- 5 Mayıs 2013
- 3.097
- 4.521
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #9.421
teşekkür ederiim canıım sağolasıncycas cımbu duphaston da progestan gibi progesteron desteği oluyor benim anladığım.Yani o da progesteron desteği olduğu için tutunmayı kolaylaştırma ve düşük tehlikesi gibi durumlarda da veriyorlar.Ayrıca adet olmak için de kullanılıyor bir kaç gün progesteron almış oluyorsun bırakınca da rahim duvarı dökülüyor.
Gözün aydın bende önümüzdeki hafta ayarlayıp gidicem bakalım bir sorun çıkmaz inşallah :)Bugün genetik testinin sonucunu aldım. allahıma şükürler olsun hiç bir problem çıkmadı
Canım merhaba. Öncelikle tedavin hayırlı olsun. Bizde de sorun eşimin sperm hareketliliğinin çok düşük olmasıydı. Bende çok şükür sorun yoktu. Tüp bebek tedavisi bizde sorun yoksa bile bizim üzerimizden yürüyor maalesef. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım. Biz Kaan beye giderken elimizde eşimin sperm tahlilleri ve hormon testleri vardı. Benden de bir sürü tahlil istedi. Aynı gün ikimize de bir sürü vitamin yazdı. Regl olunca gelmemizi istedi. Eşimin Lh değerini düzenlemek için ona ilaç yazdı. Düzenli olarak bütün ilaçlarımızı kullandık. Tahlilleri yaptırdık. Reglin ikinci günü gittik, yumurta taslaklarıma baktı ve o gün iğnelere başlattı. 15. Gün toplama işlemini yaptı. Geçen hafta histo oldum, şimdi transfer hazırlığındayım. Eşlere sadece toplama günü ihtiyaç oluyor. Onun dışında sorumluluk bizde. Umarım yardımcı olabilmişimdiryok cnm kusura bakma ben anlasilir sekilde yazmamisim simdi farkettim..yani esimin sperm degerleri yetersiz oldugu icin tedaviye basliycaz ins..vara ama yetersiz ,,bende bir problem yok,,bu sekilde tedavi olanlar varsa sürec nasil ilerledi neler yapildi bastan sona ,,yazalarsa sevinrm..
Teşekkür ederim cevaplariniz icin.ama cok fazlaymi sdiger ekstralarin verilen tedavinin icinde olmamasi cok kötükaan beyi cok istiyorum ama cok zor malesef.bide bu sefer gene tutmazsa hersey gene sil bastan.yardimci olunmuyormu fiyatlarda hiç? Bu doktora giden herkesmi zengin yaaa
arkadaşlar desteğinize ihtiyacım var opu yapıldı 3 yumurtam döllendi iğnemi vurdum histo için bekliyorum ancak ne kadar düşünmemeye çalışsam da içim içimi yiyor sürekli gerginim aksi gibi işlerimde çok yoğun sigarayı hala bırakamadım 3 döllenmiş yumurta yeterlimi ilk denemede hamile kalma şansım nedir tedavi sırasında benim gibi sigarayı bırakamayan var mı?
Inşallah canım senin de test sonucun temiz çıkar biz eşime yaptırdık sperm sayısı az ve hızı yavaş olma sebebinin genetik diye mı allahtan temiz ciktiGözün aydın bende önümüzdeki hafta ayarlayıp gidicem bakalım bir sorun çıkmaz inşallah :)
cok saol cnm....yum toplama isleminden ne kadar zmn sonra histo oldun cnm ,,ve diger sorumda histo dan ne kadar zmn sonra transfer oldu emriyolarin.. istersen özelden yaz cnm ordan konusabiliriz ..Canım merhaba. Öncelikle tedavin hayırlı olsun. Bizde de sorun eşimin sperm hareketliliğinin çok düşük olmasıydı. Bende çok şükür sorun yoktu. Tüp bebek tedavisi bizde sorun yoksa bile bizim üzerimizden yürüyor maalesef. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım. Biz Kaan beye giderken elimizde eşimin sperm tahlilleri ve hormon testleri vardı. Benden de bir sürü tahlil istedi. Aynı gün ikimize de bir sürü vitamin yazdı. Regl olunca gelmemizi istedi. Eşimin Lh değerini düzenlemek için ona ilaç yazdı. Düzenli olarak bütün ilaçlarımızı kullandık. Tahlilleri yaptırdık. Reglin ikinci günü gittik, yumurta taslaklarıma baktı ve o gün iğnelere başlattı. 15. Gün toplama işlemini yaptı. Geçen hafta histo oldum, şimdi transfer hazırlığındayım. Eşlere sadece toplama günü ihtiyaç oluyor. Onun dışında sorumluluk bizde. Umarım yardımcı olabilmişimdir
Canım toplamadan 24 gün sonra histo oldum. Daha transferim olmadı. Salı günü kontrolüm var. Kaan bey Kalınlaşmamı yeterli görürse transfer tarihim belli olacak inşallah.cok saol cnm....yum toplama isleminden ne kadar zmn sonra histo oldun cnm ,,ve diger sorumda histo dan ne kadar zmn sonra transfer oldu emriyolarin.. istersen özelden yaz cnm ordan konusabiliriz ..
