- 31 Ocak 2015
- 57
- 118
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #9.821
Canim biz yakin zamanlardayiz seninle benimde cuma kotrolum var. 3 lu test yapilacak. Genetik teste başından beri hayir diyorum bebegimden vazgecme ihtimali bile cildirtio. Yine bnde yaptirmiycam derim sanirim. Hep vajinal ultrason olduk bu doneme kadar 16hafta dolucak artik karin ultrason bakior dimi kaan bey?senin son kontrol nasildi?
canım bende 12 doz kullanıyorum gün aşırı. tam olarak neyi sordun anlamadım ama ilacı 10na kadar şırıngaya çektinmi yeter endişelenme. zaten ilacı ona göre bölüyorlar. yetmeyecek diye düşünme. sana söyledikleri dışında birşeyyapmakızlar bilgisi olan varsa cevap verebilir mi..
doktor bana 12 doz saizen kullan dedi fakat ilaç sıksan 10 doz çıkacak...
napayım şimdiben?
Evet ikiz butun hamilelikle ilgili kan tahlili ve idrar tahlili yapildi ucuncu ayim dolunca tekrar gittim ikili test yapilma zamaniymis uclu ve dortlu tarama testleri ikizlerde dogru cikmiyormus sonucu o yuzden yapilmiyacakmis ikili test yapilabilirmis sadece ozurluluk varmi diye yapilirmis o yuzden istemedim aldiramam bebeklerimi allahin takdiri o karari ben veremem.peki test yaptırmadın mı canım sanırım senin de ikizdi.kafam çok karışık ikiz olan arkadaşlar testleri ne yaptınız bilgi verirseniz sevinirim.....
günaydın. iğneler yumurta geliştirici iğneler herhalde. dün ilk gördümde bu kadar hızlı başlanılacağını düşünmemiştim. eğer yumurta geliştirici iğneleri soruyorsan ben bu saatlerde değil 5-8 arasında bir saatte vuruyordum. her seferinde ellerim titriyordu ama 10 ayda vurduğum iğnenin haddi hesabı yok. alıştım artık. neyse. yumurta toplamadan önce büyümeye göre kullanılan ilaç dozu farklılık gösterir. endişe etme.Günaydın larr..birazdan igneleri yaptirmaya gidicemayy heryerim agriyo..igne acisindan yatarken saga sola donemiyorum..
sizlere tedavide igne kactane verildi ?
Gunaydin ben kanda olumlu sinuc aldiktan sonra doktor kese gormek icin cagirdi. o zaman ucret odedik. daha sonra kalp atislarini duymak icin gittigimizde ucret odemedik.Kizlar transferiniz yapildiktan sonra sonuc olumlu yada olumsuz oldugunda muayeneye gittigimizde ucret oduyormuyuz nasil bir uygulama yapiliyor acaba
canım yumurta sayın ikiye katlanmış. acaba bir şeyler yaptın mu kür falan ?Yasim 32 cnm esimden kaynakli bizim
kime iğneyi yaptırıyorsun? kendin de yapabilirsin çok kolay... bana çoook verildi yumurtalar yavaş büyüdüğü için sayıyı hatırlamıyorum :) ama bir toplamada toplamda 50 ye yakın iğne vurdum.Günaydın larr..birazdan igneleri yaptirmaya gidicemayy heryerim agriyo..igne acisindan yatarken saga sola donemiyorum..
sizlere tedavide igne kactane verildi ?
tabi allahın kararı sonuçta ultrasyonda her şey normal görünüp özürlü doğan çocuklar oluyor bunlar hep allahın taktiri. allah yazdıysa çocuk doğduktan sonra bir kaza geçirir ve özürlü olur. ama allah insanlara ilmi de vermiş. yine senin kararın tabi.Evet ikiz butun hamilelikle ilgili kan tahlili ve idrar tahlili yapildi ucuncu ayim dolunca tekrar gittim ikili test yapilma zamaniymis uclu ve dortlu tarama testleri ikizlerde dogru cikmiyormus sonucu o yuzden yapilmiyacakmis ikili test yapilabilirmis sadece ozurluluk varmi diye yapilirmis o yuzden istemedim aldiramam bebeklerimi allahin takdiri o karari ben veremem.
Ben de yeni basladım sayılır ama hem irenbeden hem de dr dan cok memnunummerhabalarr..irenbede bende tedaviye başladım ..memnunmusunuz kızlar hastaneden dr dan ?
Hastanedeki acildeki hemsireler yapiyor..banada dediler kendin yaparsin diyede bende cesaret yokki..kime iğneyi yaptırıyorsun? kendin de yapabilirsin çok kolay... bana çoook verildi yumurtalar yavaş büyüdüğü için sayıyı hatırlamıyorum :) ama bir toplamada toplamda 50 ye yakın iğne vurdum.
Yaa ne güzel. .inşallah bende memnun kalırım. .Ben de yeni basladım sayılır ama hem irenbeden hem de dr dan cok memnunum
yaparsın yaparsın ilk iğnemi vururken elim ayağım titremişti heyecandan ki ben kan göremem kan tutar beni yani ben yapmışsam herkes yapar diye düşünüyorum :)Hastanedeki acildeki hemsireler yapiyor..banada dediler kendin yaparsin diyede bende cesaret yokki..
Bende bildigim dualari ede ede ..korkudan..yok yok yapamam cok korkuyorumyaparsın yaparsın ilk iğnemi vururken elim ayağım titremişti heyecandan ki ben kan göremem kan tutar beni yani ben yapmışsam herkes yapar diye düşünüyorum :)
Hoşgeldin sevimli. Bence Dediğin şekilde olmaması için sebep yok. Doktorlar iletişimde olduktan sonra önemli olan operasyonlar. Şimdiden bol şans.Kızlar Merhababen de irenbe de tedaviye başlamak istiyorum ama ben izmir dışından geleceğim. Eski sayfalarda vardır belki ama hepsini okuyamadim size sormak istedim. Yumurta kontrolünü bulunduğum yerdeki doktorum yapsa sadece toplama ve transfer sırasında gitsem olur mu?
Hoşgeldin sevimli. Bence Dediğin şekilde olmaması için sebep yok. Doktorlar iletişimde olduktan sonra önemli olan operasyonlar. Şimdiden bol şans.
iğnelere başlamadan önce vitamin takviyesinde bulunuyor doktorumuz sonra iğnelere başlıyoruz histo rahimdeki myom polip herhangi bir yapışıklık varmı diye bakılıyor o sırada rahime çizik aytma işlemide oluyor buda embiriyonun tutunma şansını artırıyor. çok mu uzaktan geleceksin bence yumurta takip esnasında 2-3 kez gideceksin zaten bence kesinlikle doktor değiştirmeÇok teşekkür ederim canim :) eğer fazla olmuyorsa sormak istediğim birkaç soru daha var :) ignelere başlamadan önce bir ön hazırlık aşaması oluyor mu? Bir de burda gördüm histereskopi yapılıyormus o ne için canım?