Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

teşekkür ederiim canıım sağolasın

Canım merhaba. Öncelikle tedavin hayırlı olsun. Bizde de sorun eşimin sperm hareketliliğinin çok düşük olmasıydı. Bende çok şükür sorun yoktu. Tüp bebek tedavisi bizde sorun yoksa bile bizim üzerimizden yürüyor maalesef. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım. Biz Kaan beye giderken elimizde eşimin sperm tahlilleri ve hormon testleri vardı. Benden de bir sürü tahlil istedi. Aynı gün ikimize de bir sürü vitamin yazdı. Regl olunca gelmemizi istedi. Eşimin Lh değerini düzenlemek için ona ilaç yazdı. Düzenli olarak bütün ilaçlarımızı kullandık. Tahlilleri yaptırdık. Reglin ikinci günü gittik, yumurta taslaklarıma baktı ve o gün iğnelere başlattı. 15. Gün toplama işlemini yaptı. Geçen hafta histo oldum, şimdi transfer hazırlığındayım. Eşlere sadece toplama günü ihtiyaç oluyor. Onun dışında sorumluluk bizde. Umarım yardımcı olabilmişimdir

Canım keşke zengin olsak :) ama iyi bir doktor işinde oldukça titiz ondan dolayı paranın önemi kalmıyor çoğu kişi için sanırım. İnşallah ayarlayabilirseniz Kaan beyle devam edersiniz yolunuza dualarım seninle...

Canım ben sigarayı 2,5 yıl önce Kaan beyin sayesinde bıraktım ve iyi ki de bırakmışım diyorum inşallah sende o zamana kadar bırakır tiksinirsin bir şekilde, elbette hamile kalma şansın var tek embriyo ile kalan var benimki kısmet olmadı ama bir dahakine inşallah kararlıyım olacak :)

cok saol cnm....yum toplama isleminden ne kadar zmn sonra histo oldun cnm ,,ve diger sorumda histo dan ne kadar zmn sonra transfer oldu emriyolarin.. istersen özelden yaz cnm ordan konusabiliriz ..

cok saol cnm....yum toplama isleminden ne kadar zmn sonra histo oldun cnm ,,ve diger sorumda histo dan ne kadar zmn sonra transfer oldu emriyolarin.. istersen özelden yaz cnm ordan konusabiliriz ..
Canım toplamadan 24 gün sonra histo oldum. Daha transferim olmadı. Salı günü kontrolüm var. Kaan bey Kalınlaşmamı yeterli görürse transfer tarihim belli olacak inşallah.

çok güzel açıklamışsın canım gerçekten doğru bir yaklaşım inşallah durumu elverir de arkadaşımızda bebeğine kavuşur.

arkadaslar bizde sperm yetmedigi tedvi olucaz kaan beyin tedavisi kisiye göre oldugu icin ayni durumda olup tedavisi olumlu yada olumsuz olan farketmez nasil bir tedavi uygulandi bastan sonra kisaca yazarsa cok memnun olurum ,,
Merhaba arkadaşım. Bizde de problem eşimin değerlerinin düşük olması,hareketli sayısı az morfolojisi 1 maalesef. Bende çok şükür problem yok. Kaan hoca şansımızın yüksek OLDUĞUNU söyledi. Şimdi eşimde bende vitaminleri kullanıyoruz adet olunca gidicem ve inşallah iğnelere başlayacağız. Dondurulmuş transferi yapacağım ben 1 adet dönemi beklicem ama histo Olmayı düşünmüyorum. Kaan hoca şansı arttırdığını ama yapmak zorunda olmadığımızı söyledi. Isen yaptırcak mısın ?

Amin inşallah bir sorun çıkmaz.Bulunduğun yerde devlet hastanesi veya üniversite hastanesi yapıyorlar mı diye arastir özelde sgk karşılamıyor biz 300 liraya yaptırdık 1 testi bizim yaptırdığımız testetik tam 1 ayda çıktı

biz tüp bebeğe başlarken eşimde problem var diye merkeze gittik bende de rezerv yetersizliği çıktı.
Şu an eşim günde 10 ilaç kullanıyor. proxed plus b12 demirdiketi otundan oluşan bir hap, c vitamini e vitamini. yani allah ne verdiyse yapıştırdı Kaan bey.
Bir de keçiboynuzu kürüne başladık.
Arı sütü de bulabilrsem arısütü- polen kürünü de uygulayacağım.
Organik beslenmeye çalışıyoruz.
Sebze salatalık, kuru yemiş, kabak çekirdeği falan yediriyorum eşime.
Öyle bakalım. 3 ay sonra umarım değerler daha iyi olur.

Kızlar günaydın bugün minik mucizemi gördük ve kalp sesini dinledik abimizede müjdeyi verdik ondan mutlusu yok rabbime binlerce şükürler olsun iinşallah hepiniz en kısa zamanda bu mutluluğu yaşarsınız dualarım sizinle :)

cok sevindim agapocummm :))
allah sağlıkla tamina erdirsin inş. bütün hamile arkadaşlarımın.
Bize de bugünleri nasip etsin.
Cuma duamızı da yaptık :)

cok sevindim agapocummm :))
allah sağlıkla tamina erdirsin inş. bütün hamile arkadaşlarımın.
Bize de bugünleri nasip etsin.
Cuma duamızı da yaptık :)
Amin canım transfer günüm cumaydı kalp sesinide duymak cuma günü nasip oldu hepinize cuma günü hürmetine dua ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…