- 1 Ocak 2015
- 232
- 475
- 45
- Konu Sahibi mavinehir17
- #9.881
Bende olmadı canımArkadaşlar yumurta toplama işleminden sonra yoğun mide bulantısı yaşayan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende olmadı canımArkadaşlar yumurta toplama işleminden sonra yoğun mide bulantısı yaşayan var mı
benim yazdığım msjı ilk gördüğünüzdemi hemen başlamacağını düşünmemiştiniz..günaydın. iğneler yumurta geliştirici iğneler herhalde. dün ilk gördümde bu kadar hızlı başlanılacağını düşünmemiştim. eğer yumurta geliştirici iğneleri soruyorsan ben bu saatlerde değil 5-8 arasında bir saatte vuruyordum. her seferinde ellerim titriyordu ama 10 ayda vurduğum iğnenin haddi hesabı yok. alıştım artık. neyse. yumurta toplamadan önce büyümeye göre kullanılan ilaç dozu farklılık gösterir. endişe etme.
yumurta toplama işlemi çok ağrılımıdır kızlar ?
evet bak arkadaşımız ne güzel anlatmış uyucan uyancan bu kadaaaarrrryumurta toplama işlemi çok ağrılımıdır kızlar ?
maaşallah ne kadar hızlı :) kaç yumurta görünüyordu kaç yumurta büyümüş yani ?benim yazdığım msjı ilk gördüğünüzdemi hemen başlamacağını düşünmemiştiniz..
evet hızlı bir şekilde başlandı benim tedavim.bu cumartesi yumurta toplanması için irenbe deyiz nasipse...çok heyecanlıyım...meraklıyım.hevesliyim..korkuyorum..ayyy doktorumlada konuştum..sakin olmamı söyledi...
Ilk bastan sadece iki yumurta dedi ; ( bugunku muayenede bi tarafta 3 deddedi.digerdede bir vardı zaten..ama bu son dedikleri bos olabilirmismaaşallah ne kadar hızlı :) kaç yumurta görünüyordu kaç yumurta büyümüş yani ?
No stres no panik herşey çok güzel olacak hayırlı olsunbenim yazdığım msjı ilk gördüğünüzdemi hemen başlamacağını düşünmemiştiniz..
evet hızlı bir şekilde başlandı benim tedavim.bu cumartesi yumurta toplanması için irenbe deyiz nasipse...çok heyecanlıyım...meraklıyım.hevesliyim..korkuyorum..ayyy doktorumlada konuştum..sakin olmamı söyledi...
İnşallah canım inşallah ümitsizliğe kapılıp üzme yumilerini :)Ilk bastan sadece iki yumurta dedi ; ( bugunku muayenede bi tarafta 3 deddedi.digerdede bir vardı zaten..ama bu son dedikleri bos olabilirmis
hayirlisi ins.saglikli dirlar..
hadi hayırlısı. biliyorum çok zor ilk deneyimin sakin kalamıyorsun ama gerçekten çok ağrısız ve kolay bir işlem. hiç bir şey anlamıyorsun. opu sonrası da çok bir ağrı olmuyor hafif adet ağrısı gibi düşün o da herkeste olmuyor.Ilk bastan sadece iki yumurta dedi ; ( bugunku muayenede bi tarafta 3 deddedi.digerdede bir vardı zaten..ama bu son dedikleri bos olabilirmis
hayirlisi ins.saglikli dirlar..
ayy evet dimi canım yumuşlarım benim :)İnşallah canım inşallah ümitsizliğe kapılıp üzme yumilerini :)
inşallah....No stres no panik herşey çok güzel olacak hayırlı olsun
merhaba..aa evet bizlerede umut olun..ümidimizi arttırın..Merhaba arkadaşlar aramıza yeni katılan arkadaşlar sizde bu umutlu yolculuğa başladınız biraz sabır ve inançla mutlu son kaçınılmaz hamiş arkadaşlarım sizden ses soluk çıkmıyor nasıl gidiyor bebişlerle buralardan uzak durmayalım bundan sonraki mutlulugumuzuda paylasalım :)
teşekkür edrim canım..yazarım tabi yazmazmıyım...hadi hayırlısı. biliyorum çok zor ilk deneyimin sakin kalamıyorsun ama gerçekten çok ağrısız ve kolay bir işlem. hiç bir şey anlamıyorsun. opu sonrası da çok bir ağrı olmuyor hafif adet ağrısı gibi düşün o da herkeste olmuyor.
rahat ol, akışına bırak. sonucu da mutlaka yaz merak ederiz :)
Hadi hayırlısı inşallah canım bu sefer alırsın kucağına mimikleriniarkadaşlar hayırlısıyla tekrar tedaviye başlıyorum.pazartesi adetimin ikinci günü kaan beyle görüştük.7 tane gözüküyor istersen hemen iğnelere başlayalım dedi.ben bu ay başlamadım ama önümüzdeki ay bir terslik olmazsa başlamayı düşünüyorum..inşallah bu sefer emeklerimin karşılığını alırım..dua edin kızlar
İnşallah Rabbim yuzunuzu guldursun...kimseleri bu hasrette birakmasin..aminn...arkadaşlar hayırlısıyla tekrar tedaviye başlıyorum.pazartesi adetimin ikinci günü kaan beyle görüştük.7 tane gözüküyor istersen hemen iğnelere başlayalım dedi.ben bu ay başlamadım ama önümüzdeki ay bir terslik olmazsa başlamayı düşünüyorum..inşallah bu sefer emeklerimin karşılığını alırım..dua edin kızlar
Teşekkürederim darısı başınıza :)merhaba..aa evet bizlerede umut olun..ümidimizi arttırın..
bu arada bebeğin hayırlı olsun.sizin nasıl oldu ?
bebeğinizin doğum tarihi benim doğduğum gün..