- 1 Mart 2015
- 285
- 236
- 40
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #9.361
sizde sorun neydi ki canım? vitamin ilaçlarımız var kaan beyin kesinlikle tavsiye ettiği ve kullandırdığı onlar bile epey tutuyor. iğneler falanda kişiye göre 1500-2000 belki ikinci üçücü toplama olursa daha fazla tutar. birde kaan beyin yapmayı tavsiye ettiği bir diğer uygulama var histeroskopi oda 1000 tl idi. böyle yani diğer merkezler k-gibi kuru kuru FABRİKASYON TÜP BEBEK değil. bizimde 9-10 bin civarı tuttu.Ama neden bukadar cok tuttuki? 4500 tl degilmi tedavi ilaclarda 1500 fln tutsa gerisi neye gitti? Baya masrafliymis kaan bey ozaman
Bugün genetik testinin sonucunu aldım. allahıma şükürler olsun hiç bir problem çıkmadı
arkadasin cok tutmus gercekten ya.. ;( aslinda bende öyle biliyordum fiyati ama sonradan ögrendim ki kisinin problemine göre bazen örnegin ; 1 den fazla opu ,histo.bunlar sonradan ekleniyor anladigim kadariyla..bizim daha tedaviye baslamadan 2000 tl harcamamiz oldu ..ilaclar 1500 ye yakin , kalanida muayene sperm testleri dondurmasi falan..e tedaviye baslayinca bakalim ne kadar gidecek. gelmesini gitmesini hic saymiyorum bile..Ama neden bukadar cok tuttuki? 4500 tl degilmi tedavi ilaclarda 1500 fln tutsa gerisi neye gitti? Baya masrafliymis kaan bey ozaman
YAŞASIIIINNNNSonra adetin 2. ve ye 3. günü yumurta geliştirici iğnelere başlıyacaksın yaklaşık 2 hafta boyunca günde 2 bazen 3 tane iğne vurulacaksın (ama gözünü korkutmayayım genelde iki iğne arada üç )en son çatlatma iğnesi ve hoppp gelsin yumiler :)
sonuç peki...hamilemisin...son toplamada bu şekilde olmuştu benim de. sonrasında sana yumurta geliştirici ki iğne var. onlardan verecek. belki5 gün falan kullan gel diyecek. yumoşlara bakacak. büyüme durumlarına göre de iğneleri devam ettirebilir sonrasında çatlatma iğneleri ve) yani o iki iğneyi almaya başladıktan yaklaşık 10-13 gün sonra opu olur sanırım. ezberledim artık aşamaları :)
sizde sorun neydi ki canım? vitamin ilaçlarımız var kaan beyin kesinlikle tavsiye ettiği ve kullandırdığı onlar bile epey tutuyor. iğneler falanda kişiye göre 1500-2000 belki ikinci üçücü toplama olursa daha fazla tutar. birde kaan beyin yapmayı tavsiye ettiği bir diğer uygulama var histeroskopi oda 1000 tl idi. böyle yani diğer merkezler k-gibi kuru kuru FABRİKASYON TÜP BEBEK değil. bizimde 9-10 bin civarı tuttu.
Canim sen 10. Hafta sonunda mi biraktin peki ? Hepsini ayni anda mi ?Arkadaslar bu kullandiginiz fitil bant igne ve esrofem bunlarin hepsi hormon ilaci oluyor ve bunlari 10 .haftanin sonuna kadar kullanicaksiniz aksini soylediyse dr onu bilemem bazilarinin kanamasi veya riski vardir farkli bir sey demis olabilir ama genel olarak herkeze 10 .hafta diyor ben int.de baktim 10. Haftaya kadar her kadinda %10 dusuk riski olurmus 10. Haftadan sonrada eger bebegin genetiginde bozukluk varsa dusermis baska turlu dusmezmis( tabi tedbirli olundugu surece).dr ne diyorsa o aklinizda soru isareti varsa vatsaptan dr sorabilirsiniz.
