- 30 Ağustos 2014
- 1.391
- 2.874
- 44
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #9.341
Bana 10.haftaya kadar dedi 10.haftada dahil olmuyormu acabaTesekkur ederim.kaan bey ilaclari 9. haftanin sonuna kadar ic demisti.banti sormayi unutmusuz.
valla ben de kendime şaşıyorum. tüp bebeği deneyemem derken 4 toplama yaptırdım 5. de olacağım.Bu arada Allah sana peygamber sabrı vermiş resmen 1 yıl ne demek yaa... Düşünüyorum da hiçbirimiz bu iş için gösterdiğimiz sabrı başka işlere gösteremeyiz herhalde. Allah bu yolda yardımcımız olsun ve bizi bir an evvel bebişlerimize kavuştursun
son toplamada bu şekilde olmuştu benim de. sonrasında sana yumurta geliştirici ki iğne var. onlardan verecek. belki5 gün falan kullan gel diyecek. yumoşlara bakacak. büyüme durumlarına göre de iğneleri devam ettirebilir sonrasında çatlatma iğneleri ve) yani o iki iğneyi almaya başladıktan yaklaşık 10-13 gün sonra opu olur sanırım. ezberledim artık aşamaları :)hay aklınla bin yaşa bende senin gibi sorular sorup, bi kaç cevap alıp, aldıklarımı da tam anlamayıp oturuyorum aşaa
kaç bilinmeyenlidenklem gibi geldi bana bu tüp bebek iş...
misal şimdi saizen iğneye başladım 12 doz kullanacakmışım...o da ayın 24 üne kadar tekabül ediyor... arada
perşembe duphastone kullanacam 5 gün boyunca.. sonra adet görecekmişim. arayacam doktoru randevu alacam...
sonrası kocaman bi soru işareti
yaş kaçtı canım sizdeki problem sadece sende miydi eşinde de var mıydı ?mrh arkadaşlar takip ediyorum sizleri ama uzun zamandır yazamadım bende çok yoğun çalışıyorum çünkü dün gittim kaan beyin yanına saizen 8 günlük iğnelerim bitti ve adet olunca gidicektim şimdi de yumurtaları büyütme iğnesi 8 gün kullanıcam ve haftaya salı günü kontrolüm olucak ne kadar büyümüş yumurtalar sonra da inş .hayırlısıyla yumurtalar toplanıcak az zaman kaldı ama korkuyorum biliyorsunuz benim geçen sefer yumurtalar boş çıkmıştı olmadı bu 2,denememiz bu sefer olsun dua edin sizde arkadaşlar allah hepimizin yardımcısı olsun yine size haber veririm salı günü durumumla ilgili çünkü burdan herkez tecrübe ediniyor ve moral oluyor bizlere süreçte daha çabuk geçiyor herkeze bol yumurta ve sağlıklı bebişler inşallah
CNM BEN 35 Yaşındayım sorun bende eşimde problem yok benim yumurta rezervim çok düşük az yani o yüzden çoğaltma ve iyi kaliteli yumurtalar toplanması gerekiyoryaş kaçtı canım sizdeki problem sadece sende miydi eşinde de var mıydı ?
Bilmiyorum ama arayip sorarim.Bebisinin kalp atisini dinledin mi? Ben cumartesi gunu kalp atislarini duydum cok sukur.Yaramazlar benim midemi cok bulandiriyor. Kaan bey gaviscon surup onerdi ve premesis adli bulanti hapini onerdi. Simdi biraz daha iyiyim. Sende arayip sorabilirsin Kaan beyeBana 10.haftaya kadar dedi 10.haftada dahil olmuyormu acaba
Canım senin ikizdi sanırım 7 yi doldurdunmu sen ?kalp atışlarını ne kadarlıkken duydun ben cuma gidicem kalp atışı için izmirden uzakta oturduğum için kaan beye gidemiyorum ama bu ilaçları doktoruma söyleyeyim bendede mide bulantisi var bana 10. Haftaya kadar kullanacaksın ilaclari dedi ama 10. Haftada icindemi onu anlayamadimBilmiyorum ama arayip sorarim.Bebisinin kalp atisini dinledin mi? Ben cumartesi gunu kalp atislarini duydum cok sukur.Yaramazlar benim midemi cok bulandiriyor. Kaan bey gaviscon surup onerdi ve premesis adli bulanti hapini onerdi. Simdi biraz daha iyiyim. Sende arayip sorabilirsin Kaan beye
Canım senin ikizdi sanırım 7 yi doldurdunmu sen ?kalp atışlarını ne kadarlıkken duydun ben cuma gidicem kalp atışı için izmirden uzakta oturduğum için kaan beye gidemiyorum ama bu ilaçları doktoruma söyleyeyim bendede mide bulantisi var bana 10. Haftaya kadar kullanacaksın ilaclari dedi ama 10. Haftada icindemi onu anlayamadim
bende prof diye acabamı diye düşünmüştüm ama daha fazla yıpranmak istemiyorum artık.cevap verdiğin için teşekkürlerSakin universite hast .ine gitme ben ege de uc sefer yaptirdim daha tutanina raslamadim benle birlikte yaptiran hic bir kadinin tutmadi uzak dur.ucuz diye gittim yillarimi ve parami bosuna harcadim
öncelikle cevabın için teşekür ederim. peki tecrübelerinden yararlanmam açısından irenbede kaan beyin uyguladığı aşamalar nelerdi?ne kadar süre sonra transfer yapıldı ve ne kadara maal oldu öğrenebilirmiyim?hoşgeldin aramıza kaan beyi tavsiye ederim bende daha önceki 4 denememde(3 defa şifa,1 defa smyrna) başka hastanelerde olumsuz tüp bebek denemesi yaşadım benimde tüplerim tıkalı ve eşimin değerleri düşük olduğu için hamile kalamadım.Kaan beyle başladığımız ilk tedavi sonucu ikiz bebeklerime hamileyim Kaan bey her hastasına farklı tedavi uyguluyor.birebir görüşmenizi tavsiye ederim.Allah yardımcın olsun.Bu güzel duyguyu isteyen hekese tattırsın.
