Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

benim yazdığım msjı ilk gördüğünüzdemi hemen başlamacağını düşünmemiştiniz..
evet hızlı bir şekilde başlandı benim tedavim.bu cumartesi yumurta toplanması için irenbe deyiz nasipse...çok heyecanlıyım...meraklıyım.hevesliyim..korkuyorum..ayyy doktorumlada konuştum..sakin olmamı söyledi...

maaşallah ne kadar hızlı :) kaç yumurta görünüyordu kaç yumurta büyümüş yani ?

No stres no panik herşey çok güzel olacak hayırlı olsun

Merhaba arkadaşlar aramıza yeni katılan arkadaşlar sizde bu umutlu yolculuğa başladınız biraz sabır ve inançla mutlu son kaçınılmaz hamiş arkadaşlarım sizden ses soluk çıkmıyor nasıl gidiyor bebişlerle buralardan uzak durmayalım bundan sonraki mutlulugumuzuda paylasalım :)

Ilk bastan sadece iki yumurta dedi ; ( bugunku muayenede bi tarafta 3 deddedi.digerdede bir vardı zaten..ama bu son dedikleri bos olabilirmis
hayirlisi ins.saglikli dirlar..
hadi hayırlısı. biliyorum çok zor ilk deneyimin sakin kalamıyorsun ama gerçekten çok ağrısız ve kolay bir işlem. hiç bir şey anlamıyorsun. opu sonrası da çok bir ağrı olmuyor hafif adet ağrısı gibi düşün o da herkeste olmuyor.
rahat ol, akışına bırak. sonucu da mutlaka yaz merak ederiz :)

merhaba..aa evet bizlerede umut olun..ümidimizi arttırın..
bu arada bebeğin hayırlı olsun.sizin nasıl oldu ?
bebeğinizin doğum tarihi benim doğduğum gün..

teşekkür edrim canım..yazarım tabi yazmazmıyım...

arkadaşlar hayırlısıyla tekrar tedaviye başlıyorum.pazartesi adetimin ikinci günü kaan beyle görüştük.7 tane gözüküyor istersen hemen iğnelere başlayalım dedi.ben bu ay başlamadım ama önümüzdeki ay bir terslik olmazsa başlamayı düşünüyorum..inşallah bu sefer emeklerimin karşılığını alırım..dua edin kızlar

Hadi hayırlısı inşallah canım bu sefer alırsın kucağına mimiklerini

İnşallah Rabbim yuzunuzu guldursun...kimseleri bu hasrette birakmasin..aminn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…