çok teşekkür ederim. allahım herkesin gönlüne göre verirÇok şükür... Bundan sonrası da istediğin gibi olur inşallah :)
teşekkür ederim allah razı olsunÇok şükür gözünüz aydın
selam canım haklısın bir anda 9-10 bin tl kulağa çok fazla geliyor.Bu fiyatlar kişiden kişiye değişiyor.Benim 8000 civarı tuttu mesela.4500 tl tüp bebek,2000 tl civarı ilaçlar,500 ön muayene ve vitaminler,1000 tl histeroskopi.Şimdi ama şu açıdan bakıyorum Kaan Bey in başarısını ve tecrübesini duyduktan sonra bir başka doktora gitmek içime sinmeyecekti.İzmir de birkaç tane tüp bebek merkezi var ve hepsi baktığında tek tip tedavi uyguluyor ve fiyat olarak baktığında aslında bu fiyata çok yakınlar.Burada fiyatı arttıran iki unsur olabilir.Tedavi öncesi Kaan Bey in kullandırdığı vitaminler ve histereskopi.Fakat her ikisinin de tedavinin şansını arttırmaya yönelik uygulamalar olduğu açık.Başka bir merkeze gittiğin zaman bunlar yapılmıyor burdan kar ediyorsun bu karsa eğer? tüp bebek ücreti de 4500 değil de 4000 tl mesela.Fakat İrenbe de tedavi olduğun zaman tedavi sonucun negatif olduğunda,eğer geriye embriyoların kalırsa en başa da dönmeyeceksin.Yine dondurulmuş embriyolarından transfer olacak ve bu kez sadece transfer ücreti ödeyeceksin.Burada da İrenbe de olmak bir avantaj çünkü dondurma-çözdürme gibi gelişmiş laboratuar ve embriyolog isteyen bir uygulamayı İzmir de daha iyi yapan bir yer duymadım.Buradaki tüm arkadaşlarımız dondurulmuş embriyo ile hamile kaldı.O da Kaan Bey in tercih ettiği başarıyı arttırıcı bir yöntem(laboratuar koşulları iyiyse) Bunların hepsini düşünerek ben İrenbe Kaan Bozkurt u tercih ettim.Ve inan ki bir çoğumuz maddi anlamda çok zorlanarak bu tedaviyi yürütüyoruz.Çok zor biliyorum seni çok iyi anlıyorum.Başlarda ben de aynı şekilde çaresiz hissettim ayrıca maddi olanaklar söz konusu olduğunda konunun tartışmaya açık olduğunu pek düşünmüyorum.Herkesin imkanları farklı.Umarım herşey yolunda gider senin için canım,sevgilerTeşekkür ederim cevaplariniz icin.ama cok fazlaymi sdiger ekstralarin verilen tedavinin icinde olmamasi cok kötükaan beyi cok istiyorum ama cok zor malesef.bide bu sefer gene tutmazsa hersey gene sil bastan.yardimci olunmuyormu fiyatlarda hiç? Bu doktora giden herkesmi zengin yaaa
Birtek fitil elimde kalmasin diye bitirinceye kadar devam ettim dun bitti o da.digerlerini ayni anda biraktim tam yetti.Ca
Canim sen 10. Hafta sonunda mi biraktin peki ? Hepsini ayni anda mi ?
Arkadaşım merhaba. Öncelikle Allah yardımcın olsun inşallah gönlüne göre bir tedavin olur ve mutlu sona ulaşırsın.Herkes zengin mi bilemiyorum ama en azından kendi adıma ve bu forumdan tanıdığım bir kaç arkadaşım adına şunu diyebilirim ki; çoğu kişi borç ve kredilerle bu tedavi sürecini sürdürüyor. Benimde yaklaşık 8-9 bin TL civarında harcamam oldu ve bende İzmir'e gidiş geliş yol masrafımı katmıyorum bile. Ama sana şunu söyleyebilirim ki, 5 yıldır bu tedavi sürecinin içindeyim. Kaan Bey'den önce gittiğim ve boşu boşuna zaman kaybettiğim hekimler yerine en başta Kaan Bey'e gelseymişim. Hem paramla rezil oldum, inanılmaz zaman ve maddi kayıp yaşadım hem de sonuç alamadım. Üstüne birde kist oluştu ameliyat oldum vs vs saymakla bitiremem. Eğer en başından Kaan Bey'e gelseydim belki de şuan o boş yere harcadığım paralarla imkanı olmayan bir arkadaşıma elimden geldiğince destek olurdum. O nedenle evet çok zor bir süreç seni çok iyi anlıyorum. Hem maddi hem de manevi yönden. Ama standart uygulamaların yapıldığı ve insanları PARA olarak gören bu işin ticaretini yapan bir kuruma ve hekime para dökeceğine Kaan Bey gibi başarılı bir hekimle yol almanı kesinlikle tavsiye ederim. Her şeyden önce bu iş Allah'ın nasip etmesiyle oluyor. Ama önce tedbir sonra tevekkül... Allah yardımcın olsun. İnşallah güzel haberlerini alırız.Teşekkür ederim cevaplariniz icin.ama cok fazlaymi sdiger ekstralarin verilen tedavinin icinde olmamasi cok kötükaan beyi cok istiyorum ama cok zor malesef.bide bu sefer gene tutmazsa hersey gene sil bastan.yardimci olunmuyormu fiyatlarda hiç? Bu doktora giden herkesmi zengin yaaa
Canım merhaba. Ben hiç kullanmadım bu ilacı.cycas sen benden öndesin sana sorayım canım prednol kullanıyo muydun ve hala kullanıyo musun?ozlem_hakaan canım sana da sorayım aynısını