Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Canım bence kaan bey fsh 'ın önemi yok diyorsa öyledir tüp bebekte yumurtalar birsürü iğneyle uyarılıyor zaten senin folikül sayın oldukça iyi benim 6 taslak görünüyordu 2 tane kardan bebeğim vardı başkada yoktu bir tane miniğim şimdi karnımda ben ilk denemende olacağına inanıyorum biraz daha sabır herşey çok güzel olacak :)

Çok teşekkürler. Evde polen vardı bir ara baya tükettim yeniden başlayayım bari. İyi arı sütü nereden bulabilirim? Sen nerden bulmuştun?

Verdiğin güç için teşekkür ederim. İyi geldin :) inşallah benim de kardan bebeciklerim olur.

Çok teşekkürler. Evde polen vardı bir ara baya tükettim yeniden başlayayım bari. İyi arı sütü nereden bulabilirim? Sen nerden bulmuştun?
canım sen balıkesirden geliyordun sanırım. ben tanıdığımız bildiğimiz bir aktardan alıyorum kemeraltından. eşimde bende kullanıyoruz.

Selam canlarim.bugun kaan beyle gorusmemiz guzel gecti.yarin ignelere basliuorum.onumuzdeki sali gorelim ona gore toplama gunu brlirleyelim dedi.yumiler bolmus yine nazar degmesinbu donemde tavsiyeleriniz varmi kizlar.yumurta kalitesi icin tuketmem gereken seyler varmi acaba canlar.

canım ilk 5 soru senin soruna göredeğiştiği için ve bizzat bu durumu yaşayan arkadaşlar cevapladığı için ben 6. sorudan başlıyorum. kaan bey tüm hastalarına dondurulmuşun değerini ve başarı şansını anlatıyor bana ilk gittiğimde söyledi istersen öyle yaparız sonra tutsun diye dua ederiz hep beraber demişti. ama zaten havuz oluşturursan ister istemez dondurulmuş olur. ama senin ve rahimin dinlenmesi için dondurulmuş büyük bir nimet :)
7. histo artık transfere gidilecekse yumurtalar toplandıktan sonra adet oluyorsun adet sonrası yani adetin bittikten bi kaç gün sonra oluyor. histo çok basit bi işlem 15 dk falan sürüyor kısa bir anestezi alıyorsun uyuyorsun uyanıyorsun herşey bitmiş oluyor sonrasında bi kaç gün hafifi kanaman olabilir. transferde histodan bir ay sonra yada 15-20 gün sonra oluyor oda şuna bağlı. bir iğnemiz var benim en sevdiğim iğne bende bağımlılık yaptı decapeptyl depot diye eğer o iğneyi opudan bi kaç gün sonra olursan histo adet olursun histo olursun histodan bi kaç gün sonra rahim kalınlaştırılmaya başlar. ama eğer o iğnemizi histo günü olursan araya bir adet dönemi girer ve sonrasında olur. bu doktorumuzun tercihine kalıyor birazda bizim fizyolojik durumumuza. o iğnenin amacıda yumurtalıkları baskılamak trasnfer aşamasında istenmeyen yumurtalamaları engellemek.
8. bende bir kez yumurta toplandı. temmuz ayında toplandı ama maalesef benim sevgili hastalığım endometriyozsiten dolayı hani o çok sevdiğim iğneyi 3 kez 28 güne bir oldum ve 3 ay sunni menopoza girdim ekim ortasında histom oldu kasım 1 de transferim. ama herşey normal olsa senin bir kez toplansa adetin ikinci günü başlıyorsun iğnelere 10-15 gün kullansan opu olsa. sonrasında adet için 10 gün falan beklersin. adettin 8.-10. günü falan histon olsa. histo sonrası 15 gün sonra transfer dersek. bu baya hızlandırılmış oldu :)) hiç böylesini görmedim ama

canım ara sorkaan bey aklındakileri yanıtlar. ben bikerede maksimum 200-300 falan ödedim sanırım emin değilim çok oldu ama bundan daha fazla değildi.

