- 1 Ocak 2015
- 232
- 475
- 45
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #9.441
Çok çok çok sevindim canım gözünüz aydın rabbim sağlıkla sihhatle kucaginiza almayı nasip etsinKızlar günaydın bugün minik mucizemi gördük ve kalp sesini dinledik abimizede müjdeyi verdik ondan mutlusu yok rabbime binlerce şükürler olsun iinşallah hepiniz en kısa zamanda bu mutluluğu yaşarsınız dualarım sizinle :)
Çok sevindim, hayırlı olsun Rabbim kucağına almyı nasip etsin.Kızlar günaydın bugün minik mucizemi gördük ve kalp sesini dinledik abimizede müjdeyi verdik ondan mutlusu yok rabbime binlerce şükürler olsun iinşallah hepiniz en kısa zamanda bu mutluluğu yaşarsınız dualarım sizinle :)[/QUOTE
senin adına çok sevindim allahım sağlık bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.Kızlar günaydın bugün minik mucizemi gördük ve kalp sesini dinledik abimizede müjdeyi verdik ondan mutlusu yok rabbime binlerce şükürler olsun iinşallah hepiniz en kısa zamanda bu mutluluğu yaşarsınız dualarım sizinle :)
Agapocum çok sevindim. Gözünüz Aydın. Oğlunun sevincini tahmin edebiliyorum. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Inşallah darısı bizlerin başına. Dualarından eksik etmeKızlar günaydın bugün minik mucizemi gördük ve kalp sesini dinledik abimizede müjdeyi verdik ondan mutlusu yok rabbime binlerce şükürler olsun iinşallah hepiniz en kısa zamanda bu mutluluğu yaşarsınız dualarım sizinle :)
anladim cnm.. yani benim rahat 2 aya ihtiyacim var öyle degil mi tedavi icin eger bu sekilde problemsiz giderse hersey...ben yurt disindayim o yüzden bunlari soruyorum,,gidip gelme süremiz kisitli özellikle esimin..neyseki esim sadece sperm verecek... aksi birde merkez benim kalacagim yere baya uzak ;(Canım toplamadan 24 gün sonra histo oldum. Daha transferim olmadı. Salı günü kontrolüm var. Kaan bey Kalınlaşmamı yeterli görürse transfer tarihim belli olacak inşallah.
Evet canım 2-2.5 ay gibi bir süre gerekiyor. Eşin arada gelir gider. Nerde kalacaksın? Birçoğumuz dışarıdan geliyoruz zaten. Ben de Aydın'dan geliyorum meselaanladim cnm.. yani benim rahat 2 aya ihtiyacim var öyle degil mi tedavi icin eger bu sekilde problemsiz giderse hersey...ben yurt disindayim o yüzden bunlari soruyorum,,gidip gelme süremiz kisitli özellikle esimin..neyseki esim sadece sperm verecek... aksi birde merkez benim kalacagim yere baya uzak ;(
cok sevindim agapocummm :))
allah sağlıkla tamina erdirsin inş. bütün hamile arkadaşlarımın.
Bize de bugünleri nasip etsin.
Cuma duamızı da yaptık :)
tebrik ederim çok güzel allah kucağına almayı nasip etsin cnm darısı başımıza inşallah hepimizin.Kızlar günaydın bugün minik mucizemi gördük ve kalp sesini dinledik abimizede müjdeyi verdik ondan mutlusu yok rabbime binlerce şükürler olsun iinşallah hepiniz en kısa zamanda bu mutluluğu yaşarsınız dualarım sizinle :)
normal değerlerin içinde olmasını istiyor canım her laboratuvarın değer aralığı farklıdır şu olacak diyemem.Merhaba kızlar, Kaan hoca tedaviye başlamadan önce vücuttaki D vitamini oranının kaç olmasını istiyor, bilginiz varmı...
transferden sonrasini da sayarsak daha fazla zamana ihtiyacim olacak saniyorum,,,ben de izmir disindayim ,,ailem izmir de allahtan,,sagolsunlar manevi olarak yanimdalar herzmn ,,esim bu durumda en fazla 2 hafta kalir benimle saniyorum .. is basa düsecek anlasilan ,,hersey yolunda gitsinde ben raziyim,,rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin cnm..ilk tedavin mi olacak ???Evet canım 2-2.5 ay gibi bir süre gerekiyor. Eşin arada gelir gider. Nerde kalacaksın? Birçoğumuz dışarıdan geliyoruz zaten. Ben de Aydın'dan geliyorum mesela
O zaman 30 diye biliyorum ben, anladım canım, sağolasın, teşekkürler...normal değerlerin içinde olmasını istiyor canım her laboratuvarın değer aralığı farklıdır şu olacak diyemem.
Çok teşekkürederimAgopocum rabbim kucagina almayi nasip etsin cok sevindim
Çok teşekkürederim canım insallah en kısa zamanda sizlerde bu duyguyu yaşarsınız :)Agopocum rabbim kucagina almayi nasip etsin cok sevindim
ayyy çok sevindim Rabbim kucağında göstersin inşallah :)Kızlar günaydın bugün minik mucizemi gördük ve kalp sesini dinledik abimizede müjdeyi verdik ondan mutlusu yok rabbime binlerce şükürler olsun iinşallah hepiniz en kısa zamanda bu mutluluğu yaşarsınız dualarım sizinle :)
gözün aydın AgapocumÇok teşekkürederim
Çok teşekkürederim canım insallah en kısa zamanda sizlerde bu duyguyu yaşarsınız :)
Tebrikler gözünüz aydın rabbim kucaginiza sagsalim almayı nasip etsinarkadaşlar herkese merhabalar..uzun zamandan beri sayfamıza giremedim.benim transferim oldu ve salı günü tahlilim vardı.çok şükür HAMİLEYİİİMMM:)) bugün de tahlilimi tekrarladık.artışı da iyi çıktı.şimdi çarşamba günü bir kez daha beta hcg bakılacak.rabbime binlerce kez şükürler olsun.rabbim en kısa zamanda sizlere de bu mutlu haberi almayı nasip etsin inşallah..
arkadaşlar herkese merhabalar..uzun zamandan beri sayfamıza giremedim.benim transferim oldu ve salı günü tahlilim vardı.çok şükür HAMİLEYİİİMMM:)) bugün de tahlilimi tekrarladık.artışı da iyi çıktı.şimdi çarşamba günü bir kez daha beta hcg bakılacak.rabbime binlerce kez şükürler olsun.rabbim en kısa zamanda sizlere de bu mutlu haberi almayı nasip etsin inşallah..
tebrik ediyorum..allahim saglikla kucaklamayida nasip etsin ins,,probleminiz neydi acaba ??arkadaşlar herkese merhabalar..uzun zamandan beri sayfamıza giremedim.benim transferim oldu ve salı günü tahlilim vardı.çok şükür HAMİLEYİİİMMM:)) bugün de tahlilimi tekrarladık.artışı da iyi çıktı.şimdi çarşamba günü bir kez daha beta hcg bakılacak.rabbime binlerce kez şükürler olsun.rabbim en kısa zamanda sizlere de bu mutlu haberi almayı nasip etsin inşallah..