Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

kızlar bilgisi olan varsa cevap verebilir mi..
doktor bana 12 doz saizen kullan dedi fakat ilaç sıksan 10 doz çıkacak...
napayım şimdiben?

Kizlar transferiniz yapildiktan sonra sonuc olumlu yada olumsuz oldugunda muayeneye gittigimizde ucret oduyormuyuz nasil bir uygulama yapiliyor acaba

evet bu kontrol full karındandı ben de kocaman bi ohh çektim :) ama arada bi servikal uzunluğu ölçmek için yine vajinal bakacakmış ama bebekler büyüdüğü için artık karın ultrasonunda görünüyor. 3lü taramayı da karından yaptı. herşey yolunda şükür. inşallah cumaya senin de iyi haberlerini alallım canım.

kızlar bilgisi olan varsa cevap verebilir mi..
doktor bana 12 doz saizen kullan dedi fakat ilaç sıksan 10 doz çıkacak...
napayım şimdiben?
canım bende 12 doz kullanıyorum gün aşırı. tam olarak neyi sordun anlamadım ama ilacı 10na kadar şırıngaya çektinmi yeter endişelenme. zaten ilacı ona göre bölüyorlar. yetmeyecek diye düşünme. sana söyledikleri dışında birşeyyapma

peki test yaptırmadın mı canım sanırım senin de ikizdi.kafam çok karışık ikiz olan arkadaşlar testleri ne yaptınız bilgi verirseniz sevinirim.....
Evet ikiz butun hamilelikle ilgili kan tahlili ve idrar tahlili yapildi ucuncu ayim dolunca tekrar gittim ikili test yapilma zamaniymis uclu ve dortlu tarama testleri ikizlerde dogru cikmiyormus sonucu o yuzden yapilmiyacakmis ikili test yapilabilirmis sadece ozurluluk varmi diye yapilirmis o yuzden istemedim aldiramam bebeklerimi allahin takdiri o karari ben veremem.

Günaydın larr..birazdan igneleri yaptirmaya gidicem ayy heryerim agriyo..igne acisindan yatarken saga sola donemiyorum..
sizlere tedavide igne kactane verildi ?
günaydın. iğneler yumurta geliştirici iğneler herhalde. dün ilk gördümde bu kadar hızlı başlanılacağını düşünmemiştim. eğer yumurta geliştirici iğneleri soruyorsan ben bu saatlerde değil 5-8 arasında bir saatte vuruyordum. her seferinde ellerim titriyordu ama 10 ayda vurduğum iğnenin haddi hesabı yok. alıştım artık. neyse. yumurta toplamadan önce büyümeye göre kullanılan ilaç dozu farklılık gösterir. endişe etme.

Kizlar transferiniz yapildiktan sonra sonuc olumlu yada olumsuz oldugunda muayeneye gittigimizde ucret oduyormuyuz nasil bir uygulama yapiliyor acaba
Gunaydin ben kanda olumlu sinuc aldiktan sonra doktor kese gormek icin cagirdi. o zaman ucret odedik. daha sonra kalp atislarini duymak icin gittigimizde ucret odemedik.

Günaydın larr..birazdan igneleri yaptirmaya gidicem ayy heryerim agriyo..igne acisindan yatarken saga sola donemiyorum..
sizlere tedavide igne kactane verildi ?
kime iğneyi yaptırıyorsun? kendin de yapabilirsin çok kolay... bana çoook verildi yumurtalar yavaş büyüdüğü için sayıyı hatırlamıyorum :) ama bir toplamada toplamda 50 ye yakın iğne vurdum.

tabi allahın kararı sonuçta ultrasyonda her şey normal görünüp özürlü doğan çocuklar oluyor bunlar hep allahın taktiri. allah yazdıysa çocuk doğduktan sonra bir kaza geçirir ve özürlü olur. ama allah insanlara ilmi de vermiş. yine senin kararın tabi.
allah hepimize sağlıklı hayırlı çocuklar versin.
dualarım hep böyle. sağlıklı, hayırlı hem ailesine hem de ülkesine..

kime iğneyi yaptırıyorsun? kendin de yapabilirsin çok kolay... bana çoook verildi yumurtalar yavaş büyüdüğü için sayıyı hatırlamıyorum :) ama bir toplamada toplamda 50 ye yakın iğne vurdum.
Hastanedeki acildeki hemsireler yapiyor..banada dediler kendin yaparsin diyede bende cesaret yokki..

Hoşgeldin sevimli. Bence Dediğin şekilde olmaması için sebep yok. Doktorlar iletişimde olduktan sonra önemli olan operasyonlar. Şimdiden bol şans.

Hoşgeldin sevimli. Bence Dediğin şekilde olmaması için sebep yok. Doktorlar iletişimde olduktan sonra önemli olan operasyonlar. Şimdiden bol şans.

Çok teşekkür ederim canim :) eğer fazla olmuyorsa sormak istediğim birkaç soru daha var :) ignelere başlamadan önce bir ön hazırlık aşaması oluyor mu? Bir de burda gördüm histereskopi yapılıyormus o ne için canım?

iğnelere başlamadan önce vitamin takviyesinde bulunuyor doktorumuz sonra iğnelere başlıyoruz histo rahimdeki myom polip herhangi bir yapışıklık varmı diye bakılıyor o sırada rahime çizik aytma işlemide oluyor buda embiriyonun tutunma şansını artırıyor. çok mu uzaktan geleceksin bence yumurta takip esnasında 2-3 kez gideceksin zaten bence kesinlikle doktor değiştirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…