Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Gunaydin arkadaslar :) Onumden giden arkadaslara birkaç sorum var :KK66: Estrofemi kacinci haftada biraktiniz ve birakinca kanama yaşayan oldu mu ? veee bantlar, igne ve fitil hepsini ayni anda mi bıraktınız.
Merhaba canım. Evet ben hepsini 10. haftada aynı anda bıraktım. Her hangi bir kanama ya da lekelenme olmadı çok şükür.

sonuç peki...hamilemisin...
evet de olurmuo_O
ah canım keşke sana evet hamaileyim demeyi hayatta her şeyden çok isterdim.
havuz oluşturmaya çalışıyoruz hala. sadece tek kardan bebeğim var. 4 kez opu oldum ama sadece bir.
5. yi olacağım ara verdik şimdi. vitaminleri kullanıyorum.
1 senedir irenbede tedavi görüyorum canım.
Umarım sizlerin öyle olmaz.
umarım hepimiz mutlu sona kavuşuruz.

Teşekkür ederim cevaplariniz icin.ama cok fazlaymi sdiger ekstralarin verilen tedavinin icinde olmamasi cok kötü:KK43: kaan beyi cok istiyorum ama cok zor malesef.bide bu sefer gene tutmazsa hersey gene sil bastan.yardimci olunmuyormu fiyatlarda hiç? Bu doktora giden herkesmi zengin yaaa :p
gerçekten bir birikimin olması gerekiyor o kesin. hele bizimki gibi tedavi uzadıkça uzuyorsa. hani asgari ücretle geçinen kişinin yaptırabileceği ya da ne bileyim ev kirası ödeyip geçinmeye çalışan kişinin yaptıracağı bir tedavi değil. çok zor meşakkatli vitaminler bile dünyanın parası..
allah hepimizin yardımcısı olsun...

arkadaşlar desteğinize ihtiyacım var opu yapıldı 3 yumurtam döllendi iğnemi vurdum histo için bekliyorum ancak ne kadar düşünmemeye çalışsam da içim içimi yiyor sürekli gerginim aksi gibi işlerimde çok yoğun sigarayı hala bırakamadım 3 döllenmiş yumurta yeterlimi ilk denemede hamile kalma şansım nedir tedavi sırasında benim gibi sigarayı bırakamayan var mı?
sana çok kızdım şimdi.
O kadar masraf çektiğin acı iğneler . hepsini boşa atabilirsin sigara nedeniyle.
yazık değil mi?
Öncelikle sigarayı bırakmalısın sanırım Kaan Bey bu konuda tedaviler öneriyormuş ve sigarayı bırakan arkadaşlar olmuş. Normalde 3 yumurta ilk deneme için yeterli tabi hamile kalma şansın da yüksek tabi sigara içmezsen...

Kızlar hamiş arkadaşlar estrofem,progestan,ekoprin,pruloton depot ,bunların yanında duphaston kullanıyormusunuz asıl duphastonu merak ettim

QUOTE="purplelife34, post: 39755651, member: 497769"]gerçekten bir birikimin olması gerekiyor o kesin. hele bizimki gibi tedavi uzadıkça uzuyorsa. hani asgari ücretle geçinen kişinin yaptırabileceği ya da ne bileyim ev kirası ödeyip geçinmeye çalışan kişinin yaptıracağı bir tedavi değil. çok zor meşakkatli vitaminler bile dünyanın parası..
allah hepimizin yardımcısı olsun...[/QUOTE]
E evet cok zor imkanlari zorluyoruz bide tutmadimi iyice yikiliyoruz.buna bir çözüm bulunsa cok iyi olucak :KK43:

Gunaydin arkadaslar :) Onumden giden arkadaslara birkaç sorum var :KK66: Estrofemi kacinci haftada biraktiniz ve birakinca kanama yaşayan oldu mu ? veee bantlar, igne ve fitil hepsini ayni anda mi bıraktınız.
canım ben 10. haftayı doldurunca bıraktım yani tam 10 haftalık olduğum gün. bırakınca kanamam olmadı ama ağrılarım azaldı ilginç bi şekilde :) bundan 2 hafta sonra minik lekelenmem oldu ona bağlı değildir ama :KK66:

Teşekkür ederim cevaplariniz icin.ama cok fazlaymi sdiger ekstralarin verilen tedavinin icinde olmamasi cok kötü:KK43: kaan beyi cok istiyorum ama cok zor malesef.bide bu sefer gene tutmazsa hersey gene sil bastan.yardimci olunmuyormu fiyatlarda hiç? Bu doktora giden herkesmi zengin yaaa :p
Cnm ilk bir kac denemeleri tutmayanlar mecburen daha iyi labaratuar acisindan daha iyi bir yer ister haktir yani,, Ha deyince de olmuyor ztn tedavi..belli bir sürec gerekio,,sende bu sürecten önce hazirliyorsun kendini maddi ve manevi olarak,,, Fiyatlar konusunda da yardimci olunacak bsy oldugunu sanmiyorum hepimiz ayni durumdayiz .. cocuk yapmak icin kredi ceken insanlar var.. Biz de cok para harcadik ben 4 basarisiz denemeden sonra Irenbe yi tercih ettim a

ama zaten histeroskopi mesela tedaviye dahil değil bunu yapan sadece bi kaç yer var bildiğim. ücretinin ektra olması normal ama eğer istemezsende yapmaz. ancak tutunma şansını artırdığı için tavsiyem zar zorda olsa yaptırmandır. ayrıca çok para harcadık ama çok şükür bir kolayı oluyor. zaten hepsini aynı anda vermiyorsun ben o parayı 5 aylık tedavi sürecinde parça parça harcadım. ilk vitaminleri alıyon bi onlara veriyoon sonra tedaviye başlıyon yumurta takip ücreti diye 500 lira alıyorlar onuda 4500den düşüyorlar. sonra o sırada iğnleri alıyorsunonlarıda eğer merkezin ordaki tansaş yanındaki bulvar eczanesinden alırsan hem indirim yapıyorlar hemde kredi kartına bölüyorlar. opu günü kalan parayı ödüyrosun 4000 bini biz bunuda kredi kartındandan geçmiştik sonra bankadan 3 e böldürdün vade farkı verip. merkez sadece bir iki karta yapıyordu taksit. yani aslnda hepsinin kolaylığı oluyor Rabbim veriyor. histersoskopide zaten bunlardan bir ay sonra oluyor bizimki 3 ay sonra olmuştu tam tüp bebek taksitleri bitti o geldi bizim için iyi oldu. ama diğer arkadaşların dediği gibi bi çok kişi kredi çekip yapıyor az buz değil ki. 6 bini gözden çıkarmışken o 3 binide çıkartıp içine sine sine tedavini belirlemek en güzeli. inşallah Rabbim bu yolda yar ve yardımcın olur.

ah canım keşke sana evet hamaileyim demeyi hayatta her şeyden çok isterdim.
havuz oluşturmaya çalışıyoruz hala. sadece tek kardan bebeğim var. 4 kez opu oldum ama sadece bir.
5. yi olacağım ara verdik şimdi. vitaminleri kullanıyorum.
1 senedir irenbede tedavi görüyorum canım.
Umarım sizlerin öyle olmaz.
umarım hepimiz mutlu sona kavuşuruz.
farkında olmadan seni üzmüşüm affına sığınıyorum...:cry:
gönlünden geçeni hayatından eksik etmesin yaradan...

X