Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Yine ben...gunaydinlar...kizlar yumurta toplama isleminden sonra kanama ne şekilde olur ? Leke gibimi ? Yada daha yogunmu ?

evet öyle düşünmüştüm daha yolun başında diye ama ortasına gelmişsin sakin ol. herşey 15 dakikada olup bitecek. güzel ve dinlendiren( beni böyle hissettiriyor) bir uyku halinde olacaksın . bende çok korkuyordum hele damar yolu açılmasından ödüm kopuyor. 3 defa opu oldum 1 kere daha olacağım. ama o kadar rahatlık hissi veriyor ki son opumu olabilmek için sabırla bekliyorum. inşallah kaliteli embriyoların olur. dualarım seninle. Rabbim yardımcın olsun.

hayırlısı canım benim. bu sefer rabbim emeklerinin mükafatını verecektir. taslak sayın hiç fena değil. bu süreçte no stres no panik. rabbim ol derse olur. hiçbirşeyi, eskiyi aklına getirme. gelişmelerden haberdar et biZleri.

tabi öyle düşünmende normal..tedaviye başladım burayı geç buldum..biyerlere bişeyler yazıyorum ama aktif değilmiş oralar...sonrada burayı keşfettim.benim dr.um aral beymiş ama olsun..sonuçda aynı şeyleri yaşıcaz,yaşıyoruz..
rabbim hepimize güzel sonuçlar nasip etsin inşallah..Allah razı olsun dualarına..aynıları senin içinde inş.amin..
sanırım bu opu ben rahim filminide öyle çektişrmiştim anesteziyle ,onun gibi bişey o zaman..aynı tarif ettiğin duygulardaydım..güzel dinlendiren bir uyku..o aralarda çok uykusuzdum,gerçekten o uyukuda dinlenmiş uyandım..sanki çoookk uyumuşum gibiydi..o zaman bende önce biraz kanama sonrada leke olmuşdu..bakalım bu nasıl olacak...cevaplar içinde çok teşekkürler..beni rahatlatıyorsunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…