- 30 Ağustos 2014
- 1.391
- 2.874
- 44
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #9.401
Bantıda kullanıyorum canım previt positive vitamin kullanıyorum birde 4-5 günde bir b 12 dil altı varBen bu ilaclarin hepsini kullniyorum.climara forte banti da kullaniyorum. sen banti kullaniyormusun?
cycas cımduphoston ne alaka yaa diyordum ki senden başkada kullanan varmış onu hep kullancakmısınız? adet düzenleyeici değilmi şaşırdııım
O kadar uzak araysa ona bagli degildir. Tesekkurler canim :)canım ben 10. haftayı doldurunca bıraktım yani tam 10 haftalık olduğum gün. bırakınca kanamam olmadı ama ağrılarım azaldı ilginç bi şekilde :) bundan 2 hafta sonra minik lekelenmem oldu ona bağlı değildir ama
Yok canim olmadi hicTamam canim. Estrofemi bırakınca kanaman olmadi degil mi
SüperYok canim olmadi hic
canım olur mu oyle şey. üzülmedim.farkında olmadan seni üzmüşüm affına sığınıyorum...
gönlünden geçeni hayatından eksik etmesin yaradan...
ben de şu an dubhastonu kullanıyorum. telaffuzu garip ilaç:) opu.dan sonra verdi adet düzenleyicisi olarak. 10 günlük.cycas cımbu duphaston da progestan gibi progesteron desteği oluyor benim anladığım.Yani o da progesteron desteği olduğu için tutunmayı kolaylaştırma ve düşük tehlikesi gibi durumlarda da veriyorlar.Ayrıca adet olmak için de kullanılıyor bir kaç gün progesteron almış oluyorsun bırakınca da rahim duvarı dökülüyor.
Hakkında hayırlısı olsun. Sen de güzel haberler verirsin bize inşallah.Kizlar merhabalardun r kaan beyle gorustum adetin 2.gunu gorusmeye cagirdi.daha gormeden bntuplerimin kapali oldugunu ama yumurta gelisimimde sorun olmdigini soyleyince n az % 70 sansin var.gayet yuksek dedi.cok sevindim :)
görmeden nası tüplerinin kapalı olup yumurta gelişimin iyi olduğunu söyledi ki anlamadım :)Kizlar merhabalardun r kaan beyle gorustum adetin 2.gunu gorusmeye cagirdi.daha gormeden bntuplerimin kapali oldugunu ama yumurta gelisimimde sorun olmdigini soyleyince n az % 70 sansin var.gayet yuksek dedi.cok sevindim :)
nasıl sperm yetmedi? Hiç mi sperm yokmuş test mi oldu eşin?arkadaslar bizde sperm yetmedigi tedvi olucaz kaan beyin tedavisi kisiye göre oldugu icin ayni durumda olup tedavisi olumlu yada olumsuz olan farketmez nasil bir tedavi uygulandi bastan sonra kisaca yazarsa cok memnun olurum ,,
Tuplerimin kapali oldugunu bn soyledim.onlar kapali cunkugörmeden nası tüplerinin kapalı olup yumurta gelişimin iyi olduğunu söyledi ki anlamadım :)
Canım sen şimdi öngörüşme için gideceksin seni yinede adetin 2.veya 3. günü tekrar görmek isteyecek adetliyken yumurta taslaklarının sayısı belli oluyorilk görüşmeye gitmede adetin 2. veya 3. günü gitmek gerekmiyormuş. biraz önce irenbe'yi aradım Dr. kaan beyle görüşmek için ama doktor bey kongrede olduğu için görüşemedim. tüp bebek biriminden birisi ile görüştüm ilk görüşmede adetli olmanız gerekmez adetsizken de gelebilirsiniz dedi. ya allah diyerek pazartesi saat 16:30'a randevu aldım. artık hakkında hayırlısı
Yumurta taslakları sayısı ne dirCanım sen şimdi öngörüşme için gideceksin seni yinede adetin 2.veya 3. günü tekrar görmek isteyecek adetliyken yumurta taslaklarının sayısı belli oluyor
yok cnm kusura bakma ben anlasilir sekilde yazmamisim simdi farkettimnasıl sperm yetmedi? Hiç mi sperm yokmuş test mi oldu eşin?
Yumurta taslakları senden aşağı yukarı nekadar yumurta toplanacağı hakkında bilgi verecek yani senin yumurta sayın hakkındaYumurta taslakları sayısı ne dir
canım okunuşu dufaston tıp dilinde ph harfeleri yan yana gelince f okunuyooben de şu an dubhastonu kullanıyorum. telaffuzu garip ilaç:) opu.dan sonra verdi adet düzenleyicisi olarak. 10 günlük.