Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

günaydın. iğneler yumurta geliştirici iğneler herhalde. dün ilk gördümde bu kadar hızlı başlanılacağını düşünmemiştim. eğer yumurta geliştirici iğneleri soruyorsan ben bu saatlerde değil 5-8 arasında bir saatte vuruyordum. her seferinde ellerim titriyordu ama 10 ayda vurduğum iğnenin haddi hesabı yok. alıştım artık. neyse. yumurta toplamadan önce büyümeye göre kullanılan ilaç dozu farklılık gösterir. endişe etme.
benim yazdığım msjı ilk gördüğünüzdemi hemen başlamacağını düşünmemiştiniz..
evet hızlı bir şekilde başlandı benim tedavim.bu cumartesi yumurta toplanması için irenbe deyiz nasipse...çok heyecanlıyım...meraklıyım.hevesliyim..korkuyorum..ayyy doktorumlada konuştum..sakin olmamı söyledi...

evet hızlı bir şekilde başlandı benim tedavim.bu cumartesi yumurta toplanması için irenbe deyiz nasipse...çok heyecanlıyım...meraklıyım.hevesliyim..korkuyorum..ayyy doktorumlada konuştum..sakin olmamı söyledi...
maaşallah ne kadar hızlı :) kaç yumurta görünüyordu kaç yumurta büyümüş yani ?

No stres no panik herşey çok güzel olacak hayırlı olsun :KK66:

Merhaba arkadaşlar aramıza yeni katılan arkadaşlar sizde bu umutlu yolculuğa başladınız biraz sabır ve inançla mutlu son kaçınılmaz hamiş arkadaşlarım sizden ses soluk çıkmıyor nasıl gidiyor bebişlerle buralardan uzak durmayalım bundan sonraki mutlulugumuzuda paylasalım :) :KK66:

Ilk bastan sadece iki yumurta dedi :KK43: ; ( bugunku muayenede bi tarafta 3 deddedi.digerdede bir vardı zaten..ama bu son dedikleri bos olabilirmis :KK43:
hayirlisi ins.saglikli dirlar..
hadi hayırlısı. biliyorum çok zor ilk deneyimin sakin kalamıyorsun ama gerçekten çok ağrısız ve kolay bir işlem. hiç bir şey anlamıyorsun. opu sonrası da çok bir ağrı olmuyor hafif adet ağrısı gibi düşün o da herkeste olmuyor.
rahat ol, akışına bırak. sonucu da mutlaka yaz merak ederiz :)

Merhaba arkadaşlar aramıza yeni katılan arkadaşlar sizde bu umutlu yolculuğa başladınız biraz sabır ve inançla mutlu son kaçınılmaz hamiş arkadaşlarım sizden ses soluk çıkmıyor nasıl gidiyor bebişlerle buralardan uzak durmayalım bundan sonraki mutlulugumuzuda paylasalım :) :KK66:
merhaba..aa evet bizlerede umut olun..ümidimizi arttırın..
bu arada bebeğin hayırlı olsun.sizin nasıl oldu ?
bebeğinizin doğum tarihi benim doğduğum gün..

hadi hayırlısı. biliyorum çok zor ilk deneyimin sakin kalamıyorsun ama gerçekten çok ağrısız ve kolay bir işlem. hiç bir şey anlamıyorsun. opu sonrası da çok bir ağrı olmuyor hafif adet ağrısı gibi düşün o da herkeste olmuyor.
rahat ol, akışına bırak. sonucu da mutlaka yaz merak ederiz :)
teşekkür edrim canım..yazarım tabi yazmazmıyım...

arkadaşlar hayırlısıyla tekrar tedaviye başlıyorum.pazartesi adetimin ikinci günü kaan beyle görüştük.7 tane gözüküyor istersen hemen iğnelere başlayalım dedi.ben bu ay başlamadım ama önümüzdeki ay bir terslik olmazsa başlamayı düşünüyorum..inşallah bu sefer emeklerimin karşılığını alırım..dua edin kızlar

arkadaşlar hayırlısıyla tekrar tedaviye başlıyorum.pazartesi adetimin ikinci günü kaan beyle görüştük.7 tane gözüküyor istersen hemen iğnelere başlayalım dedi.ben bu ay başlamadım ama önümüzdeki ay bir terslik olmazsa başlamayı düşünüyorum..inşallah bu sefer emeklerimin karşılığını alırım..dua edin kızlar
Hadi hayırlısı inşallah canım bu sefer alırsın kucağına mimiklerini :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

İnşallah Rabbim yuzunuzu guldursun...kimseleri bu hasrette birakmasin..aminn...

X