var o şu an hamile darısı başına inşallah :) eşin bir kez gelecek zaten :KK70:
Ins canim darısı isteyen herkesin başına :) eşim bir kez gerekli canım ama yalnız gitmemi istemiyor ben de gelmek istiyorum her seferinde diyor :) ama anca ağustosa izin alabilir. O zamana kadar beklemeye hiç niyetim yok :KK66: razi edeceğim artık bir şekilde :KK70:

canım bende 12 doz kullanıyorum gün aşırı. tam olarak neyi sordun anlamadım ama ilacı 10na kadar şırıngaya çektinmi yeter endişelenme. zaten ilacı ona göre bölüyorlar. yetmeyecek diye düşünme. sana söyledikleri dışında birşeyyapma
yetmedi işte...bende onu anlamadım..ilacı 10 a kadar çektim ama 12 doz çıkmadı....:KK43:

herkeze günaydın arkadaşlar benim son durum kötü biraz ara vericez daha önce bahsettiğim gibi yumurtalar büyümüyor dün son kontrolüm oldu 3 iğneden sonra yine aynı iğneleri ilaçları hepsini kesti kaan bey çünkü yaptığımız bütün tedaviler boş dilek dedi yanlız şöyle moral verdi bana 3 ay 5 ay belli olmaz dedi ilaçları iğneleri kesip sonra dan hamile kalanlar oluyor dedi sonradan vücut tepki vermeye başlıyor bu çok başımıza geldi diye söyledi asla ümitsizliğe kapılma beklicez dedi pazartesi yani 5 gün sonra yine kontrol olucam ve ara vericez bir müddet sonra tekrar deneme 3,denemeye başlıcaz ama inş.o arada bir mücize olur da kendim hamile kalırım .bu arada kesinlikle incir kürünü ve beyaz soğan ye dedi çok faydası varmış yumurtaları çoğaltmak için burdan da bazı arkadaşlarımız yapmış ve bana da yazmışlardı zaten bu şekilde yumurta rezervi sıkıntısı olan arkadaşlarda yapabilir kaan bey onaylıyor çünkü kesinlikle yapın dedi.böyle arkadaşlar iştee benim durum ama sizleri takip edicem yine sevinç ve üzüntülerinizi buradan ortak olucam herkeze bol şans ve allah hayırlısını versin herşeyin ..

herkeze günaydın arkadaşlar benim son durum kötü biraz ara vericez daha önce bahsettiğim gibi yumurtalar büyümüyor dün son kontrolüm oldu 3 iğneden sonra yine aynı iğneleri ilaçları hepsini kesti kaan bey çünkü yaptığımız bütün tedaviler boş dilek dedi yanlız şöyle moral verdi bana 3 ay 5 ay belli olmaz dedi ilaçları iğneleri kesip sonra dan hamile kalanlar oluyor dedi sonradan vücut tepki vermeye başlıyor bu çok başımıza geldi diye söyledi asla ümitsizliğe kapılma beklicez dedi pazartesi yani 5 gün sonra yine kontrol olucam ve ara vericez bir müddet sonra tekrar deneme 3,denemeye başlıcaz ama inş.o arada bir mücize olur da kendim hamile kalırım .bu arada kesinlikle incir kürünü ve beyaz soğan ye dedi çok faydası varmış yumurtaları çoğaltmak için burdan da bazı arkadaşlarımız yapmış ve bana da yazmışlardı zaten bu şekilde yumurta rezervi sıkıntısı olan arkadaşlarda yapabilir kaan bey onaylıyor çünkü kesinlikle yapın dedi.böyle arkadaşlar iştee benim durum ama sizleri takip edicem yine sevinç ve üzüntülerinizi buradan ortak olucam herkeze bol şans ve allah hayırlısını versin herşeyin ..
Hayırlısı olsun canım dinlensin biraz vücudun belki Allah bi mucize gösterebilir evet inancımızı yitirmeyelim sakın. kürler çok faydalı inşallah sende çok güzel etkiler bırakır da evlat sahibi olursun :KK68::KK68::KK68:

bak sana moral olsun diye yazıyorum . benim durumum senden çok daha kötüydü. en azından opu olmadan tedaviyi kestin. ben 4 kez opu oldum tek yumurta büyüyor benimki de. taslak daha fazla görünüyor ama büyüyen tek yumurta. opu ve dölleme olmuyor. ard arda narkozlar iğneler ve maddiyat :KK43:
beterin beteri var yani.
biz de ara verdik 3 ay daha.
ah ah 2 ayda biter her herhalde dediğim tedavinin birinci yıldönümü geldi ve ben hala yumurta toplama aşamasını geçemedim.
moralinizi bozmayın arkadaşlar çok daha kötü durumda olanlar var yani. ama ben umutsuzluğa kapılmıyorum.
Allahtan ümit kesilmez deneyeceğiz gücümüz olduğu sürece.
her şey çok güzel olacak :)
bahar geldi ya kendimi daha iyi hissediyorum :)

bak sana moral olsun diye yazıyorum . benim durumum senden çok daha kötüydü. en azından opu olmadan tedaviyi kestin. ben 4 kez opu oldum tek yumurta büyüyor benimki de. taslak daha fazla görünüyor ama büyüyen tek yumurta. opu ve dölleme olmuyor. ard arda narkozlar iğneler ve maddiyat :KK43:
beterin beteri var yani.
biz de ara verdik 3 ay daha.
ah ah 2 ayda biter her herhalde dediğim tedavinin birinci yıldönümü geldi ve ben hala yumurta toplama aşamasını geçemedim.
moralinizi bozmayın arkadaşlar çok daha kötü durumda olanlar var yani. ama ben umutsuzluğa kapılmıyorum.
Allahtan ümit kesilmez deneyeceğiz gücümüz olduğu sürece.
her şey çok güzel olacak :)
bahar geldi ya kendimi daha iyi hissediyorum :)
evet haklısın cnm ümitsizlik yok ve yola devam gücümüzün yettiği yere kadar gidicez inşallah hepimiz bende şimdi biraz kafamı dağıtıcam spor falan yapıcam çünkü 1 yılda bende 15 kilo aldım haplar iğneler biliyorsun şişiriyor bizi biraz zayıflayıp kendimi daha iyi hissederim eminim ve sonra tekrar devam 3.aşama için . evet bahar geliyor ve yaz alucak bir gün bizim içinde buna inanıyorum cnm 1 gün hepimize allah hayırlı sağlıklı evlatlar vericek

X