canım yumilerin büyüyorsa hiç elleşme ters tepmesin sadece sağlıklı beslen

Selam kızlar. Bizimde 5te randevumuz vardı. Bi Sürü kan testi istedi haftaya adet bitiminde yaptırcakmışım. Ve estrofeme Başla dedi,gelecek adette kısmetse iğnelere başlayacağız. Histoyu olmak zorunda mıyım dedim 3 şey dışında hiçbirşeyi olmak zorunda değilsin dedi;iğneler,opu,transfer. Size bağlı isterseniz yaparız ama şansı artırıyor ben olsam Yapardım dedi. Bu yaklaşımı hoşumuza gitti. Para için onuda yapalım bunuda yapalım demiyor,siz bilirsiniz diyor. Sadece çipli sistemi size kesinlikle tavsiye ederim dedi çünkü eşimin morfoloji 1. Birde 24 saat embriyo izleme var biz onuda isticez. Bu defa şansımızı artırmak istiyoruz. Son olsun inşallah hepimizinki.

Canım çok sevindim. Hadi hayırlısı olsun. Salı günü nasipse ben de gideceğim. Belki denk geliriz. Bu arada telefonum bozuldu , tamirde. Gruba dahil olamıyorum. Bütün rehberim gitti. Kızlara slm söyle canım.

arkadaşın da dediği gibi yaradan seni en kısa zamanda bebeğine kavuştururda bugünkü acılarını unutursun....

kızlar bugün ilk saizen iğnemi vurdum kendime ama gelin bir de siz bana sorun nasıl vurdum...eşime dedim ben kendime vuramıycam sen bana vur diye... o da baktı ben hızlı hızlı nefes alıyorum, korktu yapamıycam diye...ben bir yattım denedim olmadı...kalktım ayağa....yine olmadı...oturdum ...gittim geldim....1 saatte ancak vurabildim kendime...
vurulduktan sonra da amaaannn bumuymuş bu kadar korktuğum dedim
allahım gün sayıyorum resmen...acaba ne zaman toplanacak yumurtalarım diye

şimdiye kadar olan beslenme tarzın zaten yumurta kalitesini etkiledi etkileyeceği kadar...bundan sonrasında olabildiğince doğal beslen ve mutlu et kendini...
No stres
No panik
No kafaya takma
Yes inanma(Dua)
Yes Kahkaha
Yes Bebek

hay aklınla bin yaşa bende senin gibi sorular sorup, bi kaç cevap alıp, aldıklarımı da tam anlamayıp oturuyorum aşaa
kaç bilinmeyenlidenklem gibi geldi bana bu tüp bebek iş...
misal şimdi saizen iğneye başladım 12 doz kullanacakmışım...o da ayın 24 üne kadar tekabül ediyor... arada
perşembe duphastone kullanacam 5 gün boyunca.. sonra adet görecekmişim. arayacam doktoru randevu alacam...
sonrası kocaman bi soru işareti

mrh arkadaşlar takip ediyorum sizleri ama uzun zamandır yazamadım bende çok yoğun çalışıyorum çünkü dün gittim kaan beyin yanına saizen 8 günlük iğnelerim bitti ve adet olunca gidicektim şimdi de yumurtaları büyütme iğnesi 8 gün kullanıcam ve haftaya salı günü kontrolüm olucak ne kadar büyümüş yumurtalar sonra da inş .hayırlısıyla yumurtalar toplanıcak az zaman kaldı ama korkuyorum biliyorsunuz benim geçen sefer yumurtalar boş çıkmıştı olmadı bu 2,denememiz bu sefer olsun dua edin sizde arkadaşlar allah hepimizin yardımcısı olsun yine size haber veririm salı günü durumumla ilgili çünkü burdan herkez tecrübe ediniyor ve moral oluyor bizlere süreçte daha çabuk geçiyor herkeze bol yumurta ve sağlıklı bebişler inşallah

Sonra adetin 2. ve ye 3. günü yumurta geliştirici iğnelere başlıyacaksın yaklaşık 2 hafta boyunca günde 2 bazen 3 tane iğne vurulacaksın (ama gözünü korkutmayayım genelde iki iğne arada üç )en son çatlatma iğnesi ve hoppp gelsin yumiler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…