Tedavin hayırlı olsun,Allah yardımcın olsun da bol bol içi dolu yurmurtaların sonrada sağlıklı embriyoların olsun inşallah. Stres yapma Sak'ın içini ferah tut. Bol şans.mrh arkadaşlar takip ediyorum sizleri ama uzun zamandır yazamadım bende çok yoğun çalışıyorum çünkü dün gittim kaan beyin yanına saizen 8 günlük iğnelerim bitti ve adet olunca gidicektim şimdi de yumurtaları büyütme iğnesi 8 gün kullanıcam ve haftaya salı günü kontrolüm olucak ne kadar büyümüş yumurtalar sonra da inş .hayırlısıyla yumurtalar toplanıcak az zaman kaldı ama korkuyorum biliyorsunuz benim geçen sefer yumurtalar boş çıkmıştı olmadı bu 2,denememiz bu sefer olsun dua edin sizde arkadaşlar allah hepimizin yardımcısı olsun yine size haber veririm salı günü durumumla ilgili çünkü burdan herkez tecrübe ediniyor ve moral oluyor bizlere süreçte daha çabuk geçiyor herkeze bol yumurta ve sağlıklı bebişler inşallah
Bugun tam 7. haftami bitirdim.6-4iken duyduk kalp atislarini.bende izmirde yasamiyorum. artik buradan bir doktordan randevu aldim takip icin kaan bey gidip gelmemin beni yoracagini soyledi.benim progestandan sonra llekelenmelerim oluyor normaalmis.insallah sende cuma gunu bebisinin kalp atisini duyarsinCanım senin ikizdi sanırım 7 yi doldurdunmu sen ?kalp atışlarını ne kadarlıkken duydun ben cuma gidicem kalp atışı için izmirden uzakta oturduğum için kaan beye gidemiyorum ama bu ilaçları doktoruma söyleyeyim bendede mide bulantisi var bana 10. Haftaya kadar kullanacaksın ilaclari dedi ama 10. Haftada icindemi onu anlayamadim
GözünaydınBugün genetik testinin sonucunu aldım. allahıma şükürler olsun hiç bir problem çıkmadı
teşekkür ederim canımGözünaydın
sağol cnm çok teşekkür ederim inşallah allah hepimizin yardımcısı olsunTedavin hayırlı olsun,Allah yardımcın olsun da bol bol içi dolu yurmurtaların sonrada sağlıklı embriyoların olsun inşallah. Stres yapma Sak'ın içini ferah tut. Bol şans.
Çok şükür... Bundan sonrası da istediğin gibi olur inşallah :)Bugün genetik testinin sonucunu aldım. allahıma şükürler olsun hiç bir problem çıkmadı
Çok şükür gözünüz aydınBugün genetik testinin sonucunu aldım. allahıma şükürler olsun hiç bir problem çıkmadı
hım o zaman belki vitaminler sayesinde mucize hamilelik de olabilir ki :)CNM BEN 35 Yaşındayım sorun bende eşimde problem yok benim yumurta rezervim çok düşük az yani o yüzden çoğaltma ve iyi kaliteli yumurtalar toplanması gerekiyor
öncelikle cevabın için teşekür ederim. peki tecrübelerinden yararlanmam açısından irenbede kaan beyin uyguladığı aşamalar nelerdi?ne kadar süre sonra transfer yapıldı ve ne kadara maal oldu öğrenebilirmiyim?[/QUOTE ben ilk olarak kaan beyle randevum agustos ayinda oldu.esim ve ben bir sure vitamin kullandik. 2 defa yumurt toplandi.denizli de yasiyorum kontroller icin git gel ilaclar histeroskopi tam fiyatini bilmiyorum 12 bin kadar tutmus.kaan bey hastasina ozel tedavi uyguladigi icin gorusmen gerek.