Gözün Aydın canımInşallah canım senin de test sonucun temiz çıkar biz eşime yaptırdık sperm sayısı az ve hızı yavaş olma sebebinin genetik diye mı allahtan temiz cikti
selam canım haklısın bir anda 9-10 bin tl kulağa çok fazla geliyor.Bu fiyatlar kişiden kişiye değişiyor.Benim 8000 civarı tuttu mesela.4500 tl tüp bebek,2000 tl civarı ilaçlar,500 ön muayene ve vitaminler,1000 tl histeroskopi.Şimdi ama şu açıdan bakıyorum Kaan Bey in başarısını ve tecrübesini duyduktan sonra bir başka doktora gitmek içime sinmeyecekti.İzmir de birkaç tane tüp bebek merkezi var ve hepsi baktığında tek tip tedavi uyguluyor ve fiyat olarak baktığında aslında bu fiyata çok yakınlar.Burada fiyatı arttıran iki unsur olabilir.Tedavi öncesi Kaan Bey in kullandırdığı vitaminler ve histereskopi.Fakat her ikisinin de tedavinin şansını arttırmaya yönelik uygulamalar olduğu açık.Başka bir merkeze gittiğin zaman bunlar yapılmıyor burdan kar ediyorsun bu karsa eğer? tüp bebek ücreti de 4500 değil de 4000 tl mesela.Fakat İrenbe de tedavi olduğun zaman tedavi sonucun negatif olduğunda,eğer geriye embriyoların kalırsa en başa da dönmeyeceksin.Yine dondurulmuş embriyolarından transfer olacak ve bu kez sadece transfer ücreti ödeyeceksin.Burada da İrenbe de olmak bir avantaj çünkü dondurma-çözdürme gibi gelişmiş laboratuar ve embriyolog isteyen bir uygulamayı İzmir de daha iyi yapan bir yer duymadım.Buradaki tüm arkadaşlarımız dondurulmuş embriyo ile hamile kaldı.O da Kaan Bey in tercih ettiği başarıyı arttırıcı bir yöntem(laboratuar koşulları iyiyse) Bunların hepsini düşünerek ben İrenbe Kaan Bozkurt u tercih ettim.Ve inan ki bir çoğumuz maddi anlamda çok zorlanarak bu tedaviyi yürütüyoruz.Çok zor biliyorum seni çok iyi anlıyorum.Başlarda ben de aynı şekilde çaresiz hissettim ayrıca maddi olanaklar söz konusu olduğunda konunun tartışmaya açık olduğunu pek düşünmüyorum.Herkesin imkanları farklı.Umarım herşey yolunda gider senin için canım,sevgiler
Merhaba arkadaşım. Bizde de problem eşimin değerlerinin düşük olması,hareketli sayısı az morfolojisi 1 maalesef. Bende çok şükür problem yok. Kaan hoca şansımızın yüksek OLDUĞUNU söyledi. Şimdi eşimde bende vitaminleri kullanıyoruz adet olunca gidicem ve inşallah iğnelere başlayacağız. Dondurulmuş transferi yapacağım ben 1 adet dönemi beklicem ama histo Olmayı düşünmüyorum. Kaan hoca şansı arttırdığını ama yapmak zorunda olmadığımızı söyledi. Isen yaptırcak mısın ?arkadaslar bizde sperm yetmedigi tedvi olucaz kaan beyin tedavisi kisiye göre oldugu icin ayni durumda olup tedavisi olumlu yada olumsuz olan farketmez nasil bir tedavi uygulandi bastan sonra kisaca yazarsa cok memnun olurum ,,
Biz daha test vericez sanırım 1 ay sonra alacağız sonucu da inşallah bizde de sıkıntı çıkmaz :)Inşallah canım senin de test sonucun temiz çıkar biz eşime yaptırdık sperm sayısı az ve hızı yavaş olma sebebinin genetik diye mı allahtan temiz cikti
yok cnm kusura bakma ben anlasilir sekilde yazmamisim simdi farkettim..yani esimin sperm degerleri yetersiz oldugu icin tedaviye basliycaz ins..vara ama yetersiz ,,bende bir problem yok,,bu sekilde tedavi olanlar varsa sürec nasil ilerledi neler yapildi bastan sona ,,yazalarsa sevinrm..
he biliyom mesela pilipis değil flipscanım okunuşu dufaston tıp dilinde ph harfeleri yan yana gelince f okunuyoo
Teşekkür ederim canımGözün Aydın canım
cok sevindim agapocummm :))Kızlar günaydın bugün minik mucizemi gördük ve kalp sesini dinledik abimizede müjdeyi verdik ondan mutlusu yok rabbime binlerce şükürler olsun iinşallah hepiniz en kısa zamanda bu mutluluğu yaşarsınız dualarım sizinle :)
Amin canım transfer günüm cumaydı kalp sesinide duymak cuma günü nasip oldu hepinize cuma günü hürmetine dua ediyorum :)cok sevindim agapocummm :))
allah sağlıkla tamina erdirsin inş. bütün hamile arkadaşlarımın.
Bize de bugünleri nasip etsin.
Cuma duamızı da yaptık :)