Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

tebrik ediyorum..allahim saglikla kucaklamayida nasip etsin ins,,probleminiz neydi acaba ??
Çok teşekkür ederim canım. Problemimiz kaan beye gidene kadar sebepsizce. Kaan beye gidince yumurta rezervinin yaşıma göre az olduğunu öğrendik ancak bu şekilde de doğal yoldan çocuğunuz olabilir dedi. Biz daha fazla beklemek istemedik.

Arkadaşlar hepinize tek tek yazmaya çalıştım ama yazamadım. Buradan mutluluğumu paylaşan herkese çok teşekkür ederim.. Rabbim hepinize nasip etsin. Burada çok güzel dostluklar kurduk. Hepimiz için her gün dua ediyorum. Yeni başlayacak arkadaşlar kaan beye güvenin ve ne derse yapın. Çünkü gerçekten işini çok iyi biliyor. Sonucum negatif te olsaydı yine onunla devam edecektim. Çünkü doktorumuz elinden gelen her şeyi yapıyor.

iyi akşamlar kızlar duphaston ilacını aç mı tok mu içiyorum doktor belirtmemiş

Merhaba arkadaslar herzaman giremesemde sizi takip etmeye calisiyorum. Ne zaman sayfaya girsem hamile haberi okuyorum bu da umutlarimi arttiriyor. Bütün hamile arkadaslarimi tebrik ediyorum. Allah daim etsin insallah. Ve bize de nasip etsin bu duygulari en kisa zamanda. Bende tedavimin sonuna geldim cuma günü transferim var insallah. Sonucu aldigimda insallah bende burda hamileyim diye yazabilirim. Cünkü cok imreniyorum okudukca ve mutlu oluyorum hemen gözlerim doluyor. Hic tanimadigim insanlarin sevinclerine ortak olmak bu güzel duyguya sahit olmak cok güzel. İnsallah tedavide olan ve sonuc bekleyen tüm arkadaslarim yasar bu duygulari..

Merhaba arkadaslar herzaman giremesemde sizi takip etmeye calisiyorum. Ne zaman sayfaya girsem hamile haberi okuyorum bu da umutlarimi arttiriyor. Bütün hamile arkadaslarimi tebrik ediyorum. Allah daim etsin insallah. Ve bize de nasip etsin bu duygulari en kisa zamanda. Bende tedavimin sonuna geldim cuma günü transferim var insallah. Sonucu aldigimda insallah bende burda hamileyim diye yazabilirim. Cünkü cok imreniyorum okudukca ve mutlu oluyorum hemen gözlerim doluyor. Hic tanimadigim insanlarin sevinclerine ortak olmak bu güzel duyguya sahit olmak cok güzel. İnsallah tedavide olan ve sonuc bekleyen tüm arkadaslarim yasar bu duygulari..[

allah sana da nasip etsin ...cümlemize de ins

herkese çok teşekkür ederim , eski sayfalara bakarsanz burada hamile kadın iconu ile hamileim yazabili miyim diyqdm. cok şükür nasip etti. hepinize dua ediyorum. bburaya yazmakta zorlanıyorum. tekrar tesekkür ederim
Canim senin sorunun neydi tam olarak

Ay cok sabirsizim kendi kendime ne zaman bitecek bu vitaminler ne zaman olucak umytluyum olucak allahin izniyle 10 gun gunum gecti test yapmaya korkuyorum gene hüsran olucak diye keske hamile olcam kurtulurum bu dertten rabbim olmayan isteyen herkese hayirli saglikli evlat nasip etsin

Çok teşekkür ederim canım. Problemimiz kaan beye gidene kadar sebepsizce. Kaan beye gidince yumurta rezervinin yaşıma göre az olduğunu öğrendik ancak bu şekilde de doğal yoldan çocuğunuz olabilir dedi. Biz daha fazla beklemek istemedik.
Canım benim de yumurta rezervi azlığı var. 3 aydır vitaminlere devam ediyorum. Nasipse martta asıl tedaviye başlamak istiyorum. Sana sormak istediğim şu. FSH ve amh, 22. gün progesteron kaçtı? Taslakta kaç yumurta görülüyordu? Bir de yumurta toplama 1 kere mi yapıldı? Kaç yumurtan toplanıp döllendi?

Ay cok sabirsizim kendi kendime ne zaman bitecek bu vitaminler ne zaman olucak umytluyum olucak allahin izniyle 10 gun gunum gecti test yapmaya korkuyorum gene hüsran olucak diye keske hamile olcam kurtulurum bu dertten rabbim olmayan isteyen herkese hayirli saglikli evlat nasip etsin
Canım test yapsana yaaa. 10 gün epeyce çokmuş. Saha önce hiç bu kadar geçmiş miydi? İnşallah doğal yolla hamilesindir.

X