Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

valla ben de kendime şaşıyorum. tüp bebeği deneyemem derken 4 toplama yaptırdım 5. de olacağım.
bu kadar uzun süreceği aklıma gelmezdi.
ama kader işte. allah kolaylık veriyor. sonucu olumlu olsun da hepsini unuturum ben :)

son toplamada bu şekilde olmuştu benim de. sonrasında sana yumurta geliştirici ki iğne var. onlardan verecek. belki5 gün falan kullan gel diyecek. yumoşlara bakacak. büyüme durumlarına göre de iğneleri devam ettirebilir sonrasında çatlatma iğneleri ve) yani o iki iğneyi almaya başladıktan yaklaşık 10-13 gün sonra opu olur sanırım. ezberledim artık aşamaları :)

yaş kaçtı canım sizdeki problem sadece sende miydi eşinde de var mıydı ?

Bana 10.haftaya kadar dedi 10.haftada dahil olmuyormu acaba
Bilmiyorum ama arayip sorarim.Bebisinin kalp atisini dinledin mi? Ben cumartesi gunu kalp atislarini duydum cok sukur.Yaramazlar benim midemi cok bulandiriyor. Kaan bey gaviscon surup onerdi ve premesis adli bulanti hapini onerdi. Simdi biraz daha iyiyim. Sende arayip sorabilirsin Kaan beye

Canım senin ikizdi sanırım 7 yi doldurdunmu sen ?kalp atışlarını ne kadarlıkken duydun ben cuma gidicem kalp atışı için izmirden uzakta oturduğum için kaan beye gidemiyorum ama bu ilaçları doktoruma söyleyeyim bendede mide bulantisi var bana 10. Haftaya kadar kullanacaksın ilaclari dedi ama 10. Haftada icindemi onu anlayamadim

hater2003 Canım birde bu gaviscon ve premesis ilaçlarını devlet karşılıyormu sen nasıl aldın ?

Sakin universite hast .ine gitme ben ege de uc sefer yaptirdim daha tutanina raslamadim benle birlikte yaptiran hic bir kadinin tutmadi uzak dur.ucuz diye gittim yillarimi ve parami bosuna harcadim
bende prof diye acabamı diye düşünmüştüm ama daha fazla yıpranmak istemiyorum artık.cevap verdiğin için teşekkürler

öncelikle cevabın için teşekür ederim. peki tecrübelerinden yararlanmam açısından irenbede kaan beyin uyguladığı aşamalar nelerdi?ne kadar süre sonra transfer yapıldı ve ne kadara maal oldu öğrenebilirmiyim?

Tedavin hayırlı olsun,Allah yardımcın olsun da bol bol içi dolu yurmurtaların sonrada sağlıklı embriyoların olsun inşallah. Stres yapma Sak'ın içini ferah tut. Bol şans.

Bugun tam 7. haftami bitirdim.6-4iken duyduk kalp atislarini.bende izmirde yasamiyorum. artik buradan bir doktordan randevu aldim takip icin kaan bey gidip gelmemin beni yoracagini soyledi.benim progestandan sonra llekelenmelerim oluyor normaalmis.insallah sende cuma gunu bebisinin kalp atisini duyarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…